|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
7.8.2012 10:46:17   
kokosh
Matkurja - dobrodošla v padalskem klubu user posted image . Pa še tole - si zdaj že kaj bolj zadovoljna z vozičkom? Jaz sem zgrožena ugotovila, da je našega po dolžini že cel sedež, ko zaspi notri in mu nogice visijo čez zaobljeno naslonjalo za noge. Prej se mi je pa zdel taaaako ogromen voz.

avtosedež - midva sva gledala MC Tobi, ampak je user posted image še prelahek za testiranje. Lupinica postaja "kratka", ampak predvidevam, da bo zdržala do oktobra.

beti, lili, trnuljcica - hvala za tolažbo in nasvete ob vključitvi v padalski klub. Zdaj se že skoraj ne pozna več (jaz še vidim, ker vem, kaj gledati, drugi pa ne) user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.8.2012 11:33:08   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Matkurja - dobrodošla v padalskem klubu user posted image . Pa še tole - si zdaj že kaj bolj zadovoljna z vozičkom? Jaz sem zgrožena ugotovila, da je našega po dolžini že cel sedež, ko zaspi notri in mu nogice visijo čez zaobljeno naslonjalo za noge. Prej se mi je pa zdel taaaako ogromen voz.

Eh, mali je danes normalno živahen, včeraj je pa res bil cel čas jokav in tečen. Ma po moje ga je mogla glava bolet. Zvečer je bil potem že OK.
Vozek? Še zmeraj se mi zdi malo velik. Noge mu ne bingljajo dol, ima še prekratke, mu pa ob strani včasih visijo, če se zelo nakomot uleže. PA če sedi da rokice vmes med ogrodje in uno poličko spredaj, ki je pa edini neoblazinjen del. Pa še en šravf gleda tam ven. Se bojim, da se bo en dan udaril.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.8.2012 11:45:21   
kokosh
Super, da je dobro prestal padec. Našemu se je razpoloženje šele včeraj popravilo (samo itak ga je mučilo vse mogoče).

Pa še en šravf gleda tam ven. Se bojim, da se bo en dan udaril.

Bom prav pogledala, ker jaz ga (še) nisem opazila. Jaz sem mu dala ovčko notri, da je notranji habitat bolj prijazen. Kakšne dimenzije ima tvoj user posted image (se mi zdi, da je par dni mlajši od mojega in je tudi malce manj baročen)?

< Sporočilo je popravil kokosh -- 7.8.2012 11:46:47 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.8.2012 13:03:54   
trnuljčica
Avto sedež: mislim, da sploh niti enkrat nismo premaknili paskov navzgor. Razen če je MM.user posted image Ima še veliko, do tega da z rameni preraste sedež (paske). Samo to se gleda. Pri prvem smo šli ven okoli 12 ali 13 mes. Nato smo šli spet v Romerja. Enega imamo z izofiksom , enega pa na paske (R. duo), a ta bo sedaj šel k babi, da bomo zamenjali njen sedež in kupili še enega z izofixom. Ker ona jih mora iti iskat v vrtec vsaj 2 x tedensko.

Zdaj pa grem spat z malo ker sem koma od noči.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 7.8.2012 13:07:04 >

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.8.2012 15:29:48   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Super, da je dobro prestal padec. Našemu se je razpoloženje šele včeraj popravilo (samo itak ga je mučilo vse mogoče).

Pa še en šravf gleda tam ven. Se bojim, da se bo en dan udaril.

Bom prav pogledala, ker jaz ga (še) nisem opazila. Jaz sem mu dala ovčko notri, da je notranji habitat bolj prijazen. Kakšne dimenzije ima tvoj user posted image (se mi zdi, da je par dni mlajši od mojega in je tudi malce manj baročen)?

Ja, naš je bolj švoh. Ima nekaj čez 7 kg in enih 66 cm.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.8.2012 16:07:26   
ning
Avtosedež - razmišljam o nakupo avtosedeža Romer Trifix ali Cybex Juno - Fix.

