cilla
|
vijolica2, Besafe ima res dobre sedeže. Vsaj tisti do 18 kil je bil na Adacovih testih super ocenjen. Jaz sem gledala Izi Combi X3 z isofixom, ker se da obrnit tudi obratno od smeri vožnje. Ampak je en 400€ (tudi v tujini ni cena nič nižja, očitno imajo priporočeno ceno), kar zame pomeni 800€ za dva stolčka (in ko grem nazaj v službo, bomo rabili še dva za v možev avto ), tako da sem na koncu pristala na cenejši varjanti Concord. sadje... moja dva tudi jesta vse sveže (doslej jedli breskve, jabolka, ribez, borovnice, hruško, slive, marelice, lubenico in melono). Za dopoldansko malico so trenutno breskve, ker je pač sezona, in jih zmiksam le zato, da potem tisti gosti sok uporabim namesto vode za zmešat žitno kašico. Po prvih tednih debelega gledanja, kašljanja, zaletavanja itd. sta tudi moja dva pogruntala, da je sadje v koščkih fajn. Če bi si kaj podobnega mislila še o npr. rižu, zelenjavi,... bi bila jaz zelo vesela, tako pa jima moram zelenjavo še vedno precej mečkat/pasirat, sploh tamanjši zažene celo histerijo, če mu v usta porinem žličko kosila s celim rižem. S kakim koščkom piščančka take drame seveda ni . Mi še vedno ne spimo ponoči. Niti za vikend, ko sva jih peljala v Atlantis plavat, in sta bila crknjena za umret, ni ratalo prespat do jutra. Je bilo že ob 1h prepevanje oz. tuljenje s pi***njem, metanjem glave v znak, mahanjem z rokami, brcanjem... Eh, sej bo bolje, ko se shladi Moja dva se še vedno zbujata čisto prepotena, vroče jima je 24/7, ves čas imata temperaturo malo nad 37. Bo že. Zdaj ju peljem mal k tašči, da bom imela par ur za popucat stanovanje in naredit špežo. Ne da se mi več vlačit po marketu dvojnega vozička in vozička za nakupe.
|