|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2012
29.4.2012 16:02:28   
mamica^2
aninchy jaz si pomagam z translate.google.com ker mi je nemščina čisto tuja.

cene pa ja... da dol padeš kakšne razlike. samo za primer:
voziček hauck roadster duo 2010 (za dvojčke)
nemška spletna trgovina skupaj s poštnino 200€
baby center, spletna trgovina ali pa v trgovini: 300€
mehka košara za voziček
ebay.de: 50€
baby center 100€
-------------------
pa še en primer:
hauck viper 2012 (3v1)
rutar reklama v akciji 350€ (drugače 420€)
nemška spletna trgovina: 240€ (poštnina vključena)

se je malo za zamislit...

kar se tiče obrnjenosti vozička...pri nas se ni dalo obračat... rojena septembra košare sem konec februarja spremenila da sta bila samo zaščitena pred vetrom(vreča) in nikoli nista jamrala, da bi rada gledala nazaj,me videla ali karkoli podobnega.
je pa res, da sem imela strehici vedno spuščeni in sta samo glavo dvignila ali obrnila pa sta me že videla.

aja ena je spraševala za MC muro3 podvozje, vem da se je dalo v nemčiji na eni strani naročit smao podvozje... samo na kateri pa nimam več pojma.skratka, da se.

in pa še za konec: včeraj zvečer in danes zjutraj sva imela z bejbijem spoznavne minute. mi je dal vedet da je še tam notri in mu je lepo.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.4.2012 19:44:52   
cebelica81
Živjo souser posted image .

Se kar nekaj dni nisem javila, ker enostavno nimam energije. Ne vem kaj se dogaja z mano, ampak tole kar se je začelo je pa huje kot prvo trimesečje. Ves čas sem zelo utrujena, komaj funkcioniram. Poleg tega mi je še slabo in mi nobena hrana ne paše - ne pred jedjo, ampak po njej mi je težko v trebuhu in se mi spahuje. Ogromno časa kar preležim oziroma presedim zunaj v senčki, ko se malčica igra. Mi ni jasno kaj bo ko bo treba it delat user posted image . Pritisk imam sicer res zelo nizek, ampak tudi po kavi ni dosto boljše, več kot 1-2 na dan pa ne morem spiti.
A mislite, da se lahko kaj dogaja z malčkom ali je to pač obdobje? Ne vem ali bi klicala G zaradi tega ali pač počakam da mine. Mislim, da si bom jutri sposodila AS da slišim, če je vse vredu. A katera ve, ali se ga kje dobi takoj - ga greš iskat, ne da ti ga pošljejo (Ljubljana) .Saj brcike že čutim vsake toliko (zadnje 2 dni vsak dan) samo včasih imam občutek, da niso brcike, ker se mi zdijo previsoko. Ampak to je verjetno samo občutek.

Drugače so pa tole super prazniki in prav veselim se da bodo trajali še nekaj časa. Jutri, v četrtek in petek imam minimalno dela za službo (če bo kaj nujnega za uredit) in bom stvari uredila kar od doma. Ker urejamo hčerkicino novo sobico moram jutri po nakupih - cel kup malenkosti potrebujemo. Pa še cel kup drugih stvari smo se lotili pri hiši, ker drugače nimamo časa. Upam, da bom kaj boljša in mi ne bo muka nakupovat.

Voziček smo mi dobili od sestre in je še dober, tako da ne bomo menjali. Imamo Quinny Frestylerja in bo v njem že 4. otrok, pa je še vedno čisto vredu. Meni to, da se obrača v obe smeri veliko pomeni, ker je hčerka večinoma hotela biti obrnjena k meni - všeč ji je bilo ko sem se z njo pogovarjala in ji kazala stvati. Šele malo pred prvim letom se je rada vozila obrnjena stran od mene. Drugače bi tudi jaz razmišljala o nabavi preko spleta, kar midva kar dosti počneva (tehniko in podobne stvari (npr. polnilec za telefon,...) se da iz Kitajske dobit za smešno nizke cene).

Nič grem poskušat še kaj narediti, ker danes sem res cel dan preležala. Grem malo na zrak delat - mogoče bo kaj bolje user posted image .

