|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
12.12.2005 8:49:24   
nanka
Dobro jutro,
Tia, super da ji je novi okus všeč. Midve sva ravno pozajtrkovale Hippovo kašico. Po enem tednu še vedno ne je nič rajši kot na začetku. Pojedla je ene 50 ml, umazana je pa tako, kot bi se kopala v kašici.
Čaja pa naša spije kolikor ga dobi, ampak po flaši.

Ja jaz še vedno dajem Ad3 in sicr 5 kapljic. Jih pa kdaj tudi pozabim dati.

Grem pogledat tvoje nove omare in Demi.

Čao

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
12.12.2005 9:01:27   
nanka
Tia omara je prav super, pa še fino ste ločili računalnik od televizije. Dobra ideja in barva.

Demi je pa že prava mala dama, še malo pa bo sedela.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
12.12.2005 9:01:30   
miševi

Dan!!!!

Vreme - visoka oblačnost. Ampak piha pa ne!!!

Kety, sem spremljala tole včeraj in sem prav vesela, da gre na boljeuser posted image .

Tia, lepe nove omare! Posebno tista za CD-je, ki se izvleče, je super.  Novih slikic od Demi pa še nisem uspela pogledat.
Mi še vedno dajemo AD3 - naj bi jih do enega leta, je pa res, da sem jih ta vikend prvič pozabila dat.

Jaz sem pa v soboto zvečer končno prvič odšla na odbojkouser posted image . Rezultat - porazen. Roke me tako bolijo, da jih komaj premikam, na desni podlakti se pa širi ena ogrooooomna plavica. Me je kar strah naslednje sobote, če se roke ne bodo poštimale, ker bo spet vse bolelo. Kondicija na psuuser posted image ...

LP,
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
12.12.2005 9:09:52   
Tiamo
Pozdravljena nanka, a imaš avto že popravljen, lahko bi se že dobile??? Verjetno bom mogla Demi kar kmalu začet dodajat, ker npr. ko kakšen je zdraven nje, spremlja vsak gib vilice ali žilce od krožnika do ust, potem pa steguje rokice in nazadnje se razjezi, ker nič ne dobi. Z mandarino je bilo isto, sem jo jaz jedla in me je gledala, stegovala rokce in potem sem ji dala košček za pocuzat in je bila navdušena nad okusom. Prva rudna mandarin je bila sladka, druga pa kisla, pa ji je tudi kislo teknilo. user posted image  Drugače moram imeti Demi skoz v pokomčnem položaju, ponavadi jo imam na kolenu, kot da bi konjička jahale in ona opleta z rokicami in nogicami in vriska od veselja. Zdajle se je zbudila, jo grem pocartat 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.12.2005 9:20:43   
Tiamo
user posted image  za omare, sem vse zama zrisala user posted image , omaea za CD je prav priročna, na eni strani so filmi in muzika, na drugi pa programi, igrice, ...  Izvlečna omara ločuje računalnik in TV, tako, da ko jo izvlečeš te ne moti svetloba od TV, še posebno dobro je zvečer, ko je že tema. Samo ga je mizar mal pobiksal pri tej omari, moram CD pokonc postavit, tako da se ne vidi strani kjer je napisan naslov cd-ja?? Ampak nič zato, pač bomo vsak cd ven potegnil in pogledal, kaj je gor. Zda moramo še sedežno nabavit, potem pa še omare za predsobo in zamenjati okna, zastekliti balkon, pol bo pa upam 10 let mir...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
12.12.2005 9:26:20   
nanka
Tia, ja avto je popravljen, tako da se lahko dobiva. Sem ti sms poslala.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
12.12.2005 10:17:40   
zoya24
Kety samo da gre na bolje user posted image .

Tia so mi všeč omare, prav fajn rešitev za oboje in TV in računalnik. Midva imama zdaj glih probleme, ker sva se odločla otroško zrihtat, kam bomo dali računalnik. V spalnici je sicer še prostor, sam ne vem, no bomo že.

