žabica28 -> RE: APRILKE (22.11.2005 8:54:40)
|
Hoj, punce, Mi smo bili pa včeraj na morfologiji. Čeprav sva do sedaj vztrajala, da za spol ne bova vprašala, se je fantek tako lepo pokazal, da se res ni dalo spregledati. Ampak bo to najina mala skrivnost do rojstva. Čeprav vam lahko povem, a ne? Bilo je super. Veliko bolje kot na nuhalni, zdaj se res že prav lep vidi tale mali pikec. No ja, ni več tako majhen. Brcike čutim že od 4.11. oz. je bilo takrat bolj kot neko zgečkanje, zdaj pa že kar ene 10 dni tudi konkretne brce. Tale mali samo ponoči ne ve, da je treba še naprej spat, tudi če gre mami lulat. Pa se bo že naučil. Ja zvezdica, tudi moj trebušček se veča in dobiva neke čudne kosmate dlačice, ki so zmeraj bolj temne. Ne vem, upam, da s porodom tudi to mine. Punce dajte mi povedat, kaj je zdaj s temi moderčki. Vem, velikost bo pač treba probat, ampak kaj je s kostmi. Vsi pravijo, da mora dati moderček dovolj opore, hkrati pa naj ne bi imel kosti. Pa tudi malo debelejši naj bi bil, da se ti ravno povečane bradavičke ven ne vidijo. Ampak punce, kakor sem jaz gledala moderce v trgovinah s perilom (ne nosečniških), tak moderc ne obstaja. A je kateri kaj jasno, meni ni. Moderc pa nujno rabim, ker drugač mi bo kaj eksplodiralo tam notri. Lep dan vsem, pri nas je že sonček... 19t 3/7
|
|
|
|