|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
2.2.2006 13:53:52   
PiaM
Tudi meni ne rata tole z albumom, bom probala še kasneje, ko bom imela več časa.
Peli, super, da je bebica vklopila turbo, kar se rasti tiče!!
Barba, ti pošljem telefonsko, lepo, da si se javila!
Frizerka, tudi jaz še nisem dobila odločbo za porodniško, bom počakala še do 12.2, ko uradno nastopim porodniško , zatem pa pokličem na socialno, če še ne bo do takrat.
Punce, uživajte še ta zadnji  celi mesec.user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.2.2006 13:55:05   
Anuš
barba Fakulteta za šport user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 727
2.2.2006 13:58:05   
Anuš
Aja barba: kam greva pol 3.3.2006 na kofe? Jaz te čakam v Ljubljanski porodnišniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.2.2006 14:35:35   
beti 1
Tananejka verjetno je tvoja druga pupa že prebolela norice istočasno kot prva, samo brez izpuščaja in drugih težav. Tud to se lahko zgodi. Je zelo malo verjetno, da se ne bi okužila. Po teoriji ma sicer še kakšna dva tedna časa, da zboli. Ampak v praksi je razmak povečini par dni, če sploh je.

Barba res fino, da si se javla, jaz sem sicer napisala, da bi bla lahko, ampak bom upam pred rokom rodila. Dobiš tud mojo številko. Se pa javljam za rezervo, če boš slučajno prehitevala.

Sem ravno s kave v CP-ju s februarčico Ezi. Je bla še ena mamica z devetmesečnikom, Kerense nam pa ni uspelo locirat. Zdej pa hitro nekaj za kosilo skuhat pa po tamalega v vrtec. Je danes ustal ob petih zjutraj in ni hotel več zaspat nazaj. Še dobro da sem se lahko malo naspala pred odhodom v CP.

A ve katera za kakšno trgovino, kjer imajo veliko lestencev (luči). Iščem nekaj za najino spalnico, pa ne najdem nič kar bi me zares pritegnilo.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.2.2006 14:45:35   
Ines.
Punce, še jutri grem na šiht, pol se mi pa začne porodniški dopust. user posted image user posted image JUPIII!!!

Ja, mene boste na albumu najdle z geslom: ringaraja.
Sem hotla kako novejšo slikco pripopat, pa jo sploh nimam. Očitno tut jest nisem fotografska zvezda, ampak naš Žigc. Imam pa 162cm. Sem hotla kako sliko s tebuhom poslat, no sej tista s kužom je, samo se trebuha ne vidi (pa še tam je Žiga not brcal). Drug teden pa obljubim, da pošljem eno svežo trebušasto sliko. Upam, da jo bom uspela spravit na RR. user posted image

Danes sem bla na pregledu in mi G reče, da se naslednjič vidimo čez 14 dni, če ne bom šla prej rodit. user posted image user posted image  Upam, da ne. Komaj čakam, da se bom en mesec razvajala.

Peli, user posted image user posted image  user posted image za tvojega user posted image . Samo, da se je zredil. Mogoče se pa kdaj v KR srečamo. Jest bom zihr večkrat pohajkovala z vozičkom, ker mi je tolk simpatičn mest.

Mucica1, na CSD v Kranju, je tut tako, da bo moj lahko oddal vlogo šele po rojstvu otroka, ker sva tut koruznika. Sva pa prej na matičnem uradu v KR uredila priznanje o očetovstvu, ki sva ga dobila v 4 izvodih: en izvod sem nesla CSD-ju, en izvod ostane na matičnem uradu, en ostane doma, enega pa odneseš s seboj v porodnišnico.

Kateri čaj za dojenje boste kupile? Jest ne vem, a bi iz lekarn, Hipp, Alette, Mueller, Welleda,..., al bom pa kar tistega iz sezama.

LP,

Ines. 

Neposredna povezava do sporočila: 730
2.2.2006 14:49:45   
barba
Anuš jaz sem pa kar na FMF - fizika. Ni problema za kavouser posted image , če boš še v enem kosu.user posted image

Beti1, fajn da bom mela rezervo.user posted image  Bom sporočila, če bo tako.

