|
RE: Avgustovke, kje ste 28.7.2006 14:39:19
|
|
|
|
Jessy
|
Ojla! Me smo s kosila. Tudi danes smo se razvajali pri mojih starših. Neji je bil piščanec z rižem tako všeč, da sem mislila, da imam v naročju tigra, tolk je jamrala zraven! Očitno mama ne zna spečt tako dobrega piščanca, ker doma ga ni nikoli tako z veseljem jedla, ali pa že zdaj velja tist rek, da je pri sosedih vse boljše! Ja, zdaj pa spi! Ta mala navihanka je tako prebrisana, da noče nikjer drugje spati, kot doma. Ko sva šli k našim mi je zaspala in ko sem jo dala ležat pri mami v stajico, se je takoj začela zvijat kot črv in ni hotela spati. No, bo pa zdaj malce dlje - upam! Se pa zdaj pripravljam na peko biskvitov. Jajca in sladkor sem pravkar šla iskat k tašči in tastu, ko pa tle končam s pisanjem se pa podam v akcijo, ker zdaj je fino dež shladil ozračje, tako da mi ne bo preveč kuhalo, ko se bo peklo! Hvala vsem za pohvale Nejinih sličic! Sem kar malce perje pognala! Tina, mi smo šli pogledat plažo zelo blizu Suhe Punte, vendar se zdaj ne morem spomnit, kako se ji reče, je pa nekaj na G..., potem smo bili na Rajski plaži, pa še eno drugo plažo smo pogledal, ki je nekaj na K... (ima mož tisto karto RAba v avtu, tako da na pamet pa res ne vem nič...bom pogledala, ko se vrne, pa ti napišem, če slučajno ne pozabim). Še najbolj pa mi je bila všeč plaža, ki je pred mestom RAb. Smo šli enkrat na sprehod ob obali vse do mesta RAb in tam vmes so bile krasne plaže. Voda je bila tako nizka, kot globoka, pa SVETLA, brez trave na tleh, pa mivka ali kamenčki...skratka, kar si hotel, edino sence spet ni bilo! Ja, senco sem pa resnično zelo, zelo pogrešala. Kaj bi bilo lepšega, kot celo popoldne poležavat in se igrat v kaki hladni senčki borovcev, vmes pa še malce v morje skočiš! Ja, to je zame ta prava plaža! S tem, kjer smo bili mi, niti pod razno nisem bila zadovoljna. Morda je na sliki videti res lepo, ampak resnica je čisto drugačna - totalno razočaranje, res! Nanka, Neja se ni niti enkrat samkat polulala, ko je bila brez pleničke. Priznam, da mi je bilo to zelo čudno, ker sem pričakovala, da bo po vsej tisti pijači, ki jo je zlivala vase, tudi kaj lulala, pa ni. Po moje je ona lulala, ko je bila v vodi. Sva jo kar pogosto dajala v vodo, da se je hladila in najbrž je to tam opravila! Kakala je pa samo zjutraj, takoj po flaši mleka in zvečer, predno je šla spat, tako da me sploh ni skrbelo, da bi nam kaj popackala! Je pa res zelo uživala brez pleničke, pa čeprav smo ji potem še nekej časa pobirali kamenčke in mivko iz lulike! Uf, Tia, a tudi na fotelj že spleza? Naša se sicer trudi, da bi kam zlezla, ampak je še občutno premajhna. Gre edino dol. Jo pa vseeno full pazimo, ko se loti hoditi dol s kavča ali po stopnicah, ker se kar bojimo, da ji bo enkrat spodletelo in bo padla. Že tako vsak dan nabiramo nove buške. Včerej se mi je prekucnila na betonu, za piko na i sem jo pa še med tuširanjem tako čudno prijela, da sem jo prevagala in je telebnila na čelo, na isto mesto, kot popoldne na betonu, tako da ima "le" eno buško! Jahhhhh.....kaj čem!?!? Violinski, jaz pa kar pogrešam tvoje spise, priznam! Si me že razvadila! Jaz namreč zelo rada berem, ker si kar predstavljam vse, kar napišeš! Le spomni se še kdaj na nas, ki čakamo na tvoje poste! A miševi je na dopustu? Njo tudi že pogrešam. Monja pa ima ogromno dela, tako da ne uspe kaj napisat. Poleg tega še študira, pa stanovanje prenavljajo....skratka, polne roke dela! Midve se sem pa tja prek SMS-ja slišiva! Ji bom rekla, da naj se kaj oglasi in da ste Dominiku voščile za roj. dan! Dobro..grem zdaj v kuhinjo, kasneje pa še kaj pokukam!
|
|
|