|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
30.11.2005 20:34:15   
maychika
O pozdravljene nosečke.

Se oglašam po dolgem času. Se ne spravim niti za računalnik, ker imam zdaj pa res že vsega skupaj 1 mesec hude glavobole. Sem bila pri zdravniku in mi je dal napotnico za okulistauser posted image ... ga imam jutri in upam, da bomo ugotovili zakaj, ker ne zmorem več neprestanih in hudih glavobolov. Človek se še naspati ne more. Dobro, da sem malo na bolniški. Saj če še doma ne morem gledati TV in brati tega foruma, kako naj funkcioniram v službi, kjer sem dobesedno 8 ur na dan za računalnikom. No, ja...kako je takoj lažje, ko človek malo potoži drugim...

Hja, midva imava imeni že izbrani kar dolgo. Seveda je malce trajalo, da sva se poenotila in strinjala z imeni, vendar ni bilo večjih težav. Huje je bilo, ko je pred časom brat mojega dragega pričakoval user posted image  in vprašal, kako bi midva svojemu dala ime. Pa sva povedala in je baraba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uporabil ime, ki sem ga jaz imela "rezerviranega" že kar nekaj let, ker mi je bil takooooo všeč. Tako da sva si sedaj morala izmisliti drugega. Ampak nama je tudi všeč. Gre lepo v uho user posted image ...

Danes sem tudi jaz imela ene čudne krče tam spodaj, samo so bili kar grdi, ker sem težko hodila zjutraj, ko sem vstala. Pa predvidevam, da gre za raztezanje vezi in vsega tam spodaj.
Moram reči, da je najin user posted image  pravi hiperaktivec. Tako pogosto me brca, da si mislim, če sploh kdaj spi. Tudi jaz sem danes imela ene žive sanje, da sem se vedno in povsod, kamor sem se obrnila, udarila v trebuh...in seveda me je mali zbudil z brcami. Mogoče bi pa morala premisliti o kakšnem nogometaševem imenu...hmmm....user posted image

Jaz zdaj že kar kakšen teden in pol nosim kar nosečniške hlače. Zdaj se trebušček že veselo pozna in ga je kar veselje pogledat. Imaš takoj bolj občutek, da si noseča. V glavnem kakšne stare hlače sploh ne pridejo več v poštev. So te nosečniške tako zelo udobne, da jih priporočam vsem, ki se ne spravite več v svoje ali mamine stare hlače.user posted image
Da o kilah ne govorim. Ful ste pridne. Jaz sem pridobila že neverjetnih 8 kg...user posted image , vendar pa imam neverjeten apetit. Upam, da bo tudi meni kmalu začelo primanjkovati prostora v želodcu, čene se bom pridružila mami. Ona se je v obeh nosečnostih zredila za 25 kg!!!!!!!!!!!!! Ne hvala...user posted image

Ja sneg je res nadloga, čeprav ga je lepo opazovati, ko pada. Jaz sem bila letos pridna in imam smrekico že postavljenoin je fuuul lepa... In prvo darilce za user posted image  je tudi že pod njo (je "babica" dala).

2mak, upam, da boš dobila bolniško, ker je v tem vremenu res najlepše ostati doma na toplem in se posvečati sebi in user posted image .

Nosečke, malo sem se razpisala in kot vedno nič pametnega napisala.

Vseeno bodite pridne in zdrave... Pa lahko noč oz. dobro jutro vsem, ki forum čekirate v "službi"user posted image

user posted image  M. 

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.12.2005 12:46:38   
BarbikaB
Ravnokar sem iz morfologije, kjer so s kakih 75% napovedali, da bo user posted image  (kot mami pravi že od vsega začetka)!!!

Vse je na svojem mestu, vse je točno take velikosti, kot je treba, mala se vrti in obrača in komaj smo jo ujeli pri volji za slikico, da se vsaj kaj vidi. Posteljica ni nizko ležeča, plodovnice je zadosti, vse torej bp.