Ines. - ful maš luštnega sinkauser posted image in fletnega psa user posted image

Lohk mi telefonske pošljete tud na zasebno!
Jih že pridno shranjujem v telefon in še v blok, da se kaj ne zgubi.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 731
2.2.2006 16:13:37   
tananejka
Sej  mi ne boste verjele.....pol ure po tem ko sem se hvalila, da moja ta druga še nima noric, so me klicali iz vrtcauser posted image user posted image . No, sej sem prav vesela, da bomo to dali čez in da ne bo noric ko pride naša user posted image .

Grem se zdej cartat z mojo PIKO NORIČKOuser posted image user posted image .

PAPA

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.2.2006 7:11:41   
Anuš
tananejka fajn se crkljajtauser posted image . Pika Noričkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 733
3.2.2006 8:14:58   
barba
Dobro jutro user posted image !

Tole tajniško delo se je dobro začelo. Mam že kar 10 telefonskih. Upam, da ste vse dobile moje sporočilo nazaj, drgač se pa še javte.

tananejka - boljš, de je zdej pika norička, kot kasnej. Jaz sem jih imela v prvem rezredu, pa jih je od mene dobil stric, ki je bil takrat na koncu srednje šole. Je bil 3 tedne ful bolan z visoko vročino.user posted image

No, tko! Morem začet delat, čeprav je petek. Sem včeraj vse cunje zlikala, da bom dons še kej na diplomi nardila, ko pridem iz službe. Mi gre ful počas!user posted image

Pazite na svoje user posted image  in se beremo!

LP, barba

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 734
3.2.2006 9:46:13   
soncicaT
Da se malo oglasim.

Včeraj sem imela pregled, naš user posted image  ima že 2400g (po oceni G)...do PDP-ja je še kar nekaj časa, sem zdaj res črtala vse sladko, mastno, itd,itd.

Še vedno naj bi bil user posted image user posted image , čeprav ko gledam cotke, kako luškane so roza oblekce, pa bodiji, itd.. je pa res da sem si vedno želela fantiča...vseeno kaj je samo da je zdravo.
Tudi odločbe s CSD so prišle.user posted image

Danes še zadnjič v službo, potem pa dopust, jupi..user posted image

Uživajte, se beremo..user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 735
3.2.2006 10:27:14   
katjandraž
Pozdravljene!

Se ful pridno oglašate, jaz pa sem malo zabluzila. Mali je bolan (laringitis), vendar je čez dan ok, pa še user posted image  je bolniško zanj vzel in smo vsi trije doma, pa mi je mal škoda čas zapravljat, ker ne bomo več dolgo imeli biti vsi trije skupaj (sami, seveda). Že itak je moral 2x vmes v službo, kakšna bolniška je to???

Ja, pa hudo me otekanje baše, že jutraj sem čist zatekla, do večera je pa kastrofa. V zadnjem mesecu sem šla gor 5 kg, tako da ni čudno. G je rekel, da je to zaradi vode in sem mu odgovorila, da še dobro, pa se ni strinjal z mano. Res pa tudi, da jem vse od a do ž, se nič ne izogibam sladkemu. Že tko po porodu ne bom smela 1000 stvari, da user posted image  ne bo zvijalo. Če me bo strgala, k bo mela kake 4 kg, si bom pa sama kriva, ne?!user posted image

Da se malo považim, včeraj sem začela s porodniško!user posted image  Sej, k malo bolj pomislim, da bo treba 2.2. naslednje leto že nazaj, me pa stisne.

Bravo, soncicaT, ti je uspelo dopust si zrihtat. Mogoče bo pa meni uspelo po porodniški, baje da je naš ravnatelj dal odpoved, mogoče bo novi bolj prilagodljiv glede tega. No, saj ta je bil čisto ok, samo pravilnika se je pa držal še preveč.
tananejka, tvoji norički želim, da bi jo čim manj srbelo. Anuš, ti si pa iz istega foha kt moj user posted image . Služb za difovce pa ni in ni. Bi rad zamenjal (jaz pa ga nagovarjam 1000 na uro!), da bi bil malo več doma, pa zaenkrat ne gre.

Nč, punce, ne morem več tipkat, roke so buhtlji, noge so pa take, da jih sploh ne prepoznam. Mojadva gresta ustvarjat s plastelinom, jst pa ležat, pa noge v luft.

