2mak -> RE: APRILKE (24.11.2005 9:34:38)
|
Iiiiiiiiiiiii, zunaj pa sneži! Ko sem se zbudila, sem še malo poležala v postelji, ker je bilo tako prijetno toplo. Potem sem pa skozi okno pogledala in me je vrglo na rit! Sneg?! No, saj ne vem kaj sem pričakovala - da bomo letos imeli zeleno zimo, al kaj?! Ampak, res sem bila presenečena. Zdaj, ko se zrihtam, grem v službo neke papirje za napredovanje urejat in že komaj čakam, da vidim kako je mestece lepo v snegu. Hja, ker sem sicer lahko doma, mi bo lepo, sicer bi se pa verjetno malo pritoževala. Škoda samo, ker letos ne bom mogla kidat, ker je to tooook lušno. Ne boste verjele - lansko leto, ko sem kidala, je prišel zraven en sosed (starejši gospod), s katerim v življenju nisem 5 besed spregovorila, pa mi je začel pomagat kidat (ker res ni bilo malo in sneg je bil noro težak) in je rekel: "Hja, ne morem pustit, da bi punčka sama kidala!" Punčka?! No, kakorkoli, te geste res ne bom pozabila, ker mi je dala vedeti, da so še prijazni ljudje na tem svetu. Me zanima kaj so si mislili tisti sosedje, ki me vedno vztrajno opazujejo in jaz to opazim, ker se jim zavese ob tem preveč majajo. :) Tko, malo o lanskem snegu... Pregledala sem že ogromno revij s pohištvom in se kar topim. Sploh pa, ko vidim kakšen dober kos za v otroško sobico. Joj, tega se najbolj veselim - otroške sobice!!! Ne bo nič kičasta, samo prijetno topla (po temperaturi in občutku, če veste, kaj mislim). Sedaj pa vam pošiljam še en lep zasnežen pozdravček. A se gre katera z mano kepat? :) Lp. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
|
|
|
|