DrejcDrejc
|
He, ste posrečene z opazkami glede mojega trebuščka. Ne pozabite, to je bilo v začetku decembra, zdaj pa je že precej večji. Bom pofotkala sedanje stanje in dala v album. Je pa res, da vsi pravijo, da imam majhen trebuh - nisem pa še nobene aprilke ali kakšne tam okoli srečala, da bi se lahko z njo primerjala. Meni se zdi trebuh kljub vsemu velik, glede na to, da sem bila navajena vbočenega, ha ha. Je pa tudi precej v špico oblikovan, tak da v mojem primeru tudi stare vraže držijo, ker nosim fantka. Kilogrami so tudi meni zadnji teden lepo poskočili, nisem čist prepričana, na kolko, tam kje med +7 in +8 bi rekla. Včeraj sem imela pregled pri G in seveda sem spet morala stopit na tehtnico oblečena in obuta, pa sem sestri rekla, da moji čevlji tehtajo 2 kg, pa vseeno ni upoštevala, in me je razkurilo in sem si doma samo čevlje dala na tehtnico... in res, oba skupaj točno 2 kg! Nosim prave zimske gume . Sicer se pa glede kil ne sekiram preveč, kje sem že prebrala, da se je Whitney Houston zredila za 40 kil med nosečnostjo, ker si je končno lahko privoščila, da je pojedla, kar se ji je zahotelo. No, tega sicer ne razumem... Jaz priznam, da se vsak dan malo pregrešim, kakšna Milka pade ali pa kake druge sladkarije, pecivo, kakšen fino masten burek itd. Apetita imam res na zalogi Že imam kaj slabe vesti, pa jo takoj potlačim. Mi gre pa malo na živce, da se mi je pojavil podbradek, pa nekaj je šlo tam okoli riti gor, tak da... bo treba malo več migat, pa bo po moje okej. Zadnjih 14 dni sem se totalno polenila. Mislim, da če se človek giba, da se tudi kalorije bolje pokurijo, tak da to velja za vse nas. Zgaga... to je tisti nezgravžni občutek, ko ti kislino prinese nazaj gor, ne? Meni se zgodi to, če se najem, potem pa se uležem - bljaaaaak. Ali pa če pojem kakšno malo večjo porcijo. Potem parkrat rignem (ja, najprej zdravje, pol kultura, ha ha), spijem kozarec vode, pa je malo bolje. Mlečni izdelki pa so menda nasplošno dobri za želodčne težave. A kaj šibate na razprodaje? A ni bedasto, ko v bistvu nimamo kaj kupovati? Za naprej nima smisla, za zdaj pa tudi ne. Za otročka pa tudi ne moreš nekih zimskih stvari kupovat, ker bomo že bolj pomladne, naslednjo zimo pa kdo ve, kolk bodo naši pajaci že zrasli. A imajo kje razprodajo vozičkov in kinderpetov? Kje prodajajo trikolesnike?