ksenija.
|
No pa še naj jaz malo napišem kako je z mojimi kilogramčki in trebuhom. Zredila sem se za dva kilograma, trebuh je že kar velik, tako da mi nobene hlače niso več prav.Sedaj imam pač bolj trenirke na vrvico pa od sestre, ki je malo močnejša od mene sem ene dobila. Mislim, pa da bo počasi čas, da bom privlekla iz podstrešja stvari, ki sem jih nosila v prvi nosečnosti. Nosečniške stvari sem si v prvi nosečnosti kar sama šivala, da sem si jih naredila tako kot mi je pasalo. Nisem pa preveč pretiravala, ker teh devet mesecev vseeno hitro mine. Imam pa še en problem z kupljenimi stvarmi so mi namreč vse grozno predolge (hlačnice in rokavi), to je pač problem tistih, ki smo bolj majhni. Počutje je kar v redu. Preboleli smo v prejšnjem tednu enodnevni virus (bruhanje in driska). Najprej sem mislila, da bruham zaradi nosečnosti, potem pa so začeli okrog mene bruhati še ostali člani družine. K sreči Zala ni nič bruhala ampak je imela samo malo driske. Meni pa je bilo tako slabo, da sem mislila, da bom umrla, k sreči traja samo en dan. Tako da sedaj res vem kako so boge tiste, ki jih slabosti nonostop mantrajo. Meni je bilo z tem prizanešeno že v prvi nosečnosti. Ali kaj telovadite? Jaz imam telovadbe dovolj, ko tekam za našo enoletnico. Sploh ne vem kako bo, ko mi bo trebuh še malo zrasel, ker sem že sedaj čisto zasopihana, ko grem dvakrat po stopnicah. Še bolj pestro pa bo aprila, ko se bo rodila naša pikica, Zala pa bo takrat stara šele 18 mesecev. Pa bo že, bomo malo babice angažirali. Žal sva tudi medve med tistimi, ki imava atija bolj malo doma. JE dosti v Ljubljani in po terenu, tako da ga včasih tudi po cel teden ni domov. Marelica, seveda boš prepoznala prve premike, ko boš to začutila boš vedela, da je toto. Tudi jaz sem se v prvi nosečnosti obremenjevala, da ne bom prepoznala gibov in popadkov, ampak ko jih doživiš veš kaj je to. JE pa res tako kot je napisala Kajča, kot bi ti v trebuhu pokali mehurčki, ki pokajo vsak dan močneje. Ene tudi pravijo, da sem jim zdi, kot bi se jim po trebuhu sprehajal črv. Še najlepše pa je že potem, ko so gibi tako močni, da ti skoraj roko ali pa nogo ven potisnejo. No pa dosti, sem se sedja res razpisala, pa še drugi teden kaj več. V petek imam drugi pregled, pa bom takrat še jaz napisla ko je bilo pri meni. Še nekaj sem razmišljala, kaj če bi vsaka napisala kaj o sebi, mogoče koliko je stara, kaj dela, če je poročena, ima že kaj otrok, kako dolgo je trajalo, da ste postale noseče, koliko otrok si želite, kje živite (sami ali pri starših)…. Tako da bi se malo bolje spoznale. LP in božajte svoje trebuščke!
|