|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
19.5.2006 13:22:06   
tina104
Zdaj pa imam spet ful stvari za napisat.

Ta piknik pa res moramo še kdaj ponovit in res mi ni žal, da sem se ga udeležila. Tia, hvala za organizacijo, res fajn plac in vse ostalo. Miševi, tebi pa hvala za CD. REs prijetno presenečenje.

Tamala, škoda, da nisi prej nič rekla glede vaše situacije, naj ti ne bo nerodno. Bi se že bile kak drugače zmenle glede prevoza. No, po drugi strani pa je bilo lažje meni, da vaju z Emo ni bilo zraven, ker je naša pot v LJ trajala 2 uri in 45 min, Aljaž se je skoraj celo pot jokal, ni hotel zaspat, kar davil se je že od joka in tako smo vsakih nekaj km stali. No, domov je bilo potem vse ok, je celo pot prespal. Zaspal je že preden smo prišli na glavno cesto. Tako smo bili doma v eni uri in petih minutah.

Petri, sem te včeraj pozabila vprašat - ti je kaj slabo? Zgledalo že ni, da bi ti bilo. Pri Davidu ti je bilo kaj slabo na začetku? Pa sorodniki že vedo in kaj pravijo? Radovedna sem pač.

Glede klepetulj in tatihih pa tako  - jaz bi tudi Kety uvrstila med klepetuljeuser posted image , pa zoya in tia sta bili še tudi zgovorni, miševi in jankobananko sta se mi zdeli zadržani, druge pa nekje vmes. Ne mi zamerit. Samo govorim o svojih opažanjih, da si bodo še neudeleženke piknika znale predstavljat, katera je klepetulja in katera ne.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
19.5.2006 13:29:33   
Kety
Zdej ste me pa prov zakompleksale s temi klepetuljami in od zdej naprej bom bolj v ozadju....user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
19.5.2006 14:00:23   
tina104
Pa Kety, no!!!! Sem rekla, da ne zamerit. Hvala bogu, da si bila zgovorna. Kakšen piknik bi pa bil, če bi vse bile kar tiho!!?????! Tako da na naslednjem pikniku upam na enako klepetavostuser posted image

Teya, glede čokolade - jaz našemu čokolade ne dajem, je pa dobil že 1x čokoladni piškot in 1x čokoladno napolitanko - na obiskih, je kar težko vsem razlagat, da pa mu ne dajat tega. Sem pa mu že nekaj krat dala čokolino - tako kaki deci. V bistvu sem mu večkrat naredila tako kašico - prosena kaša od Alnature in čokolino in mu je bilo ful všeč.

Tega še nisem povedala - jaz sem si vas ful drugače predstavljalauser posted image user posted image , vse (razen tie in kety) sem si vas predstavljala bolj debele in starejšeuser posted image , ker vse nekaj hujšate. V glavnem ste pa čisto postavne mlade mamice in fajn punce!user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
19.5.2006 14:24:42   
natasaxy
Dober dan. Violinski pogledala slikice - ma super so.

Današnji dan se je začel kar pestro. Gašper se je ponoči ful zbujal, ne vem zakaj, pa danes mu malo iz učka teče, očitno se je včeraj malo prehladil. No hudega ne bo.

Sem bila pa danes že na maturantski paradi v kranju kjer smo morali razporediti 1300 maturantov po ulici v štiri kolone za ples. Je bilo kar pestro. Pa še sedaj mi po ušesih piska, ker so non stop piskali z pišukami. Pa da ne govorim da je pivo pri maturantih teklo v potokih, vsak je imel kaj za nazdravit pri sebiuser posted image

Gašper je zaradi slabe noči, spal dopoldne uro in pol, pa še sedaj ob enih je šel spat, tako da bo verjetno noč nadoknadil. user posted image user posted image

Glede čokolade, jaz mu še same čokolade nisem dala. Kakšno politanko, ali pa če sem jaz kakšno pecivo jedla, sem mu privoščila tudi kakšen kos. Čokolino pa tudi že jeva. Pa malo lumpi rezine dobi včasih. No ja vbistvu je kar sladkosnedec, pa sej ste videle kako se razburja če kdo okoli njega je. Takoj pove da bi on tudi.