Spanje čez dan - moj pikec spi čez dan trikrat. Dopoldan uro in pol do dve, popoldan od uro do uro in pol in še proti večeru po eno urco.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.8.2012 23:28:50   
pinia30
Da poročam glede našega kakanja: smo se kar na hitro odločili, da gremo v Novaljo po sirup. In svašta - lekatno imajo v peš coni in še to v eni zakotni ulici. Z malo sva tako počakali v avtu in se glede na to, da so se že ob 19 uri okoli sprehajali taki zadetki, kar zaklenili v avto. Ko se je MM vrnil pa je poročal, da so vse ženske in še ostale, ki so bile 'preusmerjene' na sosednjo blagajno, spraševale za 'baby test', on pa kaj naj da dojenčku, ki ne kaka...tale Novalja (vpliv Zrč) postaja pravo zbirališče zblaznele mladine user posted image user posted image ...žalostno.
No, MM je vzel še svečke in naslednji dan zjutrar je mala dobila eno ter v parih minutah napolnila 2 polni plenici!! Noro! Pokakala je tudi koščke papirja...MM je pripomnil, da manjka del kartonaste škatle user posted image .

Ker sem pred tednom spraševala glede fredovega obroča naj poročam, da smo ga kupili in mala je po videnem zelo zadovoljna. Oblečemo jo v tak kopalni pajac, da ima pokrite rokice in nogice, potem pa še neoprenski bodi in kapica, ki pokrije tudi vrat (vse znamka Konfidence, če bo katera potrebovala kaj podobnega) in akcija user posted image .

Glede razvoja pa opažem, da so si dojenčki močno različni: naša npr. že sedi, kobaca in se dviguje na nogice...nimamo pa še niti enega zoba...na koncu koncev pa itak vsi sedijo, hodijo in (upam) IMAJO ZOBE user posted image .

(odgovor članu ning)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
8.8.2012 8:13:11   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Ste že kaj ramišljale o avtosedežih??katere boste kupile?

imamo romerja z isofixom. zadovoljna. potem smo nabavili se mc navadnega, ki pa mi ni tako vsec, ker je precej manjsi (cesar takrat nisem opazila) in ga je zdaj prej prerasel, kot romerjevega. seved govorim o fantih, ne o dojencici user posted image . dojencica bo do enega leta v lupinici, ce se bo le dalo. dokler z glavo ne preraste zgornjega dela.
smo morali najstarejsemu kupiti se evolvo 123, ki je od 9-36, ker je bil strasno drobizkast in mu je zmanjkalo za prehod iz 9-18 v naslednjo III. skratka tega II je prerasel, III mu se ni bil prav user posted image iz te sage o avtosedezihsem se kar nekaj naucila na tezji nacin. zal. po lupinici sta dve moznosti gres na stolcek II, 9-18, ali izberes 9-36kg stolcek. tam so pa dobro ocenjeni tisti, ki jih je lily omenila kidy-ji. ki imajo mizico, ki nekatere otroke moti. tisti brez, recimo evolva, so manj dobro ocenjeni. druga koristna ugotovitev pa je bila, da imajo pri nas enormne marze, in da preko spleta stanejo sedezki do 100 evrov manj. cisto resno sem na romer isofix toliko manj placala. kupujem v kidsroom.de. nikoli nobenih tezav. placas po predracunu. pripeljejo na dom z dhlom.

moja mala se ze priblizuje plazenju. pocasi, pa bo. user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 8.8.2012 8:27:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 3208
8.8.2012 8:54:28   
korinca
o Kasija, ti pa si bila v nosečnosti z nami. Prav lahko bi ponovile tisti kafetek, le da tokrat z otročki :)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
8.8.2012 10:23:05   
trnuljčica
Vprašanje za tiste katerih user posted image gredo jan v vrtec: a lahko damo vlogo za znižano plačilo vrtca že sedaj avgusta, ne šele novembra? Csd sploh ne dvigne. Tam sem že bila konec julija. Vrsta seveda do nebes. Na vratih pa je pisalo da so te vloge avg za tiste ki gredo septembra. To vem. Mene zanima če jo lahko vložim zaradi hitrosti njihovih obravnav. Ne bi ravno rada 6 me s plačevala 9 razred za 2.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
8.8.2012 12:22:25   
Matkurja
KAsija, na amazon.de so še cenejši. Primer za Römer King plus
https://www.kidsroom.de/epages/Kidsroom.sf/sec868aba0304/?ObjectPath=/Shops/Kidsroom/Products/2000005654/SubProducts/2000005654-72274
in
http://www.amazon.de/R%C3%B6mer-2000005653-Autositz-King-Trendline/dp/B005X4LRSM/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1344421184&sr=8-5
Nisem pa gledala poštnine. Morda se v tem razlikuje. Sicer pa MM dosti nabavlja preko amazona in tudi ni nobenih komplikacij glede dostave. Edino plačaš s kreditno, kako je pa na kidsroom pa ne vem.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
8.8.2012 14:43:40   
tix

