|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
15.11.2005 11:53:15   
KMALU
eno malo butasto vprasanje imam,a  ker se z njim se nisem spoprijemala, mam pac tezave.
Moram kupiti nove modrcke. Prej sem imela 75B in zdaj ne vem kaj anj kupim. Rabim malo vecjo kosarico in malo vecji obseg okrog telesa. Kaj pomeni B in kaj pomeni 75?
Hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu žabica28)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.11.2005 13:30:15   
Katjusa
 Ce se ne motim je 75 obseg pod prsmi B pa pomeni velikost kosarice! Upam da sem ti pomagala torej bi zdej najbrz rabla 75 C! Najbolje pa da prej ko kupis poskusis ce se ti fino prilega:) Kar se tice malo vecjega obsega pa imajo ponavadi modrci tri razlicne zapone torej imas tri velikosti mislim da se toliko se nisi zredila da bi ti bil 75 premajhen sicer pa vzami 80! Najbolje res da probas kateri ti bo najbolj prav!

Lep pozdrav pa uspesen nakup:)

Katja

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.11.2005 13:38:22   
Anonimen
Bom še sem prilepila eno tabelico z merami, mogoče pride kateri prav pri nakupih novih modrčkov:

http://www.neckermann.si/content.asp?docid=43723

Je vseeno dobro malo probat različne številke modrčkov, ke robstaja več teh tabel, pa tudi kroji med posameznimi proizvajalci se ločijo po velikosti.
Lepe nakupe želim!

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
15.11.2005 13:53:53   
KMALU
zredila se toliko nisem, a mi je trebuscek ze tako zrasel, da ne morem zapet niti na tretji zaponi.. Bo treba kar 80c vzet verjetno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.11.2005 16:14:45   
klavdijam
Vzemi si čas in poskusi kar nekaj modelov.

"Kmalu" imaš že kaj novic glede tistega hudega virusa?

Drage nosečke, kako kaj vaši trebuščki? Se že zelo vidijo? Se tudi ve počutite polne energije?
Že kaj nabavljate za novorojence?

Ve morda katera, kje v LJ ali MB je kakšna trgovina z bogato izbiro lesenih komod, ki jih lahko uporabimo za previjalne mize?

Pazite nase in na svoje bušije!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.11.2005 17:48:00   
2mak
Živjo!

Glede modrčkov je tako kot ste ene že napisale. Najbolje je, da si vzameš čas in jih nekaj probaš. Je pa npr. 75 obseg in npr. B velikost košarice, ja. Poskusi kakšnega, ki ima sicer kost, a košarice nima "fiksno oblikovane", torej takega, ki ima tudi košarico malo raztegljivo, da ga boš lahko dlje uporabljala. Jaz sem si zadnjič takega kupila in sem zelo zadovoljna. Sem pa končno prišla tudi do novih škornjev, ki sem jih že tako pogrešala. Jupiiii!

Ksenija., knjigo Nosečnost od tedna do tedna sem naročila na tel. št. 04/53-20-210 (založba Didakta iz Radovljice) in so mi jo dostavili v ene dveh ali treh dneh. Cena je 4.500 sit. Je pa ta knjiga imenovana tudi koledar, saj je spiralno vezana, pa luknjico ima, da jo lahko obesiš na steno. Nosečnost je razdeljena po tednih, nekaj podatkov je o poteku poroda, o poporodnem obdobju, pa zraven imaš prostor, da še sama kaj zapišeš (npr. kdaj si imela kak pregled, pa prve gibe, ki jih začutiš in tko). Na vsaki strani so tudi ilustracije, napotki so pa posebej zapisani tudi za tiste, ki pričakujejo dvojčke.

Moje bakterije v urinu so še vedno rahlo prisotne, a ni tako hudo, da bi mogla jemati antibiotike. Tega sem res vesela. Me pa malo skrbi, ker me že tri dni špika v predelu jajčnikov (bolj intenzivno kot ponavadi) in včeraj zvečer sem imela občutek, kot bi imela tri lažne popadke. To "zvijanje" se je sicer umirilo, a me še vedno boli v trebuhu in me tišči, če sedim (tja nekam v rebra me tišči in mi istočasno pritiska dol). Ima katera kakšno podobno izkušnjo ali vsaj komentar na to? Včeraj so se mi po trebuhu spustile še čisto drobne rdeče pikice (ki me ne bolijo in ne srbijo, so pa rahlo 3D). Ker ne zgleda prav grozno, nisem šla do zdravnika, mi pa ni jasno kaj bi to bilo.

