TomTaylor -> RE: - Jermanovo oko - (21.1.2012 22:51:27)
|
Ja seveda je svinjarija. Ampak....Po videnem prispevku mi je bilo takoj jasno, da Mojca ne živi v istem stanovanju/hiši z golobi. Da je dejansko najela hišo, da bi v njej živele te živali. Ne ona. To me je takoj spomnilo na eno ubogo žensko (se ne spomnim imena, vem pa da je bila predlagana pred leti za slovenko leta), ki je "zbirala" zapuščene in zavržene psičke, medtem ko ni imela ne prostora in ne sredstev, da bi zanje poskrbela kot se spodobi. A imela jih je rada....Takrat so se v luft dvigovala razna društva proti mučenju živali, živali so ji odvzeli, veliko ali celo vse evtanazirali....no, skratka..sem šla brskat po netu in našla tole: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BPVwu3a6ubQJ:www.rtvslo.si/okolje/brutalno-mucenje-golobov-v-ljubljani-nadzorni-organi-pa/255171+vo%C4%8Dko+mojca&cd=8&hl=sl&ct=clnk&gl=si&client=firefox-a ....po eni strani jo zelo razumem, da si zelo želi zaščititi uboge živali, ampak način, katerega se poslužuje, jo kvečjemu označuje kot neuravnovešeno osebo in ne kot zaščitnico živali.
|
|
|
|