Že cel teden odlašam z likanjem, vse se nabira, a katera pride k meni na likalni piknikuser posted image user posted image , hrana, pijača zastonjuser posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
19.5.2006 15:49:59   
violinski
V albumu je že 111 slikic, punce face ste -mislim pa, da je večina od Tie. Tia, na sliko, ko je odprta še enkrat klikni, da se ti pojavi v vsej svoji velikosti in takrat jo shrani (desni klik pa 'Save image') Tako bi moralo delat.

Punce, danes je tak dan, ko pogledam seznam mojih zadnjih prejetih klicev na mobiju, me kar zmrazi. So se mi javili namreč ljudje, o katerih nisem že kak mesec ali več nič slišala. In to VSI DANES!!!! Kaj pa je tako posebnega danes? Danes je dan lepih novic. Zakaj? Poštar mi je danes prinesel odločbo od CSD, da so mi podaljšali porodniško do 4.10.!!!! user posted image user posted image user posted image

Super, ne?

Bi še kaj pisala, vendar sem čisto fuč, sem imela že nekaj divjanja okoli, Aljoša trdno spi že od 14 ure (zjutraj pa je spal do 9:30) tako da sva tudi nadomeščanje plavanja raje prespala. Bova že nadokdnadila.

Želim vam lep vikend, ne glede na vreme, ne glede na to, kje boste. Tiste ki še nimate gesla, pobarajte se malček med sabo, ker mene verjetno ne bo veliko na RR, če me katera kej nuca, je bolj verjetno, da bom čekirala samo mail.

Poljubčkajte svoje presladke otroke in če ne bi spal, bi jim verjetno tudi Aljoša kej pomahal!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
19.5.2006 16:47:50   
zoya24
Pozdravljene,

midva sva ravnokar prispela domov, sva šla že zjutraj k sestri, sem pazila nečaka in Žigo seveda. Glede na to, da ima nečak že 2,5 let, sploh ni bil noben problem.

Kety men bi blo kar mal neroden, ker si taka čveka user posted image user posted image . Sej sem tud jaz, pa kaj čmo, če imamo pa toliko za povedat, a ne?

Violinski sem te prosila za geslo že preko ZS, pa pomoje nisi videla, a mi ga lahko pošlješ...prosim..., da še jaz pogledam slikice. Hvala

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
19.5.2006 17:22:42   
Teya
a tiste nesrečnice, ki nismo imele te možnosti, da bi se vam pridružile pri tem zanimivem dogodku, smo tudi upravičene do gesla za fotke? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
19.5.2006 17:27:12   
Teya
sorry, violinski, sem pričakovala odgovor na ZS user posted image  ne vprašaj zakaj user posted image

tko, da...sorry ker sem še 1x vprašala....sem se bala, da si me spregledala user posted image user posted image  
HVALA! user posted image  takoj zdaj šibam pogledat....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
19.5.2006 17:31:44   
jankobananko
pozdravljene,

Kety, hvala bogu za take PRIJETNE klepetulje kot si ti! Jaz sem pa že prej povedala, da sem bolj take sorte...pa sem se imela prav tako dobro!

Tudi Violinski se mi zdi taka energična punca, cel sonček!

V glavnem sem si vas tudi jaz čisto po svoje predstavljala, je čisto drug občutek zdaj se pogovarjat.

Petri, tudi od mene še enkrat čestitke, uživaj v user posted image

Jan je tudi danes ponoči bolje spal, se mu je dogajalo cel dan, ker sva bila zjutraj še v BTC-ju z rolerji, potem na pikniku, pa še zunaj do večera. Čokolade pa še nismo probali v nobeni obliki, razen ko je enkrat v torto zaplužil...

Želim vam lep vikend!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
19.5.2006 19:22:11   
Tiamo
Samo to, na hitro  nisem dobila podaljšanje porodniške Klicala me je nanka, je v bolnici, čaka na operacijo slepiča. Včeraj je kar zginla iz piknika, ker ji je bilo took slabo. Ponoči je bruhala in bolelo. Tako, da želim ji čim manj bolečin in hitro okrevanje. še kasneje kaj napišem p.s. nisem še vseh slik objavila.

