Jessy -> Avgustovke, kje ste (15.9.2005 15:57:49)
|
Da se še jaz malce oglasim! Danes je bila blažena noč! Ob 21.30 hranjenje, potem pa šele ob 3.30, nato ob 6.30 in ob 9h sva vstali, se še enkrat nahranili, umili, previli in šli na sprehod. Sem še pohitela domov, da bom do 11.30 doma, ko bo alarm za hranjenje, pa je kar spala vse do 14h. Kar ne morem verjet, da je to možno!
Je pa res, da sem uvedla nov način hranjenja.
Običajno sem jo dala na zizo in ko je nehala sva podrli kupček in poskusili še malo, ampak največkrat ni hotela jesti. Zdaj pa se lepo uleževa in podojiva leže, potem podereva kupčka, nato se malce poigrava (cca 5 min), nato pa povšter na noge in Nejo gor, pa še sede papcava, jaz pa vmes malce stiskam dojko, da se ji ni treba preveč matrat vlečt, ampak več ali manj le požira. Nato spet podereva kupčka, ko neha vlečt in jo še enkrat pristavim in stiskam. Vam povem, da se mi naje do fula. Res pa je, da tako hranjenje traja cele pol ure ali celo več. Ampak je vredno! Ponoči pa ne delam tega. Se pa lepo podojiva sede in ko mi zaspi, pač zaspi in se ne mučiva več z dodajanjem po podiranju kupčka. Noč je pa le noč!
Drgač si pa jaz med pumpanjem mleka iz dojke, dojko tudi stiskam, ker tako več spravim ven. Ko je videti, da ne bo nič več priteklo ven, odstranim črpalko in si dojko fino zmasiram, nato pa spet črpam in se kar nabere!
Toliko zaenkrat. Morda se kateri kaj posreči s tem načinom dojenja.
Nekej me pa zanima! A ve ponoči full vstrajate s podiranjem kupčka? Meni se po pravici povedano ne da predolgo čakat, da bi podrla kupček. Počakam kakšni 2 minutki, potem jo dam pa kar spat, tudi če kupčka ne podre! Kako pa ve?
|
|
|
|