enkratna -> RE: V dvomih (13.2.2012 8:49:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Zakaj na milijonarkino, poshino, mateykino....mnenje gledate kot nestrpnost? Zame je nestrpen vsakdo, ki besediči z nepreverjenimi in/ali zavajajočimi "argumenti" (npr. primerjava zoofilije s homoseksualnostjo?! = popolnoma zgrešeno). Zato tako označujem tudi tiste nasprotnike družinskega zakonika, ki v njem vidijo npr. "možnost, da si bodo otroci sami izbirali spolno usmerjenost in prakticirali razne spolne prakse" (?!). Da se bo družba spremenila v homoseksualno, da je konec sveta samo še par korakov stran... Homoseksualnost je vsekakor izbira: izbiraš med tem, da boš intimen z osebo, ki se ti telesno upira (iz tega sledijo frigidnost, impotentnost, psihološke travme), do katere ne čutiš prave naklonjenosti (si pa z njo zato ker "je tako prav in ker je treba imeti potomce in mir pred tastarimi/okolico") ali intimen z osebo, kateri se lahko v celoti predaš (pri čemer se boš moral vsakodnevno spopadati z šikaniranjem okolice, mogoče celo družine in sodelavcev). Izbiraš med tem, ali boš zvest (moralnim) normam okolice ali zvest sebi. Jp, ja, to je pa res izbira. In če je homoseksualnost res "prosta izbira" - kdo sem jaz, da komurkoli prepovem to izbiro?! Komu za vraga pa škoduje npr. moški, ki ga v vseh pogledih privlači moški? Meni že ne in tudi družbi ne. Edina razlika med njim in mano je v tem, s kom sva v postelji. Noben zakon ne bo preprečil homoseksualnosti, ne bo je zmanjšal, ne povečal. Mogoče se bo le kakšna žena več zbudila ob moškem "ki se bo razkril" (kar dvomim), ki je sicer na skrivaj že več let seksal z drugimi moškimi, njej je pa to bilo OK, ker ji je že seks 1x na mesec čisto preveč...
|
|
|
|