Zraven je bil seveda tudi očka, ki je sicer potem ugotovil, da je najbrž samo malo sramežljiv fant in še malo skriva....user posted image - ampak mu je v resnici tudi čisto vseeno, ker je najin prvi in bomo pa v drugo delali parček user posted image .

Še en mejnik je torej za nami, dejansko sem torej zajadrala v drugo polovico nosečnosti (do sedaj še zmeraj nekako nisem padla v to razpoloženje). Lahko se začnem ukvarjati z okraševanjem stanovanja za veseli december (vmes je še moj rojstni dan, je torej meni res najlepši mesec v letu - do aprila, seveda...). Že tri dni sem v nosečniških hlačah in kolikor so že neverjetno udobne (tudi jaz jih priporočam vsem, ki se še tlačite v stare), so tudi nevarne, ker lahko ješ in ješ, pa nikjer nič ne tišči...
Malo me je ginekologinja kregala, ker sem se zredila za 4,5 kg od začetka, menda naj bi bilo normalno do 10kg v celi nosečnosti, ampak naj bi kilograme večinoma pridobival v drugi polovici. Bo pa kako čokolado, ki je zadnje čase res kar dosti na jedilniku, treba spustiti user posted image (ampak bo velika žrtev).

Vsem želim vsaj tako lep dan, kot ga imam sama, pozdrav tudi pikicam v trebuščkih user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.12.2005 16:36:10   
2mak
Ojla! Ura je pol petih popoldan, jaz pa se že od noči bojujem z migreno. To, da sem se zdaj vsedla za računalnik sicer ni najboljše, ker potem buča še bolj boli, ampak se mi ne da več prekladat po stanovanju in počivat. Samo nestrpno čakam, da ta glavobol in slabost, ki je z njim povezana, mineta. Maychika, kako preživiš z enomesečnim glavobolom?! Boga!!! Jaz imam sicer kar pogosto migrene in glavbole, ampak en mesec skupaj je pa malo prehuda! Držim pesti, da te to kmalu mine!

Hm, s tem mojim bruhanjem kar funkcioniram. Težko pa je bruhati na prazen ali na poln želodec. Ogabno, pravzaprav! Čez dan me slabost sicer mine, ampak jutra pa ponavadi niso prav romantična. Kako bi s tem funkcionirala v službi (v prvem razredu z 28-imi otročki, polnimi energije), pa ne vem. In glede na to, da imam vsak dan precej močne bolečine v trebuhu (ker se širim...), mislim, da me ne bodo poslali v službo. Si ne predstavljam, da bi jih sedaj oblačila in slačila v in iz kombinizonov, pa tekala za njimi po velikem igrišču. Da o kakšnih drugih pripetljajih, ki se dogajajo v šoli, ne govorim. Moram pa priznat, da sodelavke in otročke kar močno pogrešam.

Mi pa spet raste upanje, da nama z dragim uspe nakup stanovanja in da bomo konec februarja že na svojem. Sanjam, sanjam in čakam ponedeljek, ko bom vedela zagotovo. Pol vas pa vse aprilke povabim na čaj, a prav?! user posted image  No, se bomo mal stisnile, ker prav graščina to ne bo...

Joj, kako vam zavidam, da ste bile na 3D UZ! Jaz komaj čakam morfologijo, da vidim dete! Tako pridno miga, da tudi jaz ne vem, če sploh kaj počiva! In tako lep občutek je, ko pobrca!!! Res je lepo biti nosečnica!

Bodite pridne in razvajajte sebe, vaše drage in vaše otročke! user posted image

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.12.2005 21:08:28   
maychika
Lep večerni pozdrav še od mene ... spet...

Ja BarbikaB kaj si faca. Sem že mislila, kaj je nevarno na nosečniških hlačah. Saj kmalu ne boš več veliko v želodček spravila, pa bo tudi ta nevarnost mimo...user posted image user posted image user posted image  Ti bodi raje na komot, kot pa da ti na vseh koncih vse ven leze in te tišči...

