Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je pol s temi R.Megani l.2002-2004 27.1.2012 23:07:26
|
|
|
|
Capyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA O marička tole pa je razglabljanje Ja, pa res... Mogoče sem jaz preveč na začetku napisala Ampak TomTaylor ima point, ko je napisala za Megane 2002-2004 letnik. Naj bi takrat, ne samo Megane ampak Renault nasploh imel neke težave z 1,5 dci motorji. To informacijo poznam, ker sem ga hotela kupit in sem iz dosti raznih virov to slišala in so mi odsvetovali nakup Renaulta s tem motorje. V oko mi je pa to padlo, ker so bili takrat nekam čudno poceni v primerjavi z ostalimi avti tega ranga. To je pa tudi vse... Ni zdaj vsak Renault zanič... Tako je. Mi smo imeli Megana karavana, letnik 2004 z 1,9 dci motorjem... Odličen avto! Imel je polno takšnih uporabnih zadevic: npr. progresiven avtoradio, pa da si lahko kar spredaj na tipko pritisnil in si zadnja vrata aktivira/deaktiviral... Mi je kar škoda, da smo ga zamenjali. Imam pa Clia 1,5 dci, letnik 2005, pa zaenkat (107k km) dela kot urca (že trkam, da ne bom jutri kje ostala... ). No ja, itak redni servisi pa zamenjal so mi bremze (sem bila kregana, da premalo premzam in potem se nekaj skupi zlima al kaj..). Clio rula!
|
|
RE: Kaj je pol s temi R.Megani l.2002-2004 28.1.2012 10:21:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
hvala za odgovore, predvsem za tiste, ki se tičejo meganov l. 2002-2004 . Sej jz tudi kljub mnenjem o renaultih, do sedaj nisem imela nikakršnih problemov (2x R5, 2x R clio, R modus), razen pri čisto taprvi R5 - SL (mislim, da je bila letnik 89, vsekakor pa med prvimi izdelanimi in po nekih vezah pripeljana direkt iz Francije, edina v SLO), no, ta je bila edina non-stop pri mehaniku, kar pri zamenjavi enih 5-ih lastnikov niti ni blo čudno...No, skratka, sva imela tudi golfa, pa zdaj imava še F.Stilota (diesel jtd) kot družinskega (slednji je čudovit za vozit, samo za pogledat je pa grd ko satan), jz pa bi jz še vedno šla naprej na Renaulta, na megana..Iz modusa. Imam pa še eno vprašanje, pa bom kar posebej odprla temo..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?