Tiamo -> RE: Avgustovke, kje ste (24.9.2005 7:16:48)
|
Hy, spet sem čist zmedena tale nov RR Mi smo veliko bolje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Demi je po starem, po dnevi mi ne spi, ponoči je pa vsaj pridna. No pridejo tudi kakšne noči ko rogovili. Lih včeraj je od 3 do 9 rogovilila, pa prej cel dan ni spala. Krčki so zdaj skoraj minili. Smo probali 7 vrst kapljic, pa nič ni pomagalo. Zdaj mi je kolegica poslala iz Anglije kapljice, ki se mi zdi da delujejo, ali so se pa krči končali..nisem zadosti pametna da bi vedela. Včeraj sem ji pozabila dati kapljice pa je ni noben krček prijel??? No, drugače jo prime še kakšen, ni pa več kričanja po več ur. Zdaj se ji cel obrazek lušči?! Pa lička ima čist rdeča, upam, da ni kakšna alergija, imave v torek pediatra, pa bomo videli. Včeraj ko sva prišle domov, je začela takoj jokat in eno uro sem jo pestovala, prenašala, ji dala čajčka…nič ni pomagalo..sem se začela že trest??? No, potem sem jo dala v ležalnik,ga postavila na mizo, obrnila tako, da je gledal na balkon in sem šla ven enega prižgat. Po treh minutah se je umirila in me gledala. Prava mala izkoriščevalka, me zna ob živce spravit. Zdaj jo kar pustim, da joče, če je previta in nahranjena, se ne sekiram več toliko..pač trmuli. Danes ponoči je bila pridna, zaspala je včeraj ob 20 spala do 3, potem hranjenje in spet spala do 6, zdaj spet spi. Sploh je nisem previla, jo bom ko se zbudi, čeprav mi je kar hudo, ko pomislim, koliko ima težko plenico od lulanja. Tale vreme mene spravlja v slabo voljo, verjetno bi se hitreje k sebi spravila, če bi bilo toplo. Tako smo skoz notri, pospravljamo in gledamo TV. Ta teden, ko pride moram iti kaj v shoping, ker moram za Demi kupiti, kakšnega toplega pajacka. Skoz ima mrzle rokice, drugot je pa topla??? se tipkamo punce, Lp Tia74
|
|
|
|