2mak...nič ti ne zavidam...migrene IN bruhanje...še lepo, da se človek prepričuje, da potrpimo vse to za nekaj neverjetno dobrega in lepega in potem malo odtetha vse to, kar damo skoz. Ja, jaz sem danes bila pri okulistu in pravi, da nimam glavobolov zaradi "okulističnih razlogov". Tako da grem jutri spet k svojemu zdravniku, da bomo iskali vzroke naprej...hmmmuser posted image
Ni kaj, upam, da res čim prej mine...prav tako želim tebi 2 mak, da te čim prej minejo slabosti in migrene in da končno zaužiješ to decembrsko - nosečniško idilo... Pa seveda...veliko sreče pri nakupu stanovanja. Držimo pesti...

Pa en velik dober tek vsem nosečkam...razvajajte se...zdaj imate izgovor, bomo že potem dajale dol nabrane kg...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč, pa eno brciko za pomoč...user posted image

user posted image  M.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.12.2005 10:28:51   
2mak
Juhuhu, z jutrom je moja migrena izginila. Kako je svet lepši, ko bolečina popusti! Pa še zjutraj sem izvedela, da sem v službi napredovala (uf, sedaj bom pa sigurno bogata, kaj?!) in sem prav vesela!

Uživajte aprilke in počnite kaj lepega. user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.12.2005 11:50:42   
Katjusa
2mak super da se bolje pocutis sploh v tako lepem vremenu kot je danes! Upam da ne bos imela vec tezav! kar se pa napredovanja v sluzbi tice pa vse cestitkeuser posted image ce pa bos imela tezave z placo pa povej ti bom dala stevilko tekocega racuna pa mi lahko kej prenakazes da zapravim namesto tebeuser posted image user posted image user posted image

Punce lep pozdrav lep vikend pa ne pozabit busije bozat:)

Katja

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 431
2.12.2005 15:38:17   
halena
Ojla!
Jaz se pa ze celo vecnost nisem oglasila-pokvaril se je racunalnik in veselja je blo koncuser posted image .Vidim,da ste vse lepo razpolozene!Koncno je tu december,zdej bo veselo na debelouser posted image !Kako pa se gleda to za kilograme?-glede na idealno tezo?jst sem jih prej imela49kg(verjetno premalo)zdej pa jih imam dobrih54kg!!Pocutim se pa kotuser posted image !!Ko sem bila na zadnjem pregledu(slab mesec nazaj)mi jeG. glede kil rekla,da je srednja zalostuser posted image ,visoka sem pa kakih 161cm..Pojma nimam kaj in kako se to gleda?Se mi zdi,da je vsaka svoj faktor!Ba?
Jaz imam sele drugi teden morfologijo in komaj ze cakam!
Lep pozdravcek!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.12.2005 16:16:47   
maychika
Ha 2mak. danes je pa res tvoj dan. Čestitke ob napredovanju in super, da je migrena popustila in rekla adijo...se pridružujem katjuši...če boš imela težave kar sporoči...bom še jaz dala zraven številko svojega TRR...user posted image user posted image user posted image

halena...naj te teža ne skrbi...mislim, da je idealna teža izračunana tako, da od svoje višine odšteješ 110 ... torej, če si visoka 161 cm, naj bi bila idealna teža 51 kg. saj si bila blizu. sicer pa še počakaj na prave kilograme...lahko ti jih pa jaz kaj po mailu pošljem...jih imam zdaj dovolj...user posted image user posted image user posted image

Ja, vikend je pred vrati in želim vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki delate, da se spočijete in naberete novih moči...

Pa ne pozabite na bušije in lubije...posvetite se jim maksimalno...

Lep vikend vam želim...

user posted image  M.

