soncicaT
|
Katjandraž.. ..ne zameri, ampak a veš da predno sem tvojo slikco videla, sem si te predstavljala starejšo in bolj "resno".. Ma sem se danes že pošteno razjezila na babe na CSD-ju. Sem poklicala zaradi pošte, če mi lahko kar povejo, kako odločbo so mi poslali. In je nekak ugotovila, da gre za odločbo o paketu...Vse lepo in prav, nato pa mi reče da drugih vlog pa nimajo, HALOOOO?! ...pa sem ji rekla, obnovila zgodbo, da je vendar moja sestra bila pri njih osebno (jaz sem pa po pošti poslala čisto vse papirje, vključno z dvema papirjema iz službe, potrdili, itd, itd...fotokopijo davčne, itd...)...in ona trdi da pri njih ni nič. Pa sem ji rekla, naj se ne heca, pa je rekla, boste pač še enkrat izpolnili...JA VEŽDE ... In ko še išče, pa išče, pa išče, na telefonu sem bila ene 10 minut, da je to nesposobno ženšče našlo moje papirje med nerešenimi zadevami ...to ne moreš verjet. In je rekla, da ne ve kako se je lahko to zgodilo, pa se mi je opravičevala in rekla, da bi itak naslednji mesec šli vse skozi in bi zagotovo vse našli... Še sreča da sem poklicala, lahko bi se zgodilo, da bi še kam zapravili vse skupaj...ajajaj... Tako da včasih je treba kako stvar tudi preverit, malo zagnjavit. Na srečo sem rešila zadevo, in rekla mi je, da v parih dneh dobim odločbo. Punce, a se še kateri dogajajo kake čudne sanje...jaz sem danes sanjala da sem že porodila posteljico skozi zarezo za carski rez...jao jao... , otročka pa nisem videla... Že parkrat pa sem sanjala mačke...kako se plazijo k meni v hišo...kolikor vem, so mačke simbol hinavstva in sovražnikov...skratka...včasih imam res lepe sanje, včasih pa se tudi prebudim. Sem pa opazila eno stvar, da se mi dostikrat nekaj sanja, in se mi potem to uresniči...zelo pogosto. Posebej v času nosečnosti to opažam. Ima še katera podobne "vizije"? Lepo se imejte, pazite nase, jaz pa se grem lotit pospravljanja kuhinje.. ČAUČEK
< Sporočilo je popravil soncicaT -- 30.1.2006 19:03:34 >
|