|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
22.12.2005 17:44:30   
tina104
Mi uporabljamo take robčke, ki so trenutno v akciji ali pa jih dobimo, pogosto uporabljam tudi vodo in krpico.
Babylove sensitive so se mi zdeli v redu, pampers sensitive so tudi v redu, vonj mi sicer ni nekaj ekstra, najboljše se mi zdijo pampers zelene, lepo dišijo, pa še kremaste so. Najpogosteje pa uporabljam Spar - so poceni, pa Aljaž nima nič proti njim, so precej vlažne, vonj pa mi ni všeč.

Kakšna obroba za glavico user posted image . V naši lupinici ni česa takega. Sicer pa če mu oblečem kombinezon, zapolni že celo lupinico - po dolgem in počez user posted image

Jaz sem na forumu o dodajanju goste hrane videla, da obstajajo recepti iz paparice in sem maxici poslala sporočilo, da mi jih pošlje. Tako da zdaj to imam, če katera še nima in jo zanima, lahko pošljem. Je pa tega ogromno. Sem si ven sprintala, nisem štela strani, ampak je kar okoli 100 strani. Bom mogla zdaj to preštudirat user posted image

Pa saj še niti ne vem, če bi že začela uvajat gosto hrano. Imam ful mleka, pa všeč mi je, da se dojima, malemu še bolj user posted image . Po drugi strani pa potem bi lahko tudi kam šla sama, pa bi ga ati nahranil. No, tam do drugega ceplenja še bomo sigurno počakali. Saj malo sem mu že dala na jezik banane in pa brokolija, pa se je  samo nekaj oblizoval.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
22.12.2005 20:49:54   
nelči
Pozdravljene!

Danes smo bili na 2. cepljenju in sem prav vesela kako se je izteklo. Jan je ob pikecu sicer zajokal ampak sem ga hitro pomirila in je že bil priden user posted image user posted image user posted image  Na poti domov pa je že pridno spančkal. Pediatrinja je rekla naj mu dam svečko, ko pridemo domov in še eno pred spanjem. Tako sem tudi naredila in do sedaj ni imel nobene reakcije na cepivo. Super!!! Malo sem bila v dvomih glede napredovanja v teži, vendar sem zelo pomirjena, ker je bil pohvaljen. Sedaj tehta 6510 g in je velik 64,5cm user posted image  tako, da lepo napreduje. Zdravnica je rekla, da pa lahko počasi pričnemo s sokovi, vendar jaz bom verjetno počakala, da dopolni 5 mesecev. Sem istega mnenja kot Tina, mleka imam dovolj, malemu itak ful paše, se bomo kasneje s tem ukvarjali.

Kaj se tičke robčkov jih jaz zelo, zelo redko uporabljam. Večinoma uporabljam toplo vodo in vato. Sicer Jan nima občutljive kože, ampak mi je voda najbolj kamot in mi sploh ni problem. Robček uporabljalm le, če si pozabim vodo prinest in če smo zdoma.

Ja, v lupinici še vedno uporabljam tisto za glavico. Sicer s kombinezonom ne pride kaj dosti do izraza, ampak vseeno .....

Tina jaz sem tudi gledala o teh receptih iz Paparice vendar nisem šla tako daleč, da bi poiskala tisto Urško. Jaz bi te prosila, če mi jih pošlješ!!!

LP

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
22.12.2005 22:06:06   
nanka
Bravo Jan za težo in velikost.user posted image  No pa ste opravili še z drugim cepljenjem, super boste imeli mirne praznike.

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
22.12.2005 23:03:53   
Jessy
Nelči, a kar tako, preventivno ti je rekla, da daj svečko??? Tudi, če ni vročine??? Hmmmm.....kolk so si mnenja različna....men je pa rekla, da šele pri 38,5 C naj dam, drgač pa ne! user posted image  Je pa super, da je tako fajn prenesel!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tolk utrujena, da bom čez par minut sam dol padla. Svaz možem pospravljala cel dan, s tem, da sem vso steklovino v vitrini oprala (no, jo je stroj), pa police pomila, pa še vse ostalo zribala....pol nam je uspelo it tudi v trgovino, da smo kupili še zadnje stvari za darila, zdaj sem pa še smrekco postavila. Zdej se pa ne grem več! Čist sm zučena.

