|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
5.12.2005 15:52:30   
Tiamo
Sem šla v trgovino, sva jo lih mahnile ko ni padalo user posted image  Demi je user posted image  In ne boste verjele, da sem zažgala kosilo, mi ni usojeno user posted image  Samo pomfri sem rešila, polpeti so za smeti user posted image . Tako, da sem jedla samo pomfri in salato. user posted image  Zdajle čakam obiske, pride tašča..mi bo likala user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.12.2005 17:48:34   
Jessy
Tia, sploh se ne sekiraj za zažgano kosilo!!! Pri nas to prakticiramo skoraj vsak dan in to samo zaradi RR, ker sem nonstop user posted image . Ampak zaenkrat tolk še ni bilo sežgano, da bi mogla v user posted image .

ko sem že ravno pri hrani, naj povem, da mi je kruh super uspel! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.12.2005 17:49:16   
Kety
Evo, mi smo iz shoppinga!!user posted image  Sem kupila pleničke za v vodo od Babylove 4-9kg. Jessy, ko sem prišla domov sem prebrala tvoj post. Sem šla pa itak po slike v DM in sem še za pleniičke pogledala in so jih imeli, tako da sem fuuul happy! Mali je ful dober na sliki za osebno, samo se mi zdijo slike fuul drage. Sicer jih dobiš 6, ampak za to daš 1400 sit. Groza!!

No, kupila sem tudi čaj v Mullerju, sicer od HIPP-a, ampak ne instant in nesladkan. Je pa sladki janež, tako, da verjetno ni prov grenak!

Glede kajenja,...jaz se tudi kadila kakih 5 let, po cca. 2-3 škatlice/teden. Ko sem spoznala svojega moža, me je pa odvadil kadit,...ne me vprašat kako, sva se ful prekregala, ampak mu je uspelo. Vmes sem še kdaj kakega prižgala, ampak me ni nikoli zamikalo, da bi začela spet kadit. Zdej mi pa FUUUUL smrdijo in me ful moti zakajeno ozračje. Sej sem vam že 1x omenila, da sem zdej prov naperjena proti kadilcem...ampak samo tistim, ki ne znajo biti obzirni!

OK, zdej pa šibam še kej narest, ker mi je mali ravno zaspal.

Jessy, kako so se ti obnesle pleničke od Babylove!?! Mi bomo šli naslednji teden v Atomske sporbat!!user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.12.2005 17:55:28   
Jessy
Pleničke so mi bile čisto vredu. Sicer se mi ni nikoli pokakala v vodi, ampak so mi bile vseeno všeč, ker se res ne napijejo vode in ko smo prišli iz vode sem jih kar ob straneh strgala in vrgla proč. Smo jih pa dajali tik predno smo šli v vodo, saj je na suhem imela običajne.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.12.2005 18:02:37   
zoya24
Samo sporočam, da sem uredila alum stanovanje, geslo je enako.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.12.2005 18:09:00   
petri85
Zoya24, jaz sem tudi prosila za geslo, si me verjetno spregledala?!

...grem pogledat slikice vaše familije miševi in tvoje stanovanje Tia...pol se pa kej javm...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.12.2005 18:10:57   
zoya24
Ups, album ne alum.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.12.2005 18:19:05   
Jessy
Zoya, pri vas imate pa tako vse čisto!!! Vse se sveti in je pospravljeno v nulo!  Jaz lahko o čem takem samo sanjam, saj mi mož kar naprej odlaga njegove kable in podobne reči po celem stanovanju. Da o škatlah na hodniku sploh ne govorim! Bom mogla enkrat fino user posted image , da bo kaj pospravil!
Pa kar velike prostore imaš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.12.2005 18:26:36   
zoya24
Ma ni vse tako čisto, samo imam malo pohištva, pa nimam kaj velik za pospravljat, pa tudi vse bolj sprot stran mečem.  Drugače sem ful zadovoljna s stanovanjem, je pa 2,5 sobno, veliko 64m2. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.12.2005 19:02:32   
Tiamo
Zoya ful hudo stanovanje, mi imamo samo 54 kvadratov, pa se mi še to ne da pospravljat, Edino sesam vsak dan. Me je pa mizar lih prejle poklical in omare dobim v sredo. user posted image   Jessy ima pa novo slikco, kok je cot user posted image   

