|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
23.5.2006 21:54:42   
Jessy
Danes sva spet maksimalno izkoristili dan! Sem rekla, da morem pod NUJNO dati dekco v košaro vozička, da jo bova vedno imeli s sabo. Danes sva se kar na travco vsedli, ampak mi je bilo zoprno, ker je toliko mravelj, pa vlaga, pa po vseh štirih šiba po travi in so kolena od trave, oz. hlače....tako, da bom res vozila dekco s sabo. Sem naredila nekaj slikc in jih tudi objavila, tako da če vas zanima, lahko pokukate.

Maja, a veš da sem se enkrat skor skregala z enim moškim, ko sva imela debato o 4- in 3-kolesnikih, ker sem mu rekla, da je 3-kolesnik nevaren, da se zvrne. On je temu odločno nasprotoval, tako da sem na koncu jaz popustila. Zdaj pa vidim, da sem vseeno imela prav! Še dobro, da si bila pazljiva in si voziček lahko zadržala!

Glede učenja je pa pri nas tako različno. Tudi midve se usedeva na tla, potem pa pogledava vse njene igračke in pogovor poteka takole: "Neja, kje ima dojenček oči?" Pol pa pokažem in rečem: "Tukaj ima oči!" In potem to delam prav pri vsaki stvari, da se sama sebi zdim kot papagaj. Ampak očitno si zapomne, ker ko jo vprašam, kje ima medo "učke", jih pokaže. Potem pa po nekaj dni skupaj sprašujem, kje ima določeno igračko. Ona gleda po igračkah in če kakšne še ne prepozna, ji jo pokažem in potem sem tisti dan pozorna, da ji tisto igračko večkrat omenim in pokažem. To se kar nauči, glede dajanja lubčka, se pa tudi ona zasmeje, pa naredi EE in se obrne proč. Je pa sama od sebe začela nekaj cmokati, tako da sem izkoristila priložnost in ji vsakič, ko to dela rečem, da Neja daje lubčke. Je pa koncentracija tako minimalna, da se kaj posebej sploh ne da učiti in nima niti smisla. Po moje se še največ naučijo, ko jim kaj govorimo in kažemo.

Z obuvanjem čeveljčkov imamo pa tudi pri nas težave, ker zvije prste, tako da sem zdaj pogruntala, da predel, kjer začne stiskat prste, malce zožam s prsti in tako ona tam ne more stisnit prstov in lahko obujeva čevelj. Poskusi, če si me sploh razumela, kako naj bi to zgledalo, ker sem tolk zakomplicirano napisala!

Tudi jaz še nisem dala zlatih kroglic, ker se enostavno nisem niti spomnila nanje. Drugače pa jaz z beljakom v ostalih živilih nič ne kompliciram. Še juho, z domačimi jajčnimi vlivanci sem ji dala. Saj to so tako minimalne količine, da po moje ne bi smelo delat kakih problemov.

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
23.5.2006 22:02:03   
natasaxy
Dober večer. Mi smo se danes zopet cel dan potepali, tako da ni bilo časa za računalnik.

Zjutraj sva imela slikanje kolkov, je vse v najlepšem reduuser posted image , pa naš mali je kar sestre pa zdravnico osvajal, pa lubčke delil, so se mu tako nasmejale.

Potem sem pa do popoldneva ostala v kranju še z dvema prijateljicama, ki imata nekaj mesecov mlajša fantka, no pa se nam je potem še ena še malo mlajša punčka pridružila, tako da dež je jutri zagotovljenuser posted image user posted image .

Ko sva prišla domov, sva imela kosilo šele okrog petih, sva šla še malo ven in spat.

Gašper še malo smrka, pa sem ter tja pokašlja, kako pa ne če pa so taki preskoki v temperaturah.

Jutri pa zopet na plavanje,...

Nelči jaz nikoli nisem gledala, da ne bi kupovala stvari, ki vsebujejo beljak. Naš že kar večinoma vse po vrsti je. Na začetku sem mu dala samo rumenjak, kasneje pa sem mu dala tudi beljak, reakcije ni bilo, tako da potem nič ne kombliciram.

