|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
15.3.2012 19:00:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

V glavnem bubi pravi, da mu je šlo zelo dobro. Kolikokrat pa je kiksnil, bomo videli, ko bodo rezultati.

1x kiksnil user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.3.2012 19:02:33   
*bubi*
BDBAECD
tak, zdaj pa se naj Tina nauči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.3.2012 19:15:31   
petarda

V glavnem bubi pravi, da mu je šlo zelo dobro. Kolikokrat pa je kiksnil, bomo videli, ko bodo rezultati.

1x kiksnil user posted image

Petardito pa dvakrat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.3.2012 19:19:22   
*bubi*
ti zna povedat, katera naloga je bila 6.?

bubi pravi, da so bili neki znakci (trikotnik, kvadratek, zvezdica) in so jih morali zamenjat s številkami user posted image  pa seštevanje je bilo vmes. OK, pol ni čudno, da je kiksnil.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.3.2012 19:24:38   
petarda
Petardito pravi, da je ena naloga (ne ve, če ravno šesta) šla takole:

Urša je namesto nekaterih števil narisala like. Na katero število je mislila, ko je narisala krog? In da je bilo zraven narisano trikotnik + kvadrat = krog ? Odgovori so bili 1,2,3,4,5...ampak ne ravno v tem vrstnem redu? user posted image  Jaz nimam pojam kaj bi bil odgovoruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.3.2012 19:31:53   
petarda
No še ostale naloge :

V škatli so bile še tri majhne škatle. V vsaki mali škatli se je skrivala še ena mala škatla. Koliko škatel je vse skupaj? 7

Otroček si je ogledoval slike v muzeju. Slike so bile štirih različnih vrst. Katera slika je levo od tigra in destno od marelice. Bile so pa kao zajec, marelica, tiger, metuljček. Možna odgovora pa kao
1.zajec
2.metuljček

Tule je pa moje zabluzil...

Fantek je imel slike štirih različnih vrst. Katere slike bo postavil v zasenčen kvadratek. Pravi, da je odgovor žaba.

Potem je bila ena naloga pica razrezana na štiri kose in si moral najti kateri kos pripada punčki. Je bil zraven narisan in si moral primerjat oblike.

Mama je dala dečku vrečko s čokoladicami. Ko je 2 pojedel in eno dal učiteljici jih je ostalo še 6. Koliko jih je imel?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.3.2012 19:34:51   
*bubi*
bubi pravi, da sta bila dva računa že rešena:

trikotnik = 2
kvadrat = 4

eh, ne zna mi prav povedat... pa saj ni važno, niti ne vem, če se je tukaj zmotil user posted image

Aja, prej sem user posted image  zraven nalimala... malo nerodno user posted image  ni mi v posmeh, da se je zmotil, sem prav zadovoljna z rezultatom. Sem se bala, da bo slabše, ker sem videla, da si včasih (narobe) poenostavi razmišljanje, pa da je včasih malo površen.  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.3.2012 19:51:59   
petarda

bubi pravi, da sta bila dva računa že rešena:

trikotnik = 2
kvadrat = 4

eh, ne zna mi prav povedat... pa saj ni važno, niti ne vem, če se je tukaj zmotil user posted image

Aja, prej sem user posted image  zraven nalimala... malo nerodno user posted image  ni mi v posmeh, da se je zmotil, sem prav zadovoljna z rezultatom. Sem se bala, da bo slabše, ker sem videla, da si včasih (narobe) poenostavi razmišljanje, pa da je včasih malo površen.  

Čestitke bubiju, res je ful dober user posted image user posted image . Jaz sem tudi zadovoljna z rezultatom. Pri petarditu sem dostikrat opazila, da si narobe predstavlja...ampak si ne poenostavi, temveč oteži user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.3.2012 19:55:42   
*bubi*
En primer takega poenostavljanja:
je gledal kar rešitve in prvo v vrsti, ki je ustrezala, je obkrožil. Ampak po njegovem načinu razmišljanja bi ustrezala še ena izmed rešitev. Tako da je od sreče odvisno. Kengurujček pa ne gre na srečo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.3.2012 20:18:54   
NinaŠ
user posted image hvala za namige... pa ne, ne bom nič Tini povedala user posted image , ker jo bom samo zbegala... pa še v šoli lahko kaj namigne, da že delno pozna naloge user posted image user posted image

OK, zdaj pa otroka spravim v posteljo, pol pa še kaj povem user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.3.2012 20:20:43   
Paštetka
Kje pa gledate rezultate, ker meni ne da rezultatov, če vtipkam geslo user posted image user posted image
Moj pravi, da je imel 2 narobe

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
15.3.2012 20:22:57   
*bubi*
Paštetka, mogoče še niso vnešeni v sistem.