LP vsem!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 736
3.2.2006 10:28:52   
katjandraž
Peli, samo tvojemu user posted image  bi rada še čestitala za hitro rast!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
3.2.2006 11:22:51   
neja
Zdravo, najprej Peli čestitke za njenega user posted image . Sem res vesela, da tako lepo napredujeuser posted image .  Jaz pa moram žal povedat, da imam mojo pupsi spet bolano, saj je fasala streptokokno angino in škrlatinkouser posted image user posted image . Revica je vsa boga, ima visoko vročino (39.7) in problem je dobit sirup proti vročini v njo, še posebno bo kriza ponoči. A ima katera kakšno idejo, kako jo naj prepričam? Saj včasih gre, ampak v večini primerov pa se pošteno namantramo, da ga spravimo v njo. Antibiotik je zdaj malo drugačen in zaenkrat še gre, ampak se bo hitro naveličala. Glede vročine pa mi včasih ne preostane drugega, kot da ji dam svečko, kar pa so tudi muke kristusove.malo me skrbi, ker je to vse nalezljivo in bi lahko še jaz kaj dobila, ampak mislim, da je otrok že toliko večji, da ne bi smelo bit problema. Še bom pač jaz na antibiotikihuser posted image . Tudi jaz kmalu začnem s porodniško in sicer drugi teden. Drugače doma telovadim, kot so nam pokazali v materinski šoli....sicer zgledam bolj kot en nasedli kit, ampak gre pa leuser posted image , bom vsaj malo razmigana. Sedaj, ko več ne bomo imeli doma dva user posted image  si bom z enim privoščila tudi daljše sprehode, saj z dvema do sedaj nisem mogla it, ker sta skupaj predivja, če slučajno načletimo na kakšno pasjo družbo. Glede tajnice se mi zdi super ideja in Barba, ti pošljem številko na zasebno. Me res zanima, katera bo sedaj prva....imam občutek, da bo to katjandražuser posted image . Jaz pa bom verjetno še teden dni po roku skakala okoli z trebuhomuser posted image .....ali pa tudi ne, mogoče pa bo čaj iz malinovih listov le kaj pomagaluser posted image . Lepo se imejte in poročajte dogodke. LP

Neposredna povezava do sporočila: 738
3.2.2006 11:57:36   
katjandraž
Neja, Andraž najrajši vzame sirup s palčko, ki jo dobiš zraven Amoksiklava, se mi zdi. Poskusi jo dobiti od kakšne prijateljice ipd, če je nimaš doma. Upam, da se ne boš nalezla. Jaz sem se že od Andraža, s tem da sem bila od novembra že 2x na antibiotikih, včeri me je pa začelo uho boleti. Ni panike, ampak ne grem več na antibiotike. Upam, da imaš prav in bom res prva med nami šla v Rim, da neham to našo user posted image  zastrupljat.
Malinov čaj pa jaz pridno pijem 2x na dan že en teden. Upam, da bo kaj pomagalo. Ups, danes ga še nisem, ga grem hitro skuhat.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 739
3.2.2006 12:09:11   
beti 1
Tananejka mi je zdaj padlo na pamet da bi blo tud pr nas fino če bi Žiga dobil norice. Bi se moral kaj srečatuser posted image . V Črnuških vrtcih vem da jih majo, v našem pa "le" vnetje očk.

Tiste, ki imate starejše otroke v vrtcih malo spremljajte, kako je z epidemijo RSV (respiratorni sincicijski virus) v vašem vrtcu. Če se pojavi je močno priporočljivo otroka vsaj dva tedna pred rokom vzet iz vrtca in ga ne dat nazaj dokler epidemija ne mine. Marsikateri novorojenček, ki to dobi od starejšega sorojenca, pristane na umetni ventilaciji, ker ima zadeva (=bronhiolitis) lahko tako hud potek. Pri malčkih vse skupaj zgleda le kot malo hujši prehlad.
Upam, da vas s tem nisem preveč prestrašila, ampak se mi zdi da se da zadevo dokaj enostavno preprečiti in vam zato "težim".

