|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
27.2.2012 9:35:30   
Srčekgirll
Ooooooo, suzy85, čestitke tud teb za user posted image in želim ti lepo user posted image do konca. Lepo to, da bo z mano poznana v pričakovanju čvekalauser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.2.2012 9:35:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
pipika - user posted image za super dopust!  -- Punce, a se boste normalno kopale med nosečnostjo?

Če bo vse ok, se bom jaz v morju normalno kopala, v bazenu pa ne. Sem pa jaz ravnokar dobila potrditev rezervacije letnega dopusta. Čist hepi!!!! Pa prejšnji teden smo rezervirali kratke počitnice za prvega maja. Kako komaj čakam, da bomo malo več skupaj user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
27.2.2012 9:35:48   
Aninchy
Ajaaaa, na te "moderne" poganjalce pa še pomisla nisemuser posted image Sem misla unga ala tovornjak - plastika.
Sej pravim, mi imamo tricikel od 10. mesca in takrat še hodil ni, ne da bi imel tist poganjalcuser posted image Je blo pa bolj enostavno za prenašat (ker imamo nekaj stopnic do ven) in ni blo treba skos vozek furat. Pa bolj odprto je... vglavnem, mali je užival - zdej ga imamo pa zjutraj za v vrtec, če zamujamouser posted image

kopanje sem pa tak misla tisto v bazenu - morje je itak slano in ni panikeuser posted image

jao punce, tolk pišete, da sem že 5 postov menda napisalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 27.2.2012 9:37:43 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.2.2012 9:38:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
Ajaaaa, na te "moderne" poganjalce pa še pomisla nisemuser posted image Sem misla unga ala tovornjak - plastika.

Ja tistega tovornjačka varianto imamo pa mi od 11. meseca naprej ko sploh še hodila ni in je to no.1 igrača še sedaj. Ampak pri nas se z njim fura le po stanovanju. S tavelikim poganjalcem pa zunaj.

dr. Knowitall

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
27.2.2012 9:42:43   
cebelica81
Ne v mislih imam poganjalec, ne tricikel. Tricikel imamo doma - od nečakov - in če ji bo všeč ga bo itak imela. Zaenkrat uživa, če jo jaz vozim okrog, pedal pa nima za mar. Tricikel se mi zdi za sprehode vseeno prepočasen. A ni?

Pravijo pa, da je za otrokov razvoj boljši poganjalec - se "nauči" loviti ravnotežje preden začne upravljati s pedali (kolo). Pa mi smo ful radi okoli in bi nam prav prišel. Ampak problem je v tem, da ima naša punčica šele 19. mesecev in je verjetno premajhna za vse poganjalce. Ima ene 83 cm. Ampak sem se vseeno odločila da gremo kr v trgovino probat, če ji je kateri prav. Mogoče nam pa potem do poletja uspe zagnati tale šport. Enih par jih je kao od 85 cm naprej. Drugače bomo pa res kupili tega na 4 kolesa. So prav luštni, pa itak bomo čez dve leti 2 rabili user posted image - enega manjšega in enega malo večjega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
27.2.2012 9:43:09   
Aninchy
Dr.K - jap, so različni naši otročki... mi ga tudi imamo, pa samo medi gor sedi... včasih ga malo tišči po stanovanju, večinoma pa samevauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.2.2012 9:43:13   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: majči*
Glede nuhalne...a boste ve počakale do prvega pregleda, ker jaz bom takrat že 9 tednov in pol noseča in ne vem kaj naredit al se prej naročit al počakat.

To tudi mene zanima. Jst imam pregled 22.3., ko bom v 9. tednu. user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu majči*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.2.2012 9:46:48   
cebelica81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: majči*
Glede nuhalne...a boste ve počakale do prvega pregleda, ker jaz bom takrat že 9 tednov in pol noseča in ne vem kaj naredit al se prej naročit al počakat.

To tudi mene zanima. Jst imam pregled 22.3., ko bom v 9. tednu. user posted image

Jaz bom kar počakala. Pregled imam v 10. tednu, ampak saj je potem še 4 tedne časa. Mislim, da bom šla kar v PO porodnišnico. Ima katera izkušnje z NS tam?