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.4.2012 19:48:48   
GregUr
joj čist sem padla v te vozeke user posted image ima mogoče katera izkušnje z baby boom vozičkom? še link: http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/69/otroski_vozicek_3ycombo_rdec_potovalni_paket/

(odgovor članu mamica^2)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.4.2012 20:13:40   
myshm
Hejla punce,
Cebelica81 Jaz sem isto taka vsa cunasta in nič mi ne paše, samo kaka res trapasta bedarija, če slučajno ne jem nekaj časa me boli glava in vsa omotična sem, tako da moram skos neki jest, katastrofa, za tiščanje prou isto, tišči me ampak to uspešno rešujem z radensko-ta zeleno in je boljše! Jaz se morm kar vrit brcnt da kaj naredim, skos sem neki utrujena in zmatrana katastrofa.

Danes smo bili v Bohinju in smo imeli mini piknik mi trije in kužki, joj kok je bilo luštno! Zelo pripročam!

Vozički, medva sva imela nekaj denarja našparanega pred prvo nosečnostjo in takrat sva hodila okoli testirat vozičke, vsemogoče in moj ki je bil glavni testni voznik se je odločil da je najboljši bogaboo cameleon, imava denim 007 in sem bila zelo zadovoljna z njim, super se zloži, lahek je, obrača se, dodatki so vsi zraven, barve je jeans in odgovarja obema spoloma in vesela sem da sva ga spravila in že se veselim ko ga bom spet okol vozila, na vseh terenih se obenese, marelo pa imamo mclarna in je tudi super, mika me samo eden takšen za športat en quinny kak rabljen da bi lahko malce tekla ob vozičku, saj se tudi s camelonom da ampak ne prav ful ful hitro.

Cotike Ravno sem mali dajala stvari stran kar je prerasla in ugotovila da imam vse zmešano in sem ravno razmišljala da bi vse cotike, nabasala v avto, ker jih mam na dveh lokacijah pri babici in mami, pa bi jih skupaj zbobnala in nekako uredila po številkah ker imam vse pomešano, je pa ja bolj zihr, da nebi potem v drugo ga srala in kakšne stvari nebi našla in bi ostala neuporabljena.

Evo še en teden do foruma, jutri pa porihtam seznamček da ne bo ravno na vsaki strani priljepljen, šibam jest user posted image

< Sporočilo je popravil myshm -- 29.4.2012 20:14:16 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.4.2012 20:31:24   
cebelica81
Mali velikan je velik že 20,5 centimetrov, tehta pa že skoraj 200 gramov. user posted image user posted image user posted image

To je pa že konkretno. Prav hitro raste :)

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.4.2012 20:45:11   
cebelica81
myshm, si me kar malo potolažila. Pa ne da ti privoščim takšno počutje user posted image , ker ga nikomur ne, ampak ker me je že pošteno skrbelo, da gre kaj narobe, ker me naenkrat tako zelo matra. Pa sem bila že čisto vredu. Si bom jutri donat nabavila - mi ga je zmanjkalo, pa se mi zdi da je res malo pomagal kar se prebave tiče.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.4.2012 21:08:01   
darchy82
Mi imamo pa tale voziček: http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-fenix?zenid=d949479bacd5d5385c1f678cea22ba63

Drugače smo pa danes spet mal piknikiral za hišo in je bilo super user posted image . Mala je pa cel dan laufala po dvorišču zvečer pa samo dol padla user posted image

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
30.4.2012 8:35:55   
archie
Takeeeeeeeee čvekice ste, da vam komaj sledim user posted image komaj preberem, potem pa pozabim, kaj bi komentirala user posted image

Cebelica81, jaz mislim, da je to samo obdobje. Meni pomaga donat po jedi, da mi malo umiri želodec in pa žvečenje čigumija (ampak to vedno, ko začutim slabost). Prejšnji teden me je že prav čeljust bolela, ampak bolje to kot slabost.

Voziček: mi imamo tudi Quinny Freestyle. Brez košare (ker je nisem dobila), od vsega začetka (rojena septembra) je bila v športnem delu. Pri enem letu sem ga pospravila, ker je začela hodit in se mi je zdel voziček samo potuha.
Ena kolegica mi je nekoč rekla, da bi ona raje (sedaj po 3 otrocih) kupila slabši prvi voziček in bi dala več denarja za marelo (ki jo lahko začneš uporabljat ko otrok sedi). Tako, da malo razmislite tiste, ki imate voziček namen uporabljati dlje časa (jaz ga nimam user posted image ). Mi je pa 600 eur + definitivno ogromno denarja za nekaj, kar uporabljaš eno leto (ali pa še to ne).
In jaz sem kar nekaj opreme kupila rabljene (recimo stolčke za jest). Pa mi ni žal.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
30.4.2012 8:36:54   
astrid1
Če pridem do konca te nosečnosti, bomo uporabili kar stari voziček. Sicer ne bo tako vesoljski, kot so tile novi, ampak je še čisto uporaben, pa čeprav je zelo star. Si pravim, da bomo pač vintage.