Glede razvoja pa opažem, da so si dojenčki močno različni: naša npr. že sedi, kobaca in se dviguje na nogice...nimamo pa še niti enega zoba...na koncu koncev pa itak vsi sedijo, hodijo in (upam) IMAJO ZOBE user posted image

no evo naša NE sedi, NE kobaca in niti NIMA zob :)

glede avtosedežev - bratec ima pri 2h letih MC tobi in sem noro zadovoljna :) upam da mala tudi čim dlje v lupinici da bo šla v ta sedež, njemu bomo pa kupili nasledno starostno skupino najbrš MC airprotect. isofixa nimamo

spat pa hodi čisto random:), nimamo še nekega reda, sem pa najbolj vesela če spita oba hkrati user posted image  malo me že ima če bi ju dala skupaj v sobo, pa bratec pravi da ne, da naj spi kar pri mamici user posted image  sicer jo ima rad, kadar se zbudi jo hoče takoj videt ampak da bi ji pa kakšno igračo prepustil, to pa ne

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
8.8.2012 21:08:05   
cilla

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Ste že kaj ramišljale o avtosedežih??katere boste kupile?

Jaz sem ju že junija morala dati ven iz lupinice. Očitno so bile naše (Cybex) med manjšimi, al pa moja dva nedonošena škrata med večjimi. Kupovati večjo lupinico mi je bilo brez veze, zato sem nabavila "vzvratna" avtosedeža od 0 do 18 kil. Namen je bil sicer naročiti Romerjeva preko Amazona (poštnina pride 30€, sedež 100€), pa sem slučajno v Rutarju naletela na razstavni eksponat Concorda in vzela ta. Jima je kul, ne predstavljam pa si, kako dolgo bosta še lahko obrnjena vzvratno, ker že zdaj naslanjata nogice na naslon zadnjega sedeža.

Mi imamo od te vročine take nočne veselice... zbujata se vsako uro, tulita, besnita... Pa vsakokrat sta čisto premočena, tako se spotita od vročine. Eh ja, jaz komaj čakam konec poletja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3213
8.8.2012 21:24:09   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: cilla

Mi imamo od te vročine take nočne veselice... zbujata se vsako uro, tulita, besnita... Pa vsakokrat sta čisto premočena, tako se spotita od vročine. Eh ja, jaz komaj čakam konec poletja user posted image

Kaj pa ju imaš oblečena in pokrita?

Naša spi le v bodiju in odkrita.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 8.8.2012 21:27:56 >

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
8.8.2012 21:35:39   
cilla
Spita v plenici in majčki s kratkimi rokavi. Nič pokrita. Sem ju probala dat spat samo v plenici, pa spet ni šlo, ker sta se pa čez kake tri ure ohladila in sta se spet zbudila in jok.
Tako se spotita, da ju sredi noči preoblačim, ker sta majčki mokri za ožet. Pa postelja, pa onadva... mah. Sej ne vem več, najprej sem krivila zobe, potem šesto bolezen, pa spet zobe, zdaj je vročina, že tri tedne imamo te nočne žurke. Upam, da je to faza in bo minilo (čim prej).

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.8.2012 23:01:30   
Kasija
lepo te je slisat korinca. jaz sem se prislinila semle, jap. user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

o Kasija, ti pa si bila v nosečnosti z nami. Prav lahko bi ponovile tisti kafetek, le da tokrat z otročki :)

matkurja hvala za linke za amazon!

trnuljcica za vrtec lahko oddas max 1 mesec pred vpisom v vrtec, vsaj v nasem csd so mi rekli tako.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 8.8.2012 23:03:40 >

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
9.8.2012 6:57:34   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
ali izberes 9-36kg stolcek. tam so pa dobro ocenjeni tisti, ki jih je lily omenila kidy-ji. ki imajo mizico, ki nekatere otroke moti.

To je res. Našo večjo punco je sprva motila in sem jo morala polepiti z različnimi sličicami, da se je navadila nanjo. Mlajša se pa mi niti enkrat pritožila in prav super se obnese pri daljši vožnji, ker da na mizico roko, se nasloni nanjo z glavico in prav lepo spi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
trnuljcica za vrtec lahko oddas max 1 mesec pred vpisom v vrtec, vsaj v nasem csd so mi rekli tako.