< Sporočilo je popravil cebelica81 -- 27.2.2012 9:47:11 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.2.2012 9:49:08   
zaspančka
Še ena taka, ki ima prvi pregled dokaj pozno. (9. oz. 10. teden) Po moje bom počakala do pregleda in se nato naročila na NS. Šla bom v Dravlje k Pušenjaku tako, kot prvič.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.2.2012 9:49:46   
Anonimen
Cebelica, lej teli so od 18. mesecev naprej: http://www.poganjalec.si/38-poganjalci-od-18-meseca
teli pa so od 1. leta naprej: http://www.poganjalec.si/poganjalci-za-najmlajse/97-poganjalec-pukylino.html

NS se lahko opravlja od 12. do 14. tedna nosečnosti, tako da če je prvi pregled v 9. tednu ni to nič prepozno.

dr. Knowitall

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
27.2.2012 9:50:22   
Srčekgirll
Pr men pa že kr večina ve, da sm user posted image sploh pa doma (čeprav ne vsi), tko da je presenečenje skoraj splavalo po vodi. Ampak bom počakala do prvega pregleda pa povedala še nekaterim, po NS pa bom povedala še v službi. Čeprav bi najraje kričala od veselja, saj se komaj zadržujem.user posted image

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.2.2012 9:53:37   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: čiba

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

dr.K.: A dobivaš novečke iz RR? Jaz sem se tudi prijavila in ni ničuser posted image

Jst jih in na bibaleze tuduser posted image

Po kolikšnem času si dobila iz RR? Potem se grem pa na Bibaleze prijavituser posted image

ma kr redno jih dobivam, sam od bibaleze sm dobila še za 1.,2.,3.,4.,....teden

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.2.2012 10:06:07   
cebelica81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Cebelica, lej teli so od 18. mesecev naprej: http://www.poganjalec.si/38-poganjalci-od-18-meseca
teli pa so od 1. leta naprej: http://www.poganjalec.si/poganjalci-za-najmlajse/97-poganjalec-pukylino.html

NS se lahko opravlja od 12. do 14. tedna nosečnosti, tako da če je prvi pregled v 9. tednu ni to nič prepozno.

dr. Knowitall

Ja, tele gledam od 18. meseca naprej, pa naj bi jih imeli v trgovini v Mercator Šiški v Ljubljani, tako da ga bomo šli pomoje kar testirat, če naši pikici ustreza. Pa itak na bi bili do 5. leta, kar je več kot dovolj, saj bomo potem prešaltali na kolo. So mi pa tudi manjši luštni, samo mislim da ne bi bili več za dolgo. Za po stanovanju ima plastičen avto in se mi zdi da je vedno manj aktualen - je že precej majhen. Zdaj ga bolj vozi okrog - za ročaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.2.2012 10:10:25   
mmojka
Poganjalec: mi imamo tega http://www.kakadu.si/poganjalci/103-poganjalec-firstbike-roza.html (samo ne te barve, hehe). Našemu fantu sva ga kupila pri 20. mesecu. Z dodatkom za znižanje sedeža ga je lahko komot uporabljal in tudi zelo hitro osvojil. Zdaj gre z njim tako hitro, da moraš tečt zraven, če ga hočeš dohajat user posted image  Sva zelo zadovoljna, ker drugače so dolgi sprehodi nemogoči. Mali pa poganjalec naravnost obožuje. Jaz pa tudi, ker je eden najlažjih za nosit user posted image  
Tricikel smo pa kar preskočili.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.2.2012 10:22:49   
GreTEJ
Poganjalci - imamo Kettlerja, vendar skoraj čisto nerabljenega. Je naš fant hotel kar na kolo, ker se je njegova sestrica vozila s kolesom. Tako da sta oba na kolesih, Kettler pa čaka na najmlajšega user posted image

Pri meni še nihče ne ve za nosečnost. Bom počakala vsaj do prvega pregleda, če se bo dalo (če me ne bo veselje prej premagalo) pa kar do nuhalne. Na nuhalno se bom naročila po pregledu. Bo še čas, ker pregled imam že drugi teden, ko bom v 8. tednu. Grem pa sigurno k Pušenjaku.

Še o kopanju je potekala debata - mi gremo čez 14 dni na kratek oddih v toplice in sem ravno razmišljala ali se bom lahko kopala v bazenih ali ne. Bom vprašala ginekologa na pregledu, če ne bom pozabila.

Aninchy, vidim da si iz Savinjske. S katerega dela pa? Jaz sem tudi Savinjčanka user posted image

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.2.2012 10:23:29   
cebelica81

IZVIRNO SPOROČILO: mmojka

Poganjalec: mi imamo tega http://www.kakadu.si/poganjalci/103-poganjalec-firstbike-roza.html (samo ne te barve, hehe). Našemu fantu sva ga kupila pri 20. mesecu. Z dodatkom za znižanje sedeža ga je lahko komot uporabljal in tudi zelo hitro osvojil. Zdaj gre z njim tako hitro, da moraš tečt zraven, če ga hočeš dohajat user posted image  Sva zelo zadovoljna, ker drugače so dolgi sprehodi nemogoči. Mali pa poganjalec naravnost obožuje. Jaz pa tudi, ker je eden najlažjih za nosit user posted image  
Tricikel smo pa kar preskočili.