Se mi zdi da niso še toliko zainteresirani, da bi prav dolgo poslušali kaj jim kažemo. Naš zna pokazati kje je lučka, pa lučko prižgeva, pa uro gledava, pa sedaj lepo pokaže kako je velik, pa lubčka da, pa pomaha pa pa, tako da počasi bo no.

Grem spat,...nočko

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
23.5.2006 22:11:44   
natasaxy
Jessy sem toliko časa pisala tale post, da si me prehitela,user posted image user posted image

Meni osebno se tudi zdijo tricikli nevarni, kar se očitno tudi izkazuje, da se lahko otrok hitro prekucne, sploh ko so enkrat tako živahni,...modna muha pač,....čez par let bodo pa izumili pet kolesnikuser posted image user posted image

Naš tudi če mu dam čeveljčke gor, jih takoj dol zbrca, ja bolj jim paše če se nogice zračijo.

Ko ve vozite malčke v avtu, a kaj uporabljate klime. Pri teh temeraturah je tako delikatno. Ko prideš v avto je vroče, če avta dobro ne ohladiš, naš takoj zakuha, potem pa kar ne upam več klime nažigat,...

sedaj je pa res čas za spanje.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
23.5.2006 22:18:28   
Jessy
Ja, natasaxy, mi uporabljamo klimo! REs je, da predno gremo na pot, odpremo okna ali pa kar vrata vsaj par minut prej, ampak kljub temu je notri vroče in klimo takoj prižgemo. Zaenkrat se ni še nihče prehladil.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
24.5.2006 8:45:17   
tina104
Klimo mi uporabljamo. Aljažu je kljub klimi in temu, da je skoraj nag, še vedno vroče.

Beljak vem, da je v testeninah ipd., pa mu jih vseeno dam. Do nekje 7 mesecev sem ful komplicirala za vse, zdaj pa v bistvu mu dajem za jest vse. Samega beljaka še mu nisem dala, pa rib, drugo že skoraj vse, kar midva jeva. Saj recimo beljaka je minimalno v testeninah, palačinkah ipd.

Čeveljčkov še nismo kupili, ko pa bomo, pa ne vem, če bomo cicibanove, ker Aljaž ima ful visoko nogo in niti ne vem, če bodo šli gor. Ravno predvčerajšnjim mi je ena mamica, ki je s svojouser posted image  hodila na fizioterapije rekla, da čeveljčke čim bolj pozno, da mogoče počakam na jesen, ker če mu jih zdaj kupim, mu bodo jeseni tako premali. Da pa je zdaj dovolj toplo za bose noge. Zaenkrat je res lahko bos, ker sva večinoma na odeji ali na travi. Bomo videli, kako dolgo bomo še lahko brez čevljev.

