DrejcDrejc
|
Joj Kajča, kak je lepo slišat besedo VIKEND! Komaj čakam, da mine še tale delovni dan in se lahko prepustim lenarjenju doma za dva dni. Moj dragi je daleč stran na Nizozemskem, pa se bom lahko samo sebi in malemu posvetila, malo po stanovanju uredila, kaj v miru prebrala, zaspala kadar se mi bo zahotelo itd. Joj, meni je GROOOOZAAAAA zjutraj vstajati. Sem kot kakšen zombi in še vslužbi tam kje do opoldneva sem cela brez energije. Popoldne pa je že bolje. Ampak zjutraj vstati, to je pa res podvig 1A . Zdaj že standardno zamujam v službo za akademskih 15... Spanje moram priznat, da je še kar okej, sicer se vsako noč neštetokrat obrnem, ampak ne muči pa me kakšna nespečnost. Danes ponoči me je zbudilo predenje... Naša mačka se je odločila, da se pritihotapi in še ona preizkusi novo posteljo - in jo najdem, kako leži namesto mojega dragega lepo na sredi postelje in zadovoljno prede. Joj saj se mi je zdela luškana, samo ne smem ji pustit, da leži po postelji in po kavču (se mi ne zdi higiensko, mucam dam kak povšter na tla al pa košarico v kakšen kotiček, pa je), pa sem jo morala dol napodit. Tudi jaz si želim, da bi se mi kdaj sanjalo o imenu za sina. Meni je tudi Marcel zelo všeč, ampak moj dragi pa ni navdušen. nasplošno imava različen okus za imena in to bo še ful pestro. Na živce mi gredo vsa tričrkovna imena, ki so zadnja leta moderna, vpšeč mi je tudi kakšno staro ali pa kakšno eksotično ime, na primer Jaka, ali pa Rio, ampak moj dragi se z ničemer od tega ne strinja. Nekaj časa nazaj sva oba predelala 2 knjigi in si izpisala seznam všečnih imen. Prekrilo se jih nama je 4, 5 (moj dragi je ime Kim dal med moška, jaz pa med ženska imena, ampak pravijo, da bo sin, torej meni Kim ne zveni čisto nič moško...), ampak so se nama ravno ta potem zdela ful trapasta in nič primerna za sina. Vmes je bil Dino, pa Lucijan, pa Tim, pa še eno, se ne spomnim. NIČ od tega res ne bi dala za ime svojemu sinu, tako da bova šla v drugi krog izborov okoli novega leta, ko bo čas. Res, ful bi blo lepo, da bi bimela kake preroške sanje.Tudi mož moje kolegice je imel take sanje, nekdo mu je v sanjah rekel "Simon naj bo" - in tako je bilo. Moj dragi je vojak, pa se zdaj heca, da bo najin sin Branislav - samo ta vzdevek se ga že preveč prijemlje, ker ga vsi uporabljamo in ... ojej, to ni dobro! Sem pa zadnjič mamo vprašala, kako bi mi bilo ime, če bi bila fant, pa je rekla da Marko ali pa Robert. Hi hi, jaz bi to malo preoblikovala, pa bi rekla Mario (lepo ime, samo ko se spomnim na Galuniča... bljak) in Robin . Kakšna imena pa imate ostale v igri?