violinski -> Avgustovke, kje ste (19.9.2005 14:55:52)
|
Živjo punce.
Meni je že tako čudno, ker Aljoša še vedno nima spalnega ritma. Kolikor se spomnim Lane, je spala 4 ure, se podojila, spala 4 ure, se podojila, .... Pri treh mesecih je pa tudi že noči prespala od 22:30 do 6:00.
V tem ni Aljoša njej čisto nič podoben, ker če ga nahranim med 19h in 20h, potem zaspi in ga vsaj do ene ure ne prebudi niti trobenta. Se pravi, niti Lana, ki nerga, da noče it spat. Ponavadi pa se ponoči zbudi ob 2:15. Brez pardona. Takrat poje, in običajno je čez natanko tr ure spet buden. Ne vem, kje si zmišljuje te ritme, ampak jaz samo blendam.
Z dudo sem tudi jaz včasih uspela podaljšati čas med hranjenji, vendar je duda pri nas bolj namenjena prestajanju krčev, čeprav nam pri teh najbolj pomaga nošenje v podlahti. Ob trkanju na les pa lahko še povem, da je s krči vsak dan bolje. Med vikendom sem še nalašč ukinila kapljice, tako da vidim, če je kakšna razlika in zaenkrat se mi zdi, da ni nobene. Krči so, al pa niso. Ne glede na to, kaj pojem jaz in koliko kapljic nalijem v otroka
Jesen nas je fino premrazila... Lepo vas prosim, dekleta, dejte mi razložit tole s kapami za dojenčke: sama sem živela v Kopru in se skorajda ne spomnim, kdaj bi imela kapo na glavi, Lana se je rodila novembra in ni bilo sploh debate, kapa je šla na glavo - tudi dve, če je bilo treba in jo je imela ves čas, menda glih do junija, ... kako pa naj obravnavam Aljoša? Zdej je zunaj 11°C, verjetno je kapa nujna, vendar kaka - lahka bombažna, plišasta, (flis in volna verjetno še ne), ali kaj? Kaj pa rokavičke? Za noge ni problem, ima vedno hlačke s stopalci, edino ne vem, če potegnem čez tudi nogavičke ali copatke ali ne? Do petka mu nisem dajala nič od tega, v petek je pa zahladilo, da sem si tudi jaz oblekla dolge pajkice, od zdaj naprej pa ne vem več.
Ta dež me bo pa čisto ubil. Sva tudi bila dva dni not. In danes spet dežuje.
Alo, mejte sem, grem ga previt in nahranit. Spet.
|
|
|
|