ursah
|
Živjo vsem, po doglem času se spet javljam, čeprav vas kar redno preberem...ampak žal imam minimalno časa za računalnikom, pa me prej kdo prežene izpred rčaunalnika, preden se spravim kaj napisat. Me pa nekaj zanima, ko govorite o tem kje kdo spi: mi imamo sedaj starejšo hčerkico (20m bo čez par dni) v svoji sobici, Evo pa z nama v spalnici. Starejša prespi celo noč (od 20h do 6-7h), redko se zbudi če ima kakšne sanje ali kaj podobnega, in jo je treba priti samo nekaj reči in je dobro. Eva spi celo noč od 20h do 7h zjutraj, z 1x jest vmes (pa včasih je treba malo dude dat). Sicer je sedaj še prezgodaj, ampak se vseeno sprašujeva, kdaj bi bilo primerno dati Evo k sestriciv sobo. Imeli bosta namreč skupno sobo. OK, vem da mora Eva tudi lepo prespati noč (brez popravljanja dude), ampak sem malo v dilemi, kako je imeti malčka in dojenčka v isti sobi... Sicer nama ni problem imeti Eve pri nama, ampak tam okoli 1 leta oz. malo prej se pa zelo verjetno seli (saj vem da je to še daleč, ampak vseeno malo će razmišljava o tem). Tudi ne vem ali bosta eno drugo budile ali ne....če ima katera majhne otročke v skupni sobi, bi bila vesela, če malo napiše, kako to gre, ker si sploh ne predstavljam. Drugače pa tudi MM vedno spi z nama v spalnici (in ponoči pomaga po potrebi - gre flaško naredit, dokler se me vmes dojiva; sicer v bistvu zaključujeva z dojenjem, tako da bom potem lahko tudi sama zrihtala to flaško, ker Evo itak takoj slišim, kdaj se zbudi za jest, in kot je ena napisala, če je samo flaška brez dojenja sama uštimam flaško prej preden mojega zbudim, ker on je kot zombi ko se ponoči zbudi, skorajda ne ve zase). Razen če se mora naspati gre spat v dnevno na kavč, oziroma sem ga jaz parkrat poslala tja, ker je smrčal za znoret in tudi obračanje na hrbet ni pomagalo. Sicer me smrčanje nikoli ni motilo, ker trdno spim, razen sedaj, ko imamo dojenčka v sobi in itak slišim vsak šum, ker spim bolj narahlo - takrat seveda slišim tudi hudo žaganje .
< Sporočilo je popravil ursah -- 20.4.2012 19:50:29 >
|