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.12.2005 21:55:42   
Jessy
Avgustovke, monja sporoča, da ni pozabila na nas, ampak ji je računalnik nekaj zatajil, oz. internet in čaka, da ji napako odpravijo. Vas pa vse lepo pozdravlja! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.12.2005 22:59:09   
violinski
Drage punce moje,

moje stanovanje bo videla samo tista, ki bo prišla na obisk. user posted image In še to bo lahko celega zaobjela z enim očesom, že če bo samo stala v predsobi. Če bi hotela dajat slike v album, sploh ne bi bilo treba delati albuma - ena sama slika bi zadostovala. Drugače pa ga itak ne bi šla slikat za nobeno ceno, glede na to, da je pri vas tako pospravljeno. Pri nas so vsepovsod po tleh igrače, pa tudi 'dust bunnies' je polno po kotih. Nered je na vseh policah in tudi na kuhinjskem pultu, pospravit pa žal ne morem, ker nimam kam.

Tia, sva ti lepo Jessy in jaz svetovale pašto. Sigurno se ti ne bi prismodila user posted image .

Na plavanju za dojenčke in tudi drugače sem na bazenu vedno nucala samo neoprenske hlačke, enkrat sem kupila babylove pleničke za v vodo in sem jih dala Lani, ko smo bili v Zdravilišču Laško, zato ker sem vedela, da bo tacala tudi po nizkih bazenčkih, ne samo v velikem. V velikem bazenu pa je res bila samo v neoprenskih hlačkah.

Kajenje? Še nikoli nisem probala in pravzaprav niti ne vem, kako je. Strastni kadilci me načeloma ne motijo, razen če nimajo nobenega obzira do nekadilcev.

Tudi mi smo danes slikali Aljošo za dokumente, dali pa smo 1750 SIT, za kar ti običajno dajo 4 slike, nam je pa rekla, da nam jih bo za to ceno naprintala 8 user posted image . V trenutku, ko sem Aljošo postavila v položaj za slikanje, je fino polil po sebi in po tleh. Fotografinja je bila ful faca, niti trenla ni z očesom (na tleh je bila kar lužica), počakala je, da fanta pobrišem, ga ene šestkrat slikala šla v WC po toaletni, pobrisala in nesla toaletni v smeti. Faca. Če bi bila jaz ona, bi se mi zdelo prav, da starš pobriše za svojim otrokom, ona se je pa še smejala in rekla, da je navajena, da je tudi za svojim user posted image brisala....

Grem spat. Moj user posted image se že spet jezi name, ker tako pozno še vedno tipkam.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
6.12.2005 0:09:01   
petri85
No, Jessy, vidim, da samo midve ponučujeva in visiva tu gor!

Zoya24, a si jaz ne zaslužim gesla???

Tia, sem ugotovila, da je poleg mene še ena navdušena nad modro barvo v stanovanju!user posted image user posted image user posted image  Lepo imate urejeno!

Miševi tud vašo familijo sem si ogledala- ste fejst vsi povrsti!

Jaz sem tudi nekadilka.

Midva imava pa hišo. Imava res ogromno prostora, slabo pa je , da bi človek lahko nonstop samo pospravljal. Ko prideš do konca je na začetku že vse umazano in prašno...pa skoz lahko neki zapravljaš....
Kot sem obljubila sem notranjost tudi malo poslikala, zunaj bom pa ko bo lepše vreme! Če katera želi pogledati, pošljem geslo!

Zdaj pa spat, da ne bo prekratka noč....

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
6.12.2005 7:32:30   
zoya24
Petri85 se ti opravičujem in ti sedaj že tretjič pošiljam geslo. Ma ne vem kaj to štrajka, ti ne bom poslala zdaj e-maila, ampak zasebno sporočilo. Sem že Kety poslala geslo dvakrat. Res tehnika zajbava, ne jaz.

Pa sporoči, če si ga sedaj dobila.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
6.12.2005 7:42:56   
zoya24
No zdaj pa dobro jutro, zaenkrat zgleda, dasem prva, moram pa hiter pisat, da me Tia ne prehiti user posted image .