P.S. saj res, kaj pa je z našo "diplomiranko". a sem jo zgrešila vmes ali se pa res še trezni?!?!?user posted image

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.12.2005 16:44:33   
2mak
Hja, puce, ko bom še ene 135-krat napredovala bo mogoče kaj ostalo za dobrodelne namene za aprilke. Do takrat bom pa mogla odplačevati kredit in - živeti. No, za kakšno kavico bi vam pa dala, no...

Bodite fajn in uživajte med vikendom! Jaz že komaj čakam, da grem spet malo na zrak.

Halena, jaz sem začela z 48kg, pa jih imam sedaj 52,  pa se tudi počutim kot tale tvoj slonček, samo ne tako poskočno. Če bi bila kakšna slikca kjer se slon bolj počasi in okorno premika, bi jo nalepila zraven. Tako si pa le predstavljaj kako se počutim... Sicer pa ne skrbi! Važno, da se ne zrediš toliko, da bi zaradi tega težje rodila in važno, da se počutiš ok. Hujšale bomo itak po aprilu, a ne?

Lp. user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 434
2.12.2005 17:59:54   
Anonimen
Idealno težo si lahko izračunate na tej strani (skrajno desno - indeks telesne teže). Saj ste same suhice na tem forumu. Sama sem imela na začetku 58 kg (sedaj 60), kar je po zdravstvenih (ne manekenskihuser posted image ) merilih idealno.

2mak user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke!

(odgovor članu 2mak)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
2.12.2005 18:21:04   
Anonimen
Vpliv hormonov na mojo pozabljivost je očitenuser posted image user posted image user posted image .

Zgoraj manjka link:
http://www.zd-lj.si/zdlj/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
2.12.2005 23:13:05   
elze
zelo dolgo nisem nic napisala, ceprav kar pogosto preberem kaj se aprilkam dogaja
Vidim da smo v fazi morfologije, jaz sem jo imela danes in sem zelo vesela da je vse ok.
Imela bova puncko!

Mislim da je klavdija omenila otekanje - no tudi meni se to dogaja, pa sem danes na pregledu omenila in dobila odgovor da je to ok, da sicer bo se hujse ampak da zaenkrat ni treba nic naresti - samo noge imeti dvignjene kadarkoli lahko :-)

Me zanima ce katera hodi na telovadbo za nosecnice v LJ - kam, kako izgleda, koliko se placa in kako naj se prijavim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.12.2005 10:47:33   
DrejcDrejc
Pozdravljene punce, se vam kar v soboto iz službe oglašam, mi je malo dolgčas, ker ni nikogar drugega, po svoje je pa super ambient za delo, ker te nihče ne moti. V četrtek me ni bilo v službi in je bila cela panika, pa zdaj nadomeščam. V ponedeljek moram spet na teren, eno staro graščino moram premeriti in to sama, na srečo so notri kar prijazni stanovalci, saj moram na vsaka vrata potrkat in vsakemu stanovanje premeriti, to pa nekaterim sigurno ni všeč. Meni pa tudi že ni več po volji terensko delo, s tem trebuščkom in manjkom energije sem raje v pisarni za čarunalnikom, kot pa da skakljam po mrzlih graščinah z metrom v roki. Sem že pomislila, kako lepo je tistim, ki ste si izborile bolniško, čeprav ne vem, kaj bi pa cele dneve doma počela...?!

Vas berem in sem prav vesela, da nimam nobenih posebnih bolečin. Ravno prebolevam prehlad ali virozo al kaj vem kaj, v glavnem je skoraj že mimo, zdaj niti ne porabim več cele role WC papirja za pošmrkat in tudi celo noč ne kašljam več - joj kolko je mojo bebico s tem kašljanjem moralo premetati... revček!
Glede kilogramov, mislim da sem na 4+, sem pa preverila na tisti strani, Ankica, in ugotovila, da je moja teža ravno na spodnji meji idealne teže, tako da bom tudi večino nosečnosti znotraj idealne teže. Mi je prav hecno, saj se mi že zdaj zdi, da me noge taradi teh 4 kil ne nesejo prav dobro in me že malo več stopnic opozori, da nekaj ni tako, kot običajno. Res se še nisem nikoli v takem tempu "redila", me prav zanima, kakšen je občutek, ko imaš čez deset kil zraven, jojmene.user posted image

