|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
4.12.2005 9:11:14   
zoya24
Jessy ful hudo smajliji, sem se prav nasmejala novim postom user posted image .

Mi že tretjo nočjo zapovrstjo spimo fino, danes smo od osmih do pol štirih in nato še do pol sedmih, pa sem ga dala v posteljico, pa se je kar sam zabaval, tako da sva z atijem potegnila do pol osmih. user posted image user posted image

Tia kakšni mali cartki so user posted image . Sploh ne morem verjeti, da so bili naši kdaj tako mičkeni. Pa meni so ta imena Žan in Jan tudi bolj všeč, verjetno ker imam bratca z imenom Žan.

Mi smo se tudi včeraj popldne potepali, je bilo prav fino, smo še sončeka malo ujeli. user posted image

Timon user posted image user posted image user posted image za spanje.

Jessy glede dojenja pa saj veš kaj sem jaz naredila. Po moje jim mleko še ni premalo, saj ne bi smelo biti pri 4 mesecih, sam carteki so. Sem se pa jaz odločla, da začnem takoj po novem letu dodajat, mogoče bom že konec decembra probala dati sokec.

Mi gremo pa danes na Štajersko, k babici in dedku, tako, da tudi meni ni treba kuhat user posted image user posted image user posted image . Bom pa vrjetno poslušala, da bi pa zdaj že Žiga moral imeti flaško in da dojenje ni dovolj (raste pa od zraka, al kaj user posted image )

Bi uporabljala nove šmeškote pa jih ne znam user posted image , očitno sem tudi jaz postala blond za take stvari, a mi lahko katera razloži  user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.12.2005 9:34:05   
zoya24
Hvala Jessy,

ati pa more bit zadovljen ker mu druzga ne preostane user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.12.2005 9:40:11   
zoya24
...pa mi je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image , nove smeškote kopirat. 

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.12.2005 9:45:02   
Jessy
Jaz bom glede dodajanja počakala do 3.1., ko imava cepljenje in bom takrat dobila navodila za dodajanje. Takrat bo stara 5 mesecev in bom tudi jaz začela s tem. Sem ji pa predvčerajšnjim skuhala nekaj koščkov hruške in sem ji dala probat sok v kateri se je kuhala kruška, pa je najprej ene parkrat fino potegnila, potem je pa naredila ful hecen obraz user posted image , jaz sem pa pričakovala vsaj nekej takega user posted image .

Smeškote pa dodajaš tako, da greš na to stran http://www.studiofaca.com/forum/forum_posts.asp?TID=2433&get=last , označiš smeškota in ga kopiraš. Žal, drugače ne gre!
user posted image
user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.12.2005 9:46:50   
nanka
Dobro jutro,
no mi smo tudi spali ful dober. Še vedno hodi spat ob 19, potem pa jeva ob23.30. Potem pa spanje do 8.Zelo je pridna. Pa tudi je zdaj malo rajše. Jo moram stehtat, ker upam, da zdaj sva pa menda že dosegle 5 kg.
Tudi mi smo se včeraj malo potepali po trgovinah.
Jaz pa že kuham, ker bomo doma, saj pride k nam ob 16 Miklavž.

Zoya, prosim geslo.

Včeraj smo zamenjali peč in zdaj smo spet na toplem, je bila kar kriza.

Jessy, smilyi so pa ful hudi.
No tamala je zaspala, jaz pa morem hitro kuhat.
Čao 

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.12.2005 9:48:30   
nanka
Jessy, midve imava tudi cepljenje 3.1. in bom tudi po cepljenju začela dodajat sadje. Prej bom pa probala z tistimi Hippovimi kašicami (riževa), ki se meša z vodo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.12.2005 10:22:39   
Tiamo
Jutro ,danes mo spali do 8, midva sva imela čas še za malo user posted image  oz. user posted image  he, he, he. Potem je pa očka zasedel user posted image , še dobro da mora kdaj na user posted image .  Zoya ste luštna družina, user posted image  Daes bomo pa mi verjetno kar doma, grem user posted image  in kuhat za user posted image   se tipkamo user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.12.2005 10:44:56   
Jessy
user posted image  !!! To sem seuser posted image !!! Bravo Tia!
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
4.12.2005 11:44:16   
miševi

Sem 1x že vse napisala, pa me je ven vrglouser posted image . Sedaj pa samo kratki povzetek...

V glavnem , s temi smeškoti so naša sporočila še bolj zanimiva, a ne Tia (user posted image )user posted image .

Nanka, mi imamo tudi danes Miklavža, samo 1 uro kasneje. user posted image  mi pa vseeno ne bo treba, smo se kar k našim povabili.