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
19.5.2006 20:09:27   
Jessy
Živ!

Se prav na hitro javljam in sporočam, da že cel dan nalagam slikce in mi je uspelo naložiti le 8 sličic. Vzroki so različni:
- zahtevnost Neje
- počasen link, ker user posted image  vleče dol filmov za znoret
- moja odsotnost

Zdaj kliknem še za naslednje 4 sličice (nimam Jave, pa morem delat na "polento"), pol pa šibam s kolegicami na pijačko. Neja že spančka, tako da bo zdaj v atijevih rokah!

Po moje bom jaz še ene 2 dni nalaga slikce gor. Ko bodo vse moje naložene,vam bom sporočila!

joj, prav hudo mi je za nanko! Pa se mi je res zdela bolj bleda, ampak sem mislila, da je taka po naravi! Držim pesti, da bo kmalu dobro! Tia, ko jo slišiš, ji sporoči pozdrave!

pa pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
19.5.2006 20:12:21   
Tiamo
Sem dobila SMS od nanke, je že operirana..zdaj ji bom napisala vaše pozdrave. Počuti se Ok za zdaj in ko pride domov se javi. Za zdaj vse lepo puti pozdravit. še vedno imam goste. Ja jessy tudi men je 100 let nalagal, tako, da sem kar pusitla in odšla od doma, čez kako uro bom probala še ostale naložit.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 19.5.2006 20:25:19 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
19.5.2006 20:26:28   
natasaxy
Oj. Gašper je zaspal, danes je bil tako naporen, skoz je neki jokal, pa prav nič mu ni pasalo, kakor koli si ga postavil. Upam da bo ponoči spal.

Ja boga Nanka. Tudi jaz ji želim čimprejšnje okrevanje. user posted image user posted image

Grem malo še pred TV, potem pa verjetno kar hitro spat. Bye

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.5.2006 20:37:20   
Jessy
Bravo za nanko! Zdaj pa čim hitrejše okrevanje!

Tia, jaz zdaj nalagam 8 sličic hkrati in sicer sem odprla dve okni in nalagam z obeh...če bom uspešna, bomo pa še videli. Prej mi je prekinilo stran!
Ma, saj če mi ne bo naložilo do takrat, ko pridem nazaj, bom malce zaropotala doma, da mi sprosti linijo, potem pa upam, da bo šlo hitreje! Če bom nalagala s to hitrostjo, kot zdaj, bom rabila 1 teden, da vse naložim! user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.5.2006 21:07:51   
miševi

Joj, uboga nanka. Dobro, da je že za njo. Upam, da bo kmalu okrevalauser posted image . Se je pa tudi meni zdela bleda, samo sem pomislila, da ima pač tako polt.

Kety, ti si se pa full zasekiralauser posted image . Jaz se zase nič ne sekiram, sem takšna kot sem in prav rada poslušam take klepetuljce kot si ti in ostaleuser posted image . Zato nič sekirat!!! Kot je napisala jankobananko, sem se tudi jaz imela zelo lepo.

Violinski, zelo, zelo ti privoščim tole podaljšanje porodniške, Tia, škoda, da je tudi tebi niso.

Sem mislila, da bom šla danes kaj prej spat, ker že cel dan zeham, moram pa mami nekaj sprintat do jutri in sem spet pred računalnikom, pa se kaj hitro zatipkam in smuknem na RRuser posted image .

Sem pa vesela, da nas je servis stal 10 tisočakov manj, kot so obljubljaliuser posted image . Sem takoj Niki privoščila sandalce, ki si jih je želela (hoče, da ji prstki ven gledajo - je že začela godrnjat, ko kupujem za oblečt, lumpa malauser posted image ).

No, grem printat...

Sej tuki pa nisem tako malo zgovorna, a neuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.5.2006 21:41:57   
petri85
Uboga Nanka, zares ji želim čimprejšnje okrevanje!!!!

Violinski, fajn, da so ti odobrili, da ne boš imela problemov, kaj storiti z Aljoševim varstvom!

Tia, zate sem pa tud jaz žalostna, da ti ni uspelo. A to kaj navedejo, zakaj so te zavrnili? No, saj, verjetno, če izkoristis dopust čez poletje, pa tudi ne bo tako švoh?