Sicer se moj po tihem ne strinja z mano, bi rad kaj bolj fensi, ampak dati zadnje prihranke za nov voziček.... Hčerin je takšen, da se vse sname in prepere. Ima košaro in športni del. Kupila pa sem ga v Italiji, ker je že takrat bilo tako, da so bili vozički pri nas dvakrat dražji. Neverjetno, kako ožemajo ljudi, standard je pa...

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
30.4.2012 8:46:32   
darchy82
Mi smo voziček uporabljali še manj kot eno leto in bo zdaj za ta drugega še praktično kot nov. Trenutno je najbolj aktualen tricikel imamo pa tud eno marelo, sem jo pa rabljeno kupila prek bolhe in je bila skoraj zastonj user posted image , pa nam super služi.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
30.4.2012 10:14:57   
princess13
Ojla klepetulje! user posted image

Sej prav, da toliko klepetate, ampak vam pa komaj sledim. Za vikend me ni bilo za računalnikom, pa imam kar nekaj strani za prebrat user posted image

Včeraj smo se s kolegi odpravili na izlet na Bled & Bohinj. Tak me noge bolijo, ker smo celo Blejsko jezero obhodili, ampak je pa pasalo se malo razgibat, ker sem bila zadnje čase res samo prilepljena na kavč.
Myshm, sem videla, da si tudi ti bila včeraj v Bohinju user posted image Le kak sva se lahko zgrešili? user posted image user posted image

Vozički - jaz sem že od začetka nosečnosti zaljubljena v tega: http://www.mali-vragci.si/otroski-voziek-abc-design-3-tec-white-black-2012 In mislim, da ga bom tudi kupila. Sem ful izbirčna kar se vozičkov tiče in več mi jih ni všeč, kot pa obratno.

Cotike - bomo še počakali, da bomo ziher za spol. Bom pa definitivno kupila kakšne bodije v nevtralni barvi, če seveda naletim na lepe in poceni user posted image

Poroka - še vedno se ubadam s tem kaj obleči user posted image Vsi mi pravijo, da moram obvezno imeti oblekico, zdaj pa najdit ta pravo je misija nemogoče user posted image Edino kar imam so balerinke, črne, lakaste, z mašno spredaj user posted image

Astrid1 - napiše se ''ko pridem do konca te nosečnosti'' in ne ''če pridem...'' Itak, da je in bo vse okej s tvojo bebiko.

Počutje - veliko boljše. Prav tako prebava. Se držim tega, da vsaki dan spijem kozarec donata.

Mi smo pa dopolnili 16t user posted image user posted image

Še malo pa na morjeeeeeeee user posted image Ja sej vem, malo sva pozna user posted image Ampak sva se odločila, da greva potem, ko se prazniki končajo, da se izogneva gužvi in visokim cenam, tako da 10.5. pičivaaaaaaaa user posted image Zdaj mora še samo lepo vreme zdržat.

Uživajte na sončku, pa ne pozabit veliko vodice spit!

Lp

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
30.4.2012 11:11:56   
Bloocek
Princess13 jaz imam popolnoma isti voziček nagledan. user posted image Moj user posted image je sicer že kakšna tri leta zaljubljen v ta model,od barve pa ne odstopa od letos (ker je itak 2012 model) in se tudi jaz ne bi mogla bolj strinjat z njim. Tak da samo čakam na pravi čas in že naročujem. Bom pa kar verjetno na malih vragcih naročila. V baby centru jih sicer imajo,ampak te barve ne in je kao tud naročit ne morejo. Tak da ne bom komplicirala in bom kar naročila pa amen. Dostava itak piše 1-3 dni,tak da...ni straha. user posted image

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

(odgovor članu princess13)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
30.4.2012 12:36:46   
princess13
Bloocek, moj dragi je tudi čisto nor na ta voziček user posted image Barvna kombinacija je pa itak najlepša. Ker meni te žive barve niso ravno najbolj všeč...Aja v Baby centru se ga ne da naročit? To pa nisem vedela. No pol ga bomo pa kar prek malih vragcev naročili. Sicer je pa tak še čas user posted image
A si se mogoče kaj pozanimala kako je kaj ta voziček?