Se mi pa na vsake toliko zazdi, da čutim moje dete, nisem pa še čisto prepričana. Trebušček mi pridno raste in mi prav nobene "moje" hlače niso več prav (uf, sem bila optimistka, ko sem ene hotela oblečt, pa je bilo skoraj 10cm preozko!).

Sem se spet razpisala. user posted image

Uživajte, nosečke.

Lp, user posted image

(odgovor članu klavdijam)
Neposredna povezava do sporočila: 331
16.11.2005 7:51:57   
Marelica
Pozdravljene, user posted image , aprilke!

Mi gre kar na smeh, ko berem vaše težave okoli hlač in modrcev, ker sem tudi sama v istem "zosu". Žametne hlače, ki sem jih pred dobrim mesecem kupila, so me že začele utesnjevat. In glede na to, da imam konec novembra zagovor diplomske, sva šli z mamo kupovat ene malo boljše hlače. Seveda sva začeli na čisto napačnem koncu in prehodili celo mesto trgovin. Prej sem imela konfekcijsko 38, zdaj pa mi včasih niti 42 ni šla čez pas. Noge pa so se seveda kar izgubljale v širokih hlačnicah in sem izgledala kot klovn. V predzadnjem butiku pa sem le našla običajne (ne nosečniške) hlače, ki so mi pasale, pa še drage niso bile. No, in potem sva nazadnje našli še trgovino Ma-mi, kjer pa so mi vsi modeli pasali kot uliti in mi je bilo ful žal, da ni bila ta trgovina prva na seznamu. Sva pa potem še vseeno kupili ene bolj tople hlače, ki so v pasu nastavljive in me bodo držale celo nosečnost (mogoče pa še kakšno). Tako da hlače imam zaenkrat nabavljene, za modrce pa mi je zadnjič zmanjkalo časa. Mi prav pride vaša debata o številkah, ker sem imela tudi sama 75B in nimam blage veze, kako je sedaj. Tako da vsem hvala za koristne nasvete.

Vsem lep pozdrav in razvajajte svoje pikice!!!

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 332
16.11.2005 9:07:22   
flecker1
Hojla aprilke!
 včeraj sem imela morfologijo, zdaj pa je user posted image že večji od zadnjega ultrazvoka. Vse je ok, user posted image je v medenični vstavi in tako nismo mogli ugotoviti spola user posted image . Upam da že drug mesec bomo izvedli spol, ker sem že nestrpna. So pa mi podaljšali bolniško zaradi občasnih bolečin v sp. delu trebuha, ker gre zaradi medenične vstavi in od tam bolečine user posted image ... Od zadnjega pregleda do zdaj sem zredila 1 kg user posted image . Ali kdo od vas ste imele morfologijo.
 Včeraj sem šla mimo trg. za otr. oblačila, pa nisem mogla kaj, da ne kupim kaj za user posted image . Kupla sem majhno kapico, majčko z zavezovanjem, pa majhne nogavičke... Zdaj pa čakamo da se rodi, čeprav je še veliko časa do poroda user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 333
16.11.2005 12:47:38   
2mak
Živjo!

Tudi meni se kar meša, ko grem mimo trgovinic z otroškimi oblačili in gledam kako zelo lepe stvari imajo! Ampak, sem se odločila, da bom prvo stvar kupila po novem letu, tko da sedaj samo gledam. Točno čez en teden imam morfologijo in že komaj čakam.

Pojdite kaj na sonček dokler se ga da še kaj ujeti. In razvajajte se!

Lp. user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
16.11.2005 17:15:06   
KMALU
"klavdijam" hvala za vprasanje...   pravijo, da je verjetno okuzba stara- imam ta virus v sebi od prej. kar je seveda super, ker nic ne skodi otroku.
Moram pa se en teden pocakat, da mi to 100% potrdijo, saj sem se enkrat naredila vse preiskave.