Zoya, ste full luštniuser posted image !!! Najlepša mi je pa slikica, ko sta z malim v postelji - se vidi, kako si ti srečna mama in kako je mali sproščen in zadovoljen, ker je v tvoji bližini...

Ostalo pa zvečer napišem, če me ne bo kakšen parkelj user posted image . Se Jure oglaša, je lačen...

LP,
user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
4.12.2005 12:21:01   
Kety
Dober dan!

Midva se pa že cel dan odločava kam bi šla, da bi bili mal na sončku, pa ne najdeva nobene pametne variante. Na koncu sva se že menila, da bi se šli kam kopat,...pa ne vem kaj moram dat Timiju na rito za v bazen user posted image

Jessy, vi ste bili že v toplicah,...kaj si dala Neji gor? Pamperske za v vodo?? Ali si kupila tist neoprenske hlačke za dojenčke?

Miševi, zaenkrat je samo ena sama pikica. Zakaj se pa to naredi?? A dobim mazilo v lekarni brez recepta, ali morava it k pediatru?

Zoya, zgleda da si me spregledala,...jaz bi tudi rada tvoje geslo za slikice user posted image !

user posted image  Tia, za jutranjo telovadbo...men pa kar ne potegne...ne vem kaj naj naredim! Se že kar mal sekiram! Mi bo še možek pobegnil!!

Še glede spanja,...naš je imel iz petka na soboto eno izjemno noč, ki je verjetno še dolgo ne bo ponovil. Danes je spal od 21ih do 0:30. Ob 1:20 sem ga dala na joško in je spal pri nama do 6ih, ko je spet jedel. Potem smo spali pa še do 7ih. Sem čist zmozgana. Dons mi spet je na 2 uri. Sej to ni res! Mislim, da bomo mi tudi moral začet dodajat po 4 obisku pri pediatru. Takrat bo star ravno 5 mesecev. Upam, da bo v mesecu in pol prigural do 7 kg. UPAM!!

Uživajte v nedelji....se beremo še zvečer!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
4.12.2005 14:03:58   
Tiamo
Kety, moram ti povedat, da nisi edina, ki ti ne paše user posted image . Tudi meni velikokrat ne, pa še boli me, potem ima pa moj user posted image .  če se boste šli kopat, pazite, da se ne boste user posted image . Jaz sem hotela iti v Atlantis, pa sem kupila pleničke za v vodo. Punce a bi katera šla, kdaj dopoldan z user posted image  v Atlantis  user posted image  ?  Demi se je zbudila, in že user posted image  

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
4.12.2005 15:13:52   
miševi

Kety, da ti odgovorim:
Mogoče sem se malo narobe izrazila - napisala sem afta, kar je razjeda, mislila sem pa na soor - to so bele obloge na sicer zdravi ustni sluznici. Pri otrocih, tudi dojenčkih je to velikokrat prisotno, zakaj, me ne vprašat, ker nisem dovolj strokovnjaka. Povzročitelj naj bi bile gljive (kot Candida). Jih je že kje pobral, pa potem z rokico v usta zanesel. Veliko otrok se z njimi "sreča" tudi med porodom.
Dojenčki imajo npr. obložen lahko cel jezik in takrat se jim predpiše daktarin gel. V lekarnah se dobijo še druge variante (vse lahko tudi brez recepta). Jaz osebno bi počakala, da zgine, če ga ne moti. Če ga moti ali pa se bo razširilo (ni nujno), v lekarni povej, kaj ima in ti bodo dale najboljšo stvar za to in jo lahko potem na to pikico npr. s palčko za ušesa namažeš. Jaz osebno bi počakala (če ga ne moti), da izgine in ne bi takoj mazala. Naš Jure je imel obložen jezik, pa sem mu mazala in je full bruhal po tem, pa sem nehala in so obloge tudi brez tega izginile. Mogoče malo bolj pazi na to, da si pred/po dojenju fino bradavice umiješ, da ne bi ti z bradavicami naprej prenašala, ko bi se njemu že stvar uredila. Drugače pa to ni noben bav-bav. Je pa to samo moje mnenje, kaj bi lahko bilo.
Drugače se pa ne sekiraj za Timijevo težo - če je živahen in se lepo odziva, mu nič ne manjka, pa tudi če ima par gramov manj kot ostali. Bo imel že na začetku lepo manekensko postavo.

