ela008 -> RE: II pričakujemo marca 2012 (29.2.2012 15:47:56)
|
živju pupe [sm=smiley1.gif] kako ste? upam, da je za vami prijeten dan in da boste uživale kje na sončku. Sama bom danes imela malce čistilne akcije, ko sem še sama doma, pa še delo bo opravljeno. ninej - od tega meseca moja M ni več redna in sem si tudi izračunala sedaj na 35 dni, tako da upam, da bom sedaj v marcu zdržala 5 dni po tistem D dnevu. Ker vem, rečti je eno, čakati toliko časa pa drugo... tak da boste definitivno obveščene kako bo. Glede lulanja, ko si spraševala... sama bom v plastični lonček, pa ga potem lepo vržeš stran. Se mi zdi še najbolj enostavno [sm=smiley1.gif] littlesun - hvala za vilinko, in naj bo rozasti mesec marec [sm=smiley1.gif]. Vsaka podpora in opora je več kot dobrodošla... tale forum je res balzam za dušo, ker se je lažje pogovarjat z nekom, ko je dejansko v isti situaciji, ko te razume, kaj doživljaš. Matejkaa - veš, tele bolečine med M ti prav nič ne zavidam, ker včasih jih imam tudi sama. Zaenkrat jemljem takrat le Nalgesin in pomaga, v kombinaciji s počitkom, če je le možno. Upam, da tole pri tebi čim prej mine... anushka - bomo videli, če bom zdržala 5 dni po predvideni M, ker se mi je ta mesec začela zamujat in ni več točna... bomo videli, kako mi bo dogajalo po 21.3. [sm=smiley36.gif]. kiki in zewa in vse ostale - upajmo, da vse čim prej dočakamo porodniški dopust. Držim pesti. Z jutrišnjim dnem se začenja NAŠ mesec marec... Čim več lepih misli vam želim in naj nam bo končno namenjena [sm=nosecka.gif]. Držim pesti za vse. Lepo se imejte [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|