katjandraž
|
Pozdravljene! Se ful pridno oglašate, jaz pa sem malo zabluzila. Mali je bolan (laringitis), vendar je čez dan ok, pa še je bolniško zanj vzel in smo vsi trije doma, pa mi je mal škoda čas zapravljat, ker ne bomo več dolgo imeli biti vsi trije skupaj (sami, seveda). Že itak je moral 2x vmes v službo, kakšna bolniška je to??? Ja, pa hudo me otekanje baše, že jutraj sem čist zatekla, do večera je pa kastrofa. V zadnjem mesecu sem šla gor 5 kg, tako da ni čudno. G je rekel, da je to zaradi vode in sem mu odgovorila, da še dobro, pa se ni strinjal z mano. Res pa tudi, da jem vse od a do ž, se nič ne izogibam sladkemu. Že tko po porodu ne bom smela 1000 stvari, da ne bo zvijalo. Če me bo strgala, k bo mela kake 4 kg, si bom pa sama kriva, ne?! Da se malo považim, včeraj sem začela s porodniško! Sej, k malo bolj pomislim, da bo treba 2.2. naslednje leto že nazaj, me pa stisne. Bravo, soncicaT, ti je uspelo dopust si zrihtat. Mogoče bo pa meni uspelo po porodniški, baje da je naš ravnatelj dal odpoved, mogoče bo novi bolj prilagodljiv glede tega. No, saj ta je bil čisto ok, samo pravilnika se je pa držal še preveč. tananejka, tvoji norički želim, da bi jo čim manj srbelo. Anuš, ti si pa iz istega foha kt moj . Služb za difovce pa ni in ni. Bi rad zamenjal (jaz pa ga nagovarjam 1000 na uro!), da bi bil malo več doma, pa zaenkrat ne gre. Nč, punce, ne morem več tipkat, roke so buhtlji, noge so pa take, da jih sploh ne prepoznam. Mojadva gresta ustvarjat s plastelinom, jst pa ležat, pa noge v luft. LP vsem!
|