LPuser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
4.12.2005 16:03:17   
Jessy
Kety, ja, jaz sem ji dala pleničko za v vodo in sicer Babylove. Nisem kupovala neoprenskih kopalk oz. hlačk, ker itak ni bila v vodi več kot 10 min, pa voda je imela 36 C, tako da je ni zeblo!

Tia, jaz bi takoj sla v Atlantis, sam je na zalost predalec in tudi malo moznosti imam za avto. Zal!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
4.12.2005 17:01:01   
petri85
No, da se va še jaz mal javim!

Tia74 in Jessy, hvala za gesli!!! Joj kolk je fajn gledat slikice - vsi po vrsti ste fejst, Tia tebe moram pa sploh pohvalt, ker maš tako urejene albume, pa toolk slikic gor! Mi imami še analogno linijo, pa mal dalj časa traja da dol potegne vse slike, ampak se splača!!!

Aja, zdej bi pa še Miševi pa Zoyo prosila za gesliuser posted image ?

Midva z možem sva pa včeri delala ko zamorca. Mož je v petek še zadnjič pobelil Davidovo sobico. Včeraj sva pa omare pa luči pomivala, pa zavese prala, pa posteljico sestavljala, pa posteljnino prala, likala in pripravila, pa previjalno prestavila iz spalnice v njegovo sobo...v glavnem zvečer sem bla čist fuč. Jo bom enkrat , ko bo več časa poslikala in dala v album...
Tako, da je David že to nnoč sam spal...in to več kot uspešno..spat je šel ob 20ih - jedel ob 4ih, takoj zaspal in spal skoraj do pol devetih....sva bila z možem ful vesela...ponoči sem ga šla dvakrat gledat(mamina skrb, ko ga nima ob sebiuser posted image ) in se je prav videlo kako uživa. Upam, da bo v naprej tudi tako...
Aja, Jessy, sem videlo sobico v albumu, ali Neja tudi že sama spi??? Nisem nikoli zasledila, da bi kaj pisala o tem? Pa tile smajliji so res dobri!!!

Men je pa dons user posted image  kosilo skuhal in mufinse spekel, tako, da ga moram ful pohvalituser posted image user posted image user posted image

A ste šle ve danes kaj ven z malčki, ko je bila taka megla? Mi smo šli za dobre pol ure, pa mam kar mal slabo vest, saj pravijo, da je megla strup za otročkova dihala...upam, da bo vse v redu...

Sedaj pa baje še obiske dobimo...a ste ve že dale skozi vse takšne obiske, ko hodijo otroka gledat??? Pri nas se to šele začenja - imamo vsak teden fuul obiskov napovedanih, tako, da vsak vikend pečeva in naštimujeva narezke, mislim, da se to spodobi, ker vsi velika darila nosijo...

Mislim, da ravno zvonijo...čav, čav

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
4.12.2005 19:35:42   
zoya24
Hojla, mi smo že nazaj iz MB.

Glede user posted image , men se tud kaj velik ne da user posted image , me pa veseli, da se še kakšna najde takšna kot jaz (zdaj mam pa opravičilo, da se to vsem dogaja user posted image ).

Obisk pri babici je bil uspešen, samo mali mi na teh dolgih obiskih noče nič spat. Mi je po štirih urah budnosti nato omagal na rokah, pa še to samo za 15 minut. Pol je pa tečko in mora bit kar naprej na rokah. Me prav zmatra in ponavadi komaj čakam, da gremo. Ko pa pridemo domov, pa kot bi bil prenovljen user posted image .

Petra me veseli, da se vam je preselitev malega uspela user posted image user posted image user posted image , pri nas tudi razmišljamo o tem. Ti t.i. razkazovalni obiski so se pa pri nas že zvrstili in sicer v prvih dveh mesecih, zdaj pa ni več nobenega na spregled user posted image .

Tia spomladi dobim avto, pol se pa lahko kaj zmenva za obisk Atlantisa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.12.2005 20:02:02   
Jessy
Samo na hitro odgovorim, ker moram Nejo skopat, pa nahrant!!!
Petri, Neja še ne spi v svoji sobici. Jo ima že lep čas zrihtano, ampak zenkrat je še v zibelki pri nama, bomo pa mogli kmalu začet prakticirat tudi spanje v posteljici. Dokler se še ne vzpenja bo v zibelki, ker je kar velika, potem pa roma v sobico!

Zdaj pa šibam!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
4.12.2005 21:25:55   
Jessy
Uauuu, kaka lepa modra barva! user posted image user posted image user posted image  Ful mi je všeč!!!

