mateyka -> RE: V dvomih (12.2.2012 21:57:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: mateyka sej.. lahko je rečt da se brigamo zase. dosti ljudi raje začne razmišljat konkretno o tem, ko je pred nosom - npr. čez 15 let, če ti pade v naročje da tako rečem. prej je mnenje zelo nerazdelano.. Ok, zdaj pa čisto resno... a mi lahko napišeš kako boš razmišljala 12.2.2027? Jaz ne morem, priznam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] če govorimo o stališčih, ki jih zastopam, jih moram imet že zdaj oblikovane (nima toliko veze kaj bo v prihodnosti), ali pa raje rečem, da nimam še mnenja o neki zelo kompleksni stvari. ne izrekam zelo konkretnih mnenj in sem previdna pri presoji, ko opazim, da bi mi delalo probleme, če bi to bilo del moje družine. raje sem prepričana v to kar govorim. naj dam banalen primer - npr. nimam konkretnega mnenja (še ne [sm=smiley36.gif] ) o evtanaziji, ker res ne vem kako bi se lahko opredelila čisto za ali proti. če bi mi hči ful trpela in prosila da ji končam življenje, bi res lahko to storila? ne vem, zdaj pravim ne, samo se zavedam, da mogoče bi bila situacija taka da bi reagirala drugače. torej - raje ne rečem za ali proti. mogoče za, če bi bili zadovoljeni določeni pogoji (ki jih bi mi moral nekdo argumentirano predstavit).. mogoče, samo mogoče.. ne vem še.. bottom line - moje mnenje v tem primeru (še) ni izoblikovano dokončno. in če sklenem, jaz za mazohizem vem (zdaj), da mi to nikoli ne bo v zadovoljstvo gledat na hčeri. to lahko rečem že sedaj in sem prepričana da bom podobno mislila tudi, kdaj že? 12.2.2027, če bom še živa seveda [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|