GregUr
|
kar se tiče poganjalcev nimam blage veze pa vseeno z veseljem rada berem vaše izkušnje, sigurno se bom kakšnega nasveta spomnila čez 2, 3 leti kar se pa tiče izcedkov - na začetku - v petem tednu recimo sem mela rjav izcedek (viden samo na wc papirju) po SO. vprašala sem G, in je rekla da je po odnosih to normalno. govorila je nekaj o tem, da prehaja na "plano" očitno tista vgnezditvena krvavitev, ki sama po sebi mogoče ni bila tako močna, ko pa se je nožnica ob SO navlažila, je to "odplaknilo" ven tko da mogoče si imela ta izcedek po SO, greTEJ imam pa povečan beli tok, ki je tudi čudnega vonja, ja. ampak brez srbečice in pekočega občutka, tako da to so hormoni. po moje ni skrbi za kakšno vnetje. sicer pa imam jutri 2. pregled, tko da juheej! komaj čakam. aja pa še to - včeraj je bil dan, ko naj bi dobila M, če nebi v prejšnjem ciklu zanosila. in imela sem malo krčev, ampak so prenehali, začeli so se pa (ne pogosto - tam pa tam) taaaakoooo hecni krčki, kot bi mi maternica zavibrirala in me požgečkala. ima še ktera take občutke? aja sem pa konec 8. tedna (7t6d) madona, se vidi da sem hočem klikniti "potrdi" in se spomnim, da vas tudi to vprašam: ali katera jemlje omega 3? jst trenutno mimo ribe ne smem it, ker takoj bruham, pa jih drugače obožujem, tako da sem se odločila da jemljem RibaMed 1000. enega na dan. baje da je fino za razvoj možgančkov. pa še drago ni - 100 kapsul je cca. 17€ pa še ena neumesna slaba izkušnja... v soboto sva bila na obisku pri familiji od mojga in je zraven prišla tudi njegova sestrična, katera še ni vedela da sem . drugače se normalno razumemo, je eno leto mlajša od mene (23), ima pa krepko čez 12 let starejšega tipa, ki je tudi car . in ko je zvedela, da pričakujeva , ko je videla slikico iz prvega UZ, je bilo "navdušenje" takšno, kot če bi ji rekla da je prejšnji teden pri nas padal sneg. in potem nama je dalo misliti... mogoče pa se tudi ona dva trudita pa jima še ni uspelo? joooj tko blesavo sem se potem počutila, ampak kaj naj, itak sem vesela za najino pikico, vem pa, kako sem se počutila jaz, ko sva delala na , pa sem zvedela za kolegico (čeprav sem bila za njo ful vesela) da je nosečka... pač, takšno je življenje, ali sem pa prevelik egoist. ne vem. žal mi je, res.
< Sporočilo je popravil GregUr -- 27.2.2012 12:03:47 >
|