Mi tudi še vedno dajemo AD3 kapljici in sicer sedem, vsak dan, če le ne pozabimo, to pa večinoma tako kot pri vas Tia čez vikend. Ko je ati doma se nam itak ritem mal podre user posted image .

Danes ima user posted image ob pol dveh zagovor magisterija in komaj čakam, da opravi, saj je bil cel vikend živčen. Je kar naprej ponavaljal, kot bi se pesmico učil user posted image .

Spali smo pa danes tudi mal hecno, saj se je user posted image kar naprej zbujal, pa pojokcal in nazaj zaspal, včasih je bilo treba dat dudo, včasih pa ne. Jedla sva nato ob pol petih in ob šestih, pa je spal do pol desetih. Kdo bi vedel, zakaj je vsak dan pri nas drugačen glede spanja.

No sva se pa zdaj odločla, da danes pospraviva to računalniško sobo in ga za probo dava v svojo sobico, za kakšne deset dni. Jaz upam na tak razplet kot pri Petri in Davidu, če ne, bo šel pa verjetno nazaj k nama in bomo spet probali, ko bo imel že bolj konkreten večerni obrok.

Ga grem zdaj mal počekirat, ker zdaj se kar naprej pod igralom na trebuh obrača, pa je je strah, da se bo kam skotalil.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
12.12.2005 10:33:10   
violinski
Dobro jutro in lep teden, vam želim.

Kety, upam, da je Timon že bolje, ti pa vseeno napišem, kako se je začel naš Kawasaki. Aljoša je bil ves dan neverjetno nemiren, čeprav je drugače kar dobrovoljček in smejko. Popoldne se mi je zdel topel, ampak jaz ne padam več na te fore - meni so namreč moji otroci ves čas topli in bi jim kar naprej merila vročino, ko jo pa izmerim, pa imajo tam nekje 36,2°C user posted image . Zato se tisti moment tudi tam nisem še sekirala. No, zvečer je bilo že slabše, imel je nekaj vročine, mislim da 38,2°C. Takrat še nisem klicala pediatrinje, ker itak vem, da razen, če bi vročina zrasla nad 38,5°C nimam kaj delat, samo ga crkljat, mu dat bolj pogosto za jest in čakat, da vročina pade. Če bi zrastla, bi poklicala, da bi izvedela, koliko Calpola mu smem dati. Potem sem ga šla previjat in opazila, da je po celem zgornjem delu trupa posut z enimi rožnatimi pikicami, ki pa niso bile goste in drobne (kar bi bil mogoče že znak za 6. bolezen), ampak da so na nekaterih mestih 'zlepljene' v fleke.

Drugače so tipični znaki za Kawasakija - visoka vročina, pikice, fleki po vsem telesu, največ po rokah, nogah in v predelu dimelj (tega Aljoša sploh ni imel), močno močno rdeče in suhe ustnice (tudi teh Aljoša sploh ni imel), potem so pa drugi znaki, ki se jih najde na podlagi krvnih testov - CRP, sedimenti, levkociti, ..... in tako naprej.

Tia, pogledala sem si omaro, res je simpatično zamišljena, sploh mi je tista izvlečna omara vmes itak najbolj všeč user posted image . Pa ti še jaz napišem, kaj moram v stanovanju še uredit, čeprav živim tukaj že šest let in pol.... Februarja dobim otroško sobo, potem moram obrnit spalnico, nabavit še dve knjižni polici, omarice za v kopalnico po meri, sušilni stroj predvsem pa LUSTRE!!!! - v predsobi in v dnevni sobi imam že leta in leta 'dizajnerske' luči najbolj znanega dizajnerja za luči na svetu in sicer Edisona user posted image user posted image (prevajam: imam kabel, na kablu je grlo, not pa zašraufana žarnica). Ne morem se odločiti za pravo luč, tako, da si bom z njo želela živeti vse življenje. Tako sem izbirala tudi ogledalo za kopalnico ene tri leta in se je dragi bril in jaz mejkapirala na hodniku.

