maychika
|
Hojla aprilke! Me veseli, da nas je tako veliko. Malo pozno se vam pridružujem, pa vendar... - starost: 26, 29 njegova - datum poroda: 6. april 2006 - kaj delam: kadrovik na enem od ministrstev - iz kje: Škofja Loka (ja gorenjka... ) - poročena: malček več kot eno leto (samo sva skupaj že oh in sploh 12 let ) - otroci: še ne - čas do zanositve: kakih 7 mesecev, samo smo mislili, da bo še trajalo, ker vsi pravijo, da 1 leto tko al tko nič ni - kolko otrok želim: jaz 1, on 2...bomo sklenili kompromis na 1 in pol - kje živim: konec julija sva si ustvarila svoje gnezdece, tko da že uživava na svojem - hobiji: kino, sicer pa predvsem kakšne zadeve, ki jih izdeluješ sam oz. pisanje pesmi ipd. No, takole. Moram reči, da sem tudi sama že imela priložnost čutiti svojo pikico in je ful kul občutek. Prvič je bilo, kot bi me kdo s prsti tapkal po notranji strani trebuha, naslednjič pa je bilo že konkretneje. Kot bi napihnil balonček in ga izstrelil v trebuh. Je tud dragi že čutil in bil ful navdušen. Moram pam reči, da imam tako srečo, da kadar ima cel teden dopusta (npr. prejšnji teden), da imam strašanske glavobole brez prestanka. Kar lepo noč in dan. In tudi ne vem kaj storiti. Lekadol ne pomaga, pa tudi s težavo ga vzamem, ker je tudi to zdravilo...me pa pazimo na svoje v tem obdobju ane... Če ima kdo kakšen predlog...vsega bom vesela, ker me matra že od prejšnje nedelje...torej že 8 dan... Groza Sicer pa DrejcDrejc. Linea negra je tista črta, ki se ti pojavi od popka do sramne kosti (običajno, nekateri je tudi nimajo) in zna biti temnejše barve. Po nosečnosti počasi posvetli. Tako sem brala. Aja, pa brcike ni nujno, da čutimo vsak dan. Zdaj se bo ravno plodovnica začela ful nabirat in ravno, ko jih začnemo čutit, se zgodi, da jih zaradi količine plodovnice čutimo redkeje ... na par dni. Tko da nič bat. Mene so prepričevali, da čutim premikanje organov...ampak vam povem...mamica ve kaj čuti. Prvič res nisi prepričan, potem pa rqazlikuješ med prebavo ipd. in premiki otročička... LP, vsem....