Upam na najboljse..

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 335
16.11.2005 19:33:27   
klavdijam
Držim pesti za vaju z user posted image ! Čakaš prvega otročka? Resnično VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image !!!!!

Veš, sem se kar navadila na nekatere osebice tukaj na forumu. Najprej s tistega z zanositve, nato zdaj nosečnost. Nehote vsak dan pokukam sem gor in se razveselim novih prispevkov, še posebaj pri aprilkah.

Tudi jaz čakam morfologijo v naslednjem tednu, se veselim prvih brcik, tuhtam o zdravju naše user posted image  in sem prav vesela, da sem meduser posted image . Lepo bodite!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.11.2005 9:04:47   
DrejcDrejc
Dobro jutro vsem! A ste se naspale?
Malo provokativno vprašanje za tiste, ki imajo slab spanec, a ne? user posted image  Bomo že preživele user posted image

Jaz bi zjutraj še spala, pa me vržejo iz postelje majstri, ki delajo na bajti. Danes dela keramičar. Vse tiste, ki obnavljate stanovanje (Barby, pa še katera), pomembno opozorilo: če se vam mudi, nikar ne jemljite penzionistov!!! Pride (pre)zgodaj zjutraj in gre ob dveh domov. Zelo na komot. Vsa normalna delavska raja pa pride ob osmih zjutraj, dela do osmih zvečer in opravi delo v enem ali dveh dneh, ne enem tednu. Dizaster pa tile upokojeni fušarji...

Mal sem se morala zjokat...

In če se da, se izognite mizarjem! Ti so tudi svoja vrsta, ker nikoli nimajo časa, obljubijo pa vse!

In jutro mi poleg penzionistov in premalo dobrega spanca pokvari še omara, iz katere vsak dan jemljem iste cote. Obup, še nikoli nisem cele dneve visela v istih hlačah in puloverčkih. Samo dvojne hlače še imam uporabne, ene so bele in kr naprej v pranju, nosečniške stvari so mi pa še občutno preohlapne in sem kot v žaklju. Moje oprijete in kratke cotke so pa vse neuporabne, saj nimam niti enega puloverja, ki bi mi dobro prekril odprt gumb na kavbojkah, zato sem že vse kavbojke spakirala v en kot...
Srečke tiste, ki lahko cele dneve preživite v trenirkah! V službo pa ne morem priti v teniskah in trenirki, a ne?

Danes grem malo po trgovinah, pa sem že pripravljena na razočaranje... V Celju pa itak ni nobene nosečniške trgovine. Ne vem, zakaj v otroških trgovinah a la Ariel in Baby center nimajo tudi stvari za nosečnice?! user posted image  user posted image
Ma smo vse skup v istem zosu, a ne?

Opažam, da sem malo nataknjena danes, huh huh, se oproščam, pa zgleda da je to sestavni del mesecev s trebuščkom.
Pa še z mojim dragim sva ful malo skupaj, običajno šele ob pol desetih zvečer pride domov in potem pred spanjem res ne moreš celega dneva predebatirati, imet romantičnega večera, se precmokat in še kaj. Dnevi so občutno prekratki. Komaj čakam december, veseli december, ko bo, upam, že vse bolj na easy. Takrat bo tudi že stanovanje urejeno (denarnica pa temu primerno prazna, seveda) in kdo ve, kako dolgo bom zdržala, da ne bi še kake kičaste novoletne smrekce postavila sredi čisto nove dnevne sobe user posted image .

Malo sem se izlila, sej niste jezna?
Pozdravček sotrpinkam user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

Neposredna povezava do sporočila: 337
17.11.2005 9:20:16   
2mak
Aprilke, dobro jutro!

Zame je še kar dobro, saj sem se lahko naspala (čeprav sem morala ponoči na wc in zame to pomeni kot da pol noči ne bi prespala, čeprav sem tam ene 2 minutki - tako grozno mi je iti ponoči iz postelje!). Pa še takooo veliko sanjam in čisto v živo in danes sem se pol noči z nekimi sanmi vozila po klancih gor in dol in potem me je moj dragi počakal, da mi ni cela skupina ljudi s katerimi sem bila (kje?) ušla. Uf, sem se čisto zmatrala od tistega sankanja (pa ne po snegu!).