Jaz nisem Aljoši še nič drugega dala, kot moje mleko, bom poskusila po novem letu kakšno stvar, je pa tudi on čist navdušen ko sedim zraven njega in jem kak dober sendvič ali kaj takega. Pravijo, da je čas, da se da otroku preskusiti nov okus takrat, ko pokaže izrecno zanimanje za tvojo hrano in še malo pomlaska zraven user posted image

Se še beremo!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
12.12.2005 11:49:44   
violinski
Seveda sem pozabila ene par stvari povedat. Za Kawasakijem zbolijo otroci stari od 6mesecev do 5 let.

Tudi mi imamo računalnik že dolgo v spalnici in niti ni tako moteče, kot sem sprva mislila, da bo, odkar imamo Aljošo, ponoči računalnik ugašamo, prej ga nismo nikoli. Aljoše še ne bom dala k Lani v sobo, ker se mora tudi ona naspati in če bi jo on zbujal takrat, ko se zbudi, bi imeli potem preko dneva štalo, ker ne bi bila naspana, ampak poleg trme še tečna zraven. Zato bo sigurno še kak mesec pri nas. Ampak upam, da ne bo vedno tako kot to noč. Je namreč imel zabasan nos in se je ful zbujal ponoči, ker ni mogel dihat, jaz sem pa zlivala fiziološko vanj, kar ga je še razjezilo zraven. Tako da sem močno zaspana danes, pa toliko imam še za narediti....

Ok, grem zdej.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
12.12.2005 13:21:26   
Jessy
Pozdravček še od mene!

Kety, upam, da je Timonu res manjkalo le spanca in da je zdaj vse v najlepšem redu!

Meni pa zmanjkuje časa. Prebrati mi vas še uspe, za napisat pa že skor ni časa. Sem precej sama z Nejo, kar se fajn pozna! Prej, ko je bil ati več na razpolago, je bilo tudi zame več časa. No, pa saj bo bolje!

Zdaj vam na hitro povem, da mi je danes končno odkrilo glavo glede dojenja ponoči in sem začela uvajat gosto hrano, pa naj se v razvojni dajo na pol, če se hočejo. Vam povem, da že zadnje 3 dni nimam nobene noči. Ful se mi pogosto zbuja in vedno hoče jesti. Danes se mi je celo na uro in pol zbujala, tako da se ne grem več teh hecov. Pa tudi čez dan hoče jesti že na 2 uri. Tako sem ji danes prvič dala jabolčno kašico in je bila ful navdušena nad njo. Je tako lepo posrkala kašico z žličke in potem z odprtimi rokami čakala na novo porcijo. Tudi učke so se ji ob tem fino svetile! Prav veselje jo je bilo gledat. Pojedla mi je cele 3 žličke in še bi jedla, če bi ji dala, pa ji nisem, ker baje ni dobro, da se takoj preveč da in priporočajo žličko do dve.

Zdaj je pa Neja že budna, tako da moram kar nehat!

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1335
12.12.2005 15:00:35   
petri85
Dober dan!

Mi smo danes spet spali od 20ih pa do 7.15...sva ravno s triurnega sprehoda. Sva se že prej vračala proti domu, pa naju je kolegica klicala, da se sprehajata s hčerkico v bližini in sva obrnila...in pikec je ves čas spal.

Kety, upam, da je s Timonom sedaj uredu!?
Tia, luštna, predvsem pa praktična izvedba omare!!!user posted image user posted image

Smo včeraj pozabile, da je v klub štirimesečnikov stopil tudi Žiga- Vse najboljše!!!user posted image

Zoya, čestitke tvojemu možu! Tudi midva sva zaradi očkovega magisterija ob ponedeljkih cel dan sama, sedaj namreč posluša predavanja v drugem letniku - to bodo naštudirani tile naši očki!!!

Sedaj greva pa jest....mi že pošteno kruli, tudi jaz se Davidu ful nasmejum, ko tako usta odpira kot da bi tudi on jedel...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
12.12.2005 16:43:17   
Kety
Dober večer punce!!