Peli bravo za tvojega user posted image , mogoče bosta pa na koncu med težjimi. Kako si opravila danes?

Ljubljančanke ko bo konec te megle se pa res moramo dobit na eni kavi, magari v Tivoliju, dokler smo še v enem kosu. Jaz častim za vse lepe stvari, ki so se nam zgodile v zadnjem letuuser posted image . Pa preden me kredit in nižja porodniška prisilita v varčevalne ukrepeuser posted image .

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.2.2006 12:12:40   
beti 1
Neja, saj bi ti rada pomagala z ansvetom, kako ji dat sirup, samo je Žiga glede tega še preveč priden, mu moram skrivat Calpol, ker bi ga pil ker mu je tako všeč.
Mogoče bi pa pomagalo, če ga zmešaš s Pikovitom ali čem podobnim, ker so res dobri sirupi, pa še vitamini našim tamalčkom v tem času prav pridejo.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
3.2.2006 13:16:32   
neja
Hm, problem je v tem, da ko je ona zdrava in vidi Calpol, bi ga tudi pila, verjetno celega če bi bilo treba, tako da ga moram skrivat, sedaj, ko pa bi ga lahko dobila, pa ga nikakor noče. Mogoče bom res poskusila z pikovitom, sem pa sedaj ravno prosila prijateljico, če mi posodi tisto palčko od amoksiklava in mi jo prinese. Upam, da bo zadeva vžgalauser posted image . Tudi jaz bom začela čaj iz malinovih listov 2x na dan. Ampak mi je pa bljak. Katjandraž, a ga piješ kar samega, ali pa si daš zraven med oz. sladkor lai kaj? jaz sem do zdaj pila kar tak in sem danes dala zraven majhno žličko meda in je kar boljši. Sicer ni zdajuser posted image  ampak mi je vsaj bolj piten. LP

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.2.2006 14:17:58   
katjandraž
Beti 1, za hud primer obolelosti mesec oz. dva starega dojenčka, ki je RSV dobil od starejšega bratca, mi je ravno par dni nazaj povedala sestrična, ker sta to otroka njenega sodelavca. Baje je dojenček na umetnih plučih na intenzivnm oddelku. Me je vprašala, če mislim Andraža vzet iz vrtca, ko se user posted image  rodi, pa sem rekla, da valjda, da ne. Samo če bo pa tko kot lani taka epidemija, še posebej, če bo tudi v našem vrtcu, Andraž definitivno ostane doma. Tudi lani je bil od konca januarja do 8.3. doma.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.2.2006 14:20:48   
katjandraž
Auč, napačna tipka. Sem hotela še napisat. Ja, jaz sem za to, da se dobimo, samo da bo vreme in bomo popolnoma zdravi. Mogoče pa že drug teden?

Neja, jaz si skodelico čaja sladkam z eno žličko sladkorja, pa se da piti. Ni ravno najboljši ...

Neposredna povezava do sporočila: 744
3.2.2006 15:17:17   
Marina_
Tako naša pupa je težka 2591user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa slikico imate v albumu(da je res pupauser posted image )
No bile sma pohvaljeni,da sma lepo veliki in da se mami ne redi!No moram povedati,da sma z user posted image  danes spet v devetih nebesih-samo se smejima pa gledama slikicouser posted image .Dobila sem tudi napotnico za porod pa CTG.
No jaz "naše tajnice" nebom utrujala zato ,ker je na RR-ju aktivna tudi moja sestra in bo ona hitro sporočila ko se bo naša Karin rodila.Sicer pa naš ati tudi obvlada RRuser posted image tako da ni strahov.
Super Peli za kilogramčkeuser posted image .user posted image user posted image user posted image
No lepo bodite.....user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

Neposredna povezava do sporočila: 745
3.2.2006 16:35:24   
soncicaT
Ja, Katjandraž, pri nas na šoli so res "zlati"user posted image , je sicer vse po zakoniku, ampak marsikje bi komplicirali, pri nas pa so res kul.

Tako da imam sedaj 10 dni dopusta pred porodniško, drugo leto pa preostanek.

Ja punce, pazite se na kg-ih. Jaz sem šla v zadnje mesecu ful gor (raje ne povem koliko) in sem šla danes pit glukozo.