Moram pa priznat, da sem takoj po zajtrku šla k računalniku, ker sem se tudi jaz kar lepo navadila, da spremljam vaše zgodbice in še sama kaj dodam.

DrejcDrejc, upam, da boš prebrala tole preden se odpraviš po trgovinah - sicer ne vem kako je v Celju, a v Lj je v sklopu Baby Centra trgovina La vie, ki ima nosečniške obleke. Jaz sem si ravno ta teden tam kupila ene hlače. Mislim, da je izbira kar dobra, cene pa relativno ok (hlače v Kepici so bile dražje kot tu!). Mi je pa čist jasno kakšen je občutek, ko ti naenkrat ni nič več prav. Tko da ti želim vso srečo pri nakupih!

Uživajte user posted image , karkoli že počnete. user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 338
17.11.2005 9:40:29   
DrejcDrejc
Ja, v LJ imate veliko izbiro, pa v MB tudi, mi v CE bomo menda dobili kmalu H&M v Intersparovem centru, ampak kdo ve, če bo tam res kaj uporabnega za nosečke.

Joj meni se tudi ful sanja cele noči, kar naprej je akcija, ampak zmeraj so tolk realne sanje, kot bi se mi stvari res dogajale, včasih se mi odvrti kr cel naslednji dan. Danes ponoči sem imela neke zanimive sanje, da sva imela sinčka z gostimi lasmi in sem ga dala zraven mojega dragega in rekla, glej ko ima čisto takšne lase kot ti, potem sem se pa spravila sredi travnika na set starih bobnov bobnat in ful tolkla v blazno dobrem ritmu in potem vzela otročka in sva delala prevale po hribu in mali se je ful smejal  in jaz sem bila ful srečna. Hej kako lepo! user posted image
Še prej se mi je pa sanjalo, kako mi fejst brca in miga po trebuhu, tak da predvidevam, da mi je res brcal, jaz pa sem to kar v sanje vpletla. Tu in tam čutim malega zmajčka, kak miga v meni, ampak še ni prav pogosto. Je pa res, da ti gibi niso nič podobni božanju, kot ene pravijo, mene bolj spominjajo na ... hm... kaj vem... kot da bi se pravkar izvaljeni piščančki boksali v mojem trebuhu in bi jih metalo ob steno, ha ha. Taki hitri gibi so, upam, da ne bo celo nosečnost tako, ker mi bo mali vsa rebra polomil user posted image , ko bo še malo zrasel.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 339
17.11.2005 21:00:41   
maychika
Vprašanje za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Velikokrat sem slišala, da se v LJ v H&M da dobiti tudi stvari za nosečke. Zadnjič sem bila tam in ful iskala in izgleda, da sem malo user posted image , ker nikjer nisem videla oblačil za nas user posted image user posted image user posted image , ki jih čedalje bolj potrebujemo. Sicer sem si hlače že dala delat k eni šivilji, ki mi jih je naredila ful dobro in ful poceni (žametne, da naju z user posted image  ne bo zeblo), vendar bom potrebovala tudi kakšen puloverček ipd. Če mogoče katera ve, kje točno v trgovini imajo te cunjice, se priporočam za napotke. Najlepša hvala.

Hja, poznam vstajanje ponoči samo za to, da greš "limonco ožet" user posted image , pa zato večkrat. Tudi meni je grozno vstati iz tople postelje, sem se pa navadila kar v temi iti na WC, da se ne zbudim preveč in da ni prevelikega šoka za oči. Eh, znajti se je treba.

Ta teden me je user posted image  parkrat tako brcnil, da sem kar odskočila. Ravno takrat, ko sem se umirila na kavču in položila roko na trebušček...uf...nič te ne pripravi na tako nenadno in močno brciko. Ne moreš verjet, da lahko nekaj tako majhnega tako močno brcne. No vsekakor vam želim čim več brcik...user posted image

Naslednji teden imam morfologijo. Končno jo bom dočakala. Upam ,da se bo videlo kaj bomo imeli. user posted image

Sicer pa se bliža december. Komaj čakam, ko bo spet vse okrašeno in osvetljeno. Potem pa še prvi sneg, ki kmalu postane nadloga....user posted image ...
Imate kakšne ideje za novo leto? Počasi se bo treba kaj spomniti...