Ful ste pridne s pisanjem in ful lepo, da ste mislile na Timončka. Prav zato je verjetno tudi danes bolje in lepo je in še vedno veliko spi. Nisva šla nič k najini pediatrinji, ker je bil zvečer ful priden in je tudi lepo jedel. Danes sem ga spet tehtala pred in po podoju in je pojedel cca 120g, tako, da sem čist zadovoljna. Ni več jokavček in ko je buden je dobre volje. Verjetno se ga je lotevala kaka virozica (sklepam po povečani količini levkocitov) pa jo je s spanjem premagal.
HVALA BOGU!!!!

Vijolinski hvala za opis Kawasakija....na srečo ni bilo to!

Tia, sem pogledala tvoje nove slikice....super omare, najbolj mi je všeč izvlečna za CD-je. Demi je pa na sliki (z jeznim nasmehom) ful corti!!

Nelči, jaz bi še tvojega Jana pogledala....bi prosila za geslo!

Jessy, a vi pa že kašice papate!!?! user posted image user posted image

Pomoje bomo mi tudi pri dopolnjenih 4 mesecih (oz, ko bo star 5 mesecv), začeli z kašicami. Bomo šli kar v Mullerja po nakupih od Hipp-a! Katere pa boste ve dajale??

Moram pa povedat, da se kupila od DM-ja Babylove plenice 0d 4-9 kg in so super mehke in se mi zdijo fuuuuul uredu. Bom vidla, če bojo noč zdržale. So še mehkejše od dvojkice!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
12.12.2005 16:45:14   
tina104
Tia, mi še dodajamo kapljice vsak dan 7, če le ne pozabimo.

Glede dodajanja - jaz sem rekla, da do 6. meseca ne bom dodajala, pa me Aljaž vsak dan bolj gleda ko jem, res ful mu je to zanimivo in mi s pogledom sledi, ko nesem vilice v usta. Poleg tega nima več tistega refleksa (ko jeziček tišči iz ust, če mu daš z žlico nekaj v usta). tako da mislim, da bom prej začela dodajat. včeraj sem mu dala banano, da jo je tako malo lizal in mu je bilo ful všeč.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
12.12.2005 16:51:05   
Kety
user posted image  jest mam tud MSN-ja!!...user posted image  Tia, Jessy.....????

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
12.12.2005 16:53:12   
Tiamo
user posted image user posted image  Bravo Timon. Kety a vi ste šele zdaj prešli na plenice št. 3, mi smo že 2 tedna na 4. Midve z nanko sva se pa potepale po Leclerku in se imele fajn. Zoja je fuuuul zrastla in je še vedno cot za pojest. Demi je pokazala nanki in Zoji vse svoje oktave tudi visoki C. Neki jo je zvijal, a ne nanka user posted image user posted image . _To je izjavil prijazni dedek. No bila je zaspana... še potem kaj napišem, spet trenira glasilke 

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
12.12.2005 17:48:50   
nanka
Čao,

ja, kadar naši otročki kaj jokajo, jih nekaj zvija  user posted image user posted image user posted image . Ja potepanje je bilo pa ful dobro. Tia, Demi nam ni pokazala vsega, saj je bila pridna, pa še hitro je zaspala. Demi je že prava punca, pa čist pokonci je že user posted image .
user posted image  za Timona, Kety no samo da je mimo, si kar oddahneš, a ne?

Žiga user posted image user posted image user posted image user posted image  za v klub 4m.

Jutri se mu pridruži pa tudi Žak.

Tia še enkrat hvala za pesmice, so super, jih že poslušava.

< Sporočilo je popravil nanka -- 12.12.2005 17:55:21 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
12.12.2005 18:00:55   
Tiamo
Čestitke Žigu user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
12.12.2005 18:16:30   
Kety
Ja, mi smo sicer že dolgo na 3 in bomo še nekaj časa glede na to, da so do 9 kg. Te nove od Babylove so pa celo še malo večje od Huggisk, tako, da bojo kar za nekaj časa. Sem sicer hotela kupit Pampers Active Fit za probat, pa so te res uredu pa še poceni.

