Trobentica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Pa še to, zelo pogrešam nekatere punce, ki so bile od začetka kar aktivne tukaj. OK, tiste, ki so na FB, so pač tam, ampak od enih, ki jih ni na FB pa že dolgo ni nobenega glasu. Mislim na Mistico pa Ananunez, pa Trobentico... Hvalaaa Matkurja , ja res me že dolgo ni bilo tu, sicer na netu sem precej, tako tukaj kot tudi na FB, ampak več al manj bolj berem in si beležim vaše nasvete in izkušnje, pišem pa bolj tako-tako, ker preden vse preberem in si kaj zabeležim oz. shranim, že zmanjka časa za kakšen komentar . Drugače pa - naš sonček Mark je zelo priden, sploh pri spanju tako ponoči kot čez dan. Kar se tiče GH, uvajamo šele prvi obrok. Ne poje nekaj dosti...koliko je to količinsko, nimam pojma, ker ne merim in tut ne mislim merit, razen če mi bo P dala kakšna drugačna navodila, če bi bilo potrebno...pač poje kolikor poje, dokler odpira usta pač jemo, potem končamo...in včasih poje celo porcijo, včasih le par žličk, tako da je potem odvisno a je zadost za nekaj časa, al smo pa čez pol ure že na mleku... Kar se tiče čebljanja&pogovarjanja - še nič konkretnega, le različni zvoki&jamranje&stokanje....obračamo se tudi še ne, razen na bok in v krogu, ga zjutraj najdem čisto drugje v posteljici in obrnjenega kontra :) No, danes me je presenetil, se je parkrat obrnil na trebušček, sem bla čist vesela rokice mu pa ni uspelo vedno dat ven, tako da je bil potem jok. Pa prvič se je zgodilo danes, da ko sem ga dala zvečer spat, zaslišim po nekaj časa fuuul dretje, grem pogledat, on pa na trebuščku in se ful joka, bogec, se je komaj pomiril potem. Očitno se bo začel obračat al kaj...ufff to bo potem "dela", ko ga bo treba nazaj dajat hehe No takole zaenkrat, pa drugič kaj več, zdej grem pa spattttt, lepo bodte, pozdravčke vsem Mistica pa trenutno uživa na morju....
< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 17.7.2012 22:54:24 >
|