Vidim, da si iz Slovenj Gradca...jaz sem uradno tudi iz tistih koncev, blizu Slovenj Gradca user posted image

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
30.4.2012 13:19:17   
Bloocek
princess13 Ja z eno punco sem govorla,ko ga ma,ampak ma pač en mal starejši model (ni neke ekstra razlike v videzu) pa pravi da je super,da ji ni žal. Pa je že ona rabljenega dobla,tk da očitno so vzdržlivi in zmogljivi. user posted image
Jaaaa,midva sma enkrat 2009 šla v Toys`R Us v celovec in tam ga je videl (sicer oranžno črno kombinacijo) ampak sta bla z mojo mamco oba čist nora in od takrat ni sploh vprašanje kaj drugega. Js če bi si upala bi celo uno kontra kombinacijo-več bele majn črne,ampak pol bi bla preveč obremenjena s čiščenjem. user posted image
Ja,iz SG sem. Iz kje si pa ti v originalu? (Sej mi lahk na zasebno napišeš,če je kaj takega,ko še nočeš izdat. user posted image )

Ko nam nekaj noče uspeti, je to samo zato, ker nas nekje čaka nekaj veliko boljšega

Neposredna povezava do sporočila: 2564
30.4.2012 13:47:25   
myshm
Princess13 Hahhaha mi smo bli tisti k smo izležaval na travi, če si kakšne hecne vidla user posted image user posted image user posted image smo si dal duška, je bilo res super, sicer je malo pihalo ampak se nismo dali motit. Smo pa res da bolj mal hodili, ker sem cvikala da me nebi mogu pol moj nosit nazaj, ker tole lezenje skp, nikol ne veš. user posted image

Vozički Luškan voziček sta gledali, no sej če sta ga že vidli pa tko potem OK, ampak ste me spomnili name pri pupi, ko sem bila 100% da bom vzela enega rjavega in sem ga videla na netu, no potem sem ga šla v živo pogledat, vprašam prodajalko kako se pa ta voziček kaj zloži, pravi ja se zloži, pa gre v peugeot 206-sm ga takrat mela, pa samo začudeno odkima. Kaj pa teža? Ja nekje okoli 17kg. Vprašam a to tale za dvojčke? Ne tale pred vami. Sem se samo zahvalila za informacije in šla, halo 17kg, tok tehtata dva bogaboja skupi skor, a si predstavlate dvignt, 17kg+ še otroka tko po stopnicah in povsod, no kar hitro sem ugotovila da prek neta izključno ne gre, ahhahahha hahahha user posted image user posted image sem bila res kokica user posted image

Banjca/čebriček
Ker je bila moja banjca ogromozanska sem jo podarila naprej, ali katera morda ve za kako banjco kje ki je bolj normalnih dimenzij kot večina v BC, kjer dam lahko še ta starejšo pupo zraven imam namreč banjo in bi jo rabila res samo za prvih nekaj mesecev. Rada bi čisto navadno belo banjco, čim manjčih dimenzij, tako da daš otroka normalno notr in da ni res ogromozanska, ker je nimam kam postavit, lahko je teoretično tudi brez nosil, pozna katera? Je katera uporabljala čebriček? Izkušnje? Jaz sem se na zadnje odločila za banjico, mi je tko hecn ne vem kako bi tam otročka lahko OK umila.

< Sporočilo je popravil myshm -- 30.4.2012 13:50:27 >

(odgovor članu Bloocek)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
30.4.2012 20:25:22   
GregUr
myshym jst mam izkušnje s čebričkom in je zakon. ga je mela sestra za nečakinjo in res ga ni za prehvalit. sicer ga ni uporabljala takoj iz porodnišnice ker je bila tamala tudi nedonošena in še ful mičkena, ampak potem, to je takooo uživala, ker ima v čebričku otroček nogice tako kot v maternici in se potem odriva in čofota, cela vesela uglavnem ko je bil čas kopanja user posted image umiješ pa otroka čisto brez problemov, ker ga v čebričku ni treba držati - razen dokler sam ne drži glavice pokonci, takrat res potrebuješ pomoč... ko pa je že tok velik da drži glavo pokonci, pa nimaš nobenih skrbi da bi ti zdrsnil pod vodo, ker ne more, ti pa ga brez problemov umiješ vsepovsod...
tko da to zadevo definitivno dedujemo user posted image user posted image