Tia, ti se pa ful dobivaš z našimi puncami!user posted image user posted image  A ste se že prej poznale???

Ja, čestitke Žigu,....pa Žaku tudi, če slučajno jutri pozabim!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
12.12.2005 18:33:46   
zoya24
Kety me veseli, da je Timon bolje. Jaz sem tudi včeraj kupila plenice od 8-15kg, predvsem za ponoči. Sem poskusila Haggiske, ta rumene, pa so zdržale čez noč. Mi je predvsem všeč širok elastični pas zadaj, pa fino se mu prilegajo, material je pa plastik fantastik, kot pri Pamperskih. Kety jaz s to tretjo generacijo Baby love pleničk nisem tako zadovoljna, so mi bile prve res ful všeč, pa veliko bolj mehke so bile itd, niso pa tudi zdaj te tako slabe.

Hvala za čestitke. Sem se pa odločla tudi jaz, da čez kake štirinajst dni začnem dodajat, najprej sokca, nato frutek, pa kašice ..... V bistvu komaj čakam, da začneva še kaj drugega papcat.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
12.12.2005 18:38:40   
Tiamo
Pri nas pada sneg?????  Demi se je najedla in se pridno igra sama pod mostom, seveda v posteljici, na tleh jokca. Kety z nobeno se nisem prej poznala, od prej poznam pa eno aprilko in eno marčevko. Moramo se dobivat, meni prav paše, ne pa da samo v ekran bulimo. Za prvega novembra sem upala, da bom v živo spoznala Jessy, pa žal ni imela časa. Z Violinskim sva pa itak ležale skupaj v porodni user posted image . Potem je bila pri meni ena oktobrka in ena septemberka, ki je prišla po CD od vzajemne.  Z Violinskim se čist sigurno dobive ta teden, vsaj upam, da bove našle čas.  Jessy bravo, da si poslušala svoje misli in si ji začela dodajat. Tole dojenje na uro mora biti prava muka, revca. Jaz ji bom začela dodajat, ko se bo ponoči zbujala-tako kot pri tebi. Jaz imam jutri razvojno in upam, da bom vse vprašala, kar imam trenutno v glavi, si moram na listek napisat, da ne pozabim, še vedno me daje poporodna skleroza. Vprašala bom o dodajanju, kako začeti, potem kdaj prehod na Hipp2, potem koliko časa jo lahko kopam, a je narobe, če hoče biti v pokončnem položaju (seveda je še ne dajem, hehehe-treba se je malo lagat),,... Aja še na včerajšno temo o adaptiranem mleku, vsi pediatri priporočajo Aptimil, tudi v porodnišnicah imajo samo aptimil. Ne vem, zakaj ga tako silijo, pa na formu veliko mamic jamra, da povzroča hude krče pri novorojenčkih, mogoče imajo kakšne procente od tega. user posted image  Pediater v porodnišnici mi je zaupal, da je vseeno katero adaptirano mleko uporabljamo, samo da otroček je, lahko ga menaš kakor hočeš, ampak je dobro,da počakaš vsaj en teden, da se pokažejo pravi učinki na mleko. To sem videla na lastne oči, ko sem z Demi prešla na Novolak, reakcija je bila tako huda, da sem mislila da jo bo kap. No prehod na nemški Hipp je bil pa brez reakcij... Kok mi je všeč, da je očka izbral ime Demi, k mi ga ni treba sklanjat, oz. je v vseh sklanjatvah enak user posted image   

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
12.12.2005 18:49:23   
petri85
Jaz imam eno vprašanje; za miševi in violinski oz. za tiste, ki že uporabljate stolček za hranjenje. Mi imamo chiccotovega Polly - double phase. Kar se tiče položajev je res super- 7 višin in 3 nakloni, tako, da sedaj leži v njem. Mi ga ful velik uporabljamo, ker ga tako lahko po vseh sobah s seboj peljem. Je pa ena velika slabost, ti stolčki imajo naslonjalo nekako plastificirano. Zato je naš fant nonstop moker, ker tako švica...tako da ga kar velikrat samo zato preoblečem, da ni ves premočen. Kaj naj naredim????