Meni je tudi pri nas rekla tako, ko sem spraševala.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
9.8.2012 9:49:10   
n€na
Jutro

evo pijem kavico tastarešja pa se s tamalim igrauser posted image

Pri nas so se nekako za nekaj časa upam končale nočne veselice, saj je na plano pokukal že drugi zobekuser posted image Danes ponoči se je zbudil samo enkrat in je malo pomalical in zasapal dalje.

za vse ki ste v padalnem klubu.user posted image ....upam, da so buške že zginle in da ni bilo resnejših posledicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

avtosedež...nam je zaenkrat lupinica še prav, ampak se tako dviguje v njej, da razmišljam, da bi ga prestavila v večji sedež. Imam pa rumerja in mi je zakon. Pri tastarejši se je dobro odnesel in ga bom uporabila še za tamlajšega.

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

Glede razvoja pa opažem, da so si dojenčki močno različni: naša npr. že sedi, kobaca in se dviguje na nogice...nimamo pa še niti enega zoba...na koncu koncev pa itak vsi sedijo, hodijo in (upam) IMAJO ZOBE user posted image .

Moj sicer sedi in ima dva zobka, ostalo je pa ga ne interesira preveč. Edino kar še zna je Plesati. tako je posrečen. Kadar sliši muziko se začne tako guncat in mahat zrokami, da ga je veselje gledatuser posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
9.8.2012 11:18:48   
n€na

za vse ki ste v padalnem klubu.user posted image ....upam, da so buške že zginle in da ni bilo resnejših posledicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No evo pa smo tudi mi v padalnem klubu...SE je mali mojemu nekako dvignil in je kar poletel proti tlomuser posted image Valda panika...Sem mju na mesto udarca namazala margarino in upam, da ne bo imel dosti plavega čela. Sem pa tudi klicala v ZD P in mi je rekla, da naj ga opazujem in naj bom pozorna na simptome : DA postane full zaspan v času ko ni njegova ura za spanje, če bruha, če ne odpira obeh oči hkrati.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.8.2012 11:05:15   
Mistica

n€na - user posted image user posted image Kako je mali danes?
Tudi jaz sem še dodatno previdna, ko berem vaše "nezgode" in se sprašujem - ali smo sploh lahko dovolj previdni s temi malimi vrtavkami? user posted image

Kje ste vse ostale? A ste vse zbežale na morje, ko je vreme nekoliko bolj znosno? user posted image

Lp

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.8.2012 12:43:04   
kimica86
Pozdravljene..
Me ni bilo že par dni tukaj pada se malo oglasim user posted image

Avtosedež: Nismo še neki full razmišljali, ma najbolj se nam dopadejo od Romerja al Maxi Cosi.. Pa se bomo dogovorili 1x septembra, ker mislim, da jo bom morala pred dopolnjenih 8 mescev vzet ven, ker je že sedaj precej stisnjena v lupinici in ji je zato še bolj vroče..

Padalski klub: joojjjj. meni bi se čisto ušlatalo, da mi tamala pade s postelje user posted image user posted image 1x se je udarila v ograjico od posteljice in imela buško in sem se pošteno prestrašila. da mi pade pa, ajejjj user posted image Jaz, če jo pustim na naši postelji jo fejst obložim okoli s povštri. ker, če ne ona se kobaca in oponaša čevapčil in bi ziher padla..

Zbujanje ponoči: Alina se ponoči ne zbuja zaradi vročine.. Če se zbudi je to večinoma zaradi lakote.. Jo nahranim pa previjem in dam nazaj spat in potem spi še 3-4urce.. Imamo pa v spalnici 27 stopinj in spi v bodiju brez rokavov in ne pokrita in ji je lih prav..

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.8.2012 15:02:02   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Padalski klub: joojjjj. meni bi se čisto ušlatalo, da mi tamala pade s postelje user posted image user posted image 1x se je udarila v ograjico od posteljice in imela buško in sem se pošteno prestrašila. da mi pade pa, ajejjj user posted image Jaz, če jo pustim na naši postelji jo fejst obložim okoli s povštri. ker, če ne ona se kobaca in oponaša čevapčil in bi ziher padla..

