|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
28.2.2012 15:53:40   
GregUr
živjo punčare! se opravičujem, komaj zdaj sem šele prišla iz pregleda user posted image

VSE V NAJLEPŠEM REDU!

vidijo se že rokice, nogice! ijooooj user posted image videla sem srček, ga tudi slišala, smo pa ponosnih 1,62cm VELIIIKI user posted image (točno konec osmega tedna).
dobila sem dve slikici, materinsko knjižico, izvide (super vse, negativna ta toxo), zredila sem se v treh tednih za slabo kilo. krvno skupino mam pa 0.

naslednji pregled pa imam 20.3..

Princess, kako to da imaš šele konec aprila datum za naslednji pregled?

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.2.2012 16:07:12   
Abrakadabra
GregUr super za uspešen pregleduser posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 902
28.2.2012 16:57:26   
Medved Pu
Hvala pupe! Vem, da sem malo paničarla. Kaj si čem.. vse je tako novo in nepredstavljivo user posted image user posted image . Pa še tisti prvi pregled je komaj drugi teden...toliko stvari bi rada vprašala G! Se skoz sprašujem, če delam reči prav, ali če s čim škodujem moji mali pikici.. pa si potem rečem, da se moram ravnat tudi po občutku in bo vse ok.user posted image

Sicer pa ne delam planov za tolko naprej (npr. o vozičku še sanjam ne), skušam živet sproti. Ponavadi sm bolj flegma. Verjamem pa, da me zna ob določenem času tudi zagrabit in bom letala okrog po trgovinah. user posted image
Mi je zanimivo, da mi v nasprotju z mnogimi vami hrana še ni zasmrdela... nasprotno, včasih občutim prav volčjo lakoto in bi požrla celega vola. Se moram kontrolirat, da se ne zredim.
Me zanima, če katera od vas redno telovadi zdaj v nosečnosti. Sama hodim na pilates 1x tedensko in se mi zdi, da je OK, samo se pazim, da ne obremenjujem preveč trebuha. Kako pa vi?

Srčekgirl: tudi jst sem Rh - . Kar vem, naj bi pri prvem otroku to ne bila težava, je pa lahko pri naslednjih. Tebi so verjetno po prvem porodu dali injekcijo? Je blo s tem vse ok?

Bodte fajn in pozdrav vsem novim! user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 903
28.2.2012 17:13:54   
Abrakadabra
Medved Pu čisto normalno je to, da se čuvaš in da si bolj previdna. Pri prvi nosečnosti je vedno tako. Jaz zdaj dvigujem stvari, ki jih v prejšnji bog ne daj da biuser posted image , pa niso težke, ampak sem kr komplicirala, da ne bom dvigovala ničesar, ker sem kr mislila, da bi lahko bilo kaj narobe. Zdaj pa dvignem veliko stvari, ne pretiravam-mojega malega, ki ima 17kg pa ne dvignem že od začetka in se je tudi navadil in ve, da ga pač ne bom dvignila. Je kr velik za še ne 3 letnika, tzato ima tudi toliko kguser posted image

Injekcijo se pa dobi enkrat vmes, pa še potem po porodu, kolikor vem.

(odgovor članu Medved Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 904
28.2.2012 18:05:54   
kris555
gregUr super za pregled. Držite pesti tudi zame, kar cel teden.
Pregled imam v ponedeljek.user posted image

Jaz imam rahle slabosti, pa neprestano me špika spodaj, včasih bolj včasih manj.
Si že mislim kako mali telovadi notri.user posted image user posted image

(odgovor članu Abrakadabra)
Neposredna povezava do sporočila: 905
28.2.2012 18:32:28   
princess13
GregUr user posted image za pregled! Kaj vidijo se že rokice in nogice? Jeeeeeeeeeeeee kako lepo!!! user posted image
Jaz krvi še nisem šla dat, tako da me še malo skrbi kakšni bodo kaj izvidi.
Glede naslednjega pregleda je pa tak...moja G mora bit nekaj posebnega user posted image že pri 1.pregledu je bilo drugače kot pri večini, ko mi ni dala datuma, ampak je rekla, da me pokliče. No zdaj mi je pa rekla, da v marcu bom tak mela NS, tako da pregled pri njej ne bo potreben, zato me je pa naročila šele konec aprila. Izvide od NS moram takoj nest k njej in če bi bilo karkoli narobe, bi me prej naročila na pregled.
Pa rekla je, da se pogostejši pregledi začnejo od 16t naprej...no jaz bom na dan naslednjega pregleda dopolnila 15t. Te že ve kaj dela user posted image Glavno, da je 1.pregled za mano in da vse štima!