Včeraj je Aljaž prekobacal skoraj celo stanovanje, pa dvignil se je nekaj krat kar ob vratihuser posted image
Pa sam si je slekel hlače - je imel ene malo daljše, je bil kar naenkrat brez. Aja, Tia - ti si rekla, da si Demi sleče one s stopali- Aljaž ni imel hlač s stopali, pa jih je slekel.
Moram it.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
24.5.2006 8:49:38   
Tiamo
Jutro, Kok pa pri nas dež pada? Midve sva vstale ob 6:15, peljale očka v službo, ker potrebujeva danes avto. TAko, da neju ne bo doma. Včeraj sva bile zunaj do 20, smo bile mame za blokom, otroci so se igrale. Demi so ta veliki otroci prevažali z vozičkom. Potem so se šli igrico k ploskaš in udarjaš z dlanmi (kok sem že stara sem pozabila besedilo), Demi jih je prvo gledala, potem je pa začela ploskati in se smejati. Danes ko sem se peljala nazaj proti domu, sem ji zapela pesmico "ko si srečen in ko srečo rad bi še delil z nekom" sem plosklna in potem je on skoz ploskala. Drgač pa sploh nevem kako sem jo naučila, da brr..ji rečem kako gre Demi z avtom ali z vozičkom in ona brrr. Potem ji rečem kako Demina rita dela, ona pa ppppp. Če ji rečem kje je lučka, pokaže s prstkom (to jo je očka naučil), potem kje je tiktak, pokaže na uro, potem zna konjička oponašat, če se ji da in če jo negledajo vsi. Drugač pa ji na sprehodu govorim, kaj je kaj. Zdaj se pogosto dogaja, da kar sama kaže s prstkom na drevo, znak in me pogleda..pol ji pa jaz povem kaj je.  Nimam trikolesnika, sem pa slišala za nezgode z njim pri rolanju. Čeveljčke tudi jaz took težko ubujem Demi, groza, stopalo mi spodvije, tako, da ne gre v čevelj..ampak lahko rečem, da gre na bolje, se je že malo navadila na čevlje. Mi tudi uporabljamo klimo, že od lanskega leta, ko se je rodila. Sem lansko leto pediatrinjo vprašala k je imela v ordinaciji klimo prižgano, pa je rekla da seveda klimo v avtu, tam 23-24 stopinj in v stanovanju isto. Je pa res, da se hitro prehladiš pri ročni klimi v avtu, kjer ne moreš naštimati stopinj. Mi v passatu imamo avtomatično, dam na 24 in piha dokler ni dosežena temperatura. aja pa še nekaj, sem zdajle napisala pritožbo na CSD, kar bo pa bo. Včeraj mi je soseda rekla, da ona tudi ni dobila lansko leto odobreno, pa se je pritožla in so ji podaljšali. Je imela pa isti problem pri svoji hčerki, kot jaz. 3 krat na fizioterapiji, pa nič drugega...ma poskusit ni greh pravijo. Glede beljaka tudi jaz ne kompliciram več, nikol nisem gledala na to. Še rumenjak ji dam na 14 dni, ker vedno pozabim, sem smotana. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
24.5.2006 8:53:24   
Tiamo
hehe Tina, tudi Demi kdaj te hlače dol dobi, samo ne tok pogosto, kot si je une dajala s stopali. Evo, sem se spomnila na hladilno mazilo: Galenski laboratorij Lekarna ljubljanauser posted image   ČE IMA KATERA ČAS, LAHKO DODA KOMENTARJE V ALBUM PIKNIK, DA SE NE BODO TISTE LAŽJE, KI JIH NI BILO. AJA, JAZ BOM ZDAJ PROBALA KAJ DODAT. NAJBOLJE, PA DA VSAK, KJER JE GOR ONA ALI NJEJ user posted image  NAPIŠE KOMENTAR

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 24.5.2006 9:03:16 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
24.5.2006 10:54:17   
Jessy
Bravo, Aljaž! user posted image user posted image user posted image

Naša je pa pravkar omagala. Nič čudnega, ko pa je že ob 7.30 jokala. Je bila revca tako lačna, da je pojedla 240 ml mleka, potem pa še vedno jokala, kot dež, tako da sem ji dala še 90 ml mleka in je tudi tistega zmazala! user posted image  Šele potem je bil mir!
Sva se pa do zdaj aktivno igrali, pa peli ob miševih pesmicah, pa plesali....skratka, tudi jaz sem utrujena, če sem čisto poštena!

Vreme je pa čist zgrešeno. Pri nas je prej skor 1 uro tako padalo z vetrom, da ubogi tisti, ki morejo v takem vremenu ven! K sreči so napovedali, da bodo proti večeru padavine ponehale in upam, da to pomeni, da bo jutri spet lepo vreme!

Tia, tvoja Demi je res veseljak svoje vrste! Jaz sem jo vidla, kako se je takoj razživela! user posted image user posted image user posted image
Upam, da bodo ugodili tvoji pritožbi! user posted image

Glede komentarjev....bom šla mal pogledat, če bom lahko kje kaj dodala. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
24.5.2006 10:56:28   
Jessy
Aja, še nekej me zanima...v zvezi s kuhanjem....user posted image  Verjetno bo to vedela violinski, ker je primorka, lahko pa tudi katera druga...
Danes bi rada naredila omako za na makarone iz paradižnika-pelatov (vloženega) in s svežo baziliko. Enkrat sem to dobroto jedla v Italiji pri sorodnikih od user posted image , ampak tega je že 3 leta in sem pozabila, kako točno so mi rekli, da se dela. Če katera ve, naj pohiti, ker ob 12.30 naj bi imela že kuhano! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
24.5.2006 11:10:39   
Jessy
Sem dodala neke komentarčke pod slike, pa nisem ravno prepričana, če sem jaz ta prava imena dala spodaj...si nisem vseh zapomnila. Dajte popravt, če sem se kje zmotila, pa ne mi zamert!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
24.5.2006 11:44:07   
tina104
Jessy, recepta ne vem.