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
12.12.2005 19:15:24   
tajica
Lep pozdravček!!!

Končno po zelo dolgem času ( vsaj zame) se vam spet oglšam!!! Od danes naprej pa vsak dan ok?? Ne res sem mela full naporen teden (pogreb) vse do nedelje ko smo imeli krst!!!! Moram vam pohvaliti Žaka, saj je bil tako priden, da sploh nisem mogla verjeti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Srce se mio je topilo, ko sem ga pogledala vsega nasmejanega!!!!

Jest pa jutri začnem dodajati kašico pa sokce, ker pri nas je dojenje tudi prišlo ponoči na največ 2 uri, podnevi pa še manj!!!! Ampak Žak se redi mene pa sproti pobira!!! tako da jutri pa v akcijo!!!

Kety, sem bila v mislih z vami in sem vesela da se je vse dobro sešlo!!!user posted image user posted image

Pri nas tudi sneži in to full močno!!! So že bele ceste!!!

Žigec čestitke!!user posted image user posted image user posted image

Jutri mamo pa Dedka mraza in je naš Žakec letos tudi povabljen!!! Krajevmna skupnost vsako leto obdaruje predšolske otroke in letos gremo tudi mi! Najprej mamo igrico potem pa Dedek mraz vsakemu posebej da darilo!!!user posted image user posted image

Aja pa še to: včeraj sem dobila od faksa vabilo na žurko za mamice študentke!! Sploh ne morem verjeti!!!

zdej grem pa mal veše albume pogledat!!! Hvala ker ste mi poslale gesla!!!

Lp, tajica

se še tipkamo

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
12.12.2005 22:11:54   
violinski
Zivzav!

sem na hitro preletela, pa sem že utrujena od celega dneva in bom samo petri odpisala, da edino, kar mi pride na misel je, da stolček obložiš s tetra pleničko - ker dobro vpija. Za hranjenje imam trip-trap, ampak Aljoša itak ne more še vanj, ker ne sedi sam, tako da izkušenj s plasticificiranimi prevlekami nimam. Se pa moja oba otroka zelo potita v glavo in je tetra plenička tista, ki mi najbolje rešuje - tudi v ležalniku, v katerem leži Aljoša preko dneva oz. je svojčas ležala Lana dam vedno tetra pleničko pod glavo, pa še priročno mi je, ker Aljoša še vedno veliko poliva in na ta način mi ni treba večkrat na dan čistiti ležalnik, samo menjam pleničko, ki jo potem operem itak na 80°C.

Kety, me veseli, da je Timon v redu, očitno je imel tako luno, da mu je bilo 'v vsakem položaju neudobno'. To se še meni zgodi, kaj šele tako majhnemu otročku.

Lahko noč!!!!

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
12.12.2005 22:53:39   
miševi

Pozdravljene!

Spet ste se razpisale. Pridneuser posted image ...

Petri, tudi mi imamo trip-trap stolček za hranjenje in tudi nimamo izkušenj s plastificiranimi nasloni. Vendar pa povsod, kjer je možno, da bi se spotil, uporabljamo (tako kot Violinski) tetra pleničke.

Kety, lepo, da je Timon zdrav in da se ni nič resnega razvilo - sicer imamo pa tudi mi odrasli kdaj "črne" dneve, sam da mi znamo povedat, otročki pa pojokcajo.

