|
RE: Avgustovke, kje ste 19.5.2006 21:41:57
|
|
|
|
petri85
|
Uboga Nanka, zares ji želim čimprejšnje okrevanje!!!! Violinski, fajn, da so ti odobrili, da ne boš imela problemov, kaj storiti z Aljoševim varstvom! Tia, zate sem pa tud jaz žalostna, da ti ni uspelo. A to kaj navedejo, zakaj so te zavrnili? No, saj, verjetno, če izkoristis dopust čez poletje, pa tudi ne bo tako švoh? Drugače smo pa danes imeli nezgodico! Davida sem vozila z njegovim triciklom. Sem samo za hip se stegnila po eno stvar, on pa takoj z rokami in glavo do tal - se mi skoz do tal sklanja in je padel po asfaltu, ker se je kolo prevagalo! Tako, da ima nekaj prask po nosku in čelu! Tako si želim, da bi se čimpreje zacelilo!!!! Punce hvala za lepe želje in čestitke!!! Tina, mi je bilo slabo, ampak sedaj so zaenkrat slabosti mimo. Žal pa imam vsake toliko časa krče, tako, da jemljem Buscopan. V prvi nosečnosti nisem imela čisto nobenega problema in sem bila do poroda kot rožca!!! Me je pa G potolažila, da v drugo bo pa zgleda malce drugače - malce bolj problematična nosečnost, pa zato lažji porod - ha, ha dobra tolažba! Pa saj je še daleč, to bomo takrat razmišljali! Teya srečni dogodek naj bi bil sredi decembra, če bo šlo vse po planu! Ožji družinski člani že vedo, ostali pa še ne, ker mislim, da je še čas! Mami, sestri in pa tašči pa sem povedala kar dan po opravljenem testu, ker sva bila tako presenečena in presrečna!!!! Novico so pa vsi sprejeli z veseljem! Moram povedati, da je mami prišla domov! Pravi, da je takoj 50% bolje, samo, da je doma! :) Uf, sem prejle šla pogledat, če je še kakšna nova slika danes priletela v album, pa me je skoraj kap, ko sem vidla 160 slik!!! Punce, fajn ste obeležile naše srečanje. Sploh zakon so tiste slike, kjer so naši otroci sami na tleh - si bom dala eno naredit kar v tavelikem formatu. SO TAKI SRČKI!!!! Teya in Tamala, za drugo srečanje pa ni izgovorov, a ne? Pri nas mu čokoladnih stvari razen čokoladnega pudinga, ki ga David krade atiju , ko ga je, še nismo dajai. Jutri grem na poroko h kolegici, se že prav veselim - jo gremo štiri kolegice pogledat, pa mal obujat spomine, kako je bilo pred 2 leti! Lp!
< Sporočilo je popravil petri85 -- 19.5.2006 21:47:09 >
|
|
|