Tia, hvala, da si se spomnila na mazilo. Sem kar pozabila na to. Zdaj mu mažem s pudrom in je kar boljše. Bom danes na posvetovalnici seveda pokazala ta flekec, pa bomo videli.

Kako našega kaj učim - večinoma mu govorim - to pa je avto, lučka, klovn, knjiga... - na sprehodih ali pa ko sediva na tleh. Zdaj glavo že obrne v pravo stran, če ga vprašam, kje je lučka, knjige, klovn (visi iz stropa), žoga, ati. Če ga vprašam, kje je mami zmedeno gleda po prostoruuser posted image . Ploskat je kar sam začel, verjetno, ker mene vidi, da ploskam ob pesmici ali ko rečem bravo, ampak on ploska kar tako, ko je dobre volje. Papa ga učimo, da bi dal, pa še ne zna, ponavadi maha kar tako. Pač učim ga papa dat, ko kdo kam gre, besede pa ga učim, ko vidiva določene predmete. Če ni zainteresiran, ponavadi takoj preneham. Pogosto pa mu je všeč in me ful posluša, ko mu razlagam, kje je kaj. Včasih sem se sebi zdela neumna, da mu skozi nekaj kažem, kje je kaj, ampak zdaj vidim, da ni bilo zaman.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
24.5.2006 12:02:14   
Jessy
Tina, a sem jaz malce spregledala, da si pisala o flekcu? Neja ima tudi suhe flekce po rokicah, pa ji mažem z vsem živim. Je za nekaj časa bolje, pol se pa spet pojavi. RAvno včerej ji je spet množično ven izbruhnilo, tako da sem ji potem kar 3x na dan mazala in to vsakič z drugim mazilom user posted image .

Recepta za danes ne rabim več, ker sem kar nekaj po svoje naredila, se pa priporočam za vnaprej, če ga katera pozna, da vidim, kaj sem falila in bom drugič popravila!

Neja pa najraje da "žijo" in sicer tako, da dvigne roko in ima naštiman prstek (kazalček), medtem ko pa-pa da le kadar se ji zljubi. user posted image

Tina, drugače imam pa občutek, da veliko skačeš po prostoru (Citiram: Če ga vprašam, kje je mami zmedeno gleda po prostoruuser posted image  ). user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
24.5.2006 13:28:15   
natasaxy
Oj. Naju je tudi danes tale dež kar malo zmočil. Sva šla na plavanje, nisva dobila takoj parkirišča, potem predno se jaz naštimam z dežnikom in torbo, da Gašperja ven zbašem, sem že na pol mokra,...moram ga pohvalit je danes vse vaje tako lepo naredil, kot pravi plavalec, je spal do 8.15, tako da je bil ves v elementuuser posted image

Na poti domov sva se ustavila še v Šparu, sva kupila zelenjavo, sadje. Sem kupila prvič letos breskve, ker so bile poceni - v akciji, tako da sva že breskvo papala.

Za kosilo bo pri nas kar rižota danes.

Sem pa ravno dobila eno veselo novico od prijateljice. Je rodila danes malo pred dvanajsto uro hčerkico Maruškouser posted image user posted image user posted image

