|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
4.2.2006 19:52:38   
fionaP
Peli, saj bo vse v redu!! Veš, UZ je tako nezanesljiv, kar se teh ocen tiče, samo tega noben ginekolog ne bo priznal. Sem enkrat brala pri Pušenjaku, da je treba vse tovrstne ocene vedno izvajati na istem aparatu pri istem ginekologu. Drugače rezultati enostavno niso primerljivi in potem ne vedo, kateri je pravi oz. se je manj zmotil.

Tako so meni naredili morfologijo 2x v LJ porodnišnici (ker je bila glavica kao premajhna), čeprav bi šla drugič lahko v Leonišče k moji ginekologinji. Zaradi primerljivosti podatkov.

Za CTG pa ne potrebuješ napotnice. Ga greš delat v Kranj ali že v Ljubljano?
Ta teden preživi v veselem pričakovanju srečnega dogodka, me ostale marčice pa bomo vse držale pesti zate in za user posted image !!

-------------
PDP 8.3.2006

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.2.2006 17:52:40   
tananejka
Ojla punce!

Kako ste kaj? Moja NORIČKA je pokasirala hujšo obliko noric. Po vsem telesu (glava, obraz, prstki....) ima pikice, take ta prave - vodene. V primerjavi z našo drugo punčko res ful hujše. In še vročino ima (do 39). Včeraj sva zaspali ob 1-ihuser posted image . Danes je že malo boljše volje in upam, da se bodo jutri začele nadležne norice sušit. Se pa tudi ful nasmejimo: ko se postavi pred ogledalo in se dere: BUU, stran grde pikice, ne maram vas...HIHIHI... (sem jo nahecala, da pikice ne marajo hrane in zdaj malo več jeuser posted image ). Drugač sem pa res vesela, da smo z noricami zaključili....zaenkrat.

Anuš: Jaz se strinjam s sredo ob 12 (edino če bi kaj vmes prišlo). Sfalit se pa itak ne bomo mogle, ker so nas sami trebuhiuser posted image . Kako pa tvoja diploma?

Barba: jaz nisem dobila tvoje številke...tko, da ne morem sporočit, ko bom šla v porodnišnico. Sicer pa, če bom dolgo manjkala na RRju lahko pokličeš.user posted image

Kako pa vaši mali brcači....tele brce pod rebra so pa zdaj res boleče, ane??? Kar naj nas fajn brcajo, tko vsaj vemo da je vse OKuser posted image .

Se beremouser posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.2.2006 8:11:55   
barba
Dobro jutro user posted image !

Tananejka - sem ti poslala številko na zasebno.

Mene so dons ponoč prav more tlačile. Take čudne sanje mam zadnje čase.user posted image  Pa čist zmeri neki v zvezi z otroki.
Je pa mali user posted image  tok poskočen, da mi ni dolgcajt.

Grem delat in vsa berem še kasneje.user posted image

LP,barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.2.2006 11:33:17   
jerneja
pozdravljene bodoče mamice,

upam da ste lepo preživele vikend, nedelja je bila res prelepa.
včeraj sem obupno slabo spala...zgaga mi nagaja... grem zdej nakoknadit spanec...

kako se počutite? upam, da bodo zadnji tedni lepo in hitro minili...

lep začetek novga tednauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.2.2006 11:59:25   
beti 1
Peli držim pesti zate in za tvojega user posted image .
Ti samo še naprej pozitivno razmišljaj, pa se bodo stvari uredile. Po mojem ma tvoja duda neko umesno težo med obema izmerjenima. Saj bo vse še dobro, boš videla, ko bo enkrat v tvojem naročju bo neverjetno hitro prinesel not vse kar ima zdaj manj od povprečja. Čez par mesecev se ne bo več videlo razlike.

Anuš in Tananejka jaz pa ravno v sredo ne moremuser posted image .
Mogoče sta pozabili, da je praznik. Mi bomo končno vsi trije cel dan skupaj v našem novem domeku, pa še par prijateljev z otroci smo povabili na obisk, da se jim pohvalimo z našo "novo hišo" kot reče Žiga.