Kimica, naš je bil okrog in okrog založen s kovtri in povštri, pa je čez splezal al pa se je prekucnu na pol, pol je pa na drugo stran prevegnu. Sam tolk, da boš vedla, da taka zaščita ni dovolj.

Glede lakote ponoči bi pa rekla samo to, da kar je zbujanja ponoči po 6 mesecu, to ni več lakota. Probaj jo odvadit, če ne boš to delala še nekaj časa. Pri naših prijateljih je tamala stara že leto in pol, pa še zmeraj ponoči je, ker so jo tako navadli.
Naš recimo že ful cajta ponoči ne je, pa tudi ko se zjutraj zbudi po 8 in več urah od zadnjega obroka, ni takoj lačen in zdrži še nekaj časa do flaške.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.8.2012 15:03:01   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Kje ste vse ostale? A ste vse zbežale na morje, ko je vreme nekoliko bolj znosno? user posted image

Lp

Nismo šli še na morje. SMo mislili it septembra, pa se mi mogoče obeta že služba septembra in bomo mogli zdaj enkrat pobegnit za par dni.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.8.2012 15:23:21   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Glede lakote ponoči bi pa rekla samo to, da kar je zbujanja ponoči po 6 mesecu, to ni več lakota. Probaj jo odvadit, če ne boš to delala še nekaj časa. Pri naših prijateljih je tamala stara že leto in pol, pa še zmeraj ponoči je, ker so jo tako navadli.
Naš recimo že ful cajta ponoči ne je, pa tudi ko se zjutraj zbudi po 8 in več urah od zadnjega obroka, ni takoj lačen in zdrži še nekaj časa do flaške.

Matkurja: tukaj se pa ne morem povsem strinjati s tabo. Večina otrok sicer nekje po 6 mesecu, oziroma, ko čez dan zaužijejo dovolj goste hrane, ne rabi več nočnega obroka, so pa tudi taki, ki ga. Moj prvi je do skoraj tretjega leta zvečer pojedel večerjo, čez popil največjo Aventovo flašo čokolina (tako gost, da je ravno še šel skozi cucelj), pa je vseeno okoli 3-4 ure zjutraj rabil še pol do celo tako dozo čokolina, da je spal do šestih. Otroci so si pač različni in vedno lahko najdeš takega, ki ne pade v "kalup", pa vseeno ni razvajen.

Morje: ja moje morje so trenutno škatle in prekladanje vsega živega, smo namreč v aktivnem delu selitve. O pravem pa lahko lestos več ali manj samo še sanjam.

lep vikend vsem

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.8.2012 15:30:43   
vijolica2
Sem že zjutraj napisala dolgi post pa mi je vse zaštekalo user posted image

Uglavnem, pri nas veselo stojimo-mali je čsit divji in ni niti sekunde pri mer-ne pretiravam. Pri nas nebi nobena zaščita več pomagala saj vse prepleza.user posted image Ob vse kar se lahko prime se dvigne. V posteljici tudi že stoji.

Cilla Kako kaj vaše nočno hranjenje in probavanje s vodo? Ker pri meni se mali še vedno zbuja, tudi po 3-4x na noč in samo jošk ga uspavauser posted image . VEM, da ni lačen, samo ne vem zakaj se tako pogosto zbuja. Sva rekla z mojim da bova sedaj, ko bo moj imel več časa(da se tudi on ponoči zbuja) probala najprej z vodo. Pa da mu bo on dal piti. Ker baje mali voha mleko, se pravi da mene ne sme biti zraven. Samo ker vem da bo tak jokuser posted image Ali ima katera še kakšen predlog kako ukiniti nočno zbujanje?

Avtosedež sem razmišljala da bi ga kupiti v septembru, saj gremo še enkrat na morje. Ker v lupinci se tako poti in kuha. Samo sedaj ne vem, ker se pisale da ste imele prve tako dolgo notri. Se pa tudi nagibamo na Romerja-brez isofiksa. Hvala tisti ki je napisala za Amazon. Bomo tudi mi tako naročili, se veliko bolj splača. Ta BC ma tako nabite cene da je groza!!

Sedajle v miru spijem kavico, potem pa se po dooolgem času dobim s puncami s faksa, za par urc da poklepetamouser posted image . Moja mami bo pa malega mela.

Sedaj pa morem najdet kako super druper poceni ponudbo za morjeuser posted image

Vrtec mi še nič nismo dobili.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......