Marelica -> APRILKE (5.9.2005 7:49:05)
|
Pozdravljene, Aprilke!
Nimam možnosti biti vsak dan na netu, pa se zdaj tako lovim na tem novem forumu, pa še vsake toliko časa odprete novo temo Aprilke. A se ne bi dalo pisat v eno samo?
Sem vas vse skozi prečitala in imam nekaj komentarjev. Kaj vas čisto vse bolijo prsi, ali je slučajno še kje kakšna do 7. tedna, ki je ne? Saj ne, da bi si to želela, ampak že paničarim, če nimam vseh nosečniških znakov. Malo so se povečale, ampak ne bom rekla, da pretirano, ker jih še stlačim v svoj stari modrc. Kot sem že prej nekje napisala, se mi je priskutila zelenjava in zanimivo predvsem paradižnik, ki sem ga včasih ful rada jedla.
KMALU, pa jaz tudi včasih zelo težko diham, čeprav se mi je v prejšnjih dveh tednih to pogosteje dogajalo. Kot, da bi mi nekaj stiskalo pljuča. Poleg tega imam zdaj hudo izrazit vonj in mi vsaka malenkost smrdi. Pa skozi možeka gnjavim, da je slab zrak v prostoru, čeprav živiva v zelo čistem okolju, ob gozdu...
Špikanje in občasni krči v trebuhu so mi tudi izginili, čeprav so bili v prvih 4 tednih zelo pogosti.
Zaspana sem pa skozi in utrujena, kot da bi ful nekaj težkega fizičnega delala. Prej sem mela kar precej kondicije za hojo po hribih, zdaj se pa zasopiham že po par korakcih.
Še en teden pa grem na prvi pregled, da se končno že enkrat znebim strahov (vsaj upam, da bo tako). Se mi zdi, da se ti prvi tedni takooo zelo vlečejo.
Vse vas lepo pozdravljam in vam želim lepo nosečnost!
|
|
|
|