*anushka* -> RE: II pričakujemo marca 2012 (24.2.2012 11:57:39)
|
Še ena frišno poročena [sm=smiley36.gif] Je blo pri nama tko, da sva marsikoga presenetila z novico o poroki, in so bili že takrat večinskega mnenja, da sva bila itak noseča že pred poroko. Tko da morava zdej sm ter tja opravit z začudenimi obrazi, ko pač še ne porivava vozička naokoli. [sm=smiley29.gif] Moje bližnje prijateljice sicer vejo, da delava na bebici, amapk me znajo prav spodbujat oz. glede na to, da ni še nobena [sm=nosecka.gif], mi znajo mal misli odvrnit od vseh nosečniških neumnosti. Littlesun, na žalost sta pa očitno najini tašči zlobni dvojčici [sm=smiley36.gif] Moja pripada že malo starejši generaciji, ko je bila vloga ženske pač drugačna kot je danes in mi večkrat da vedet, da sem v zmoti, če mislim, da se moram zdaj posvečati karieri, ker bi mogla bit doma, likat in kuhat in skrbet za otroke (da ne bo pomote, sama se karieri posvečam zato,ker pač moram nekak čas zapravt :)). In je parkrat v ihti že mojemu zatežila, če misliva kej veselja v hišo prinest al ne. Ahja, čeprav bi ji takrat najrajši nekaj zabrusila, sva se tud midva odločila za obrambo "ignore" in pač spremeniva temo pogovora in poskušava čimprej pozabit. Sej večino časa se da, ampak ko se pa poklopijo predmenstrualni hormoni, neprespanost, stres v službi, polna luna, truma vozičkov na ulicah in še obisk pri tašči - well, takrat mam pa jst včasih vsega mal dost. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|