Tisto z albumi, ko mi niso delal, so mi pa poštimal! Je blo kar nekej RR-jevk, ki je imelo isto težavo. Sm dodala nov albumček od našega mišelinkota, ko se kopa. To so bedrca in pol!

Grem pod tuš in spat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
23.12.2005 0:55:41   
miševi

Jessy, se ti pridružujem pri čiščenju. Končala sem vežo, kuhinjo in kopalnico. Jutri še dnevno, otroško in spalnico (ti trije prostori gredo bolj hitro), pa zvečer še ene 3 darila zavit, pa zlikat, pa bo. Smrekico bomo pa v soboto delaluser posted image . Ne vem, a vse tale predpraznični čistilni sindrom dajeuser posted image ?

Robčke za rito imamo mi zelo različne, največkrat pa Lumpi ali pa od Spara.

Nelči, user posted image  za dobro prestano cepljenje in napredovanje v kg! Boste res imeli mirne praznike...

Tudi meni je uspelo naredit album! Se bom zaradi RR še bolj računalnika navadila, sem si celo tisto za pomanjšanje slik sama dol potegnilauser posted image ...

Zdej grem pa počasi spat!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
23.12.2005 0:59:18   
miševi

Mauser posted image , se prezgodaj hvalim s tem računalniškim znanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jessy, a veš, da ne morem nobene tvoje slike pogledat - povsod, kjer bi morale biti slike so samo kvadratki, v njih pa rdeči križciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
23.12.2005 8:07:06   
tina104
Tudi meni se sami križci pokažejo user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
23.12.2005 8:15:20   
Tiamo
Jutro, meni se tudi križci kažejo če hočem pogledat druge albume, pri svojim sem lahko dodala slike, samo komentarja pa ne morem napisat user posted image  Spali smo za en k..., Demi je bila pridna in spala do 5. Ob 3 je v shkrambi padala na tla vreča z makaroni, ob 4 je šel vlak, ob 5 so metali petarde in zato se je verejtno Demi zbudila, drugače bi še spala.... Jessy naša samo svečer opleta z glavico k gre spat, joka ne ampak opleta pa orng. Se mi zdi da je tok zaspana, pa noče zaspat user posted image  Grem kavico popit

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
23.12.2005 8:31:48   
miševi

Dobro jutro!

Tia, klikni na sliko, da se poveča ali pa pojdi na napredni ogled ali nekaj takega - potem porolaj dol in vidiš lastnosti slike - klikneš popravi in lahko popraviš naslov slike, dodaš opombe...

Za nas drugače ni dobro jutro. Zgodovina se nam ponavlja in dogaja se to, kar se je že po Nikinem rojstvu - takrat dve smrti v družini, po Juretovem rojstvu je pa zopet drugič prišlo do žalostnega dogodka. Ne vem, sem bolj jezna, kot žalostna, ali pa je to samo občutek, ker tako zelo boli... Pa ne vem, na koga bit jezna, pa zakaj se to nam tako množično dogaja. Ali so to zgolj naklučja, ali je usoda. 

Ah, toliko zaenkrat, se Jure prebuja. Še dobro za naše dva škratka.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.12.2005 8:54:52   
zoya24
Dobro jutro,

tudi jaz sem dane sbolj user posted image , smo fino spali do pol petih, pol pa jamranje, pa zbujanje na po ure......, tko da sem ob šestih majčkeno znorel in se prestavila v dnevno in ne boste verjeli, mali je potem takoj zaspal in spal do pol osmih user posted image .

Jessy pri nas tudi z glavici opleta sem in tja, ponavadi če je na hrbtu, če je na trebuhu pa manj, ali sploh ne. Je pa to kar pogosto.