Mene zvečer daje grozna utrujenost. Slabosti so minile, zdaj se bom pa ubadala z utrujenostjo user posted image

< Sporočilo je popravil princess13 -- 28.2.2012 18:33:29 >

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 906
28.2.2012 19:19:17   
GregUr
medved pu vse smo po malem take. nove stvari se dogajajo z našimi telesi, halo, itak da bomo zaskrbljene in radovedne user posted image zato pa mamo tle ena drugouser posted image kar se tiče pa smrdeče hrane se je pri meni začelo kakšen teden nazaj (konec 7. tedna nosečnosti). ni pa rečeno da se ti bo sploh začelo.

kar se tiče telovadbe, če se le da, vsak dan vsaj pol ure hodim. enkrat več, drugič manj, včasih nič. pač, kakor nanese.

kris555 držim pesti najprej da ti čimprej mine do ponedeljka in da bo vse vredu user posted image user posted image
drugače pa mali telovadijo že od 7. tedna naprej, samo so premali da bi me čutile. tko da so pridni user posted image user posted image

princess13 jaaa tudi jaz sem bila v šoku ko mi je kazala okončine, ampak dobro se je videlo le na ekranu v živi sliki. na tej k mi je sprintala, je tak podolgovat fižol videt user posted image user posted image user posted image
zakaj te pa skrbi izvid krvi? zaradi toxe, ali kaj drugega?
ja tale tvoja G je pa res extra G user posted image user posted image zakaj pa kar predvideva da boš šla na NS? meni je samo BEEEŽNO omenila da bi bil čas da se naročim če seveda želim. ne glede na mojo odločitev pa me je naročila čez 3 tedne. uff, pol bom jst vsak teden dol če se od 16. tedna dalje začnejo bolj pogostejši pregledi user posted image user posted image user posted image saj ne da se pritožujem, kar se tega tiče je tale moja G res zlata user posted image
utrujenost pa najlaže prebrodiš s... SPANJEM user posted image user posted image user posted image user posted image

vprašala sem jo, če je potreben vnos omega3 maščobnih kislin v telo v primeru da ne prebavljaš rib... in je rekla da ni tko pomembno, če jem vse ostalo. tako da... no škoditi že ne more jst pravim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 907
28.2.2012 19:28:53   
monci2
Pozdravljene nosečke:))..

no tudi sama sem prišla v tedne slabosti in sem resnično pasivna..:) seveda takrat, ko moja mala pikica spi..:))..Če ne bi imela slabosti, sploh ne bi imela časa razmišljati na nosečnost..vem da sem pri prvi nosečnosti opazila vsak nov znak, bila pozorna na vsako bolečino in neprestano razmišljala o pikici v trebuščku..zdaj,mi žal čas in moja ljubezen tega ne dopuščata..:))

Glede nošenja- v 1. nosečnosti sem tudi sama bila zelo previdna in pozorna na stvari, ki sem jih dvigovala..v tej nimam izbire. Moja bejbika ima pri skoraj 7. mesecih že celih 9 kg in hočeš nočeš, jo moram nositi ( sploh pa ne razmišljam da je nebi, saj je niti približno ne želim prikrajšati česarkoli zaradi nosečnosti..:)

Tudi sama komaj čakam drug teden, da bom prvič slišala mojo ma
lo pikico.

Voziček - imamo stokka in sem super, super, super zadovoljna..nardil je ogromno kilometrov, vozil se povsod ( ne samo po lepo urejeni cesti..:).. Se pa zdaj z mojim odločava za icandy za 2 otroka, saj bomo imeli novorojenčka in 14 mesečno bejbiko, tako da bom imela voziček v enem..:)..

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 908
28.2.2012 20:09:07   
darchy82
Pozdravljene punce user posted image
GregUr čestitke za pregled user posted image user posted image

Vidim da je nekaj govora o vozičkih. Pri nas bo razlika v starosti nekje 20 mesecev, pa ne vem ali je bolje kupit voziček za dvojčke ali raje nekaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=210957

Pa lep večer še naprej vsem.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 909
28.2.2012 20:14:30   
mamica^2
definitivno buggyboard. se mi zdi kupovat voziček za 2, ko je eden že večji metanje denarja stran.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.2.2012 20:21:57   
monci2
darchy82: ja..sem tudi gledala podobno za stokka.. ampak glede na to, da bo moja 1. stara komaj 14 mesecev, se mi še zdi to prehitro?? Po moje še bo kr rabila voziček.. Če bi bila starejša bi se po moje kr odločila za to varianto..