Drugače smo pa danes imeli nezgodico! Davida sem vozila z njegovim triciklom. Sem samo za hip se stegnila po eno stvar, on pa takoj z rokami in glavo do tal - se mi skoz do tal sklanja in je padel po asfaltu, ker se je kolo prevagalo! Tako, da ima nekaj prask po nosku in čelu! Tako si želim, da bi se čimpreje zacelilo!!!!

Punce hvala za lepe želje in čestitke!!! Tina, mi je bilo slabo, ampak sedaj so zaenkrat slabosti mimo. Žal pa imam vsake toliko časa krče, tako, da jemljem Buscopan. V prvi nosečnosti nisem imela čisto nobenega problema in sem bila do poroda kot rožca!!! Me je pa G potolažila, da v drugo bo pa zgleda malce drugače - malce bolj problematična nosečnost, pa zato lažji porod - ha, ha dobra tolažba! Pa saj je še daleč, to bomo takrat razmišljali! Teya srečni dogodek naj bi bil sredi decembra, če bo šlo vse po planu! Ožji družinski člani že vedo, ostali pa še ne, ker mislim, da je še čas! Mami, sestri in pa tašči pa sem povedala kar dan po opravljenem testu, ker sva bila tako presenečena in presrečna!!!! Novico so pa vsi sprejeli z veseljem!

Moram povedati, da je mami prišla domov! Pravi, da je takoj 50% bolje, samo, da je doma! :)

Uf, sem prejle šla pogledat, če je še kakšna nova slika danes priletela v album, pa me je skoraj kap, ko sem vidla 160 slik!!! Punce, fajn ste obeležile naše srečanje. Sploh zakon so tiste slike, kjer so naši otroci sami na tleh - si bom dala eno naredit kar v tavelikem formatu. SO TAKI SRČKI!!!!

Teya in Tamala, za drugo srečanje pa ni izgovorov, a ne?

Pri nas mu čokoladnih stvari razen čokoladnega pudinga, ki ga David krade atijuuser posted image , ko ga je, še nismo dajai.

Jutri grem na poroko h kolegici, se že prav veselim - jo gremo štiri kolegice pogledat, pa mal obujat spomine, kako je bilo pred 2 leti!

Lp!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 19.5.2006 21:47:09 >

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.5.2006 22:50:38   
Teya
vidla fotke user posted image  vsi po vrsti ste full luštni user posted image  se mi sicer ne sanja, kdo je kdo, tko, da bom na ta korak počakala do naslednjega piknika...bo pa kar malo bad, ker se boste ve že med sabo poznale, pol bomo pa kr ene nove vmes priletele user posted image , ma ni kaj...kazen mora bit! user posted image

una fotka z enim tatijem in vsemi malčki je pa sploh fenomalna user posted image  od katere je ta junak? a ga zdaj kaj nočne more tlačijo o desetorčih in podobnem user posted image ?

pa še nekaj me full zanima user posted image  kako ste se klicale med sabo? user posted image  si predstavljam, da mora bit to prava zmešnjava user posted image  pod prvo moraš uštekat katera  je katera iz RRja, potem si pa še eno novo ime zraven te iste osebe zapomnituser posted image   jaz si sploh ne predstavljam, da imate vsaka še po eno svoje ta pravo ime user posted image  

pa še to....HUDO dobra žogica user posted image  una oranžna z "iglicami"...kje jo dobim? user posted image

Bogica Nanka! pa kaj ste delale včeraj z njo!!!!!! user posted image
malo se hecam, čeprav ni najbolj na mestu user posted image  vsekakor ji želim čimhitrejše okrevanje! user posted image  pozdravi tudi z moje strani!

Petri, David je lev po horoskopu, ane? potem morate zdaj strelčka zrihtat user posted image   tko, da...ne čakaj na konec decembra user posted image

čestitke Violinski za podaljšano porodniško, tebi Tia pa enga user posted image  za tolažbo...

via v posteljo!

mirno noč vsem!user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
20.5.2006 0:39:25   
Jessy
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

Pravkar sem prispela domov. Smo se imele s prijateljicami prav luštno. Smo se tako nasmejale, da smo pozabile na čas! Je pa pasalo po kakih dveh letih (med user posted image  nisem hodila zvečer ven)! Bomo vsekakor ponovile!