Grem naprej kuhat,...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
24.5.2006 16:18:49   
Teya
Jessy, jaz naredim paradižnikovo omako takole:
na olivno olje dam čebulo, da postekli, potem dam česnik, da podiši, nato pelate, sol, poper, origano in peperončino...to je to....dam pa nato špagete v omako in ne obratno in jih tudi ne odcedim, ampak jih zajamem z vilicami za špagete.... men je tko full dobro...
moja mama pa naredi kao bolj pravilno, saj kopira sestrično z Rima, ona da: olivno olje, nato česnik, da podiši, potem pa kar pelate, ampak tiste v večjih kosih (ko so v bistvu kar deli paradižnika noter) nato sol, poper, baziliko in peperončino...potem pa tudi ona, ne odcedi pašte, ampak jo iz lonca -iz vode, kar direkt v omako vsuje.....aja, pa nekaj omake že prej proč vzame, da jo da nato na pašto, ko je le ta že na krožnikih...
no, če ti ne potegne spicy, seveda ne uporabljaj peperončina user posted image

jaz tudi ne gledam, če vsebujejo izdelki beljak.....v bistvu nejc je že skoraj vse...

mi znamo dat pa-pa, vemo kje je lučka, kje je kuža, zmajček, urca..., potem delamo eno čudno foro z ustami, katero vam ne znam razložit (kar je seveda tatijeva zasluga)user posted image  .....drugič kaj več....

smo že spet v akciji...šibam....

ima pa nejc nov albumček, geslo ostaja isto, priporočam samo, da si na vrhu nastavite razporeditev slik po IMENU, saj bo le tako pravilni vrstni red....

pozdravček...

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
24.5.2006 17:57:22   
tina104
Jessy, nisem tu na forumu govorila o flekecu, ampak zadnjič na pikniku. Aljaž ima ful rdečo kožo na vratu, včasih je koža suha, včasih ne, zgleda fejst srbi, ker se Aljaž ful praska, tudi do krvi so je že praskal. Smo mazali s kremo za ritko, pa ognjičevo kremo od Bubchen, pa bivacinom, pa riboderminom, pa bepantenom. Najbolj pomaga otroški puder, ampak zgine pa flek ne. Danes nam je zdravnik predpisal neko kremo. Ni pa dobro različnih mazil menjavat, tako je rekla zadnjič v lekarni.

Mi smo ravno iz posvetovalnice. Aljaž je velik 72 cm, težek 11420guser posted image . Sicer zdravnik ni rekel, da bi bilo preveč. Pljuča so v redu, vse teste je brez problema naredil - z rozino, ...
Zdravnik je rekel, da zdaj pa lahko že vse je, tako kot midva, izogibamo se samo naj ostrim začimbam in tistim jedem, ki jih še mi ne smemo jest.  Pa je naj istočasno kot cela družina.
Je pa rekel še to, da je deveti mesec najbolj nevaren za te naše user posted image , ker so še zelo nespretni in hkrati jih ničesar ni strah, tako da moramo zelo pazit.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
24.5.2006 20:45:39   
jankobananko
ojla,

naš je omagal, je bil tudi togoten danes - sem brala, da je več takihuser posted image  - pa še nekaj ga je moralo šraufat, ker je imel enkrat čist tekoč kakec, pa ne vem, a je to driska? Vreme je bilo pa itak cela podrtija...

Tina104, glede tablice bi ti rade volje povedala, kje jo dobiš, ampak še nisem uspela zvohat. Meni jo je prinesel brat, njemu jo je zrihtal oče njegove punce, njemu spet nekdo tretji...sto ljudi! Ko pa zvem, bom pa sporočila.

Govorite o testeninah - jaz mu jih kuham že kar nekaj časa, ravno danes smo jih vsi jedli! Mu pa včasih naredim navadne jajčne, ali pa špinačne, ali pirine rezance, pa ima vse rad. Sem pa zadnjič prvič naredila eno tako zelenjavno omleto z rumenjakom, je zmlatil cel krožnik na endvatri!

Učiva se pa tudi midva na podoben način kot vse - jaz se trudim skoz nekaj razlagat, kaj je to pa ono, Jan pa včasih zavzeto posluša, včasih ga pa ne bi moglo manj brigat...Pokaže pa tudi lučko, uro, muco - imamo dva mačka, pa po imenih ve kateri je kateri, žogo pokaže, pa zakotali, pa včeri sem mu kupila avtomobilček, ga tudi že pozna pa porine, pa kolo pozna....pa metlo, lopato, kanto - tapravi fizikalecuser posted image . Pa-pa da če mu glih paše, pa gimme five tudi da kadar on hoče, ploska z mojimi rokami, pa točno ve kdo so telebajski - ko zjutraj vstaneva in samo rečem: a greva telebajske gledat? je že čisto miren in čaka da prižgem tv!

