|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
27.2.2012 12:35:15   
anckica
Dober dan 

Kakšen lep sonček, jupiii Letošnja zima nam je res poklonila velikoooo sončka!

Pattsy zelo mi je žal, upam da vama takoj uspe in bo naslednjih 9 mesecev vse ok!

Tiste slabosti, ki sem jih imela prejšnji vikend so izginile, slabo mi je edino po zelenjavi(še posebaj, če jem čebulo ali česen, ker ta okus ostane še lep čas v ustih in mi ni prijetno v želodcu), kar pa ni dobro ne zdravo zame in za plodek, ker to pomeni da posledično tega toliko manj pojem...
Jst imam tudi povečan beli tok, sicer ni neke krize, pa tudi smrdi ne... Prsi so se rahlo umirile, opažam da če ležim na hrbtu in se potem prekotalim na bok me zelo bolijo ali če vstanem po temu ko sem na hrbtu ležala... Upam da bo tudi to počasi izzvenelo.
Naša občina je smotana kar se denarja tiče in o tem kdo ga dobi določa komisija....

Nas je že 40
Pa v pisanju smo/ predvsem STE zelo pridne! Bomo prehitele septembrke pa so en mesec pred nami
Aja pa še to: KOMAJ ČAKAM ČETRTEK!!! Upam da zagledam srčka in ga tudi slišim! S sva se odločila da greva skupaj na pregled, ker sem zvedela da je pri moje G lahko na vsakem pregledu z mano

Želim vam en lep in nenaporen dan še naprej

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.2.2012 12:37:49   
anckica
Ne vem kaj je spet s to ringarajo narobe, nobenega smeškota in ostalih stvari ni pokazalo....zato ni nobenih pik in klicajev, ah ja...

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.2.2012 12:42:28   
darchy82
cebelica81 jst sem bila pred leti zelo slabokrvna (vrednost železa je bila 90) pa sem se slabo počutila, brez moči in volje sem bila, konstantno me je glava bolela, k zdravniku sem šla pa zato, ker sem en večer skup padla. Če misliš da je kaj narobe bi jst na tvojem mestu to povedala zdravnici ali kar G. Od takrat naprej pa že ves čas jemljem Algoaktiv od Medexa ker ima not veliko železa in folne kisline.
Drugače pa slabosti pri meni še kar vztrajajo čez cel dan, čeprav zaenkrat bruhala še nisem na srečo. Pa konstatno sem lačna. Sploh si ne upam na vago stopit user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.2.2012 13:24:25   
princess13
Pozdravljene!

No, jaz sem že cela nervozna in komaj čakam na pregled. Namreč imam ga šele ob 18h, ker danes dela moja G popoldne. Danes sem tudi vstopila v 8t, tako da user posted image bi se moral že videt, a ne? user posted image Bo pa šel moj dragi zraven, ker me pelje, pa da ne bo v avtu čakal, me bo čakalnici. Že to mi veliko pomeni, da vem, da je zunaj, če bi slučajno šlo kaj narobe...
Drugače pa so se moje hude slabosti nehale v petek. Tak čisto malo še imam ob jutrih občutek slabosti, ampak ni omembe vredno.
Jaz sem tudi slabokrvna (vsaj bila sem kakšni 2 leti nazaj), zato mi je G priporočila Elevit, ker vsebujejo veliko železa. Sem si jih ravno včeraj kupila, veliko pakiranje, 100 komadov, 33€ user posted image

Lep preostanek dneva vam želim, pa se tipkamo! user posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.2.2012 13:27:21   
mmojka
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica81

Težava je v tem, da se počutim kot vi imela gripo (boleči sklepi, mišice, splošna utrujenost in podobno) - ali pa je to normalno, kaj pa vem.