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.2.2012 20:26:56   
darchy82
monci2 pomojem pri vas res bolj v poštev pride voziček za 2, ker 14 mesecev je kar mala razlika. Naša ima zdaj 13 mesecev pa že ful hodi naokrog, ampak itak še ni za kake dolge sprehode, tako da se še veliko vozi v vozičku oz. trenutno bolj v triciklu. Sem pa jst tud bolj za talebuggyboard ampak bom morala ugotovit če se ga da naštimat na to znamko vozička ki ga imamo mi doma. sicer je pa še veliko časa.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 912
28.2.2012 20:27:49   
mamica^2
monci2 moja 2 sta stara 17mesecev in se še vozita v vozičku... punčka tudi še zaspi notri, sine pa zelo težko oz sploh ne.
če bi mela torej samo sineta bi uporabila buggy board.

če že boš kupovala voziček za 2 mogoče rajši probaj z kakšnim rabljenim?
mi imamo za naša 2 voziček hauck roadster duo, novega se iz nemčije dobi že za 200€ (v BC je bil nazadnje 300€)
Ko sta bila majhna sem ju imela v mehkih košarah, ta košara se potem spremeni in pri starejšem otroku služi kot zimska vreča za čez nogice.

v nek strošek zato, da bo voziček v uporabi nekaj mesecev pa ne bi šla... no ampak to je samo moje mnenje.

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.2.2012 20:52:50   
monci2
mamica: jaja..definitivno rabljenega...gledala sem preko e-baya in se že dobijo po zelo lepih cenah..:)

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 914
28.2.2012 21:12:22   
pipika 13
evo, na hitrco, mene lahko izpišete iz seznama oktoberk,.....danes sem imela prvi pregled v 9. tednu in......s plodom ni vse v redu, baje je odmrl in ni utripa, jutr grem na urgenco v Novo mesto, bodo nardili poseg, ali pa povzočili prekintev nosečnosti s tabletko.....na žalost, se mi je to zgodilo že drugič,...zelo sem žalostna, ...vsem želim lepo nosečnost in zdrave otročke
po eni strani mi pravijo, bolje, da je to zdaj, ko pa kasneje, ko bi morala rodit mrtvega otroka s popadki itd.....(ena je to pred kratkim morala v 3. mesecu nosečnosti, ker je bil plod deformiran)......toliko....na žalost, ne morem nič pomagat, želim si pa le, da bi hitro minilouser posted image

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.2.2012 21:21:58   
Mincaa
pipika 13 en velik objem, saj sploh ne vem kaj naj ti rečem...ti pošiljam angelčke v tolažbo. Upam da ti jutri naredijo še en UZ.

user posted image

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.2.2012 21:26:28   
sonček85
sONČEK33 VIDIM DA SI MED SREČNIMI NOSEČKAMI-ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.2.2012 21:28:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 917
28.2.2012 21:27:39   
sonček85
sONČEK33 VIDIM DA SI MED SREČNIMI NOSEČKAMI-ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NO PA MI JE 2X OZNANILO

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.2.2012 21:28:46 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Mincaa)
Neposredna povezava do sporočila: 918
28.2.2012 21:29:44   
Anonimen
sUZY:aJA sem misla da je za Celje.Hvala

pikica 13:velik objem in pozitivno naprej user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
28.2.2012 21:35:55   
Anonimen
Pipika user posted image grozno mi je žal za tvojo pikico. Drži se in ne obupaj. Tudi zate bo posijal sonček user posted image user posted image user posted image

Monci, pa si ti sigurna da bi nabavljala kar voziček za dvojčke? 14 mesecev res ni veliko, samo naprimer našo smo nehali vozit v vozičku pri 18ih mesecih? PA tudi če se bo že še vozila v vozičku, kaj boš čez dan, ko bo tamala v vrtcu z vozičkom za dvojčke enega okrog vozila? Če vam € niso prevelik problem bi bil Bogaboo donkey super za vas, drugače je pa cenejša varianta buggypod.

dr. K

(odgovor članu Mincaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
28.2.2012 21:46:23   
kris555
pipika 13 kar zmrazilo me je, ko sem prebrala. Hudo mi je zate.user posted image user posted image
Vem, da bo tudi zate posijalo novo sončece. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 921
28.2.2012 22:03:35   
suzy85
Čer!