No, lepo se imejte in ne delajte preveč. Zdaj je čas za počitek... Posvetite se trebuščkom in atijem (da ne bo kakšne foušarijeuser posted image user posted image user posted image ).

LP,user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
17.11.2005 21:07:12   
2mak
Danes sem se malo sprehajala po City parku v Lj, pa sem videla ogromno nosečk! Ene take, ki bodo pravkar rodile (po trebuščkih sodeč), druge pa take kot jaz - z manjšimi trebuščki, ki pa se jih ne da več skriti (saj ne, da bi si to želela). Skratka, ful lepo je videt nosečke!

Sem pa spet malo pokukala kaj vse bom lahko nabavila za mojega otročka in med drugim mi je padla v oči knjigica To sem jaz, ki jo starša izpolnjujeta že pred otrokovim rojstvom in potem do tretjega leta. Sem jo že prej večkrat videla, ampak, danes mi je bila posebno všeč, ker sem v mislih že odgovarjala na vprašanja. Tudi na tisto: Se morda spomnita, kdaj sta se imela tako rada, da je nastalo novo življenje? (nekaj takega) user posted image

Že drugi dan pa kar pogosto čutim otroka in sedaj lahko rečem, da je to to. Celo moja mami je začutila gibe, ker je bila ravno pri meni, ko je dete plesalo rokenrol. Res lep občutek! Nepopisen!

Sedaj pa grem spančkat. No, še prej bom malo brala in tko, ampak počasi se grem umirit in spet kaj lepega sanjat.

Lepe sanje pa želim tudi vam, aprilke!

Lp. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
17.11.2005 22:48:05   
KMALU
klavdijam, ja prvi user posted image  bo tole. Nas bo fantek, vidim pa da imas ti puncko (ali se motim).. Bos rodila v Ljubljani?

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.11.2005 22:48:57   
KMALU
zanima me kam v ljubljani po modrcke- v katero izmed trgovin za nosecnice? Ali kar npr. v Emporium, kjer imajo veliko vsega...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.11.2005 0:44:33   
ksenija.
Tudi jaz sem danes kupila nosečniške hlače in majico v H&M v Mariboru. Imajo kar veliko izbiro. Gremo v soboto na fešto (abrahama) pa je treba nekaj novega, ker je staro vse premalo. Se pa sedaj spravljam šivat neke nosečniške stvari. Izrezane že imam.  Za bebico še nič ne kupujem in tudi ne mislim kaj dosti, ker imam vse še Zale. PA sem tudi takrat kupovala vse v nevtralnih barvah, ker tudi prvič nisem vprašala za spol. Če bo fantek, pa bom po porodu kupila kaj v modri barvi. Včasih si že zaradi stvari želim, da bi bila punčka, ker imam ful lepe stvari. Par pajackov in kompletov, ki jih je Zala dobila, jih ni nosila niti enkrat, ker bi ji bili prav poleti, ko so bili pretopli. Uživajte v nosečnosti in čimveč počivajte, dokler še lahko.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.11.2005 7:28:34   
Nattka
Maychika, v ljubljanskem H & M nimajo nosečniških obačil.
Lp Nattka user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.11.2005 8:02:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  2mak, jaz se točno spomnim, kdaj, kje in kako je ratalo novo življenjeuser posted image . Do ure natančno. No, novo življenje je ratalo en par uric po tem, ampak je bilo lepo.

Meni je kolegica dala 8 škatel oblekic za otročka, ampak mi bo bolj malo prišlo prav, ker  bo moj user posted image  spomladanski, njena dva sta bila pa pozno jesenska. Tako da mi manjkajo poletne cunjice, za na jesen se bo pa marsikaj uporabnega našlo. Ene stvari so tako cartkane, bi jih kar sama oblekla, če bi jih zmogla spravit na sebe user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj user posted image  se pa še nič ne oglaša. Verjetno ga bom tudi nekoliko kasneje začutila, me je že ginekologinja opozorila na to možnost, ker imam odebeljeno steno maternice. Tako da bo moral kar močno brcat, da bo udrarec prišel skoziuser posted image user posted image . Sem pa doživela enega metuljčka, občutek je bil, kot da bi me nekaj požgečkalo po notranji strani trebuha.
Jaz tudi hodim lulat ponoči, pa mi to še ni tako težko, samo potem ne morem nazaj zaspati, po uro ali dve.
Modrčke si bom šla pa kar v Emporium nabavit, ker imajo največ na enem mestu. Že itak ne maram nakupovanja, še manj pa se mi da letat od ene do druge trgovine.