Evo, točno tako se jaz počutim! Potem pa ne vem a se slabo počutim zaradi prikrite viroze ali slabosti ali zakaj. Pa večkrat imam občutek vrtoglavice...kot da malo manjka pa bom skupaj padla. Vse moram počasi delat.
V prvi user posted image  nisem imela problemov z železom tako, da mislim, da tudi zdaj pri meni ni to razlog. Bomo pa videli...a še ne tako kmalu user posted image

Obilen izcedek imam tudi jaz. Ni pa rjav ali podobno. V bistvu je bolj ko ne tak voden. Sigurno zaradi hormonov user posted image

pridne ste pa res za klepetat...moram kar redno čekirat, če ne sem čisto out user posted image

papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 855
27.2.2012 14:42:55   
johanna
ojla punce

imam eno vprašanje. kam bote šle na NS. jst sem se naročila dr. Strahovi pa mi ni, da bi šla k njen. V prvi user posted image sem bila, pa je blo ok-nič posebnega. zdej pa slišim same kritike in da skor vsako prestraši da neki naj nebi bilo ok in da naprej na krvne teste.
pozna katera Ksenijo Geršak? sem slišala, da bi naj bila super in bi se k njej naročila pa ne vem kje jo naj kontaktiram. sploh ne najdem na netu kje dela user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.2.2012 14:48:44   
odavoda
Johanna, jaz kot rečeno k dr. Pušenjaku - bila že prej 2 x in obakrat zelo zadovoljna!

(odgovor članu johanna)
Neposredna povezava do sporočila: 857
27.2.2012 14:58:52   
darchy82
Jst grem na nuhalno v Bežigrajski dvor. Se grem v sredo naročit. Se mi pa ful vlečejo tile dnevi do pregleda, sploh zaradi krvavitev ki sem jih imela, čeprav je že zdavnaj minilo.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu odavoda)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.2.2012 15:25:16   
Medved Pu
Uh, ste pa res pridne! Moram kar hitet za vse prebrat!user posted image
Sm pa včasih malo v skrbeh. Sicer sem tukaj med najstarejšimi, a ker je to moja prva user posted image , se počutim kot malček v vrtcu. Se mi zdi, da toliko reči še ne vem...

Malo me tudi skrbi, ker se na momente zazdi, da nisem več noseča... mi je kar hudo za vse, ki imate slabosti, a tako ste vsaj gvišne, da je pikica še tamuser posted image . Jst sm mela rahle slabosti le par dni, potem se je vse umirlo. Zdaj me prime samo za kake pol urce kak dan. Pa parkrat sem imela nekaj krčev v predelu maternice in sem se spet prestrašila. Prsi so tudi bolj občutljive, pa težko spim na trebuhu. A drugače... ne čutim prav nič... En dan sem kar energično popravljala okrog hiše, pa sem se počutila super. Po vsem, kar sem slišala, bi morala bit bolj zmaltrana. Je pa res da sem potem drug dan bla bolj na off. Železo itak jemljem že tako ali tako, ker sem slabokrvna.
Najraje bi si šla kupit še en clearblue...a nisem imela nobene krvavitve, tako, da upam, da je vse ok. Verjetno samo paničarim, ker je zame vse novo. user posted image

Uh, oproste, pišem zelo nepovezano, a je tolko misli in vprašanj v glavi!
Pa še toliko časa moram čakat na pregled! Komaj čakam, da mi G potrdi, da je z najino pikico vse OK.

Toliko za danes, ko bo čas, pa se spet malo oglasim. Bodte fajn in čimbolj mirno user posted image ! user posted image

Aja, Patsy: mi je zelo žal zate! Tudi jaz ti pošiljam en velik objemuser posted image in zaupam, da bo v prihodnje ratalo!

