žabica28 -> RE: APRILKE (14.11.2005 15:20:16)
|
Hoj, punce, Po neznansko dolgem času se oglašam, sem malo prebirala vaše poste, zdaj pa sem spet pri volji, da vam kaj lepega napišem. Najprej sem dolžna še predstvitev: - starost: moja 28, njegova 31 - PDP: 16.4.2006 - kaj delam:sem bibliotekarka - iz kje:Grosuplja - poročena:ne (še) - otroci:mali ščempek še raste v mamici - čas do zanositve: zelo hitro, ratalo 2. mesec na lepem dopustu - koliko otrok bi imela: govoriva o dveh (seveda najraje parčku) - kje živiva: od marca v svojem stanovanju - hobiji:knjige tako in drugače, rolanje (zdaj ne), sprehodi in vse kar je lepega in mi je všeč No to je na kratko o meni. Drugače sem pa spet na bolniški po šibki krvavitvi pri 15t, ta vikend sem imela neznosne krče, tako da sem se znašla na urgenci, dobila Buscopan in strogo ležanje. Pa še to so mi povedali, da imam posteljico tik ob materničnem ustju, tako da se bo treba zelo paziti, ker lahko vsak napor ali krč povzroči krvavitev iz posteljice, ker pa ni nič dobrega. Sicer diagnozo "predležeča posteljica" postavljajo šele pri 28t, do takrat se lahko še vse skupaj premakne, ampak skrbi nas pa vseeno malo. Ampak zaenkrat še ni nič drastičnega narobe, razen to, da se mora mami sprijazniti s tem, da je njena nosečnost vseeno že skoraj bolezen, čeprav je non stp govorila, da temu ni tako in da lahko normalno živi. Ja bomo pač nekaj mesecev praživeli za 4 stanami in v horizontalnem položaju. samo da bo s ščempkom, ki me že dober teden žgečka po trebuščku, vse OK. Tako, to je vse za danes, ker sem že tako dolgo, bo sedaj raje večkrat kaj malega napisala. Imejte se lepo, pobožajte bušije in pazite nase in mala bitjeca. Žabica, 18t 2/7
|
|
|
|