Srčekgirll nisem vedela, da si ti tudi oktobra user posted image Sva že 2. skupaj user posted image

Dvigovanje stvari - hčerka bo maja stara 4 leta in ima 17 kg pa jo kljub temu še dvignem. Sicer se trudim, da čim manj, ampak mi je včasih tako hudo, da je ne bi. Ravno zaradi tega me precej stiska, ker bova večino nosečnosto same in ne bo atija, da bi jo cartal in po raku metal in podobno...

Voziček - midva sva najprej kupila rabljenega Peg perego Pliko. Ker so ga pri varuški kar dobro znucali, smo nekje pri letu dni kupili novega, ki ga bomo uporabljali tudi pri tem user posted image . Le košaro bomo kupili zraven, ker bo bolj mrzlo, kot je bilo pred parimi leti maja user posted image . Sva pa tudi večino ostalih večjih stvari kupila rabljenih npr, previjalno mizo, jajčko, kinderpet je še od moževe sestre...

GregUr čestitke za pregled user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: princess13
Mene zvečer daje grozna utrujenost. Slabosti so minile, zdaj se bom pa ubadala z utrujenostjo user posted image

Jaz sem po navadi utrujena okoli poldneva. Mi oči kar skupaj vleče. Slabosti zaenkrat še ni, pa tudi v 1.user posted image jih nisem imela. Upam, da tako tudi ostane.

pipika 13 res mi je zelo žal zate in za tvojo pikico! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
28.2.2012 22:06:47   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: princess13
Glede naslednjega pregleda je pa tak...moja G mora bit nekaj posebnega user posted image že pri 1.pregledu je bilo drugače kot pri večini, ko mi ni dala datuma, ampak je rekla, da me pokliče. No zdaj mi je pa rekla, da v marcu bom tak mela NS, tako da pregled pri njej ne bo potreben, zato me je pa naročila šele konec aprila. Izvide od NS moram takoj nest k njej in če bi bilo karkoli narobe, bi me prej naročila na pregled.
Pa rekla je, da se pogostejši pregledi začnejo od 16t naprej...no jaz bom na dan naslednjega pregleda dopolnila 15t. Te že ve kaj dela user posted image Glavno, da je 1.pregled za mano in da vse štima!

V 1.user posted image sem tudi jaz imela tako pregled. Zaradi NS nisem imela rednega pregleda pri G, tako da sem imela razmika med pregledoma pri G skoraj 2 meseca.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 923
29.2.2012 5:58:33   
kris555
Dobro jutro.

Vse se obrača- jutranje slabosti vendar brez bruhanja. Jupi
Mozolji vztrajajo, drugega nič, še joški me ne bolijo. Joj, še en teden
preden bom vidla pikico. Sedaj se pa meni vleče. user posted image

Punce, ne še govorit o vozičkih. To je moja 1user posted image , bom rabila
kak nasvet ampak kasnejjjjeeee. user posted image
Se bojim, da vam bom jaz težila glede opreme ki jo rabiš, pa ne boste
želele odgovorit. Ve ste super, to že obvladate. Jaz se komaj privajam v držanju
novorojenčka pri sestrični. Ah, kako me bolijo roke.user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 924
29.2.2012 7:21:38   
GreTEJ
pipika 13, žal mi je user posted image Če boš še brala - jaz sem imela prejšnjič izbiro - abrazija ali tabletka. Svetovali so mi abrazijo, ker hitro mine (v 10ih minutah sem bila nazaj v sobi), tabletko pa prvi dan dobiš in šele drugi dan prideš nazaj kjer se nato samo začne. Jaz sem izbrala abrazijo. Čeprav je splošna anastezija, je bilo vsaj hitro konec. Drži se user posted image

GregUr, user posted image za pregled.

Mene prsi še vedno bolijo. Zjutraj so tako polne in boleče, potem je pa bolje. Slabo mi je tudi zjutraj, potem pa mine.

Voziček - jaz sem imela Jane Slalom Pro. Super voziček. Med tavečjo in tamalim je 18 mesecev razlike in tavečja se je en čas vozila na rolki od tega vozička. Malo hodila sama, malo na rolki. Zdaj sta pa že tako velika, da smo voziček že pred nekaj leti prodali. Pravzaprav smo prodali in podarili vso opremo. Bila sva prepričana da ne bova imela več otrok. Tako da naju čaka ponoven nakup opreme in oblačilc. Ampak nič hudega, jaz to rada počnem. Hehe, moja denarnica pa malo manj user posted image

(odgovor članu kris555)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.