Spali smo dobro, danes se prvič nisem zbujala in preverjala, če diha user posted image , tko, da sem spala skupaj, brez prebujanja 5 ur, nato pa še 3,5. Torej vsegaskupaj 8,5 in sem prav naspana. user posted image user posted image user posted image .

Sem videla na RR anketo kolikokrat kopate otročičke na dan, pa me zanima, ali jih po vsakem kopanju mažete in s čim. Jaz ga po kopanju večinoma mažem s mlekom (Bubchen), včasih pa tudi z oljem. Po obrazu pa s kremico za obraz (tudi Bubchen).

Včeraj zvečer smo/ste bile bolj redkobesedne, pa nimam več kej za odgovorit user posted image .
 Se mi zdi, da smo bile vse za TV in gledale razočarane gospodinje in vse kar sledi user posted image .

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
6.12.2005 8:10:20   
Tiamo
Jutro user posted image  Zoya si me prehitela user posted image . Danes smo spali do 6:30, pa bi verjetno še dalj, če ne bi bila pokakana. Včeraj se je Demi prvič prevalila iz hrbta na trebušček user posted image . Porabila je celih 10 min, prvo ji je ratalo se prevaliti na bok in vstrajala je toliko časa, dokler ji ni ratalo. Ko ji je ratalo, je ugotovila, da ne more nazaj na hrbet in se user posted image . Tako, da sem jo mogla jaz prevaliti nazaj na hrbet in ona spet na trebuh, in tako sva se igrale do onemoglosti. Tudi danes zjutraj sem jo našla na trebuhu ...kako hitro se razvijajo user posted image . Jaz Demi user posted image samo ob sobotah, vsak dan jo pa umijem v umivalniku user posted image . Po kopanju jo namažem z oljem Bubchen (imam samo to kozmetiko). Vsako jutro pa jo namažem samo z kremo Bubchen proti vetru in mrazu.  Petri jaz modra barva prevladuje v kuhinji in kopalnici, spalnica je zelena, dnevna bo rumena in siva, od Demi soba zeleno rumena, ko bo denar bo pa predsoba oranžna. Spet ta user posted image , sem čist user posted image  Ja včeraj zvečer smo bile verjetno vse štirioglate

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
6.12.2005 9:07:21   
miševi

Tia, Zoya, zdej imata pa že nekaj časa jutranje dvoboje, katera bo prva. Danes je uspelo Zoyi!!!!user posted image

Včeraj sem napisala kar dve sporočili, pa me je obakrat ven vrglo, potem sem pa raje odnehala, da ne bi user posted image .

V glavnem, obe, Tia in Zoya imata lepo stanovanje. So meni tudi všeč te barvne opredelitve prostorov. Jaz si to poskušam pričarati z dodatki, ker moj noče sten pobarvati, men je pa to tako lepo. Vidim, da se bom morala tudi jaz potrudit in poslikat naše bivališče (zaenkrat imam poslikano samo otroško sobico) - sicer smo tudi  v hiši, vendar stanovanje ni veliko, ker smo iz spodnjih, pomožnih prostorov, uredili to, kar imamo. Ma, važno je, da je naše... Petri, se tudi jaz priporočam za geslo za ogled stanovanja. Je tako fino gledat, kako imate drugje urejeno (in čisto!!!). Vedno sem šla rada kam na novo na obisk, ker sem potem lahko firbcala, pa kakšno idejo za domov ukradlauser posted image .

Mi tudi našega kopamo 1x tedensko - takrat ga namažem z Nivejino kremo, po gubicah pa z oljem. Dnevno ga mažem po potrebi, za ven namažem obrazek s kremo od Bubchena proti vetru in mrazu.

Pa še malo o Juretu. Naš mali škrat noče nič čaja pit. Še vedno trmarim na sistemu brez sladkorja (Krtkov čaj - filter vrečke). Mogoče bom morala popustit in začet s tem instantnimuser posted image . Palec je pa še vedno No.1. Sva oba z mojim že čisto penasta, on pa še naprej veselo cmoka. Dudo pa sprejme samo v vozičku...

Z Miklavžem se je pri nas začela sezona decemberskih praznovanj. Še dobro, da gremo na večino praznovanj rojstnih dni lahko z otroci, drugače bi morali začet iskat poklicno varuško...