Eni ste pa res ful pridni! Eni ustvarjajo, drugi prenavljajo, tretji prestavljajo....samo mi noge v luft držimo!
user posted image

Mi smo šli danes samo v avto in k mojim staršem, pa nazaj domov. Ni bilo niti časa za sprehod. To o megli, pa jaz nič kaj resno ne vzamem. Običajno vlaga blagodejno vpliva na dihala, zato menim, da tudi megla spada sem. So pa to spet ene "vraže" iz preteklosti, kot tiste, da dojenčka ne sme dobiti mrak, pa plenice ne smeš sušit nevemvečkje...in še in še jih je... Jaz to enostavno preslišim in delam po svoje!

Mi smo več ali manj že vse obiske dali skozi, jih je pa še nekaj, ki jih pa še pričakujemo, ampak slabo kaže, da bodo prišli, čeprav so obljubili. Midva tudi postreževa goste z narezki in pecivom, ker se to res spodobi. No, narezek ni čisto čisto vsakič, pecivo pa je. Narezke naredim za tiste, ki pridejo za dlje kot pol ure! user posted image

Kako pa kaj Miklavž? Mi nismo letos nič pisali Miklavžu, bomo pa Božičku, ker ima vsega več kot dovolj, tako da bo letos le Božiček nosil, naslednje leto pa uvedemo Miklavža. Bo pa Miklavž že letos pri mojih starših.
Božičku bomo pa pisali, da kupi spalno vrečo, pa kakšno igračko za motoriko prstov, morda tudi kaka knjigica. Naslednje leto pa kaj drugega!

pa pa user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
4.12.2005 21:37:19   
miševi

No, pa je za nami srečanje z Miklavžem. Je bilo zelo lepo, le Nika se je preveč user posted image bala. Jure je pa nekaj časa zavzeto opazoval, nato pa user posted image v atijevem naročju.

Petri, sta bila pa pridnauser posted image . Mogoče bo pa malemu res ustrezalo novo okolje. Geslo že pošiljam...

Mi smo za user posted image  vedno kupovali Pamperske za v vodo. So se dobro obnesle.

Danes smo bili zunaj samo 5 min - toliko da smo prišli do Miklavža. Ga ne upam v takem ven pošiljat, pa ta velka tud še ni čisto v redu.

Zdej grem pa vizitke pripravljat, da bova z Niko jutri packali.

LP,user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
4.12.2005 21:44:25   
miševi

Aja, še "ogledovalni" obiski - pri nas so se zvrstili že vsi v prvem mesecu. Vsi so bili tudi pri nas postreženi z narezkom in pecivom in prav tako kot ti, Jessy, imamo varianto, da se bolj konkretno podprejo tisti, ki pridejo za dalj časa. Zato pa rada vidim, da se taki obiski napovedo, da me potem ni sram, če nimam kaj za v roke vzet...

Miklavž, Božiček - pri nas letos Miklavž je, že zaradi Nike. Je pa tako, da Miklavž prinese manj, bolj sladkarije, sadje, kakšno malenkost, Božiček je pa "ata z veliko denarnico", ki se malo bolj izprsi. Jessy - na kakšni osnovi pa so te igračke za vzpodbujanje motorike prstkov?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
4.12.2005 21:50:10   
Jessy
To niso nobene posebne igračke. To so razni plastični ključki, ki so zvezani v obroč, da lahko prijamlje in obrača....alla ta varianta! Saj je mogoče res bilo slišat, kot da je to kaka ful huda igrača! Ne, ne...čist simple stvari! Neja ima zaenkrat le ropotulco, ki jo lahko prijamlje v roke, pa plišaste igračke, nima pa nič takega, kot so ti ključi. Saj bom mogla prav mal pogledat, kaj vse obstaja.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
4.12.2005 21:57:29   
miševi

O, fino, tega imamo pa pri nas kar nekaj. Sem se že user posted image , kaj bi to bilo od tistega,  kar še nimamouser posted image .
Hvala, Jessyuser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
4.12.2005 22:41:35   
violinski
Evo mene, me že kar nekaj časa ni bilo na spregled - pri vas pa take spremembe: najprej smajliji, potem pa modra barva. Ni slabo, moram rečt.

Kety, tista bela bunkica v ustih: če izgleda kot mali mozoljček - je le cistica, ki se kdaj naredi na dojenčkovih dlesnih in enkrat boš opazila, da je ni več. Aljoša jo je imel ravno pri prvi posvetovalnici, pa nam je pediatrinja tako razložila. Če pa zgleda bolj prozorno je pa mogoče, da je afta. Pa skorajda ne verjamem, da je to. No, vidla je nisem, pa ne morem nič sigurnega reči.