Lepo se imejte in pazite na svoje trebuščke.

(odgovor članu Nattka)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
18.11.2005 18:27:39   
klavdijam
user posted image user posted image user posted image
Ja, "Kmalu" tale drugi sonček je user posted image . Bila sem na 3D UZ in imam tako jasno slikco spola, da skoraj ne moreš zgrešiti za koga gre.
Imam pa še 6. letnega Žana, ki vsem veselo čveka naokrog, da je mami noseča in da bo dobil sestrico. Ni šans, da bi bili tiho o spolu user posted image . Bil je tudi z nama na 3D UZ.
Glede nočnih pohodov na wc; tudi jaz sem aktivna članica tega klubauser posted image . Morda pa je to priprava na spremebe po rojstvu. Kaj vem?

V sredo naslednji teden imam morfologijo, upam, da me bo dal še malce na 3D UZ. Res je prima!  Najbolj pa si želim, da je z našo deklico vse vredu.

Kako se ve počutite? Vas kaj posebnega spremlja? Že imate napade lakote? Vas je premamil kakšen "dojenčkast" nakup?user posted image
Prijeten vikend vsem!!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.11.2005 18:47:40   
KMALU
jaz lahko z veseljem sporocim, da je po rezultatu sodec, okuzba s cetomegalovirusom stara in, da je vse v redu z nasim user posted image ..
Naslednji teden dobim se ene izvide, ampak trije ki sem jih ze dobila so dobri.

Upam, da bomo vse prisle do aprilaa brez kaksnih brezveznih okuzb.
Lep pozdravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
18.11.2005 18:49:09   
KMALU
Drugace pa tudi jaz se nic ne cutim- razen kruljenja in napenjanja.. user posted image
Pa saj imamo cas tam do 24 tedna- do takrat se bodo pa verjetno ze vsi user posted image  oglasili..

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 349
21.11.2005 7:45:40   
Marelica
Dobro jutro, zaspanke zaspaneuser posted image
... ja kaj ste imele vse čez vikend vgasnjen računalnikuser posted image Sem mislila, da bom lahko spet kaj novega prebrala, pa nič.

No, se bom pa danes jaz malo razpisala.

Danes me popoldne čaka 3. pregled, čeprav nimam pojma ali bo to že morfologija. Po tednih (dobrih 20.) bi bilo že čas. In komaj čakam, da spet vidim svoje leno detece. Pred tednom je brckalo kot noro, včeraj pa je bilo cel dan tako zatišje, da sem se kar ustrašila zanj. No, na srečo se je na večer le prebudi/prebudila in malo pobrckal/a, tako da mi je padla prava skala iz srca. Tistim, ki user posted image še ne čutite želim veliko potrpežljivosti pri čakanju, ostalim pa, da bi čutile brcike čim večkrat (ker je tako enkraten občutek).

'Dojenčkast nakup' me še ni zgrabil, čeprav se raznežim že ob mimohodu izložbe otroške trgovine. Mi je prijateljica obljubila veliko rabljenih oblekic za dojenčke in bom najprej tiste stvari pregledala. Pa še malo prezgodaj se mi zdi... Zima bo še dolga.

Kar se tiče WC pa se pridružujem klubu pogostih obiskovalk user posted image , sploh v teh mrzlih dneh, ko je treba na školjko skoraj za vsako kapljico posebej.

Danes me nekaj muči grlo in imam občutek, da se bo nekaj zakuhalo. Pa ravno zdaj, ko je čas res nepravi. V petek imam zagovor diplomske (JUHUHU)user posted image .

Lepo se imejte in pazite na zdravje!!! Pa svoje user posted image pridno božajte in razvajajte.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?