Zdej pa nekaj cmoka, moram it (Jure še vedno fino spi - od 8:30 do 5:00 in nato še do 9:00, včeraj celo do 10:00).

LP,user posted image

(pa kaj me to vedno zamakneuser posted image  - bom morala resuser posted image  in user posted image !!!)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
6.12.2005 9:27:06   
zoya24
Miševi ne vem, če te bom kaj potolažila, ampak vseeno. Pri nas (moje sestrce in bratec) mislim, da smo vsi cuzali palčke, noben ni imel dude. No midve s setrico sva bile rekorderke, jaz sem ga cuzala do četrtega razreda user posted image , sestrica pa celo do srednje šole user posted image , zobe imava pa obe OK, nikoli nisva imeli aparata. Je pa res malo dolgo trajalo, da sva se odvadle. Ostali so se odvadli prej. 

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
6.12.2005 9:41:35   
Jessy
Dobro jutro!

Še ena, ki ima rada modro barvo in je le-ta tudi v stanovanju. Kuhinja je v kombinaciji javor-modra, kopalnica je svetlo modra, na hodniku so modre ploščice po tleh...drugje pa ni več modre, razen deka v spalnici user posted image .

Petri, se priporočam za geslo!!!user posted image

Midve sva kar dobro spali. Sem bila včeraj jezna na mojega, ker on pravi, da moram dudo odstranit, predno grem spat, ker se ji čez noč lahko kaj nardi!?!? user posted image  Včeraj je ležala točno na dudi in sem ji jo vzela...in glej ga zlomka, Neja se je prebudila...ura je bila polnoči in ni bilo variante, da bi zaspala nazaj. Sem jo mogla obvezno podojit, da je potem ob 0.30 končno zaspala. Sem bila prav jezna! No, ampak če zdaj pomislim za nazaj, je bilo pa to super, ker takrat še nisem spala in sem jo komot podojila in čakala, da se je najedla, potem sem se pa do 6h že naspala, ko je naslednjič jedla, tako da sem jo tudi z lahkoto podojila, potem pa sva nazaj zaspali in ob 8.45 popapcali kar v moji postelji in potem vstali. Sem mislila, da se bova še kaj pocrtali v postelji, pa je tako smrdelo od nje, ker se je pokakala, da sem komej čakala, da je pojedla in da sva se šli preoblečt.

Drgač pa Neja tudi vztrajno vleče palček in kazalček, če le more do njiju. Dudo pljune ven in hopla, prstek not! Jo moram kar naprej imet na očeh, da ji zamenjam!

Pri nas pa ni dežja (zaenkrat), je pa grdo oblačno oz. megleno. Sicer so pa nek sneg napovedovali!
Popoldne moramo k mojim staršem po Miklavža. Pri nas ni nič nosil letos, ker mu nismo nič pisali. Bomo pisali Božičku, tako da upamo, da kaj tudi prinese! user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
6.12.2005 9:50:55   
Jessy
user posted image user posted image  Demi!!!user posted image user posted image  Dobra je, da ji je uspelo najtežje!!! Je že druga, ki pravi, da se prevali v položaj kravic, pa se šteje, da je to težje, kot obratno! To uspe tudi Niki od ery, ki je še ena avgustovka, vendar ji RR ne dela, tako da se le prek mobija kontaktiramo! Naša je pa samo na boku in se trudi, da bi se prekotalila, pa ji še ne uspe. Mora mami pomagat! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
6.12.2005 10:43:09   
zoya24
Demi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas se nam uspe obrniti samo iz trebuha na hrbet, obratno se pa matra, pa ne gre.

Petri85 ful lepa hiška in prostori, kuhinja mi je ful všeč, pa previjalna mizica v kopalnici, ful fajn rešitev, če bomo mi imeli večjo kopalnico kdaj bomo to tudi prakticirali, si mi dala prav fajn idejo user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.12.2005 11:20:03   
miševi

Petri, kaj naj rečem; zelo lepo stanovanjeuser posted image , pa vse se tako sveti... Madonca, punce, a nobena nima nič po pultih postavljeno, al mamo samo pri nas vse na razstaviuser posted image . Meni nikakor ne uspe imet ćisto praznega pulta. Tudi ideja s tisto previjalnico v kopalnici je super. Kje pa si to kupila?