Od Miševi cd je pa res ful luškan! Janu je najbolj všeč tadruga pesmica, kjer oponašajo živali - kar smeji se mu zraven user posted image user posted image user posted image

Še pohvalim ga: danes ponoči je spal od 19h-7h brez da bi pisnil, kar je mislim da rekord. Ponavadi se vsaj enkrat, ampak raje večkrat, kaj pritoži. Že trkam...

Dovolj sem naložila, lep pozdrav

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
24.5.2006 20:52:47   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: jankobananko

Od Miševi cd je pa res ful luškan! Janu je najbolj všeč tadruga pesmica, kjer oponašajo živali - kar smeji se mu zraven user posted image user posted image user posted image

Pod to se pa lahko samo podpišem, saj kar otrpne in posluša z odprtimi usti in se zraven smeji in mene pogleduje, jaz jo pa tudi že skoraj znam in jo kar pojem zraven! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
24.5.2006 22:23:10   
Kety
Se še jaz malo javim! Sem že kar malo OUT, ker se nisem par dni oglasila!

Nanka, me veseli, da si ok!

Ja, buške bodo pa sedaj kar pogoste...naš se zdej ful plazi, vsak dan bolje in danes je šel že skoraj po kolenih. Še vedno se ful po trebuščku vleče.

Drugače pa je včeraj na plavanju končno začel brcati v vodi. Tako, da je tudi sam kar vriskal, ko je ugotovil, da če pobrca pa tudi kam pride. user posted image  Očitno je to povezano tudi s plazenjem. Je pa ratal ful priden jedec in zdej mi spet spi celo noč! Super!

Ok, zdej grem pa spat. Še prej pa malo slikice pogledat iz našega piknika,...bom mogoče celo kak komentar dodala!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
25.5.2006 9:54:16   
tina104

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: jankobananko

Pod to se pa lahko samo podpišem, saj kar otrpne in posluša z odprtimi usti in se zraven smeji in mene pogleduje, jaz jo pa tudi že skoraj znam in jo kar pojem zraven! user posted image user posted image [image]://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Še jaz - pri nas je enako. Ko smo se peljali v avtu, je jokal, ko je pa poslušal to drugo pesem, pa je kar utihnil. Ko je bilo konec pesmi, je spet začel jokat, no potem smo do doma enih 4 ali 5x poslušali to pesem. Še celi dan sem si jo pelauser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
25.5.2006 10:55:13   
Tiamo
dan Demi je zaspala, ponoč je bila sitkana, ma Demi bi rabila zakonsko posteljo tako spi...skoz sva jo mogla prestavljav, ker je bila zgužvana čist navrh posteljice. Danes sva že vse pospravili, zamenjali posteljnino, posesali, zlikali in zdaj kuham rižoto.  Miševi pesmice so super, mogoče imem 3 ali 4 že, metulček cekinček. Prosim pa te če imaš slučajno naslove teh pesmic. Včeraj je jedla fižolovo juho s kroglicami, vse je zmazala, za povrh pa je dobila palačinko, ni bilo boljšega. Danes je spet lepo vreme, tako, da k se zbudi, pojeva rižoto in jo mahneva ven.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
25.5.2006 11:35:37   
Tiamo
IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

dan Demi je zaspala, ponoč je bila sitkana, ma Demi bi rabila zakonsko posteljo tako spi...skoz sva jo mogla prestavljav, ker je bila zgužvana čist navrh posteljice. Danes sva že vse pospravili, zamenjali posteljnino, posesali, zlikali in zdaj kuham rižoto.  Miševi pesmice so super, mogoče imem 3 ali 4 že, metulček cekinček. Prosim pa te če imaš slučajno naslove teh pesmic. Včeraj je jedla fižolovo juho s kroglicami, vse je zmazala, za povrh pa je dobila palačinko, ni bilo boljšega. Danes je spet lepo vreme, tako, da k se zbudi, pojeva rižoto in jo mahneva ven.
 teya huda slikca jessy kje si kupila ta beli klobuček, ki ga ima Neja?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
25.5.2006 12:34:42   
Jessy
Pozdravček!