Lep vikend vam želim, izkoristite ga zase, jaz sem čisto pozitivno naravnana, zdaj ko v stanovanje prihaja še zadnje pohištvo in po malem že urejam in selim obleko in stvari, komaj pa čakam, da postavim še smrekco. Katera je že rekla, da jo že ima postavljeno? Toooooo, hvala za potuho! Zdaj vem, da ni prezgodaj user posted image . Bova že dve!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu elze)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.12.2005 10:26:26   
lenika
Pozdravljene. Jaz sem sicer majčica in ne aprilka, ampak bolj na začetku maja, zato vas velikokrat berem, da vidim, kaj lahko pričakujem v naslednjem mesecu.
Glede izračuna teže se mi je tam izpisala teža v razponu 10-ih kilogramih. A to je idealna teža od začetka do konca nosečnosti, ali kako? Jaz sem zaenkrat 2 kilograma pod idealno težo.

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.12.2005 10:41:12   
Anonimen
Ne, to je idealna teža izven časa nosečnosti. Na to idealno težo lahko potem daš še 10- 15 kg., kolikor naj bi se nosečnica zredila.
Jaz sem bila pred nosečnostjo npr. težka 58 kg, visoka sem 163cm, moja idealna teža bi bila med 56-66kg. Torej se lahko med nosečnostjo zredim nekako do 70 kg ali še malo čez. En par kil gor ali dol.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
4.12.2005 10:43:31   
lenika
Jaz sem imela pre nosečnostjo 48 kg na 159 cm, sedaj imam 51 kg. Idealna teža je med 53 kg in 63 kg, torej imam lahko po tej logiki tam nekje do 68 kg - joj upam da ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.12.2005 23:09:40   
halena
Ja madona,se se nam bo se zmesalo s temi kilo-formulamiuser posted image !!Mene je v glavnem kar groza,ker bom na koncu kot balooon!Vsaka kila je cedalje tezja!Ce se spomnim zacetka..borila sem se s hrano,da sem prilezla na 50kg!Zdej pa te kile kar same rastejo,kot da bi se s kvasom pokala cele dneve!Pa v bistvu jem enako kot prejuser posted image ..Pravijo,da ce si na zacetku slabo podkrepljen,potem hitro pridobis-in vse je res!
Trebuh imam pa tut ze tako lepo okrogel,da mi bo naslednji mesec ze popek ven udariluser posted image ..
Komaj pa cakam petka,da izvem kaj vec o nasem mladicku!!Lahkonocko!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.12.2005 13:39:56   
Anonimen
Danes sem si kupila nove hlače v trgovini popek, ker so moje črne, ki so mi bile edine prav velike, postale nekaj majhne. Tako da imam sedaj nove nosečniške hlače, še skrajšali mi jih bodo, pa še 20% novoletni popust sem dobila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj je bodoči očka prvič doživel brciko. Prej je user posted image vedno nehal brcat, ko je možek položil roko na moj trebuh (se je ustrašiluser posted image ), včeraj pa je kar konkretno brcnil.