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 859
27.2.2012 20:01:50   
GregUr
no moje počutje se pa očitno z vremenom dviguje na bolj pozitivo user posted image sicer mi je še slabo, ampak ni tako hudo, sem se že navadila. je pa tako. razmišljam, da bo npr. čas za kosilo, si v glavi premlevam vse možne variante ki bi lahko pristale na krožniku (pa sem jih včasih oboževala), pa me nobena ne prepriča da bi si jo pripravila. Potem pride en čuden "flash" user posted image ko si zaželim MUSAKO user posted image , moja prijazna mami gre to takoj delat, pol mi nafila na krožnik, po drugem grižljaju pa sama sebe sprašujem "kako hudiča mi je uspelo zgoltati ta dva grižljaja??!" in vse skupi pustim kot da bi imela pred sabo jed, ki je sploh ne maram. user posted image grozna sem user posted image
medved pu vem kako ti je. mislim da smo vse enkrat na tem, tudi jaz sem bila v teh strahovih, ampak moraš razmišljati pozitivno. saj nimaš nobenega znaka da bi bilo kaj narobe! veš da če nosečnica nima znakov nosečnosti to še nič ne pomeni. nekatere preživijo 9 mesecev brez da bi vedele da so noseče - no razen trebuščka, kasneje pa user posted image user posted image tako da se ne sekiraj, vse bo ok! user posted image

(odgovor članu Medved Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.2.2012 20:31:13   
daška91
Zdravo sem mamica še ne 7mesečnemu sinčku Nejcu. Živimo v Kranjski Gori no jaz sem tukaj šele 1 leto.Sedaj me pa zanima če je katera mamica tukaj iz Kranjske Gore , ki ne poznam nobene tukaj okoli user posted image user posted image ?? Bi bla zlo vesela da bi skupaj vozičkal...lp Daša

Neposredna povezava do sporočila: 861
27.2.2012 20:39:16   
Anonimen
suzy85:A to dA cELJE.u LEPO ,POTEM mi dobimo to ;)
Dobrodošle vse nove in srečno do pregledov in na veliko božajte -mo tre buščke,jaz bejbija vsako jutro in večer pozdravim ;)))))

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
27.2.2012 22:59:21   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
suzy85:A to dA cELJE.u LEPO ,POTEM mi dobimo to ;)

Žal ne. Občina Slovenske Konjice user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
28.2.2012 7:19:49   
zaspančka
Jutro, punce.

Mene pa od včeraj rahlo skrbi za tole mojo pikico... Popoldne se mi je pojavil rjav izcedek. Sem klicala na ginekološko pa so mi rekli, da je to normalno in da naj se ne sekiram. Ponoči ni bilo nič, zdaj zjutraj pa je spet malo rjavega... Moj G dela šele v četrtek. Strah me je predvsem zato, ker še nisem bila na pregledu in sploh ne vem, a pikici bije srček, a raste, kaj se dogaja notri. Če bi vedela, da je pikica ok, se tud za izcedek ne bi tolk sekirala....user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 864
28.2.2012 7:54:00   
GreTEJ
Dobro jutro user posted image

Zaspančka, jaz sem zadnjič spraševala o teh rjavih izcedkih. V prvi nosečnosti sem imela rjav izcedek, sem šla prav v materinsko knjigo gledat, v desetem tednu. Trajalo je dva dni, ker me je skrbelo sem se šla pokazat in je bilo vse ok. V drugi nosečnosti ni bilo nobenih izcedkov, v tretji nosečnosti je bil krvav izcedek, takrat se je končalo z abrazijo. Zdaj sem imela pa rjav izcedek v četrtek in petek prejšnji teden. Kot je rekla GregUr, je možno, da je to od spolnega odnosa. Sem pa veliko brskala po internetu in se potolažila s tem, da se to zgodi 1/3 nosečkam in da je to čiščenje maternice. Ko sem se naročila na pregled sem to omenila tudi medicinski sestri in je to potrdila in da če sem prejšnjič imela abrazijo lahko sploh pričakujem, da se maternica čisti. Tudi jaz prvega pregleda še nisem imela. Le upam lahko, da je vse ok. Prav tako želim tudi tebi. Če bi se pa izcedek povečeval in postajal bolj krvav se pa le pojdi pokazat. user posted image

Johanna, ne poznam Ksenije Geršak. Jaz grem k Pušenjaku.

