*viva* -> RE: II pričakujemo marca 2012 (28.2.2012 20:17:10)
|
Haloha! no ja, toliko o rekreaciji, pri meni ne gre več ko kaki dolgi sprehod,[sm=smiley36.gif] delam pa na tem (beri razmišljam) o kaki dietki pa telovadbi, bi bilo zelooo zaželjeno, če ne bom mela 100kg, ko bom šla rodit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Drugače pa se pri meni poslavlja [sm=hudicek1.gif] in že čakam, da gre, ker mi gre malo na živce.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Hja, stari al pa mladi smo ravno tolko koliko štejemo let. In ne, starost ni odraz let ampak src in razmišljanja. Jaz mislim, da se meni tu vse ujema na 26,5 let[sm=smiley36.gif] Toliko o mojem življenjskem planu, ko bi sedaj mogla imet najmanj diplomo, hišo, dober avto in prvega otroka[sm=smiley36.gif] Tak, da pri meni pač malo zamujajo te stvari[sm=jezicek.gif] Še malo pa bo roza napad. Še 2 dni [sm=bravo.gif] Ninej odvisno kak test delaš, na listič se mi zdi, da je malo težje lulat. Sicer jaz lulam vedno v lonček, imam enega starega prav za to, keramičnega. Se bojim, da če bi lulala direkt bi pol itak še mogla ponavljat, ker vprašanje če bi to bilo vse prav narejeno.[sm=jezicek.gif] Drugače pa ne verjamem, da igra to kakršnokoli vlogo... Kolikor vem ti pri ginekologu dajo kar plastični kozarček, ki jih imamo drugače za kake piknike, tak da material ziher ne igra vloge.
|
|
|
|