|
RE: Avgustovke, kje ste 22.5.2006 20:42:44
|
|
|
|
Jessy
|
Tia, me veseli, da ima Demi "le" virozo! Zdaj jo pa le razvajaj, da bo čimprej zdrava! Zoya, pri nas imamo bolj malo dojenčkov. Baje, da jih je v celi občini + sosednja občina le 140, tako da imajo patronažne časa kot peska! Je sama rekla, da ni imela kaj delat, pol je pa vzela seznam mamic, ki smo tik pred tem, da gremo v službo, da nas pride še malce pogledat! Je pa čist neformalno prišla, tako da si ni nič pisala ali pa nič kazala, kot mi je npr. prejšnjič. Smo se pogovarjale, kot stare znanke! Saj po moje je kar čutila, da bi jo rada kaj vprašala, saj sem ravno včeraj brskala po forumu Uvajanje hrane, če j kje kaj napisano, kaj jedo 10 mesečniki in nekaj malega sem tudi našla. So pa pri nas različne patronažne za po rojstvu ali pa potem za uvajanje hrane! Mi je ta prva dosti bolj všeč, kot ta! Natasa, za jutri bomo držali pesti, da bo na UZ kolkov vse v najlepšem redu! A pol se vidva še vedno široko povijata? Jankobananko, jaz že kaka 2 tedna dajem zgolj alpsko mleko in je vse vredu in ga tudi zelo rada pije. A zdaj bo pa čas nesreč ali kaj? Zdaj pa še Aljaž! Joj, joj! Daj mu enga lubčka na buški, da bosta prej zdravi! Miševi, tudi midve sva takoj naslednje jutro poslušali pesmice in ti lahko povem, da sem bila prijetno presenečena. Zelo luštne pesmice so in se bo ta CD kar pogosto poslušal pri nas! Nekaj pesmic že poznam in tudi znam, veliko se jih bomo pa še naučili. Res so mi izredno všeč, saj imajo lepa besedila o živalih. Superca, res! Hvala ti še enkrat! Midve sva bili popoldne pri moji mami. Ji je kupila 2 nova kompletka (kr. majčka in kr. hlače) pa en bodi s kr. rokavi, tako da sva eno kar takoj oblekli (se je vsa pomazala, ker je hodila po vseh štirih naokrog) in smo šle ven v 3/4 hlačah in kratkih rokavih! Itak, saj je res kar puhtelo od sonca! Tudi v senci je bilo toplo! Mislim, da so dolgi rokavi in hlače več ali manj preteklost - no, ja, delna preteklost, saj proti večeru je še vedno hladno. Se mi zdi, da sem še nekaj hotela povedat, pa se zdaj ne morem spomniti.... Če se spomnem, se pa še oglasim! Aja...nekaj je bilo govora o tem, kako se je zdaj pogovarjat, ko smo se že videle?!? No, ko jaz berem vaše poste, skušam povezati obraze z avatarjem in tudi z nickom. Se mi zdi, da ker zdaj nekaj RRjevk poznam, da je to pisanje res bolj "človeško" in resnično. Prej tega občutka nisem imela. Zaradi tega mi je zdaj dosti lažje se pogovarjat! Zdaj pa lahko neham, da zletim še pod tuš predno se zleknem pred TV. čau bau
|
|
|