V glavnem...
Kety, meni si se zdela prav fajn na pikniku in nisem dobila občutka, da si velika klepetulja. Je pa res, da si nekako vodila naš pogovor, saj bi v nasprotnem primeru bili najbrž bolj tiho, tako da je že prav tako! user posted image
Teya, nič se ne sekiraj, ker nas še ne poznaš, saj če sem čist poštena, sem si jaz uspela zapomniti kakih 6 ljudi, ker rabim več časa, da poveže obraze, otroke, pa še naše vzdevke med sabo. A kako smo se klicale? Ene po imenih, ene po vzdevkih. Na vse smo "palile"!user posted image

Edini moški predstavnik pa je bil ati od Aljaža! Je v trenutku poskrbel za vse otroke! user posted image user posted image user posted image  Moj bi se izgubil med njimi! user posted image

Drugače se pa še trudim z nalaganjem sličic. Sem videla, da ste bile vmes pridne. Jaz bom očitno nadaljevala še jutri, saj jih imam še več kot pol za naložiti. Bom pa jutri gledala vse sličice, oz. od 111. sličice naprej.
Upam, no, da mi jutri/danes res uspe (imamo popoldne še piknik pri nas doma, ampak bom vmes skušala vsaj toliko prileteti sem ,da okljukam nove slikce).

Zdaj pa lahko neham!
Lahko noč vsem, pa dobro jutro tistim, ki boste ta prve tle!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
20.5.2006 7:34:56   
tina104

una fotka z enim tatijem in vsemi malčki je pa sploh fenomalna user posted image  od katere je ta junak? a ga zdaj kaj nočne more tlačijo o desetorčih in podobnem user posted image ?

Ja, ja, to je moj user posted image . Je bil zvečer tak zmatran, da je šel že kar ob devetih spat.user posted image

Slikice so super, res sploh one, ko so sami otroci gor in pa one ko je naš ati vmes. Hvala vsem, ki so fotografirale in dale slike goruser posted image

Drugače pa se opravičujem, če sem katero užalila z mojim včerajšnjim govorjenjem, kako sem si vas predstavljala. Me je moj kar nadrl, kake pišem tu goruser posted image user posted image .

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
20.5.2006 7:40:45   
tina104
Nanki tudi jaz želim čimprejšnje okrevanje!!!!user posted image user posted image

Timonu vse naj za včerajšnji praznik - 9m!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa praznuje naš Aljažuser posted image

Violinski, res fajn za podaljšanje porodniške.Tia, škoda zate, ampak tolaži se, da imaš tako zdravo, živahno in simpatično punco! Midva z mojim se tak smejima, ko jo gledama na slikah, kake face poka.user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
20.5.2006 10:13:50   
zoya24
Ojoj, boga Nanka, tudi jaz ji želim čimprejšnje okrevanje.

Jaz pa še zdaj nisem pogledala slikice, priznam, da sploh ne vem kje naj gledam, pa niti gesla nisem dobila...tko, da če je katera gor, naj mi ga posreduje, da še jaz vidim, te naše malčke in pa mamice in atija ne smem pozabit.

Timon in Aljaž vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa tako žalostno vreme, me čakajo cote, pa se mi jih sploh ne da zlikat, pa še dva stroja imam za oprat, pa ne vem, ali bi jih danes, ali jutri, ko napovedujejo malo lepše vreme, da se bodo bolje sušile. Velike dileme imam, a ne user posted image user posted image user posted image . Mah pomoje bom šla rajši kakšen dober film pogledat, jih je moj spet nekaj dol potegnil.....

Teya ti pa kar treniraj, da se boš izkazala, na naslednjem pikniku user posted image .