Princess13, kako je bilo na pregledu. Hitro poročaj. user posted image

GregUr, tako kot je rekla Cebelica81, veliko je žensk, ki ne morejo zanositi in to ne pomeni, da se ti ne smeš veseliti svojega. Vem, da je to lahko reči, ker se tudi jaz ukvarjam s tem. Težko mi bo povedat najboljši prijateljici da sem noseča, medtem ko se onadva že nekaj let trudita, da bi dobila svojega dojenčka. In srečno na pregledu.

Zdaj moram pa na delo. Lep dan vsem

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
28.2.2012 8:20:26   
Abrakadabra
Jutro

Včeraj nisem mogla nič napisat, mi ni povezalo :(

Princess, kako je bilo včeraj? Upam, da vse vreduuser posted image

Rjavi zcedki so izgleda res kar pogosti, tako da nič skrbet, dokler se ful v veliki količini ne pojavijo ali pa da ne postanejo krvavi... Sem pa imela v prva dva meseca normalno M in še dobro, da nisem bila prepričana da sem noseča, če ne bi se mi zmešalo od skrbi. Sem pa naredila takrat test in je bil negativen, čeprav sem že bila noseča. Mi je bilo čudno.

Jaz grem na NS v Dravlje k Babnikovi. Sem bila že pri njej in je zelo vredu. Je pa še veliko časa za naročit se, če boste imele pregled v 10.tednu

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 866
28.2.2012 8:32:01   
Anonimen
Kolikor sem jaz zasledila, je problem izcedkov, če je sveža kri. Jaz jih sicer še nikoli nisem imela (HB!!). Srečno Zaspančkauser posted image Držim pesti, da se bo srček v četrtek slišal in videl!!!
Meni počasi postaja slabo user posted image in to zvečer.... jaooooo....

(odgovor članu Abrakadabra)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
28.2.2012 8:34:57   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz sem pa zdaj v službi, pa se mi zdi, da kak dan prezgodaj user posted image Sem ko kupček nesreče tule za mizo, pa bo že. Slabo mi je pa itak skos po malem.

dr. Knowitall

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
28.2.2012 9:25:02   
cebelica81
Dobro jutro!

Tudi jaz sem v službi. Malo mi je še vedno slabo, ampak se kar držim. Sem danes spala 10 ur ponoči, tako da se kar dobro počutim. Nisem tako zelo utrujena kot ostale dni. Upam, da bo to trajalo do popoldneva. Mislim, da bom tudi danes kar s tamalo šla spat, ker mi res sede, da se spočijem.

Drugače pa pri nas vse ok. Nič kaj posebno se ne počutim noseča, bolj bolna zaradi zamašenega nosu, bolečih mišic in utrujenosti. Tudi rahlo slabost bi lahko temu pripisala. Je pa res, da imam tudi precejšen izcedek, ampak nič kaj obarvan.

zaspančka, tudi jaz sem imela v 1. user posted image rjav in celo roza izcedek, pa je bilo vse vredu. Pojavil se mi je v 7. tednu (ne vem vzroka) pa potem še enkrat v 9. tednu po prvem pregledu pri G. Obakrat sem bila na urgenci, kjer so pogledali pikico in povedali, da je vse ok user posted image . Je pa to precej običajna stvar v začetnih tednih, tako da naj te ne skrbi preveč. Če te pa, pa kar na urgenco pojdi in bodo pogledali. Ne vem iz kje si, ampak V LJ vem da so zelo prijazni.

Tile dnevi so pa kar polni s pregledi. Punce, sporočite kako je šlo: princess13, GregUr, pa mislim da od turquoise še tudi nismo slišali novičk. Do mojega pregleda je samo še 6 dni user posted image . Upam, da čim prej minejo.