Še kakšen dan ali dva da user posted image  dokončno zmontira otroško sobico, potem pa me čaka ena velika žehta za user posted image . Upam da bo pralni stroj zdržal vse skupaj, saj že zdaj veliko perem, ker Žigo odvajamo od plenic, pa je kakšna nezgoda vedno ko je kaj novega.

Lep dan vsem, sonce kliče na sprehod zdaj ko ni več tako mraz.

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.2.2006 13:10:36   
Anuš
beti sem se danes spomnila, da je praznik, ja. Počakajmo še katjandraž kaj pravi za sredo.  Večina zmagauser posted image . Drugače pa druga opcija: četrtek ob 12.00? Mmmm?

tananejka diplomco mi je prejle mentorica sprejela. Zdej samo še čakam na mnenje konzultanta, potem grem pa rezervirat datum. Jupi! A bi ti tudi v četrtek imela čas za čvek? Jst kar ne vem kaj naj zdej, tolk enga cajta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.2.2006 13:56:30   
katjandraž
Peli, sej bo vse ok, ta UZ se velikokrat konkretno zmoti. Meni so za Andraža napovedovali, da bo ogromen, smo ga kar King Kong klicali nekaj časa, rodil pa se je fantek velik 51 cm in težek 3570g, kar se mi zdi neko povprečje. Mogoče se pa 13.2. srečava v porodnišnici. Je namreč polna luna in malo računam nanjo. Prvi datum, kdaj lahko prileze ven, sem naši user posted image  postavila današnji, da bi skupaj praznovali RD, pa se zgleda ne strinja. Tko da zdej čakam polno luno.

Neja, Tananejka, kako vajini gospodični, sta že zdravi?

Anuš, tudi meni bi bolj ustrezal četrtek, da bi bili v sredo vsi skupaj. Če bi v sredo prišla z Andražem, definitivno ne bi jaz imela nič od čveka, ker naše dete vedno rabi pozornost, pa itak bi hotel na igrala. V četrtek bo pa v vrtcu, tako da ...

O, marička, moj user posted image  je zbolel, ni ponoči ravno veliko spal, ker ga je grlo bolelo kot user posted image , zdejle je pa na kavču mrknil in tako smrči, da sem se prav ustrašila. Sem mu rekla, da bo pač on tud moral spirati nos, tako kot mali in jaz, pa je ugotovil, da on pa tega res ne rabi. Ah, moški in priznat, da so bolni!user posted image

Zdej se grem pa še jaz za 45 minut uležt in noge v luft, potem pa po malega v vrtec!

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.2.2006 14:13:12   
cebelicamaja
Zelo bom hitra, ker sem čisto v pisanje padla. Madonca, če bi bila toliko efektivna skozi  celo nosečnost, bi 5 diplom spisala. user posted image user posted image user posted image

Na hitro sem preletela vaše poste.

Barb, krasno, da si se za tajnico javila. Ti pošljem mail. Veš, da sem jaz tudi FMF-jevka.user posted image user posted image user posted image Samo jaz sem z druge strani - matematik.

Peli. Držim pesti za vaju. Zgleda, da boš ta druga izmed marčic. Ma saj bo vse ok. Boš videla.

Ostale pa  uživajte v soncu.

LP, maja

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.2.2006 16:40:44   
beti 1
Anuš meni četrtek kar odgovarja, sem sicer nekaj razmišljala, da bi imela Žigo doma. Ampak ponavadi gredo v vrtcu spat okol pol enih in pred tem majo kosilo, tko da nama ura okol 12.00 ne paše. Bo šel pa v vrtec, saj se ma čisto fino.

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.2.2006 19:57:20   
Anuš
katjandraž ne vem če sem prav razbrala med vrsticami, da je dons tvoj rojstni dan. Recimo, da je... Želim ti ful lepo nosečnost še do konca, čim manj otečenih nog in problemov s sinusiuser posted image , en super the best sončen teden in torto veeelikanko (za veeelikansko puncouser posted image )!