Midva sva včeraj pojedla pomoje cca 50 ml kašice, mogoče še kaj več in je bil drekec pekec zvečer podoben našim, malo bolj gost. Se očitno že pozna, zdaj čakam, samo še na vonj user posted image

Jaz moram tudi danes mal pospravit, pa smrekco sem se odločila, da jo bom kar danes postavila, darila že imam, le pa sladkarij mi še manjka. Smo bli včeraj zvečer še v Leclerku in Baby centru na rudniku, saj mi je Baby center posalal robo, pa so jo naši poštarji v Domžalah zavrnili, da ne obstaja ne naslov, ne ime. Svašta. Tko, da mi ni preostalo drugega kot da se vsedemo v avto in odpeljemo. Ko smo bili že tam, smo seveda opravili še nakup. Mali je zadnje čase spet priden v trgovinah, tko, da je kar luštno mal it. Je bla pa kar gužva, čeprav je bila ura okoli sedem, pol osem.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.12.2005 9:28:44   
nelči
Jutro

No, mi smo danes tudi kar dobro spali. Zaspal je okoli 20h, se ob 22.30 zbudil in sem mu dala dudo, in se naslednjič zbudil ob 3.15 lačen kot volk. Lepo je nazaj zaspal, ampak kaj ko sem sama rabla uro in 3/4, da zaspim nazaj!!! user posted image  To sem najbolj jezna grrr!!!!!!

Ja, Jessy pediatrinja kar reče naj mu dam preventivno svečko. Ob prvem cepljenju pa so mu jo vstavili kar že tam! Ja, mnenja so res ful različna. Saj vem, nekatere sploh niso(niste) dobile nobenega zdravila, v primeru, če vročina narasteuser posted image

Mi pa delamo smrekico jutri. Že komaj čakam!!! Veselim se tudi zaradi tega, ker letos se z mojim dragim nisva dogovorila (ponavadi sva se) kaj si bova kupila (le okviren znesek 5.000 sit) Še sploh glede na to ..... no, saj veste kakšni so moški user posted image  ... brez domišljije (vsaj moj je tak) No, samo še en dan potrpim pa bom videla!user posted image
Drugače se pa ful veselim praznikov, najbolj zato ker bo moj dragi več dni skupaj doma user posted image

Nekaj me še zanima. Kaj imate ve v vozičku, na čem mali ležijo. Imate kakšne koce ali kaj????

LP

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.12.2005 9:32:07   
nelči
Aja, še to sem pozabila povedat! Jaz pa ne rada preveč hodim z malim po obiskih (pa bi ful rada), ker se Jan vseh ljudi tako boji in se prične tako zelo jokat, da ga komaj umirim. Tudi se prične jokat npr. dediju, če ga recimo ne vidi dva ali tri dni zapored user posted image . Ne vem, to me res moti, ampak nič ne morem, a ne? Bo že prerasel!!!!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
23.12.2005 9:37:24   
Tiamo
Sem pogledala tvoj album miševi, pa me je brez gesla not spustil. No imate zelo lepo, spalnica mi je full všeč, v denvni imate tako preprogo kot jo ima Demi na steni samo drugačni vzorec je. Drugače pa drugih albumov ne vidim user posted image , samo tiste , ki so novi??

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
23.12.2005 10:34:30   
Jessy
Dobro jutro!!!

Naša smrekca že stoji!!! user posted image  Zdaj imamo pa tako gužvo v dnevni/kuhinji, da sem mogla prav malo zorganizirat in Nejino dnevno telovadnico preseliti v drug kotiček - žal k radiatorju, ker ne gre drugače! No, sej ne bomo dolgo imeli postavljene!!!
Mi drgač tudi na predbožični večer postavljamo smrekco, sam jutri ne bo časa za to, danes pa tudi ne. Imam spet pester urnik za danes. Sem ga pa letos z veseljem prej postavila, ker v ponedeljek gremo na dopust in bi smrekco čist mal časa gledal, tako jo bomo vsaj teh nekaj dni, ker po novem letu pa tudi tja do 5.1. pospravimo, ravno zaradi pomanjkanja prostora.

Sem šla tudi jaz gledat albume, pa tudi vidim samo križce, razen v svojem albumčku vidim vse vredu. Bom mal pogledala po forumu, kaj pravijo drugi na to, drgač pa spet kaj VesniRR napišem, da nam popravijo.