Ja, to mi rabimouser posted image . Da se bomo res natelovadili na sprehodu. Ste me prepričale. Bom šli v Kakadu (zgleda imajo največjo izbiro) v Lj jih malo sprobat in enega nabavimo. So se že začeli lepi dnevi, do poletja bo pa že profi user posted image .

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.2.2012 10:24:50   
Srčekgirll

dr.K.: A dobivaš novečke iz RR? Jaz sem se tudi prijavila in ni ničuser posted image

Jst jih in na bibaleze tuduser posted image

Po kolikšnem času si dobila iz RR? Potem se grem pa na Bibaleze prijavituser posted image

ma kr redno jih dobivam, sam od bibaleze sm dobila še za 1.,2.,3.,4.,....teden

Jst sm dns dobila od RR novičke da sm v 9t.

Neposredna povezava do sporočila: 842
27.2.2012 10:26:32   
GreTEJ
Eno vprašanje - ima katera težave s kakšnimi izcedki? Jaz sem imela prejšnji teden dva dni rjav izcedek. Sem se že malo ustrašila, ampak zdaj je spet vse ok.

< Sporočilo je popravil GreTEJ -- 27.2.2012 10:27:45 >

(odgovor članu mmojka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.2.2012 10:49:55   
Srčekgirll
al pa tukaj:http://www.babyland.si/iskanje?najdi=poganjalec&page=0&gclid=CPnyzMDtva4CFckx3wodA0zDNQ
http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci.html?gclid=CNnm_tftva4CFcnP3wodv0iKKg
http://www.gugu.si/oglasi/Vozila/Page-9?Itemid=0&order=19

mi mamo od kawasakija poganjalc in je super, moj 3,5 letnik se je hitro navadil nanj in tud z ravnotežjem nima problemov.evo, slikce: user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
27.2.2012 10:51:20   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ

Eno vprašanje - ima katera težave s kakšnimi izcedki? Jaz sem imela prejšnji teden dva dni rjav izcedek. Sem se že malo ustrašila, ampak zdaj je spet vse ok.

Ne, edino malo smrdi, upam, da nism kakega vnetja fasalauser posted image

(odgovor članu GreTEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.2.2012 11:23:25   
Anonimen
Poganjalci in tricikli: naša ima doma en avto (4 kolesa) za notri. Pa ji niti ni zanimiv. Za zunaj ji še nič nisva kupila, ker trenutno so noge bolj zanimive in ker po makadamu bi šlo to bolj težko.

Kopanje: če bo naneslo, se ne mislim izogibat. Čeprav prvič smo se kopali samo v morju.

NS: naročila se bom po 1. pregledu pri mojem G, ker ima licenco. Prvič mi jo je delal v 12t in če imam pregled v 10t, je to še čisto dovolj zgodaj. Saj lahko se pa naročite tudi prej, ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 846
27.2.2012 11:32:13   
odavoda
Jaz sem se pa že kar naročila na NS, čeprav imam pregled šele! 16. 3. ko bom že skoraj 9 tednov noseča. ND bom imela pri dr. Pušenjaku 10. 4. Tudi pri prvih dveh user posted image  sem bila pri njemu.
Se mi bo pa vleklo do prvega pregleda, da bom potem lahko končno še v službi povedala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.2.2012 11:57:59   
GregUr
kar se tiče poganjalcev nimam blage veze user posted image pa vseeno z veseljem rada berem vaše izkušnje, sigurno se bom kakšnega nasveta spomnila čez 2, 3 leti user posted image

kar se pa tiče izcedkov - na začetku - v petem tednu recimo sem mela rjav izcedek (viden samo na wc papirju) po SO. vprašala sem G, in je rekla da je po odnosih to normalno. govorila je nekaj o tem, da prehaja na "plano" očitno tista vgnezditvena krvavitev, ki sama po sebi mogoče ni bila tako močna, ko pa se je nožnica ob SO navlažila, je to "odplaknilo" ven user posted image tko da mogoče si imela ta izcedek po SO, greTEJ

imam pa povečan beli tok, ki je tudi čudnega vonja, ja. ampak brez srbečice in pekočega občutka, tako da to so hormoni. po moje ni skrbi za kakšno vnetje.

sicer pa imam jutri 2. pregled, tko da juheej! komaj čakam.