Tia, Demi je pa že prava akrobatkauser posted image user posted image user posted image . Le tako naprej. Zdaj pa le pazi, da ti kam ne čmokne.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
6.12.2005 11:24:08   
petri85
Pozdravljene!

Najprej vse naj naj Zoji!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoya, hvala - tudi meni je tvoje stanovanje ful všeč!!!

Pri nas se je pa samo enkrat obrnil, pa še to verjetno zato ker je malo visel teren, kjer je ležal, pa saj bo!

Demi user posted image user posted image user posted image !

Jessy, tud pri nas se borimo s palčki in kazalčki!

Spet imam za likat...

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.12.2005 11:28:17   
violinski
Dobro jutro! Sem pozna, kaj? Sva tako lepo spančkala, da sem šele sedaj za računalnikom. Aljoša pa zraven mene v ležalniku nagovarja igračke, da bi se igrale z njim. Včeraj sem mu prvič dvignila naklon ležalnika - samo za igro -in je čisto navdušen. Sem ga sicer morala zvezati, da ne leze dol, pa še malo podpreti v koraku, ker je stvar za privezovanje med nogami precej nizko.

Ponoči je bil lačen že ob 3:30, zjutraj pa ob 8h. Sem ga tudi jaz nahranila kar v moji postelji, potem sem ga pa dala nazaj v njegovo in je spal do 10:30. Priden, ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image Demi za kotaljenje, res je faca, ful napreduje. Aljoša se še vedno s hrbta prevali samo do boka, s kravic se je pa tudi že parkrat prevrnil na hrbet, ampak mu je po novem v kravicah tako fajn, da bi najraje kar tako ostal. Potem pa gleda okrog in se smeje. Ko se obrne tako, da me vidi, se začne režat na vsa usta.

V našem stanovanju so vse stene bele iz enega zelo zapletenega razloga: ko sem stanovanje kupila, namreč, je bilo od vrha do tal porisano z oljnimi barvami tako nekako, kot so porisani pohodi, ki jih raznorazni 'vandali' šprejajo in pišejo svoje slogane. Takrat sem se odločila za belo (izgleda vsaj malo večje) in potem sva z dragim cele prvomajske praznike brusila risbe dol s sten. In s stropa, pravzaprav tudi.
Edino preden se je rodila Lana sem v njeno sobo narisala dva nežno lila trikotnika, ki optično razširita sobo - soba je ozka in dolga, tako pa zgleda malo širša, pa dva nežno modra oblačka, ki sta sedaj nad posteljico in nad previjalno mizo. Februarja dobim zanju novo otroško sobo, ki bo v belem jesenu v kombinaciji s sivomodrimi in nežno vijoličnimi ploskvami. Barve so povzete po "Heffalumpu" (slovonu) iz Medvedka Puja.

Ostale sobe so večinoma v bukev-temno modri kombinaciji, kuhinja je Viola od Svee (ni viola barve, ampak je Viola model), dnevna je Primavera od Parona, spalnica je Harmonija od Alplesa (pravzaprav samo garderobna omara, nanjo sem pa zelo zelo zelo zelo ponosna, ker je velika; nič zato, če so v njej samo stvari, ki so mi že premajhne). Imam torej same take, no, najbolj poceni in večne izvedbe dokaj kvalitetnega slovenskega pohištva. Knjižna stalaža je Diva od Alplesa, predsoba je od Sore Medvode, v kopalnici so pa samo keramični elementi novi, tri omarice so predelane iz starih Gorenjevih omaric od moje sestre, bom pa kmalu dobila enga mizarja v hišo, ki mi bo izrisal kaj lepšega, novejšega in bolj praktičnega.

Aha, Aljoša tarna, da je ali zaspan ali lačen, naj se odločim, kaj bom naredila user posted image . Pišem še kaj potem.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
6.12.2005 11:28:22   
petri85
Miševi, saj ni čist prazen pult!
Drugač, pa vso umazano posodo takoj v umivalca zmečem, omar mamo pa tudi dovolj, da pospravim stvari notri. Je pa res, da mam rada stvari popredalčkane (tud moj možek).

Aja, previjalna je pa iz Ikee.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......