A pol velja četrtek ob 12.00 v Čolnarni? Tananejka javi se, da ti ustreza. Drugo ne veljauser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.2.2006 20:13:35   
soncicaT
Katjandraž, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!user posted image user posted image

Jaz pa ti želim lahek porod in vse lepo z novo družinsko članico in seveda tudi z ostalimi domačimi!user posted image

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 6.2.2006 20:15:44 >

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 761
7.2.2006 8:03:30   
barba
Ojla!
Sem šele zdajle prišla na RR in videla, da imamo slavljenko!user posted image
Katjandraž tud jaz ti želim vse naj naj ob rojstnem dnevu!user posted image

Uživajte!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 762
7.2.2006 9:34:38   
Marina_
Katjandraž tudi iz moje strani vse najuser posted image user posted image
No,da vam povem ,da se mi je trbušček že spustil ful nizko.In to v nedeljo(je imela naša Maša-nečakinja krst).Dopoldan in čez dan je bil še na svojem mestu,zvečer ,ko pa sem se skopala pa mi moj user posted image  pravi ,da ga imam ful nizko.Pa res. Dosti lažje diham pa spim.
Kako pa ste kaj ve?Jaz imam v ponedeljek CTG pa pregled pa bomo videli kako je.Bodite pridne v "spet"mrzlem vremenu
user posted image

< Sporočilo je popravil Frizerka -- 7.2.2006 9:35:23 >

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 763
7.2.2006 10:09:14   
tananejka
Pozdravljene!

Katjadražuser posted image user posted image user posted image : Vse najboljše za rojstni dan. Želim ti LAHEK POROD IN ZDRAVEGA user posted image .

Frizerka: jaz imam tudi v ponedeljek pregled in prvi CTG. Se že veselim poslušanja srčkauser posted image .

Anuš: no, če drugo ne velja potem se pa strinjam s četrtkom ob 12ihuser posted image . Edini problem, ki ga vidim je parkiranje. Ne vem kje naj čim bližje parkiram, ker moram nujno dostavi avto mojemu user posted image  do 13: 30 (gre v službo). Poleg tega imamo do konca tedna doma našo NORIČKO in kasneje nimam varstva. Če parkiram na tivolskem parkirišču rabim kan nekaj časa do čolnarne, v mestu se pa bojim da ne bom dobila prostora. Ima kakšna predlog al pa še rajši drugo lokacijo, da se da parkirat. Sej nočem težit, samo se mi zdi brez veze, da sem pol ure z vami. Bi rajši malo več časa preživela med user posted image .

Pridno pišite še naprejuser posted image user posted image .

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.2.2006 10:38:46   
beti 1
Za ta kratek čas ko bomo v čolnarni lahko parkiraš na začetku Večne poti v Rožni dolini, al pa na ulici ki gre ob železnici skozi Rožno (ne vem imena). Od obeh lokacij je bistveno bližje kot s parkirišča, pa še ceneje. Drugače se pa lahko dobimo tudi v kavarnici nad bazenom Tivoli. Meni je skoraj bolj všeč kot Čolnarna, pa še ceneje je.

Katjandražuser posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE !!!

Jaz poskušam pregovorit našega user posted image  da bi prišel na svet med 28.2.( moja mama je sicer rojena 29.2.) in 5.3. to sta roj. dneva obeh babic, da ne bo katera priviligirana.  Samo upam lahko, da se ne bo odločil čakat do 25.3., ko ma nečakinja roj.dan. To bo enih praznikov na kupu, ko še naš user posted image  pokuka na svet.

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 7.2.2006 10:40:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 765
7.2.2006 13:06:44   
Anuš
Ej punce, meni je čisto vseeno kje se dobimo. Tivoli sem predlagala, ker je enkrat o tem tekla debata. Zaradi mene se lahko dobimo čist kjerkoli. Upam, da ne bo vse v vodo padlouser posted image . No, vsaj uro imamo že določenouser posted image . Tananejka daj predlagi kakšen plac, kjer se bo dal parkirat, da bomo čim dlje skupi.user posted image Mislim, da smo vse avtomobilneuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.2.2006 13:54:34   
tananejka
Ojla!

Meni se dopade predlog Beti1: kavarnica nad Tivolskim bazenom. Potem bom lahko celo uro z vami čvekalauser posted image .

Se pravi smo že skoraj dogovorjeneuser posted image user posted image ??

Se beremo...