(odgovor članu myshm)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
1.5.2012 12:34:53   
Aninchy
gregur - sem vidla, da si spraševala za baby booma. Mi smo ga imeli - trikolesnik in nam je začela guma trestuser posted image Smo ga pa dobili, tak da ni bil več v garanciji... Sem ga hotla dat popravit, ampak oni pol kr šraufe zamenjajo in te stvari, kar pa menda ni dost, ker se dobesedno cele vilice zvijejo in ne moreš nič - je pa menda to zaradi preobremenjenosti vilice. Zato jst nočem več triciklauser posted image Sem pa pol ful gledala po netu in kr nisem mogla verjet, da tud razni dražji vozički npr. jane slalom pro lahko imajo to pomanjkljivost in potem sm bla kr vesela, da vsaj nisem tolk dnarja stran vrglauser posted image
Kar se pa ostalega tiče: vizualno mi je bil favorit od prve minute, ko sem ga zagledla, morm te pa opozorit, da sm jst mela tastar model in da so zdej FUUUUL izboljšani!user posted image Namreč košara je bla ok, edino mal mala je, smo mogli pri dobrih 3h mesecih iz nje v športni del. Ta pa niti slučajno ni bil za tako majhnega otroka. Pa ni imel okna na strehi, pa opora za nogice se ni dala dvignt, pa streha je bla bolj kratka, pa spuščanje dol vse prej ko simpl, skratka dizaster po moje... Pa čez tist "okrasni" krog ful sonce not sije in sm od znotraj (v košari) pripela s klukcami eno tetra pleničko, da ni tolk not sijalo. Vse razen tega kroga so z novim modelom popravili!user posted image Je pa prišel ven 1 mesec potem, ko sem rodila in sem penila od jezeuser posted image
V glavnem kljub vsemu temu imam jst novejšo verzijo (na 4 kolesa) še vedno med top 5 vozički, ki jih ogledujem za novega člana, samo manjka mi to, da bi se dal obrnit k meni, drugače bi že bil izbranuser posted image .
Uf, upam, da ti nisem čist preveč zabluzila, sam jst bi si želela, da bi kdo men takrat tolk natančno kaj napisaluser posted image če te pa še kaj zanima pa vprašiuser posted image

3tec
- sem vidla, da ga ima ena mamica ki vozička tu naokoli, pa je nikoli ne vidim tak od blizu, da bi jo lahko vprašala kako je zadovoljna z vozičkom. Sicer kolkar informacij sem zvedla je res super, vse ima kar hočeš, pa tudi cena je fajna. Mene sam moti da "godzilla" rokauser posted image
Jap, jst sm FUL izbirčna pri vozkihuser posted image

počutje - utruuujenaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image Res, tole je že katastrofa. Pa kr noče se končat. Zdej me je pa še križ začel bolet, sm pa tak zmagalauser posted image user posted image

darchy - pa si kupila lux4kids voziček v sloveniji ali iz nemčije? Jst sm hotla imet enga, ki se mu je reklo matrix, pa sm zahinavla k me je blo strah iz tujine naročevat.user posted image Bil je pa tam menda 200€ cenejši kot v slouser posted image

čebriček - nimam izkušenj, smo imeli banjico. Mi je blo hecn, da je otrok tolk "zmučkan" not. Od začetka tisto ki je bila s previjalno, pa je blo tok moteče, da je imela notr obliko za sedet, al kok že, smo pol kupili novo, večjo in tisto bomo tud zdaj uporabljali. Zdaj sem jo šele dobro pospravilauser posted image

No, evo, to bi blo zaenkrat to od mene. Grem se še mal uležt, sm dobr iz službe pršla, jah, gostinstvo pa to, ni praznikovuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
1.5.2012 17:55:00   
darchy82
Aninchy jst sem voziček naročala kar iz SLO. Je bil že takrat znižan na 400 EUR, kar se mi ni zdelo veliko, glede na to, da sem zraven dobila vse (z lupinico vred). Mislim da se ga direktno iz Nemčije itak ne da naročit. Trgovino imajo drugače v MB-ju, ampak jst sem kar preko neta naročila, ker nama je Štajerska precej daleč.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
1.5.2012 21:20:47   
archie
Aninchy, ti zagovarjaš 4-kolesnike, jaz si pa ne predstavljam drugega kot 3-kolesnika user posted image so mi tudi vizualno lepši user posted image Sicer pa HB da je na voljo toliko različnih vozičkov, da vsak najde tisto, kar želi. user posted image

Moja utrujenost izginja, tudi slabost (HB za čigumije), tako da počasi bom res še začela uživati v nosečnosti user posted image uf, je bil že čas (noseča 15t in še nekaj malega).

