|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
15.3.2012 21:12:39   
NinaŠ
Petarda ja, napačen odgovor so minus točke user posted image ... no vsaj lani je bilo tako, mogoče je letos tudi kaka sprememba user posted image , saj lani prvošolčki (vsaj pri nas) niso dobili nobene nagrade za sodelovanje, le trije ali dva user posted image Priznanje (Anže je bil med njimi user posted image )

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.3.2012 21:13:11   
NinaŠ
Junior user posted image user posted image user posted image user posted image in mami user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.3.2012 21:24:25   
*bubi*
Saj to je razvidno v rezultatih. Napačen odgovor je -1 točka.
Skupaj je možnih 35 (7x4 + 7 dobijo vsi za začetek). Tako da napačen odgovor takoj prinese 5 točk manj.

Če ne bi odgovarjal, bi pa bilo 4 točke manj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.3.2012 21:24:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda ja, napačen odgovor so minus točke user posted image ... no vsaj lani je bilo tako, mogoče je letos tudi kaka sprememba user posted image , saj lani prvošolčki (vsaj pri nas) niso dobili nobene nagrade za sodelovanje, le trije ali dva user posted image Priznanje (Anže je bil med njimi user posted image )

Aja...v tem primeru. Jaz sem mislila, da govorite o tem, kako je na splošno bolje pustiti prazno, če ne veš odgovora user posted image  Ker jaz mu vedno pravim, da če ne ve, naj nekaj obkroži, mogoče bo imel srečo user posted image . Za tukaj pa po pravici povedano sploh nisem vedela kako bodo ocenjevali.... Ja, minus točko so dobili na napačen odgovor. user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image  za Anžeta...je pa res frajer. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
16.3.2012 5:55:49   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.3.2012 7:17:57   
petarda
Hvala za kavico...evo še moja

user posted image

Junior ima še vedno vročino, tak da sem doma. Bo pa moj danes probal prej zaključit, pa z njegovim bratcem bomo malo pokombinirali, ko pride iz šole, da skočim vsaj popoldne v službo za par ur...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.3.2012 8:02:47   
*bubi*
dobro jutro user posted image user posted image user posted image

user posted image  pa si grem še jaz skuhat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.3.2012 10:37:20   
Paštetka
jaz sem na spletni strani videla, da dobijo vsi prvošolči neke kocke.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.3.2012 17:23:03   
ada2
bubi hvala

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.3.2012 19:34:23   
petarda
Rabimo

8,15,16,18,19,26,27,35,44,45,51,55,62,66,73,81,83,
84,90,91,95,100,102,105,106,108,113,115,121,128,
130,131,143,150,151,152,156,157,161,163,168,169,
170,181,182,183,189,193,197

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.3.2012 19:34:58   
NinaŠ
Čer!

No Tina ima pri krokodilčku user posted image menda eno napako user posted image ... jim je menda učiteljica povedala user posted image , da bi se zlagala skoraj ne verjamem, ker potem bi rekla, da ima vse prav user posted image . Anže ima pa najmanj eno, verjetno pa dve nalogi narobe (od 10ih).

Danes v Planici prekrasno user posted image user posted image user posted image , čudovito vzdušje in pravi zmagovalec user posted image user posted image user posted image . Še Monster puloverje smo našli na štantu user posted image , pa žal niso imeli otroških številk user posted image ... no je pa vsaj kapico s šiltom dobil user posted image .

Zdaj se otroka namakata v banji, desc mi gleda poročila, v pečici pa se mi peče biskvit za torto... ...vse pod kontrolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.3.2012 20:07:19   
*bubi*

Čer!

No Tina ima pri krokodilčku user posted image menda eno napako user posted image

user posted image  pri bubiju je meja za priznanje 30 točk, tako da user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.3.2012 20:07:57   
*bubi*

Danes v Planici prekrasno user posted image user posted image user posted image , čudovito vzdušje in pravi zmagovalec user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.3.2012 20:11:37   
*bubi*
Mi smo pa bili danes na enem taaaaaako krasnem rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image

Še starši smo se imeli super user posted image  
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.3.2012 20:15:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Čer!