Dvomim pa, da bi učiteljica peš popravljala... običajno samo črke vnašajo in program sam naredi izračun.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
15.3.2012 20:41:01   
Paštetka
Naši so šli na koncu vsi skupaj z učiteljiico reševat in je tako ugotovil, da ima dva narobe.
Je pa baje imel samo en samo eno napako, noben ni rešil brez napake, ostali so pa imeli dve ali več nalog narobe.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
15.3.2012 20:41:36   
*bubi*
aja, bubi pravi, da je splaval user posted image  bomo šli testirat, ko bo konec plavalnega tečaja user posted image

mimogrede, petarda - imate kakšne plane za nedeljo? hmmmm... praznujete?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
15.3.2012 20:43:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Je pa baje imel samo en samo eno napako, noben ni rešil brez napake, ostali so pa imeli dve ali več nalog narobe.

me prav zanima, koliko točk bo potrebnih za priznanje. Dokler ne bodo vse šole vnesle podatkov, ni nobene primerjave user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
15.3.2012 20:44:25   
NinaŠ
Mi niti kod ne dobimo.... user posted image ...  Ja Bubi, na srečo ne gre, samo kako to otroku dopovedat user posted image in kako mu dopovedat, da če nima pojma katera rešitev je prava, da je bolje da ne reši naloge user posted image ... verjetno izkušnje user posted image in + nekaj let, da bodo to razumeli user posted image

Danes sta otroka prišla oba ful navdušena nad hišo eksperimentov user posted image user posted image user posted image mislim, da bomo morali kmalu ponoviti ta izlet user posted image .
Jutri gremo po šoli (in službi) v Planico user posted image user posted image user posted image no saj meni osebno ni preveč za gužvat se tam, a otroka (in direktor user posted image ) bodo pa zadovoljni user posted image . Potem zvečer moram pa še torto naredit za sobotno praznovanje... pa mal prah pobrisat tamkjergaponavadineredno user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
15.3.2012 20:44:50   
Paštetka
Naši so šli na koncu vsi skupaj z učiteljiico reševat in je tako ugotovil, da ima dva narobe.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
15.3.2012 20:45:44   
NinaŠ

me prav zanima, koliko točk bo potrebnih za priznanje. Dokler ne bodo vse šole vnesle podatkov, ni nobene primerjave user posted image

hm, ali ni tako, da priznanja dobi nekaj najboljših v RAZREDU user posted image , ali sem pa jaz lani slabo razumela user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
15.3.2012 20:51:14   
*bubi*
Nina, čisto možno je, da dobi priznanje nekaj najboljših na šoli. Verjetno se obe paralelki upoštevata. oz. vse.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
15.3.2012 20:53:28   
*bubi*
dobijo pa vsi prvošolčki nagrado za sodelovanje, tako da je že to nekaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
15.3.2012 20:54:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mi niti kod ne dobimo.... user posted image ...  Ja Bubi, na srečo ne gre, samo kako to otroku dopovedat  in kako mu dopovedat, da če nima pojma katera rešitev je prava, da je bolje da ne reši naloge user posted image ... verjetno izkušnje user posted image in + nekaj let, da bodo to razumeli user posted image
user posted image
Danes sta otroka prišla oba ful navdušena nad hišo eksperimentov user posted image user posted image user posted image mislim, da bomo morali kmalu ponoviti ta izlet user posted image .
Jutri gremo po šoli (in službi) v Planico user posted image user posted image user posted image no saj meni osebno ni preveč za gužvat se tam, a otroka (in direktor user posted image ) bodo pa zadovoljni user posted image . Potem zvečer moram pa še torto naredit za sobotno praznovanje... pa mal prah pobrisat tamkjergaponavadineredno user posted image ....

A to je res bolje? user posted image

Paštetka jaz samo geslo vtipkam in me direktno na rezultate vrže...tak, da verjetno za vas še niso vnešeni.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.3.2012 20:56:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

hm, ali ni tako, da priznanja dobi nekaj najboljših v RAZREDU user posted image , ali sem pa jaz lani slabo razumela user posted image

Hmmmm...kolikor sem jaz razumela na sestranku, ne bo nobenih priznanj...oziroma bodo vsi dobili eno malenkost user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.3.2012 20:59:56   
petarda

aja, bubi pravi, da je splaval user posted image  bomo šli testirat, ko bo konec plavalnega tečaja user posted image

mimogrede, petarda - imate kakšne plane za nedeljo? hmmmm... praznujete?

Hmmm...nimam pojma user posted image ...še za jutri ne vem. Juniorju sem prejle namerila 38,3°C user posted image  Verjetno ne rabim razlagat, kako težko mi bo jutri ostati doma, glede na to, da imam dela fuuuuuuuuul in da sem danes prišla malo pred šesto user posted image . Mogoče bom malo skombinirala z bratcem od lubija, da bi prišel gor, ko bo prišel iz šole, da vsaj popoldne malo skočim v službo user posted image ...Samo spet - če ne bo imel junior previsoke vročine user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.3.2012 21:10:50   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.3.2012 21:12:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hmmmm...kolikor sem jaz razumela na sestranku, ne bo nobenih priznanj...oziroma bodo vsi dobili eno malenkost user posted image

to bo Nina vedela, lani je Anže imel vse prav, če se dobro spomnim.

Po moje pa so bronasta priznanja, ker na spletni strani DMFA piše, da dobijo tisti z vsemi devetimi bronastimi priznanji še posebno priznanje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?