cilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica AAAAAAAAAA, ne morem verjet, končno je prebila led treh korakcev. In to sedaj ko je bila praktično celi dan z vročino in nahodna. Vidi, še ena taka kot moja dva, ki nova znanja osvaja med boleznijo. Mi smo vedno slabše, danes so naju s tamanjšim poslali že kar na infekcijsko, ker da ima hudo vnetje ledvic. In on tam po čakalnici, ko se je naspal, napil in najokal, je šarmiral nasproti sedeče in se prestapal z noge na nogo ter delil nasmeške. Verjetno od veselja, ker so naju nazaj domov poslali, da vendarle ni vnetje ledvic (domnevajo, da je bil jutranji vzorec okužen, ker ima kožico od janezka čisto zaprto in se spodaj ne da čistit). V glavnem, imamo viroz za izvor (ekola, še rima se). Tamanjši se je celo lotil spet pit in nekaj malega že tudi poje, je začel pa tavelik štrajkat. Sploh s pitjem je drama. Sva probala z mlekom, sokom, čajem, vodo, razredčenim frutkom,... ma ni, da ni. Obrne glavo stran in odrine flaško. Glede na jok po vsakem kašljanju predvidevam, da ga mora grlo peklensko bolet (pa glede na to, kako boli mene, ki sem se nalezla od njiju). U glaunem, če ima katera kak trik za jih nahecat za pit, ideas welcome. Še največ je spil iz kozarca, po požirek vsake tolk. Tele vriroze so podrle moj plan, kako ju bom peljala v staro Gorico na ringlšpil in andrejev sejem, ki je vsako leto za prvodecemberski vikend. Takooo sem se veselila. Dobro, da je sejem vsako leto, pa še par jih nardijo tja do novega leta, čeprav manjših in tematskih.
|