Nelči, a veš, da se tudi naša do določenih ljudi začne kisat in potem kar jokat....zadnjič celo, ko je gledala mojega očeta. Je pa res, da se vidimo le 1x na teden, sam vseen... Prejšnjo nedeljo smo šli k prijateljem na obisk, pa jo je prijateljica vzela v naročje, ko sva se midva sezuvala in slačila. Jo je nesla v dnevno in jo začela slačit, Neja pa v tak jok, da sem jo kar nekej časa tolažila! Sploh nisem mogla verjet! Ehhh..tudi to bodo prerastli! Ni pa to zame ovira, da ne bi hodila na obiske. Saj se čez nekej minutk privadi novih obrazov in potem ne joče več.
V vozičku imam jaz eno dekico (ne vem, al je pletena al kvačkana), potem jo pa še pokrijem z velurjevo dekico in pregrinjalom od vozička.

Miševi, pri nas imamo privzgojeno, da se za ta večje praznike (božič, velika noč) generalno vse zglanca! Pa niti ni tako slaba ta navada, čeprav se je težko lotiti! Jaz bi mogla še zavese oprat, sam tiste mi pa res smrdijo, ker vem ,da bom imela preveč dela za zlikat! Po moje bodo zavese počakale do velike noči, al pa do naslednjega božiča! user posted image

Tisti z miganjem glave sem pa tja, je pa spraševala ery (A se je še spomnite? Ona je tudi avgustovka. Pravi, da se nam kmalu pridruži, sam mora prej računalnik vzpostavit, ker jim nagaja, da se ne more prijaviti na RR, bere pa nas lahko). Zgleda da to njena Nika počne. To miganje je izvajala tudi moževa nečakinja, skoraj do najstniških let, sam se ne spomnim, če je tudi jokala zraven. Je pa rekla, da je migala z glavo zato, da se je utrudila in je tako prej zaspala. Pa priznala je še, da tudi zdaj še včasih to dela, če ne more zaspat, pa je stara že 16 let.user posted image

A kaj pečete te dni? Men je ful žal, ker mi letos ne uspe! Bom le en tiramisu naredila, da bom vsaj imela kaj za posteči, če kdo pride!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
23.12.2005 10:45:06   
petri85
Živjo!

Miševi, a je bil to kdo od bližnjega sorodstva? Moje sožalje!

Jaz pa ne pospravljam kaj več kot ponavadi za praznike!

Mi smo tudi včeraj skoraj cel dan okrog letali...še zadnja darila, pa lučke in okraske za na drevo, ki ga bomo jutri posavili.

Pa mož je doma do 3. januarja!!!! Hura! Sem še toliko bolj vesela, ker mu kaže, da bo šel v 2. polocici januarja na Kitajsko!user posted image user posted image user posted image

Mi tudi zelo pridno papcamo! Sedaj že skoraj nadomestiva obrok, tako da povrhu čisto malo mleka zahteva!
Pa moram ga pohvalit, da zelo lepo je! Zadnjič sem zasledila, ko ste spraševale, kaj naredit ko tako mahajo med hranjenjem. Jaz ga dam v stolček, mu obe roki narahlo držim in tako ni skoraj nič napacan!
Danes bo dobil bučko in malce jabolka za izboljšanje okusa.

Mi ponavadi uporabljamo Niveine robčke, sedaj imamo pa kupljene Muelerjeve, bomo videli kako se bodo obnesli - jaz ga z vodo in takrat umijem, ko pričakujem, da je fejst pokakan, kar pa je zadnje dni odkar je na gosti hrani kar pogosto!user posted image

Lepo se imejte z avgustovčki!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
23.12.2005 10:48:18   
petri85
Jessy, mi (verjetno kar mož) bomo pa jutri panetone pekli!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
23.12.2005 11:02:00   
zoya24
Jaz bom pekla jutri, saj smo se dogovorili, da bo vsak nekaj domov prinesel (pecivo, razne solate....), da našo mami mal razbremenimo, je kar veliko za skuhat in napeč za 19 ljudi, pa še takšni jedci smo vsi user posted image . user posted image bo tudi naslednji teden doma, mislim, da gre en dan v službo, se že prav veselim, predvsem poležavanja zjutraj, ko on malega pedena, mami pa spančka. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
23.12.2005 11:38:04   
miševi

Petri, ja je bližnje sorodstvo - sicer po moževi strani, samo smo si blizu in smo se razumeli. Hvala.