(odgovor članu halena)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
5.12.2005 13:59:14   
DrejcDrejc
He he, raje se ne ukvarjajte preveč s kilogrami. Veliko zdrave in polnovredne prehrane, pol pa še kaj za dušo, pa tudi če je kdaj cela čokolada - pa kaj potem! Bodo pa otročki bolj veseli prišli na svet. Res si ne predstavljam, da bi živela samo od zelenjave, vlaknin, rdečega mesa,...bla bla bla in si ne privoščila vsak dan kaj malega iz tiste skupine živil, ki zdravju menda nič na dajo, so pa zato mmmm okusne za dušo! Mmmm čokolada, puding, pecivo, palačinke, .... Ja, se pozna, da sem jedla zelje in krompir za kosilo, zdaj bi pa še nekaj sladkega.user posted image

Naš mali zmajček pa kr vztrajno brca. KO sedim v službi za čarunalnikom me zvesto spremlja, ne vem, če sploh kaj spi, mogoče kakšne pol urce, potem pa spet akcija - ja le kaj počne?? To bi tako rada videla, ker se mi zdi, da ga je včasih po vseh koncih trebuha polno, da ima vsaj 6 nog, tako brca na vse konce user posted image . Prav strahe me je, da ne bo hiperaktiven otrok, ko pokuka na plano.

Kako pa z vašimi brcikami? A ste zdaj že vse začutile? A so punčke kaj bolj zaspane z brcikami, kot fantki?

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.12.2005 14:42:09   
2mak
Moje dete prav vztrajno miga in to me takooo veseli! Na NS so mi rekli, da je 90%, da bo punčka in ne vem, če bo ta moja punčka kaj bolj mirna kot so ponavadi fantje. Čeprav pa je res, da sem jaz, ko sem bila v trebuščku moje mami, trenirala rokenrol, karate, gimnastiko in še hip hop na enkrat. Menda sem tako noro brcala, da je mami včasih pošteno zabolelo. In da se je razločno videlo, ko sem se uprla v trebuh. Potem pa sem skoraj celo otroštvo prespala (no, saj veste, da malo pretiravam), ful sem bila pridna (no, saj sem še) in čeprav imam običajno veliko energije, ni ne duha ne sluha o kakšni hiperaktivnosti in vseh tistih treningih iz obdobja v trebuščku. Tko, da nič skrbet tiste, ki imate "cirkus". Važno, da dete miga in da je zdravo. Jaz že komaj čakam petek, ko imam morfologijo! In, joj, ful vam zavidam, da se že selite v svoja stanovanja ali pa da ste že v njih. Hja, tudi mene to enkrat čaka, a ne?!

Lep pozdravček vsem nosečkam! user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.12.2005 15:26:47   
*zvezdica*
Hej aprilčice!

Tudi moj korenjak že kar pošteno brcne. Čez dan samo sem in tja dobim kakšen skunek...zvečer pa ima pravi mali šov. Ko se razkomotim pred TV-jem mu začne totalno dogajat. Brca kot za stavo! Sem včeraj prav opazovala trebušček in se prav lepo vidi ko brcne...se trebušček prav izboči user posted image . Ampak pusti pa samo meni, a ga čutim...če kdo drug da roko na trebuh ni šans da brcne. Samo da jo da stran pa spet....nas mal heca mulček mali!

Punce kako boste pa kaj preživele novo leto? Boste kam šle, al bo bolj na easy. Mah men se letos sploh ne ljubi ne vem kaj. Mi je čisto vseeno če sva doma...skuhava večerjo pa se mal crkljava. Mi ni do nekega hudega žura.
Aja, Drejc Drejc midva imava že postavljeno smrekico user posted image  in je prav fino. Res je, da je mal zgodeja ampak je pa fino!

pozdrav vsem brcajočim trebuščkom

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 446
5.12.2005 15:43:33   
flecker1
Meni user posted image vztrajno brca, če sedim čutim brce čisto v spodnjem delu trebuščka, če pa ležim pa brca v okolici popka. Hčerkica je včeraj končno čutila brcike, bila je tako vesela, kak lepo je videti hčerkico ki komaj čaka na user posted image .
 Za novo leto mislim, da bomo kar doma pričakali, če ne pride kaj vmes. Doma je vedno najlepše, user posted image .
 Tudi mi imamo že od včeraj postavljeno smrečico, čeprav je res prezgodaj,user posted image .