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 767
7.2.2006 14:14:20   
PiaM
user posted image  Čestitke ob roj.dnevu, Katjaandraž! [sm=darilo.gif" border=0>

Peli, jaz tudi mislim, da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif] čisto o.k glede teže - nekje vmes. Držim pesti za naprej!
Tanaejka, naj se tvoji Piki Norički obe lepo pozdrvavita čimprej!

Danes sem tudi jaz imele zadnji UZ in je vse o.k. Dete naj bi imelo cca.2800 gr in je tudi obrnjeno navzdol ter potrjeno da je

Punce, lepo se imejte na srečanju v Ljubljani! Tudi me - Štajerke bi se lahko še zmenile na kakšni kavi, dokler smo še v enem kosu, kaj pravite?
Dolžna sem še slikce, bodo kmalu.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 768
7.2.2006 14:26:28   
Peli
Ojla punce!
Naj vam povem da se mi ful vleče, pa še živčna sm ko user posted image .
Hvala za povabilo na kavo - a je kr mal daleč da bi hodila, bom misnla na vas ko jo bom doma pilauser posted image .
Drgač pa grem v četrtek na ctg in upam da bo v redu.

katjandraž - vse najboljše za rojstni danuser posted image , želim ti veliko sreče, zdravja in veseljauser posted image user posted image user posted image .
LP

< Sporočilo je popravil Peli -- 7.2.2006 14:29:43 >

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 769
7.2.2006 17:02:46   
katjandraž
Najprej vsem hvala za čestitke! Ja, vsi se staramo, jaz sem med vami sicer med najstarejšimi, se mi zdi, samo ne zgledam, a ne?user posted image

Ljubljančanke, lahko se dobimo tudi nad bazenom. A pa se na parkirišču pri Hali Tivoli dobi prosto mesto? Drugače, če bi se zmenile v Čolnarni, bi jaz parkirala tam, kjer je že Beti napisala. Kar povejte, meni je vseeno.

Jaz sem imela danes 1. CTG. Moj G je ta teden na dopustu, tako da sem bila naročena za CTG pri drugi zdravnici, za katero se mi zdi, da je bila pri mojem 1. porodu zraven in je bila enkratna. No, pa so v sprejemni nekaj zabluzili in so mi karton kar v ambulanto nesli (za pregled, ne samo CTG). Zdravnice potem sicer ni bilo, je pa prišla ena druga, ki je bila tudi super in me je pogledala, medtem, ko so mi delali CTG. Na CTG-ju je bila naša user posted image  mirna, ker sem čakala vsega skupi 2 uri in ni nič pomagalo, da sem pred prihodom v Leonišče jedla. Popadkov ni bilo nobenih user posted image , pa tko sem upala, da bo rekla, da se že kaj dogaja. Sem imela pa previsok pritisk (135/90), kar se mi je zgodilo prvič, tako da ga moram sedaj doma meriti do naslednjega pregleda, ki ga imam že od prej naročenega pri svojem G naslednjo sredo. Moji upi glede polne lune so kar naenkrat usahnili. Zdravnica je rekla, da kakšen teden prej najbrž bom rodila, to je pa vse.user posted image

Dopoldne sem bila pa z mojim pikecom pri okulistki in tudi ni nič dobrega. Jeseni bo moral moj malček na operacijo učka, ker mu morajo prestavit mišico, ker je notranja tolk močna, da zato škili. To je moja laična razlaga, tko da me ne medicinsko preverjat.

Skratka, danes ni moj dan, bo pa jutri boljš. Pa še praznik je. JUHU!

A, ja, sem se pa z eno ful simpatično punco v čakalnici pogovarjala, k ima rok 5.3. Je katera od vas, ki se ni pofočkala pri puncici na seznamu??

Neposredna povezava do sporočila: 770
7.2.2006 17:30:19   
soncicaT
Caucek..da se še jaz malo oglasim.user posted image

Katjandraž...praviš, da boš rodila kakšen teden pred rokom?Pa saj to bo zeloo kmalu..user posted image ..pa polna luna tudi naredi svoje...nikoli en veš, mogoče te preseneti.

Sem se ravno pogovarjala malo prej s kolegico, ki je rodila novembra...3 tedne prezgodaj...dopoldne je bila na CTG-ju, nič popadkov, nič, pride domov, jo je oblila vročina, pa nekak čudno se je počutila in kaj kmalu videla, da krvavi...tako da...in seveda naslednji dan rodila punčko malo pod 3000g.