No Tina ima pri krokodilčku user posted image menda eno napako user posted image

user posted image  pri bubiju je meja za priznanje 30 točk, tako da user posted image

Čestitke bubiju in Tini! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.3.2012 20:17:12   
petarda

Mi smo pa bili danes na enem taaaaaako krasnem rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image

user posted image

Lepo. A to so tudi otroci bowlali?

Meni je bilo pa danes napoooooooooooorno....komaj čakam, da se poberem v posteljo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.3.2012 20:23:07   
*bubi*
Ja, otroci so tudi bowlali v okviru praznovanja... starši pa v okviru čakanja otrok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.3.2012 20:23:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Meni je bilo pa danes napoooooooooooorno....komaj čakam, da se poberem v posteljo. user posted image

user posted image  je vsaj kaj boljše?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.3.2012 20:36:34   
NinaŠ

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
...upam, da tudi naš v nedeljo izpade približno tako user posted image ... vsekakor sem rezervirala tudi stezo za starše user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.3.2012 21:03:10   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image

Lepo. A to so tudi otroci bowlali?

evo, zadnjih nekaj dni, kot da bi hodili po isti poti..... z dedcem sva na bojni nogi - oz. je dokazal da ne zna biti odgovoren, ta srednji otrok mi je zbolel, v službi nora gužva, med drugim jutri spet cel dan....

eh, bit če bolje....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.3.2012 21:19:34   
Paštetka
Jaz pa sem ravno z Maxom z urgence. Ob šestih je dobil tak bolečinski napad,da ga je skupaj vleklo, revež je kričal od bolečin. Kar naenkrat in iz ljubega miru. Ful ga boli na desni strani,kjer je slepič. Sumijo na slepič, vendar lab. Izvidi niso pokazali nič. Nima vročine, nič samo boli ga reveža. Lahko bi ostal na opazovanju, vendar sem rekla, da smo itak 5 minut vstran in da raje prideva nazaj zjutraj. Zdaj nima tale bolečine več, vendar ga še precej boli. user posted image
On ima itak ful visok prag bolečine. Śe, ko je imel roko zlomljeno se je z zdravniki hecal, da sploh niso posumili, da je zlomljena.
Jao, ta moja deca.
Jutri smo pa na abrahama povabljeni user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.3.2012 21:21:53   
Paštetka
In zdaj naj grem spatuser posted image
Eh, saj bo vredu.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.3.2012 21:22:04   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za Muser posted image  grozno se bere user posted image

Ada user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.3.2012 21:28:34   
Paštetka
In ja, danes smo se popoldne zunaj igrali, s sosedi se menimo, da bova en avto prodala, ker dva ne rabimo. Moj že 3 mesece stoji v garaži. Še rekla sem, da če bo itak kaj, da bom taksi poklicala.
In potem grem večerjo delat, maladva prideta gor in se začne kalvarija. Moj je bil na seminarju, jaz pa sama. Sem malo dala k sosedi, pa letiva z malim v garažo, avto ne vžge. Bemtiš. Niti glasu ni dal od sebe. Pa spet k drugemu sosedu, pa k tretjemu, ker drugega ni bilo doma... Še dobro, da sem v bloku, da imam dosti sosedov. user posted image
Da se ne bi pol ure prej menili, da ne rabiva dva avta user posted image . Evo, no.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 16.3.2012 21:30:06 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.3.2012 22:10:05   
NinaŠ
Uf Paštetka, tole je pa hudo brati user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image za Muser posted image

No moja oz. Anžetova torta je narejena user posted image , jutri jo le še malo okranclamo... upam, da bo tudi dobra user posted image no sicer pri nutelini kaj veliko zgrešit ne moreš user posted image , edino biskvit lahko preveč/premalo namočiš user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?