Tia, hvala, ker si povedala, da se da tudi brez gesla album pogledat. Sem šla kar na RR tim vprašat, kako in kaj in čakam na odgovor. Upam, da nisi jezna, ker sem tam napisala, da si mi ti povedala. Sam sem albume pripravila samo za vas, avgustovke. Sicer ni ne vem kaj za videt - sam prostore, pa vseeno. Še 1x ti hvala.

Letos ne bom nič v pečici ustvarjala. Potico mi je pa že moja pridna mamica spekla.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
23.12.2005 13:04:53   
nanka
Dober dan

sva se ravno vrnile iz prazničnega šopinga ( City park) NORO.user posted image  Nisva skoraj nič kupile.

Miševi moje sožalje za izgubo.
Mene pa ne spusti v tvoj album brez gesla, zato bi te prosila da mi ga pošlješ.

Pri nas smrekica že stoji, pecivo peče tašča ( živi v hiši pod nami), tako da mi je to prihranjeno, čiščenja se bom lotila pa kar zdaj.user posted image

Pri nas se pa obdarujemo na silvestrovo, tako da nimam še nič daril in me to čaka drugi teden.

Danes sem v Mullerju kupila komarčkov instant čaj brez dodanega sladkorja.

No zdaj pa veselo na delo (pospravljanje).user posted image

Petri, kaj pa so to panetoni?user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
23.12.2005 13:21:08   
Jessy
Miševi, sožalje tudi iz naše strani!

Paneton je tipično italijansko pecivo, pri nas znano tudi kot šarkelj! To je biskvit, lahko z raznimi dodatki (kandirano sadje, rozine, čokolada), ki je tudi v večih oblikah. Mislim, da ga pri nas prodajajo tudi kot pondoro al nekej podobnega. Kaj več ti ne znam pomagat!

Miševi, jaz bi tudi geslo!!! Sicer nisem šla še pogledat, če me spusti notri, pa vseeno!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
23.12.2005 14:00:40   
Tiamo
Miševi prvo moje sožalje in nič ni narobe, če si omenila, da pridem v tvoje albume brez gesla. Midve sva bile pa na sprehodu, najin obred...trgovina in lokal, na kavico...srečala sem staro družbo in sem se imela tako fino, do solz sem se nasmejala, prav pasalo mi je. Demi je pridno spala.  Nanka jaz sploh ne pomislim, da bi šla kam v shoping...ne maram gužve.    Zoya ful luštna nova slikica, samo škoda k je temna.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 23.12.2005 14:01:19 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
23.12.2005 21:55:11   
violinski
Miševi, sožalje tudi od mene.

Jaz nisem nič kaj čistila, tako in tako jutri dopoldne odrinemo k mojim v Koper. Smo te dni malo letali po Ljubljani, opravili nekaj malega nakupov. Letos bo veliko daril narejenih kar izpod mojih rok, tudi ko neham tu pisat, se bom lotila enega večjega dela.

Pridne ste, da pečete, moj oče mi je danes že sporočil, da je spekel eno orehovo in eno pehtranovo potico. Jaz je nisem še nikoli. Najboljše, kar pride iz moje pečice je lasagna. Skladno s tem, da nas ne bo doma tudi nič ne bom pekla, bom pomagala mojim kaj narediti v ponedeljek, ker ima moj oče rojstni dan in bo verjetno spet euforičen (je tako kot majhni otroci).

Panettone (dobesedni prevod bi bil 'kruhon') je tipično italjiansko pecivo. Prihaja iz Milana in je narejeno tako kot pri nas na Primorskem delamo pinco - sladek kruh. Testo je podobno tistemu za potico, mogoče malo bolj rahlo. V njem so običajno rozine in kandirano sadje. Pandoro (dobesedni prebod je 'zlati kruh') je pa zelo podobno pecivo, prihaja pa iz Verone. Od panettona se razlikuje po tem, da je testo veliko bolj masleno in da v njem ni nobenega sadnega dodatka. Običajno se ga samo potrese z mletim sladkorjem. Pa še zanimivost - pandoro je bolj kaloričen kot panettone. Vsak človek se odloči, kaj ima raje, jaz sem pa ta-pravi jedec in imam zelo rada kar oba user posted image Zadnja leta je zelo moderno, če se enega ali drugega polni s kakšno močno aromatično kremo, ki ji včasih dodajo tudi 'špirit' user posted image (Cointreau, šampanjc, marsala, ....). Če jih oblijejo s čokolado je pa to itak raj na zemlji user posted image . Sem se razpisala - o hrani se vedno znam.