Lep dan vam želim in čim manj slabosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 869
28.2.2012 9:40:39   
princess13
Dobro jutro user posted image

Evo mene user posted image Da vam povem kako je bilo na 1.pregledu. To je res trenutek, ki si ga zapomniš za vse življenje. Videla sem mojo malo pikico, veliko 3,3mm user posted image , ko pa sem videla in slišala še user posted image je bila pa pika na i. Neverjeten čudež! Vse je na pravem mestu, nobenih nepravilnosti...Tudi slikico sem dobila, pa materinsko knjižico + ogromno neke literature user posted image Zdaj sem lahko pomirjena, ko vem, da je vse ok in da srček bije. Moram it še kri dat en dan, pa na NS naročit, ampak za to je še čas. Nekje po 10t bom poklicala. Slabosti so pa pri meni minile. No zjutraj me samo malo stisne, ampak je takoj boljše. Hvala bogu user posted image

Danes ima pa GregUr pregled user posted image Poročaj potem user posted image

Novi podatki za seznamček:
PDP 15.10.
Naslednji pregled: 25.4.

Neposredna povezava do sporočila: 870
28.2.2012 9:42:57   
Abrakadabra
cebelica81, ja super je takole spat. Meni žal ne uspe, si pa želim en večer it malo prej, ker sem zjutraj potem kar utrujena. En teden bo pa hitro minil-do pregledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
28.2.2012 9:44:24   
Abrakadabra
Princess super za pregleduser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 872
28.2.2012 9:50:09   
mamica^2
jaz sem imela tezave z rjavim do rdecim izcedkom zacetek febraurja...G ni odkril vzroka krvavitve po parih dneh se je zadeva umirila...sedaj obcasno se pride do takega izcedka ampak to mogoce enkrat na dan. v prvi nosecnosti sem pa kar mocno krvavela,prespala v bolnici,bla 2x na urgenci in se sedaj ne vrm vzroka teh krvavitev. se mi zdi da ce pride do SS mora bit poleg krvavitve tudi kak krc... ce tega ni po moje ni nic hudega. je treba vzet v zakup da se maternica siri,da je to trenutno zelo prekrvavljen organ. pa je hitro kje kak hematom ali pa res kaksna stara kri...Skratka nekaj kar ne spada zraven.

jaz pa pocivam,zbudila sem se z glavobolom in na sploh slabim pocutjem. je moj ostal doma zaradi malih 2,ki se furata bolnisko...se nismo konec z AB.

pocasi tudi jaz odstevam dneve do prvega zaresnega pregleda in se ga ze veselim.
nekih hudih slabosti ni...ce ne pojem kaj takoj ko zacutim lakoto je kriza ampak ko pojem je boljse. pomagajo mi bobi palcke. pijem kot zolna,skos sem zejna.

vem da totalno prezgodaj ampak malo za glodat(klepetat) punce ki imate otrocke od prej, katere vozicke ste imele? kar se tega tice ceprav imam 2mulca sem cista zacetnica :))

Neposredna povezava do sporočila: 873
28.2.2012 9:50:35   
anabela 27
Jutro vsem user posted image , tudi jaz se vam pridružujem, rok imam 1.10.,za mano sta 2 pregleda, ponovnega imam 5.3., upam, da bo vse ok. Na prvem pregledu me je ginekolog presenetil z novico, da bosta dva, vendar se srček drugemu ni slišaluser posted image , prav tako ne na zadnjem pregledu, tako da bo očitno samo enuser posted image , ker nisem še utegnila prebrati vsega,me zanima ali ima katera podobne težave? Drage user posted image želim vam lep dan, čim manj zaspanosti in veeeliko dobre voljeuser posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 874
28.2.2012 9:50:59   
cebelica81
Princess13, super za pregled user posted image user posted image user posted image . Res je nepopisno, ja user posted image .

Abrakadabra, meni ponavadi tudi ne uspe, ampak sem si obljubila, da bom začela malo več zase skrbet, ker sem čisto preutrujena in to ni ravno fajn. Potem pa, če je mala zrihtana in spi, vse ostalo ni več nujno. V službi bodo pač morali sprejeti, da naredim malo manj kot pred nosečnostjo. Če je panika pa itak vedno stisnem, ampak zdaj je ni.

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.