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
20.5.2006 11:02:33   
Teya
zoya, album je na tem naslovu: http://www.moj-album.com/, geslo in uporabniško ime ti posredujem prek ZS.

tina, user posted image  tvojmu možeku! tud una fotka je dobra, ko sedi sam za svojo mizo s pivičkom v roki user posted image  zgleda zlo potreben malo moške družbe, med vsemi ženskimi čvekami user posted image  še dobro, da je večina avgustovčkov fantkov user posted image  drugače bi bil pa res bogi user posted image

Timon in Aljaž vse naj naj user posted image !

nejc se je zbudil ob 8h, tako sem si želela, da bi se lahko danes še malo pocrtali, ko smo imeli tudi tatija v postelji, pa mulo o tem ni hotel nič slišat user posted image ....zdaj pa frajer že dobro uro trdno spi...tati z njim...jaz sem pa likala in cotke pospravljala user posted image  pa rečte, da je kaj pravice na tem svetu user posted image

me je pa kar malo strah, ker sem ratala tako zelo zgubljena, da je joj user posted image  včeraj sem dala prekuhavat vodo in kao samo skočila malček pobrskat po RRju....ja seveda user posted image  visela sem tle gor in brala svega in svašta...ko sem prišla v kuhinjo, me je pa kar panika zagrabila user posted image  voda je seveda že vsa izparela, topil se je že celo ročaj od pokrovke user posted image  hvala bogu ni bilo hujšega, le lonec je romal v smeti user posted image  

imejte lep vikend, pa ne pozabte mi povedat, kje se dobi tisto oranžno "žogico" user posted image ....

pozdarvček!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
20.5.2006 11:09:23   
zoya24
Teya in Jankobananko hvala za posredovane napotke in geslo. Zdaj že veselo gledam fotke, so krasne, ....ma res je blo luštno na tem pikniku, ni kaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
20.5.2006 12:01:24   
Jessy
Pozdravljene!

Sporočam, da sem naložila vse slikce, kar sem jih imela in nisem prav nič izbirala katero bom dala gor in katero ne, tako da so prav vse!

Teya, si imela pa res kar malce sreče, da se je nezgoda tako končala. Lahko bi bilo marsikaj! To se meni velikokrat zgodi, ko pečem kakšno meso, tako da sva že večkrat jedla malce prismojene zrezke...pač, RR je kriv za to! user posted image

Bom pa tudi jaz danes v pranju in sušenju, likam pa tako minimalno, da o tem sploh ne govorim več. user posted image  Enkrat popoldne bomo imeli pa še en piknik, če nam ne bo začelo kapljati na glavo. Trenutno prav slabo kaže, ker je mraz, piha in izredno oblačno je! Bomo videli!

Tina, ti povej tvojemu možeku, da ti nismo prav nič zamerile. Zakaj pa bi ti? Saj si čist odkrito povedala, pa meni osebno se to ne zdi nič takega! Tako, da ti kar mirne duše živi naprej! user posted image

Violinski, čestitam za podaljšanje porodniške! Za koliko časa so ti pa podaljšali?
Tia, zate mi je pa žal, da ti ni uspelo!

Čestitke vsem praznovalčkom, čeprav sem na to že malce pozabila! user posted image za Timona,user posted image za Aljaža,user posted image user posted image pa za obe mamici!

Zdaj grem pa slikce pogledat!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
20.5.2006 12:41:54   
miševi

Timon in Aljaž - vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Petri, za Davida pa ena user posted image , da se hitro zaceli. Pa user posted image , da je mama že doma.

Tudi jaz sem že pogledala slikice - VAUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Danes je tako bljak vreme, da bom zgleda tudi jaz bolj v perilu kot ne. Smo pa imeli dopoldan polurno zabavo z vevericama, ki sta hodili po orehe mimo našega okna. Nika je čisto norela od navdušenja, mi smo pa porabili celo zalogo orehov, samo da sta še prišli. Možu se je ena približala na 1 m, pobrala oreh in odbrzela nazaj v gozd. Full luštno.

Jessy, upam da vam uspe tale piknik, ki ga omenjaš, čeprav z vremenom res čudno kaže. Violinski pa, mislim, da je napisala, da ima podaljšano nekje do srede oktobra. Se mi zdi.

No, zdej gremo pa  na kosilo. Danes ni nevarnosti za zažgane lonce, sem pa tudi jaz na račun RR že 2 proč vrglauser posted image .

Pa-pa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?