Danes smo šli spet plavat na bazen in je bilo takooooo finooooo, da tamala že spi (je koma). Ko je zagledala hotel, se je kar smejat začela, Ko je zagledala bazen, se je začela kar trest od navdušenja. user posted image fuuuul si je zapomnila od zadnjič vse skupaj.

Banjica vs. čebriček: mi smo imeli banjico. Si ne predstavljam, kako v čebričku umivaš lase.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
2.5.2012 7:14:57   
Nezy1
Živjo!

Jaz sem ok, res lahko rečem, da je magična meja 16 tednov, ko prenehajo slabosti (vsaj pri meni so - zdaj že drugič tako). In se res počutim mnogo bolje.

Glede vozičkov, mi imamo od prvega še Mutsy 4-rider in je zakon. Štirikolesnik seveda, trikolesniki so manj stabilni po mojem mnenju, če pa so, pa morajo biti zelo dolgi. Je pa Mutsy res voziček za na teren. Midva sva prevozičkala ogromno, po ure in ure svak dan in se je super obnesel. To pa, da se da obrniti nazaj, pa je nujno po mojem zato, ker ko se vozičkaš v eno smer (na primer po PST-ju) in ti sonce seka, potem je fajn otroka obrnit, da mu sonce ne sije v oči in da lepo zaspi. Ampak to sva midva pač, res sva prevozičkala dolge ture. Imamo pa mi temno rdečega in se mi zdi, da paše kar na oba spola.

Glede nosečnosti imam jaz zdaj čisto drugačne filinge v trebuhu. Prej me je vse špikalo, ko sem na primer kihnila, pa se kaj sunkovito premaknila itd, zdaj pa, kot da ni nič tam dol, kot da imam samo špeh user posted image Nimam pojma, a je to normalno. A ima še katera take filinge?

Joj pa mazat proti strijam se mi tolk ne da...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
2.5.2012 8:42:23   
balonchek
Ojla punce,

mi smo iz morja, je bilo super vreme, samo ko takooo hitro
mine, pa danes še en piknik in že v službo....

Sem mislila, da ne bo toliko za prebrat, da boste bolj zunaj,
pa vidim da ste vseeno pridelale par strani user posted image

vozički - ne veste kako vesela sem, da ste to temo odprle,
ker jaz se sploh ne morem odločit, sem pa imela sedaj možnost
na naši obali si ogledat jih kar nekaj v živo. Eni mi tko plastično
delujejo, pa so kao ornk firme.

Ena je spraševala za Baby Boom - meni je zelo všeč, na morju jih
je bilo polno, samo na enem forumu sem brala nekaj o kolesih,
da se hitro zj..., pa moti me samo 1 leto garancije.

Na malih vragcij mi je kul, ker imajo kar veliko izbire pa na vse 2
leti garancije, to se mi zdi pomembno ker jočem met vozek tudi
za drugega potem.

Bexa - meni so te fajn, ima katera izkušnje? Se pa še nisem
zjasnila a hočem 3 al 4 kolesnika - to je moja največja dilema sploh

Princess - tega od ABC design sem tudi jaz videla v živo na
cesti in zgleda res fajn, sam ga še nisem sprobala - ti si ga, se lepo
vozi?

počitje - jaz razen mini mini trebuščka sploh ne vem da sem
noseča, sej vem, sem lahko vesela, sam potem se res začneš
spraševat a je nali še tam spodaj al ne user posted image user posted image
Tako da res komi čakam pregled čez dva tedna da vidim da miga,
ker čutila pomoje ne bom nič do 20 tedna....

