Medved Pu
|
Uh, ste pa res pridne! Moram kar hitet za vse prebrat! Sm pa včasih malo v skrbeh. Sicer sem tukaj med najstarejšimi, a ker je to moja prva , se počutim kot malček v vrtcu. Se mi zdi, da toliko reči še ne vem... Malo me tudi skrbi, ker se na momente zazdi, da nisem več noseča... mi je kar hudo za vse, ki imate slabosti, a tako ste vsaj gvišne, da je pikica še tam . Jst sm mela rahle slabosti le par dni, potem se je vse umirlo. Zdaj me prime samo za kake pol urce kak dan. Pa parkrat sem imela nekaj krčev v predelu maternice in sem se spet prestrašila. Prsi so tudi bolj občutljive, pa težko spim na trebuhu. A drugače... ne čutim prav nič... En dan sem kar energično popravljala okrog hiše, pa sem se počutila super. Po vsem, kar sem slišala, bi morala bit bolj zmaltrana. Je pa res da sem potem drug dan bla bolj na off. Železo itak jemljem že tako ali tako, ker sem slabokrvna. Najraje bi si šla kupit še en clearblue...a nisem imela nobene krvavitve, tako, da upam, da je vse ok. Verjetno samo paničarim, ker je zame vse novo. Uh, oproste, pišem zelo nepovezano, a je tolko misli in vprašanj v glavi! Pa še toliko časa moram čakat na pregled! Komaj čakam, da mi G potrdi, da je z najino pikico vse OK. Toliko za danes, ko bo čas, pa se spet malo oglasim. Bodte fajn in čimbolj mirno ! Aja, Patsy: mi je zelo žal zate! Tudi jaz ti pošiljam en velik objem in zaupam, da bo v prihodnje ratalo!
|