O, vam moram povedat o našem včerajšnjem spanju: sama sem šla spati bolj pozno, moja dva moška sta že drnjohala, Lana je pa itak najkasneje od 20:30 v deželi sanj.... In se uležem nekje okrog polnoči. Kar na lepem se zbudim in me totalna panika, da kdove kako je Aljoša že lačen, da sigurno je že strašansko pozna ura. Pogledam na mobitel - deset do enih. Sploh nisem mogla verjet. Od takrat sem se na pol ure zbujala in kontrolirala, da ne bi slučajno prespala časa za hranjenje, njegova visokost gospod sin so pa spali do 4:40!!! Po eni strani user posted image user posted image user posted image , po drugi strani pa - hej, kaj sem se pa jaz tako sekirala, da ne bi prespala?

No, sem mislila, da je samo prehodno stanje, pa je tudi to noč okrog 2h malo zajamral, dobil dudo in spet spal do 4:40.

A sem vam že povedala, da user posted image vsak mesec zamenja ritem spanja? A nisem? Aja, verjetno vas nisem hotela strašit user posted image user posted image Tako je namreč, ko se končno navadiš na en ritem, ki ga ima user posted image , ga spremeni. user posted image . Pri nas imamo verjetno tudi poskok v rasti, ker se Aljoša nenavadno dolgo doji, včasih CELO 7 minut!!! kot se je včasih user posted image enkrat ta vikend sem mu morala dati pa kar obe dojki, ker ko je bila ena prazna, je še iskal, in sem zamenjala, da se je še kako minuto dojil tudi na drugi strani Mislim, da je bilo to prvič.

Žal pa še vedno izdatno poliva, kar me prav mori.

Zdaj ga grem še zadnjič danes nahranit, tako da pišem spet jutri.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
4.12.2005 23:24:34   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: violinski

A sem vam že povedala, da user posted image vsak mesec zamenja ritem spanja?

A ta user posted image  je tvoj user posted image  al si mislila za vse user posted image user posted image user posted image ? Me že skrbi, ker pri nas se je res nekaj premenilo, ampak na žalost na slabše!!! Me že skrbi, kaj bo danes!?!? Zdaj se zrihtam in grem spat, pa bom po meja ravno oči zaprla, ko bo akcija! user posted image

Lahko noč tudi od mene!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
5.12.2005 8:33:43   
Tiamo
Jutro, modra barva me je čist zbudila user posted image . Potem pa pogledam ven, lije kot iz škafa user posted image . Da se malo pohvalim, Demi je danes spet spala od 20:00 pa do 6:00, pojedla in zaspala. user posted image  Violinski, ne govori več o spremembi ritma spanja, meni je od Demi čist všeč, in upam, da bo tako ostalo. user posted image  Zdajle se prebuja, verjetno ima plenico za user posted image . Glede Miklavža, mi ga ne praznujemo, bomo pa drugo leto, čist sigurno kaj naredili. Glede megle, se jaz prav nič ne sekiram, greve ven v vsakem primeru, tudi če je megla. Čez streho vozička pogrnem tetra plenico, se ene 5 min pritožuje, potem pa user posted image za 3 ure.  upam, da bo danes tale dež kaj nehal, doma mi spi samo 1 urco user posted image . Jessy, predlagam ti da se preseliš v Ljubljano user posted image , pa bove hodile skupaj user posted image . Evo se že oglaša, se kasneje tipkamo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
5.12.2005 9:14:14   
Jessy
Jupi!!! Kakšna noč!!! user posted image
Očitno je Neja vedla, da si želim spanja!!! Men se zdi, da nanjo res vpliva luna. Prejšnjič je bilo ob polni luni precej slabše, kot zdaj ob mlaju. Vse ostale dneve pa spi normalno. Danes me je res presenetila. Nazadnje je jedla ob 20h, ob 20.30 je zaspala in se zbudila ob 3.50, potem pa ob 7.30 in sva potegnili do 8.30. No, ona je bila budna že od 8h, ampak se je zamotila, ko je opazovala svojo zaščitno oblogo okrog zibelke, tako da je lahko mami malce podaljšala! user posted image

Drgač pa tudi pri nas prav lije zunaj. Sploh ne pada normalno!!! user posted image  V takem pa tudi s kengurujčkom ne grem nikamor, ker bom takoj mokra. user posted image  Pa še ful grmi! user posted image

He..he...Tia, ti se pa znajdeš! Jaz, da bi živela v Lj? user posted image  Ne, ne, to pa nikoli! user posted image  Mi je pa tu kar všeč! user posted image

Zdaj grem pa zajtrkovat user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......