Uživajte! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2571
2.5.2012 8:45:05   
Aninchy
oooj!

archie - sj jst sm tud bla za 3kolesnike, ampak po tej izkušnji mi je vse skp padlo v vodouser posted image

balonchek - ja, baby boom firma je v Kopru in itak jih je cela obala polna user posted image Al pa v Velenju, tam jih je tud malo morje (vsaj blo kako leto, dve nazajuser posted image )

Joj, šibam, delamuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu balonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
2.5.2012 9:39:20   
GregUr
Aninchy super si, hvala! tkole je fajn da ti ktera iz prve roke pove... res, zakon user posted image amm v zadnjem postu si napisala "al pa v Velenju" kaj a baby boom-e se da v velenju tudi vidit? user posted image tega bi bla res vesela, čeprav vizualno mi tisti krog kao okno kvari podobo vozka, ker zgleda ko podmornica user posted image user posted image ampak mi majo pa take hude barve - kremne, če se na netu prav vidi...

Bexa imam dve kolegici k imata ta voz, ena ga ima od oktobra, druga pa od februarja... no, kot ena tako tudi druga, ne morejo prehvalit kvalitete glede na ceno... vedno sem govorila, da če mi do avgusta ne bo nobeden več WAAAW (po ceni in po izgledu), potem Bexa it is user posted image tko da imam rezervni plan, vseeno pa spremljam še druge... ful mi vse govorijo naj spremljam akcije tu, tam, sem, tja, ampak se mi prav ne da user posted image user posted image ker se kar tolažim da bo Bexa moja... jst mislim da tri leta uporabe (zdaj leto in pol in potem drug otrok leto in pol) bo že preživel, če pa preživi samo enega, pa k*** ga gleda, bi se bolj po glavi tolkla če bi dala za neko firmo samo za športni del 800€+... ker sem se sprijaznila, da vsak, pa naj bo še tako fancy pa firma in vse, ima pomanjkljivosti...

čebriček in pranje las me smo z nečakinjo prakticirale umivanje las tako, da smo z roko zajele vodo in jo polivale po glavi, ali pa s kakšno igračo v katero se je dalo zajeti kakšen dcl vode... ni bil problem, samo še enkrat poudarjam, da pri dojenčkih rabiš pomoč, da ti nekdo otroka drži pri ušeskih da mu glavica ne klecne... potem pa gre brez problemov... men je res superca, tudi otrok ni nič nagužvan user posted image user posted image naša uglavnem je uživala, je pa res, da če tega nebi u živo videla, dvomim da bi danes sploh vedela da to obstaja in da bi si konec koncev sploh želela imet... user posted image

nič, pa sem ostala sama doma... včeraj smo se imeli super, sem prilezla na Bohor če je kateri poznano, potem pa še na piknik, mnjamii user posted image user posted image aja pa taxistka sem bla... kak to enim prav pride da sem user posted image ker se potem prepustiiiijo zabavi brez premz user posted image user posted image pa saj prav. oktobra se bo nehalo za neki časa user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
2.5.2012 11:03:41   
lulu_la
zivjo punce…

jaz se javljam po stotih letih, sm bla cist prevec zaposlena. Upam, da se je to zdaj malo umirilo, ker res cutim da rabim mir in da zadeve laufajo na izi… drgac pa ze koncujem 18. teden, kar je ful :) zdej se morm pa skupaj vzet in priklicat ultrazvok v porodnisnici (no, jutri), kar je tukaj fuuul problem in mi gre na zivce samo da pomislim, ker je skoz zaseden pa samoe no uro sprejemajo klice ..kar neki. Sicer je pa super, da je tak fenomenalen vreme, naj kar traja in traja!!

aja, ce boste pa pobegnile na zasebni forum, pa ja, bi sla tut zraven- bom probala bit zdej bolj aktivna :)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
2.5.2012 16:46:04   
darchy82
Pozdravljene srečke user posted image
Upam da ste lepo preživele tele čudovite praznike. Mi smo uživali 100/uro, ampak na žalost se naš kratek počitek končuje.
Imela bi dve vprašanji:
1. A mogoče katera ve kdaj se končajo težave z zabasanim nosom? Jst sem že dobra 2 meseca prehlajena in mi non stop iz nosa teče, pa je pomojem to bolj z user posted image povezano.
2. Kje bi se dalo dobiti user posted image pajkice na 3/4 pa da niso bele ali črne barve, ker take sem že dobila v H&M-u pa jim barve mal šepajo. Aja, pa da cene niso pretirane user posted image

(odgovor članu lulu_la)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?