Aninchy
|
gregur - sem vidla, da si spraševala za baby booma. Mi smo ga imeli - trikolesnik in nam je začela guma trest Smo ga pa dobili, tak da ni bil več v garanciji... Sem ga hotla dat popravit, ampak oni pol kr šraufe zamenjajo in te stvari, kar pa menda ni dost, ker se dobesedno cele vilice zvijejo in ne moreš nič - je pa menda to zaradi preobremenjenosti vilice. Zato jst nočem več tricikla Sem pa pol ful gledala po netu in kr nisem mogla verjet, da tud razni dražji vozički npr. jane slalom pro lahko imajo to pomanjkljivost in potem sm bla kr vesela, da vsaj nisem tolk dnarja stran vrgla Kar se pa ostalega tiče: vizualno mi je bil favorit od prve minute, ko sem ga zagledla, morm te pa opozorit, da sm jst mela tastar model in da so zdej FUUUUL izboljšani! Namreč košara je bla ok, edino mal mala je, smo mogli pri dobrih 3h mesecih iz nje v športni del. Ta pa niti slučajno ni bil za tako majhnega otroka. Pa ni imel okna na strehi, pa opora za nogice se ni dala dvignt, pa streha je bla bolj kratka, pa spuščanje dol vse prej ko simpl, skratka dizaster po moje... Pa čez tist "okrasni" krog ful sonce not sije in sm od znotraj (v košari) pripela s klukcami eno tetra pleničko, da ni tolk not sijalo. Vse razen tega kroga so z novim modelom popravili! Je pa prišel ven 1 mesec potem, ko sem rodila in sem penila od jeze V glavnem kljub vsemu temu imam jst novejšo verzijo (na 4 kolesa) še vedno med top 5 vozički, ki jih ogledujem za novega člana, samo manjka mi to, da bi se dal obrnit k meni, drugače bi že bil izbran . Uf, upam, da ti nisem čist preveč zabluzila, sam jst bi si želela, da bi kdo men takrat tolk natančno kaj napisal če te pa še kaj zanima pa vpraši 3tec - sem vidla, da ga ima ena mamica ki vozička tu naokoli, pa je nikoli ne vidim tak od blizu, da bi jo lahko vprašala kako je zadovoljna z vozičkom. Sicer kolkar informacij sem zvedla je res super, vse ima kar hočeš, pa tudi cena je fajna. Mene sam moti da "godzilla" roka Jap, jst sm FUL izbirčna pri vozkih počutje - utruuujenaaaaaaaa! Res, tole je že katastrofa. Pa kr noče se končat. Zdej me je pa še križ začel bolet, sm pa tak zmagala darchy - pa si kupila lux4kids voziček v sloveniji ali iz nemčije? Jst sm hotla imet enga, ki se mu je reklo matrix, pa sm zahinavla k me je blo strah iz tujine naročevat. Bil je pa tam menda 200€ cenejši kot v slo čebriček - nimam izkušenj, smo imeli banjico. Mi je blo hecn, da je otrok tolk "zmučkan" not. Od začetka tisto ki je bila s previjalno, pa je blo tok moteče, da je imela notr obliko za sedet, al kok že, smo pol kupili novo, večjo in tisto bomo tud zdaj uporabljali. Zdaj sem jo šele dobro pospravila No, evo, to bi blo zaenkrat to od mene. Grem se še mal uležt, sm dobr iz službe pršla, jah, gostinstvo pa to, ni praznikov