Ni bilo tako grozno, kot so ene pravile, je pa res da si moraš eno urco le vzet za njih.

Upam da ne bo kaj narobe.

Zdaj sem skratka na "dieti"...ma hudo je če hoče dete same pice, pa pomfirje, pa itd, itd...user posted image

Bomo že preživeli.

So me pa otroci danes tako lepo presenetili z risbicami, ne morem verjet, da so bili tako navezani name..user posted image , jaz jih bom tudi pogrešala, je bila res fajn skupinica.

Lepo bodite, se beremo še kaj.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 746
4.2.2006 11:48:57   
Peli
OJLA!
Včeraj ni blo dost časa da bi vam sporočila kaj sm izvedela na pregledu v LJ.
No, ni vse tako lepo kot je v sredo govorila moja ginekologinja - moj user posted image  ma slabih 1600g sicer mi ni jasno kako taka razlika (v sredo moja gin. namerila 2400g). Tako moram ta tedn narest CTG naslednji ponedeljek - 13.2. pa moram v LJ porodnišnico - za sprejem - kjer me čaka CR. Vse mi je dol padl k sm tole zvedla, pa že tolk sm bla vesela. user posted image
No zdej bom zgleda res februarka.
Men je sicer vseen kako pa kaj bom rodila - samo upam da bo moj user posted image  zdrav- da ni z njim narobe še kaj drugega - tolažim se s tem da sem bila na AC in da so bili tam izvidi v redu.
Tako bo ta teden ki prihaja zame kar delaven, da vse pripravim za user posted image  in za user posted image .
Sicer pa ni glih krize lahko rečem da mam takga user posted image  k se vsega podstop od kuhanja do pranja in pomivanja;hvalabogu.
barba - ne vem a si dobla mojo telefonsko ti jo bom za vsak slučaj poslala še na zasebno.
Drugače vam želim čimbolj zdrave otročke - merkejte jih in merkejte da tud ve ne zbolite glih zdaj k se je treba že kar prpravt na user posted image .
Drugače sm pregledala vaše slike in morm rečt da ste kar pridne - saj vas ma že kar nekaj otrokeuser posted image .
No pri meni če bi bilo vse po sreči bi ta mesec 19. lahko moj 1. user posted image  praznoval 1. rojstni dan pa na žalost ni prišlo do konca nosečnosti. Zato res upam da se tokrat vse srečno konča.
user posted image  Aja, še to a mogoče katera ve? A je treba za CTG imet napotnico?
Ja men se začne v ponedeljek porodniška, samo nevem kako bo zdej s tem k bom prej rodila, upam da nam zdej kej zamočila.user posted image
  Upam da si še kaj pišemo, LP!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 747
4.2.2006 15:19:11   
tananejka
Peli: Držim pesti, za tvojega user posted image  in zate. Upam, da boš čez dober teden že pomirjena v rokah držala svojo malo štručko. Le pogumno, črne misli pa na stran!
Mi je pa ful čudno, da se je lahko tvoja gin. za toliko zmotila. Glede na to, da si že imela težave bi se lahko 5x prepričala predno tako sfali težo.

VSO SREČOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 748
4.2.2006 15:47:21   
barba
Peli sem dobila tvojo telefonsko in ti na zasebno poslala še enkrat svojo. Želim ti vso srečo in upam, da bo vse vredu. Sklepam, da bo fantek!user posted image  Boš vidla, da bo še vse vredu, sam obtimist moraš bit. Držimo pesti zate in tvojega user posted image .

LP,barba

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 749
4.2.2006 19:02:15   
Anuš
Peli glavo gor. Jst ful močno držim pesti na rokah in nogah, da bi blo 13.2. vse super in boš stisnila svojga korenjačka k sebi.

Ljubljančanke in okoliške frkljice a bi se dobile ta teden? Skrajni čas. Nič, bom kar predlagala: sreda ob 12.00 v Tivoliju- pri Čolnarni. Seveda je vse fleksibilno, tako da na dan s predlogi. Peli pa še ti pridi, da mal počvekamouser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za fantka
123lia

Katero ime bi izbrali za fantka...?

Maks (29%)

Mark (32%)

Tomi (15%)

Lukas (24%)

Število vseh glasov: 232

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!