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 5.12.2005 15:46:43 >

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
5.12.2005 16:47:58   
Katjusa
Punce zdravo!

Evo tud mi smo dal pregled mimo in je vs evredu spola nismo hotl vedet bomo pocakal tja do aprila nej bo presenecenje vsega nam pa res ni treba vedet:P. Drugace pa smo ful veseli posteljca se je dvignla tko da je malo manj nevarnosti...

Danes sma sla z dragim na maticni urad in sma prjavla poroko za 21 januar.... komaj cakam:) Sej vem da ne bo nic drugace k ze zdej tri lata skupaj zivima sam vseeno se veselim da boma zakonca:)

Punce pazite nase danes hodijo parklji:) seveda pol pride vedno tud Miklavz nekajs e meni da letos se bo pol pa za nas nic vec ampak sam za bebiko:( no upam da ne bo tako resno in da bo se vseeno kej tud zame prnesu:)

Vidim da ene ze smrekce postaljate no men se zdi s emal prehitro mi to vedno delamo na predbozicni vecer ze tko je problem s prostorom k sem pristas velikih jelk (do stropa)  iama sicer eno kr umetno 200cm veliko pol pride se pa spica in je 2cm pod stropom:)
Tud mi bomo za novo leto kr doma lepo bomo ze kej pocel da hitro mine sicer pa novo leto ni zame nic posebnega bolj se veselim bozica kot novega leta...

Lep pozdrav in uzivajte pa bozajte busije!

Katja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.12.2005 20:10:35   
Nenya
Ojla punce!

Tud mi bomo kar doma za praznike, se nam bo prilegel oddih. user posted image veselo brca, še posebej če ležim v postelji in počivam, ko pa ga hoče ati potipat pa nič, zgleda da je že zdaj za hece. K vas tkole berem vidm da je med vami kr nekaj takih, ki še gradite ali vsaj urejate stanovanje. Vas bi povprašala a ste stanovanje/hišo dale zrisati arhitektu? In če ja koliko to stane. kako se vam je dopadl?

Držte se, pobožite trebuščke, lepo je bit user posted image

LP
N

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 449
6.12.2005 7:56:22   
kajča
Ojla aprilke

danes je en ful zaspan dan, pa še spim zadnje dva dni zelo slabo, mi sploh ne paše na boku spat, na trebuhu ne morem več, na hrbtu pa ne upam. Prav groza me je, če pomislim, da bo to vedno slabše. Bomo že preživeli user posted image .

Najin malček tudi ful brca, čaprav se zgodi da kakšen dan malo manj, največ pa dopoldne v službi, ko sedim za računalnikom in potem zvečer. Najbolj smešno pa je to, da vedno brca kot zmešan ko čakam pri ginekologu. V petek je tako brcal v ultrazvok kot da ne bi želel, da ga gledamo. Pa tudi ko začnem kaj na dolgo in široko razlagat ponavadi začne brcat.

Fino, da imate že postavljeno smrekico, midva jo bova verjetno ta vikend. Se že ful veselim.

Nenya midva sva mislila graditi hišo in sva dala narediti načrt, vendar ker se je pri parceli nekaj zapletlo, nama je arhitektka naredila le idejni načrt za katerega sva dala 200.000, cel načrt s pripravo dokumentacije in pridobitev potrebnih soglasij bi naju pa prišel cca. 1.200.000,00. Odločila sva se, da hiška za nekaj časa počaka in sva kupila stanovanje, drugo leto enkrat poleti pa se seliva oz. selimo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ljubosumlje 1.otroka na novega
endrina

Zanima me ali ste ob rojstvu drugega otroka imeli težave s prvim otrokom. Torej kako je vaš prvi otrok reagiral na drugega otroka?

ljubeče, brez težav (50%)

najprej ljubeče, potem ljubosumno (17%)

od vsega začetka ljubosumno (10%)

nič od prej navedenega (23%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!