katjandraž
|
Najprej vsem hvala za čestitke! Ja, vsi se staramo, jaz sem med vami sicer med najstarejšimi, se mi zdi, samo ne zgledam, a ne? Ljubljančanke, lahko se dobimo tudi nad bazenom. A pa se na parkirišču pri Hali Tivoli dobi prosto mesto? Drugače, če bi se zmenile v Čolnarni, bi jaz parkirala tam, kjer je že Beti napisala. Kar povejte, meni je vseeno. Jaz sem imela danes 1. CTG. Moj G je ta teden na dopustu, tako da sem bila naročena za CTG pri drugi zdravnici, za katero se mi zdi, da je bila pri mojem 1. porodu zraven in je bila enkratna. No, pa so v sprejemni nekaj zabluzili in so mi karton kar v ambulanto nesli (za pregled, ne samo CTG). Zdravnice potem sicer ni bilo, je pa prišla ena druga, ki je bila tudi super in me je pogledala, medtem, ko so mi delali CTG. Na CTG-ju je bila naša mirna, ker sem čakala vsega skupi 2 uri in ni nič pomagalo, da sem pred prihodom v Leonišče jedla. Popadkov ni bilo nobenih , pa tko sem upala, da bo rekla, da se že kaj dogaja. Sem imela pa previsok pritisk (135/90), kar se mi je zgodilo prvič, tako da ga moram sedaj doma meriti do naslednjega pregleda, ki ga imam že od prej naročenega pri svojem G naslednjo sredo. Moji upi glede polne lune so kar naenkrat usahnili. Zdravnica je rekla, da kakšen teden prej najbrž bom rodila, to je pa vse. Dopoldne sem bila pa z mojim pikecom pri okulistki in tudi ni nič dobrega. Jeseni bo moral moj malček na operacijo učka, ker mu morajo prestavit mišico, ker je notranja tolk močna, da zato škili. To je moja laična razlaga, tko da me ne medicinsko preverjat. Skratka, danes ni moj dan, bo pa jutri boljš. Pa še praznik je. JUHU! A, ja, sem se pa z eno ful simpatično punco v čakalnici pogovarjala, k ima rok 5.3. Je katera od vas, ki se ni pofočkala pri puncici na seznamu??
|