DrejcDrejc
|
Dobro jutro vsem! A ste se naspale? Malo provokativno vprašanje za tiste, ki imajo slab spanec, a ne? Bomo že preživele Jaz bi zjutraj še spala, pa me vržejo iz postelje majstri, ki delajo na bajti. Danes dela keramičar. Vse tiste, ki obnavljate stanovanje (Barby, pa še katera), pomembno opozorilo: če se vam mudi, nikar ne jemljite penzionistov!!! Pride (pre)zgodaj zjutraj in gre ob dveh domov. Zelo na komot. Vsa normalna delavska raja pa pride ob osmih zjutraj, dela do osmih zvečer in opravi delo v enem ali dveh dneh, ne enem tednu. Dizaster pa tile upokojeni fušarji... Mal sem se morala zjokat... In če se da, se izognite mizarjem! Ti so tudi svoja vrsta, ker nikoli nimajo časa, obljubijo pa vse! In jutro mi poleg penzionistov in premalo dobrega spanca pokvari še omara, iz katere vsak dan jemljem iste cote. Obup, še nikoli nisem cele dneve visela v istih hlačah in puloverčkih. Samo dvojne hlače še imam uporabne, ene so bele in kr naprej v pranju, nosečniške stvari so mi pa še občutno preohlapne in sem kot v žaklju. Moje oprijete in kratke cotke so pa vse neuporabne, saj nimam niti enega puloverja, ki bi mi dobro prekril odprt gumb na kavbojkah, zato sem že vse kavbojke spakirala v en kot... Srečke tiste, ki lahko cele dneve preživite v trenirkah! V službo pa ne morem priti v teniskah in trenirki, a ne? Danes grem malo po trgovinah, pa sem že pripravljena na razočaranje... V Celju pa itak ni nobene nosečniške trgovine. Ne vem, zakaj v otroških trgovinah a la Ariel in Baby center nimajo tudi stvari za nosečnice?! Ma smo vse skup v istem zosu, a ne? Opažam, da sem malo nataknjena danes, huh huh, se oproščam, pa zgleda da je to sestavni del mesecev s trebuščkom. Pa še z mojim dragim sva ful malo skupaj, običajno šele ob pol desetih zvečer pride domov in potem pred spanjem res ne moreš celega dneva predebatirati, imet romantičnega večera, se precmokat in še kaj. Dnevi so občutno prekratki. Komaj čakam december, veseli december, ko bo, upam, že vse bolj na easy. Takrat bo tudi že stanovanje urejeno (denarnica pa temu primerno prazna, seveda) in kdo ve, kako dolgo bom zdržala, da ne bi še kake kičaste novoletne smrekce postavila sredi čisto nove dnevne sobe . Malo sem se izlila, sej niste jezna? Pozdravček sotrpinkam