katjandraž
|
Pozdravljene! Se samo na hitro oglašam. Ta teden je čisto noro, vsak dan je nekaj, da kljub temu, da sem na bolniški (še en teden pa bo že porodniška! ), ne naredim praktično nič. V torek sem šla na pogovor z anasteziologinjo v staro porodnišnico, kjer sem dala svoje podatke, malo so mi razložili, zdaj pa če bo sreča, dobim EA. Seveda, če bo dežuren anasteziolog, ki jo daje, če ne bo imel kaj nujnega, če ne bo ponoči .... Sem pa videla anasteziologa, ki je bil dežuren, ko sem rojevala Andraža in mi je na noben način ni hotel dati. Se mi je kar film v glavi odvrtel, tako da še vedno upam, da bo vse ok in bom šla v Postojno. Včeraj sem imela pregled pri G, sem mu rekla, da sem se zredila 17kg, čeprav sem se v resnici že 18kg , in ga je skor kap. Je šel nazaj po kartoteki gledat in sem se pri Andražu 1 kg manj v tem času, samo ne vem, koliko sem takrat lagala! Glede Mg, da bi ga bilo treba prej nehat piti, je rekel, da ne, da se itak sproti izloča iz telesa, sploh pa, ker mi trebuh toliko otrdeva. Pa zdej na ful zatekam, pa je rekel, da moram popoldne počivat na levem boku. Ja, itak, a Andraža pa kar od hiše dam. Že dopoldne, ko sem sama nimam časa počivat, kaj šele popoldne. A, ja, pa srčka smo končno poslušali. Me je hotel naročiti čez 14 dni, pa je praznik, tako da imam pregled šele 15.2. Sam fora, jaz imam namen 13.2., ko je polna luna, rodit. No, potem je ugotovil, da naj grem vseeno čez 14 dni na CTG za vsak slučaj, me bo pač en drug zdravnik pogledal, tako da imam 7.2. prvi CTG! Danes pa je imel mali zobarja in ga je pohvalila, le neke obloge se mu delajo. Nekaj podobnega kot zobni kamen, pač je odvisno od tega, kakšno slino imaš, samo ni nič nevarno, tako da ga ne bomo mučili z odstranjevanjem. Ko sva bila že ravno v ZD, sva šla še k zdravnici pokazat pikice, ki jih ima že od včeraj. Enake je imel že konec decembra (samo po stopalih in gležnjiih) in so rekli, da je to ena alergija. Zdej sem šele dojela na kaj. Orehi!!! Predvčerajšnjim zvečer je jedel potico, zjutraj sem opazila pikice. Zdravnica mu je predpisala strogo dieto, pa mislim, da ne bom tolko komplicirala. Ja, orehe, arašide, lešnike, to mu nimam namena dajat, pa dokler pike ne zginejo, mu bom ukinila tudi čokolado, kakav ipd, drugega pa ne. Ukiniti bi morala med drugim tudi vse sadje, razen banan in jabolk, pa je Andraž ugotovil, da kivija pa ne, ker so to vitaminčki. Pameten dečko, ni kaj. Ne mi zamerit, ker zdaj ne bom izpolnila domače naloge, se bom potrudila jutri ali čez vikend. Ines., naš žabec se kar drži, kako bo pa, ko se res rodi, bomo pa videli. Jaz imam uradno samo še 5 tednov do konca, do 13.2. pa je še manj kot 3! Zdej sem pa že sama sebi zoprna, k morim s tem, da bi prej rodila. Zihr se mi bo maščevalo in bom rodila tam enkrat sredi marca. Beti 1, a tvoj sine tudi hodi v GIB na telovadbo al samo ti? Naš namreč hodi ob torkih in četrtkih ob 17h (skupina 3-4l). Tam je tudi ena mamica nosečnica z ogroooomnim trebuhom. A si ti mogoče? Je Žiga že zdrav? Pa Kami, februarčica, ki že pestva , je tudi imela sina v isti skupini. Bežigrajčanke, se še imate namen dobiti, dokler smo še v enem kosu? Jaz bi tudi z veseljem prišla, da se malo spoznamo. Nič, grem v Spara, da malemu nabavim nečokoladne pudinge ipd, pa obljubila sem mu, da bova piškote pekla, pa moram tud še marsikaj nabavit, glede na to, da jih še nikoli nisem. Še valjarja nimam doma. No, kratka res nisem bila. Sori! LP vsem
|