Saj sploh nimam več nobenga časa. Zdaj, ko mi je zaspala, pride pa user posted image  na kosilo, tako da spet ni časa, pol se bo pa zbudila, jo bova pa malo s kolesom mahnili ven, ali pa z vozičkom. Se še odločam, ker sem dobila user posted image  in me malo trebuh boli. Bom vidla, kakšno bo stanje čez 1 uro.
Sem pa od zdaj naprej na tabletkah, do nadaljnega, ko se spet odločimo za user posted image .

Tia, klobuček sem kupila v H&M.
Je pa tudi meni všeč Teyin nov avatarček! Prav zelo opazna je ta nova slikca! user posted image user posted image user posted image

Tia, omenila si fižolovo juho...meni so svetovali fižol po enem letu, ampak sem tudi že razmišljala, da bi ga ji kar ponudila, saj jagoda sva tudi že jedli... A je imela kaj težav z napihovanjem?

< Sporočilo je popravil Jessy -- 25.5.2006 12:36:09 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
25.5.2006 13:29:47   
natasaxy
Dan. Mi smo ravno zaspali, pojedli pa ravno o tem kar se pogovarjate,...fižolovo juho, jaz sem mu jo sigurno že enih trikrat dala, pa nikoli se ni pritoževal, da bi ga kaj zvijalo.

Malo kašljamo, ker se mu vse v grlu nabere - zaradi smrkanja, tako da upam, da se ne bo iz tega kaj več razvilouser posted image .

Sem pa prav vesela, da je danes zopet sonce, včeraj je bilo tako grdo in mrzlo, pa se še danes malo pozna.

Smo se pogovarjale o jajčkih, jaz sploh nisem nikoli razmišljala, da ne bi tamalemu dala trdo kuhanega jajca, pa sem včeraj tašči rekla, če mu ga da malo za pojest, pa je bila cela panika, da otrok do drugega leta ne sme jesti trdo kuhanega jajca - samo mehko kuhanega. Sedaj sem pa v dilemi. Jaz sem mu ga ponavadi dala večinoma rumenjak, če pa je hotel še, pa še malo beljaka, pa malo za popit zraven pa sva bila sita. No sem sedaj cel roman napisala okoli tega - Kaj pravite?
Teya res huda slikica, si ga dobro ujela, se tako iz srca smejčkauser posted image user posted image

Ja Tia jaz zadnje čase tudi našega ponoči prestavljam, ko se kam zagozdi v postelji, vedno je na drugem koncu, samo še čakam da v sede spaluser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
25.5.2006 13:59:42   
Jessy
Natasa, z jajci je tako, da do 1 leta naj ne bi jedli BELJAKA! Jajčni rumenjak pa more dobiti 1x na teden! Jajce pa mora vreti 20 minut! Preverjeno, ker mi je to rekla med. sestra v posvetovalnici! Mehko kuhanega jajca pa res ne sme jesti, pa mislim, da predvsem zaradi salmonele.
Ti kar povej svoji tašči, kako je po "ta novem" glede jajc! user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
25.5.2006 16:39:28   
tina104
Teya, ful dober avatar!

Tia, kako narediš fižolovo juho? Jaz sem mu dala do sedaj samo stročji fižol.

Glede jajc je tako kot je Jessy napisala, jaz sicer ponavadi ne pustim vret celih 20 min, ampak trdo kuhana pa so.

Sicer je naš pediater včeraj rekel, da zdaj že lahko VSE je - kar je seveda zdravo tudi za nas, tako da si jaz pod tem predstavljam,da kakega prekajenega mesa, paštet, majoneze, surovih jajc ipd. že ne.

Pa še vprašanje - vem, da ste že govorile o tem, pa sem pozabila - fluonatrilove tabletke - KDAJ JIH DAJETE IN KAKO?
Piše zvečer, samo kolikor vem, naj ne bi mleka gor pil, tako da se mi ne zdi dobro zvečer???
Mi smo jih namreč včeraj komaj dobili, ker jih je P pri 6 mes pozabil dat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......