Vidim, da kar že začenjate dodajatuser posted image . Kety, mislim, da si ti spraševala, kaj bomo dajali in  si napisala, da boš med drugim kupovala Hipp. Jaz bom delala dnevno sveže, za kam it bom pa, tako kot za Niko, kupila Frutke. Ne vem, meni ni do Hippa, pa Alete... Sicer pravijo, da je v Frutkih sladkor ampak še vseeno sem bolj za njih. Sicer je pa to samo moja kaprica. Drugače pa tudi, če se kam gre, fino odvrne banana, potem ko bodo že na sadnem obroku. Če jo z žličko strgaš, pride prav fino speštana in pripravljena za pohamsat. Pa ne rabiš nič - samo banano in žličko (user posted image ).
Ja, bom tudi jaz verjetno že začela. Ravno danes sem izpolnjevala knjigico od Jureta in preletavala Nikino in tam videla, da sem njej začela jabolčni sokec dodajat že 9.12. Pa Jure še vse, kar dobi pod roke, v usta tlači in poliže - danes je v trgovini polizal pol bundice. Tako da mu bom verjetno tudi že med vikendom dala jabolko za poskusit. Med vikendom pa zato, da bo ati user posted image prvo hranjenje.

Pri nas tudi sneži. Smo mislili jutri v Kranj v šoping, ampak če bo sneg, pa ne bomo šli, ker ni tako nujno.

Vidim, da se kar srečujeteuser posted image . Ja, ve iz LJ imate kar srečo, ko vas je več na kupu. Ste pridne, me izven LJ pa malce nevoščljive...

Tajica, dobrodošla nazaj. Lepo, da ste imeli lep krst.

Žiga -user posted image user posted image user posted image !!

Lp,user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1349
12.12.2005 22:57:22   
Jessy
Večer!

Nelči, sem pokukala tudi v tvoj albumček in moram rečt, da je Jan še en avgustovski lepotec!

Tia, sem hotla pokukat kakšno omaro imate, pa mi ne "pali" geslo.....A si ga spremenila??? user posted image  Sem ga 3x vtipkala in noče spustit naprej! user posted image  V albumček od Demi mi pa dovoli! Ima skor taka lička, kot naša čebela! user posted image user posted image user posted image  Sem se nasmejala, ko sem vidla njeno pleško!!! Naša ima pa prav obroč okrog in okrog, ne samo krogec, kot Demi! user posted image  Usteca pa ful zapeljiva (sej take besede se ne spodobijo za tako micene, sam druge pač ne najdem)!

Sem vas hotela to že večkrat vprašat, pa vsakič pozabim, zato sprašujem zdaj.
  1. A ve še vedno prekuhavate vodo po 10 min? Kolk časa se to dela?
  2. Kako za vraga vam uspe postriči nohte na nogicah?
  3. A je kaj narobe, če otrok sili naprej, ko je v sedečem položaju in sicer tako, da drži svoje prstke na nogicah? Nejo sem danes pustila za pol minutke samo na kavču v polsedečem položaju, ko sem prišla nazaj, pa je sedela naprej, da je držala svoje prste na nogah (ob tem je bila bočno naslonjena na sedežno). Enako se mi je postavljala v banjici, ko sva se kopali.
  4. Ali se dobi Aptamil v malih paketkih tudi v Kolinski v LJ? (Me zanima, če bo treba kaj nabaviti) Kako velike pakunge so to? Samo za 1x ali za večkrat?
  5. A ve dajete za pit otrokom Hippove instant čajčke ali jih kuhate same?
  6. Meni je sestra svetovala kašice od Milupe, da so baje zelo vredu. A ve to kaj poznate?

Petri, mi imamo trip trap, tako da ga še nekej časa ne bomo uporabljali. Ti pa svetujem enako kot violinski, da z nečim podložiš (plenička, dekica...).

Drgač pa pri nas tudi sneži. Sem bila prav šokirana, ko sem ga zagledala.

Mislim, da je čas za ponovno dojenje naše čebele! To je ful utrujajoče! Nimam nobenga časa več, ker sem kot v Ljubljanskih mlekarnah!!!

Nelči, tvoje geslo pa še vedno čakam. Si res pozabila name?

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

porod

Prvega otroka sem rodila:

pred dopolnjenim 37. tednom (24%)

med dopolnjenim 37. in 38. tednom (6%)

med dopolnjenim 38. in 39. tednom (8%)

med dopolnjenim 39. in 40. tednom (18%)

točno na PDP (8%)

po PDP (36%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!