aja pa še to - včeraj je bil dan, ko naj bi dobila M, če nebi v prejšnjem ciklu zanosila. in imela sem malo krčev, ampak so prenehali, začeli so se pa (ne pogosto - tam pa tam) taaaakoooo hecni krčki, kot bi mi maternica zavibrirala in me požgečkala. user posted image user posted image ima še ktera take občutke? user posted image aja sem pa konec 8. tedna (7t6d) user posted image

madona, se vidi da sem user posted image user posted image hočem klikniti "potrdi" in se spomnim, da vas tudi to vprašam: ali katera jemlje omega 3? jst trenutno mimo ribe ne smem it, ker takoj bruham, pa jih drugače obožujem, tako da sem se odločila da jemljem RibaMed 1000. enega na dan. baje da je fino za razvoj možgančkov. pa še drago ni - 100 kapsul je cca. 17€

pa še ena neumesna slaba izkušnja... user posted image v soboto sva bila na obisku pri familiji od mojga in je zraven prišla tudi njegova sestrična, katera še ni vedela da sem user posted image . drugače se normalno razumemo, je eno leto mlajša od mene (23), ima pa krepko čez 12 let starejšega tipa, ki je tudi car user posted image . in ko je zvedela, da pričakujeva user posted image , ko je videla slikico iz prvega UZ, je bilo "navdušenje" takšno, kot če bi ji rekla da je prejšnji teden pri nas padal sneg.
in potem nama je dalo misliti... mogoče pa se tudi ona dva trudita pa jima še ni uspelo? joooj tko blesavo sem se potem počutila, ampak kaj naj, itak sem vesela za najino pikico, vem pa, kako sem se počutila jaz, ko sva delala na user posted image , pa sem zvedela za kolegico (čeprav sem bila za njo ful vesela) da je nosečka... pač, takšno je življenje, ali sem pa prevelik egoist. ne vem. žal mi je, res. user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 27.2.2012 12:03:47 >

(odgovor članu odavoda)
Neposredna povezava do sporočila: 848
27.2.2012 12:26:18   
cebelica81
GregUr, res je veliko žensk okoli nas, ki ne morejo imeti otrok, ampak to ne pomeni da si sebična, če se veseliš svojega. Itak si presrečna in se ga veseliš. Seveda je razumljivo, da so pari, ki se trudijo ob taki novici potrti, ampak to ne pomeni, da si ti egoist. Pač takšno je življenje - ne vedno pošteno, ampak mi nimamo kaj pri tem.

Tudi jaz jem Omego 3. Sicer ribe obožujem - tudi sedaj, ampak jih zaradi pomanjkanja časa ne pripravljamo tako zelo pogosto. Mogoče vsakih 14 dni. Tako jemljem folno kislino, vitamine in omego 3. Imam pa občutek, da mi še vedno nečesa primanjkuje, ker sem tako zelo uničena. Težava je v tem, da se počutim kot vi imela gripo (boleči sklepi, mišice, splošna utrujenost in podobno) - ali pa je to normalno, kaj pa vem.

A katera ve kako na osebo vpliva pomanjkanje železa. Pred nosečnostjo sem bila namreč na krvnih testih in sem ga imela malo premalo. Lahko bi se stanje poslabšalo in sem zato tako zanič. Je to mogoče?

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.2.2012 12:33:47   
anckica
Dober dan user posted image

Kakšen lep sonček, jupiii user posted image Letošnja zima nam je res poklonila velikoooo sončka!

Pattsy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal, upam da vama takoj uspe in bo naslednjih 9 mesecev vse ok!

Tiste slabosti, ki sem jih imela prejšnji vikend so izginile, slabo mi je edino po zelenjavi(še posebaj, če jem čebulo ali česen, ker ta okus ostane še lep čas v ustih in mi ni prijetno v želodcu), kar pa ni dobro ne zdravo zame in za plodek, ker to pomeni da posledično tega toliko manj pojem...
Jst imam tudi povečan beli tok, sicer ni neke krize, pa tudi smrdi ne... Prsi so se rahlo umirile, opažam da če ležim na hrbtu in se potem prekotalim na bok me zelo bolijo ali če vstanem po temu ko sem na hrbtu ležala... Upam da bo tudi to počasi izzvenelo.
Naša občina je smotana kar se denarja tiče in o tem kdo ga dobi določa komisija....

Nas je že 40 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa v pisanju smo/ predvsem STE zelo pridne! Bomo prehitele septembrke pa so en mesec pred nami user posted image
Aja pa še to: KOMAJ ČAKAM ČETRTEK!!! Upam da zagledam srčka in ga tudi slišim! S user posted image sva se odločila da greva skupaj na pregled, ker sem zvedela da je pri moje G lahko na vsakem pregledu z mano user posted image

Želim vam en lep in nenaporen dan še naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?