Jaz sem kar ok, perem, likam za malega, danes sem šla nabavit še nekaj potrebnih reči, tako da pleničke še, pa bo...

Sem pa iskala še nahrbtnik za malega...za v porodnišnico...a mogoče veste kje imajo kaj ugodne, ali pa torbe?

Drugače počutje zaenkrat bp, 28.2. imam spet pregled, in najin prvi uradni CTG..user posted image ...ja kako čas leti, ne morem verjet.

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 771
8.2.2006 11:26:44   
beti 1
Ljubljančanke a potem lahko zaključimo, da se dobimo v kavarnici nad bazenom Tivoli ob 12.00. Za parkirat se ob taki uri ponavadi najlažje dobi za halo Tivoli, oziroma ko zaviješ v Tivoli greš desno in ne levo na glavno parkirišče. Če za halo ni prostora greš pa še en ovinek naprej navzgor in maš tam še eno parkirišče kjer je skoraj obvezno prazno. Pa še plačat ni treba.
Ne vem, če poznate Ribico, se mi je oglasila, da bi se nam rada pridružila, oziroma nas pršla malo pogledat, ker majo ravno športni dan s pohodom na Rožnik.
Saj več kot nas bo bolj bo zanimivo, a se strinjate?

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 772
8.2.2006 13:03:04   
katjandraž
Ljubljančanke, super, se vidimo jutri!

Mene tudi zanima, kakšen ruzak imate za dojenčkove stvari. Jaz sem imela pri Andražu enega od Haucka z medvedki, ki je bil ful lep in tudi velik, vendar pa drag in slabe kvalitete. Pa itak jih nimajo več, ker je od tega že več kot 3 leta. Ta je pa v smeti letel, ko je Andraž šel iz plenic, ker je bil čist strgan. Sem šla malo gledat naokrog in razmišljam o nakupu ruzaka v DM-u od Baby love. Kakšne imate pa ve ideje in izkušnje?

Grem poskusit malega prepričat, da gre spat, da gremo potem lahko še kaj ven. Spat je šel ob 21.30, zbudil se je že ob 6ih, pa je še kar buden. Jaz pa nisem upala v Tivoli, da ne bo preveč utrujen. Trapa!

Lep sončen pozdrav iz LJ!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 773
8.2.2006 14:17:57   
tananejka
user posted image user posted image user posted image Se vidimi jutri ob 12ihuser posted image user posted image user posted image .

Mi končno uživamo vsi skupaj....grem se naprej igrat s kockami. Križ me boli ko user posted image , ker sedim na tleh, ampak kaj ko je pa tko luštno sestavljatuser posted image .

papa

Neposredna povezava do sporočila: 774
8.2.2006 16:20:42   
Marina_
Pozdravljene!
Vidim ,da ste ljubljančanke pridne in ,da se boste videle na user posted image .Lepo!
No jaz danes uradno začnem z porodniško(odločbe pa še nisem dobilauser posted image ).danes sem imela spet generalko stanovanja(upam ,da zadnjič pred porodom,ker mi že težko gre).Jaz že komaj čakam ,da gremo rodituser posted image user posted image user posted image  Punčka je že čisto nizko tako ,da ne vem..pričakujemo vsak dan.Ravno mi je tast rekelda imam še časa (2 dni manj kot en mesec) to pa zato,ker ima 6.3 roj.dan.In če bi se Karin rodila takrat bi vnukica in dedi drugo leto praznovala skupajuser posted image user posted image user posted image  In to eno leto in Abrahamauser posted image .Pa še dedi bi se stopil od sreče....
No danes je bil pa res topel dan(vsaj na sončku).Sedaj bo vedno več takih dnevov-jupi
user posted image  pa bom spet kot martinček.No lepo se imejte pa pišite
user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

načrtovanje nosečnosti
ksenci

ali ste nosečnost načrtovali?

se je zgodilo nenačrtovano (16%)

sva želela, vendar še ne tako hitro (10%)

pustila sva se presenetit, ko bo, bo (19%)

načrtno zanosila (55%)

Število vseh glasov: 293

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!