No, mi smo smrekico postavljali včeraj popoldne - na Lanino veselje. Dali smo jo na balkon, ki je zdaj tako poln, da ne morem niti perila več obešat tam. Vendar tudi na našo žalost. Lano je namreč zajela taka 'nagajiva euforija', da ni in ni mogla zaspati, potem, ko je končno zaspala, se je pa ob 23h spet zbudila in med smejanjem, kreganjem, jokom, in vsem, kar paše zraven, zaspala šele ob 1h zjutraj, vendar v naši postelji. In tako do jutra spala trdno trdno trdno, da se še ob 8h ni mogla predramiti, ko jo je mož peljal v vrtec. No, naslednji teden se bo pa lahko naspala, ko bomo vsi štirje doma.

Aljoša se tudi prestraši čisto naključno ljudi - enkrat tega, drugič drugega. Pa to ni zato, ker jih ne vidi dovolj pogosto. Čisto tako, od njega je odvisno, kako bo tisti moment reagiral. Mogoče ti ljudje v tistem trenutku napačno 'dišijo'.

V vozičku ga vozim v mehki zimski torbi z izvlečnimi trdimi stranicami in dnom, ki se popolnoma zapre (noter je pa plišasta) - imam voziček od ABC Design, Novus 4, in ta torba je prefektna za zimo in za prenašanje iz stanovanja do kleti (pa nazaj seveda tudi). To je za sprehode. Za v mesto je pa v avtu vedno Pliko P3, v tega pa položim Aljošo kar v lupinici. Itak so nakupovanja običajno krajša od sprehodov, tako da Aljoša ni predolgo v lupinici. Takrat je pa v kombinezonu, ampak imam vedno za vsak slučaj eno flis dekico s sabo.

No, vam pustim malo, da tudi ve kaj napišete.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
24.12.2005 9:31:46   
nanka
Dobro jutro,
se na hitro javim, potem se pa vržem v pospravljanje, kuhanje...

Miševi imate lušno stanovanje user posted image .

Violinski, jaz imam tudi Abc Novus 4, pa sem ga pospravila do spomladi, ker se naslon dvigne iz ležečega v sedeči položaj, vmesnega pa ni. Naša pa sploh noče več ležati, tako da hodiva zdaj na malo krajše izlete v kengurujčku. Spomladi bo pa ravno pravšnji, ker bo že sedela.

Preživite lep božič s svojimi najdražjimi.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
24.12.2005 9:32:43   
nelči
Dobro jutro!

No, danes sem pa jaz prva, ne morem verjet!?! Malo časa imam ko Jan spi in še malo počivam med pospravljanjem!

Pri nas pa smo že včeraj postavili smrekico (je prišlo do sprememba plana), ker sva ugotovila, da danes nebo dovolj časa za to. Pa še moj dragi danes dela user posted image  (le do 13h). Smrekica je res lepa in pravi čar  ustvari v teh prazničnih dneh. Ne morem si predstavljati božiča brez smrekice in daril seveda user posted image .

Jan se že prebuja .......

VSEM ŽELIM VESEL IN MIREN BOŽIČ, NAJ BO POLN LJUBEZNI IN TOPLINE. PREDVSEM PA NAJ BODO NAŠI OTROČIČKI ZDRAVI!!!!!!!!
PA VELIIIIIIIIIIKO DARIL user posted image

lp

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
24.12.2005 10:03:57   
Tiamo
jutro, na hitro ker se odpravljamo po nakupih... Demi ima drisko, verjetno posledica čiščenja zabasanega noska...sem jit tok fiziološke not našpricala, da jo je veliko popila s smrkljom vred.... Mi imamo okrašene ciprese na balkonu, ampak Demi ni nič kaj zainteresirana za lučke.   šibam se oblečt..

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?