|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
29.2.2012 20:32:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zdaj pa pred TV...danes so videt dobri filmi na sporedu. user posted image

ali jaz napačen spored gledam ali pa imava različen okus user posted image user posted image user posted image
Pa prvo, kar sem videla, je fuzbal... imaš sploh pravico film gledat v takih primerih? user posted image user posted image user posted image  

Ah, grem jaz tudi svoje do konca naredit. Da ne bom spet pri računalniku večera zbluzila... saj včasih paše se malo nasmejat user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
1.3.2012 5:26:35   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, saj sem hotela še katero drugo poklicati, da vam rečem, da mislim na vas, pa sva imela samo možev telefon s sabo in ima samo petardo shranjenouser posted image user posted image

No, peljala sem se rudi v pozlačenem liftu, in na mojo žalost nisem imela s sabo, kljub vsej veličini zlata in biserov, nobenega pipeca s sabo, da bi malo postrigala za domov. user posted image ?

No danes pa gremo v http://www.atlantisthepalm.com/marineandwaterpark/aquaventure.aspx

Urša, komot se kopaš na plažah. So ful lepe. Pa plitko je daleč v morje.

Ajde...uživajte.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
1.3.2012 7:35:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zdaj pa pred TV...danes so videt dobri filmi na sporedu. user posted image

ali jaz napačen spored gledam ali pa imava različen okus user posted image user posted image user posted image
Pa prvo, kar sem videla, je fuzbal... imaš sploh pravico film gledat v takih primerih? user posted image user posted image user posted image   

eh....so bili samo videt user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj tudi drugače imava verjetno različen okus, samo ti včeraj tudi po mojem niso bili user posted image  Fuzbal pa mojega nič ne moti user posted image .... ponavadi sem jaz tista, ki bi ga rada gledala user posted image ....ampak samo ob pomembnih tekmah....tele prijateljske in kvalifikacijske me ponavadi ne ganejouser posted image

Zdaj moram ob večerih čakat do 23. ure da dam miniju antibiotik in se mi zdi takoooooooooooo dolgo...ko pa nisem rabila čakat, je pa minilo v šusu user posted image user posted image user posted image  Spali smo pa tako user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
1.3.2012 7:36:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, saj sem hotela še katero drugo poklicati, da vam rečem, da mislim na vas, pa sva imela samo možev telefon s sabo in ima samo petardo shranjenouser posted image user posted image

No, peljala sem se rudi v pozlačenem liftu, in na mojo žalost nisem imela s sabo, kljub vsej veličini zlata in biserov, nobenega pipeca s sabo, da bi malo postrigala za domov. user posted image ?

No danes pa gremo v http://www.atlantisthepalm.com/marineandwaterpark/aquaventure.aspx

Urša, komot se kopaš na plažah. So ful lepe. Pa plitko je daleč v morje.

Ajde...uživajte.

Hvala za kavico. user posted image  Uživajteeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa daj kako slikico na FB, če tu ne gre. user posted image  Naj ti mišek pomagauser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
1.3.2012 10:51:25   
*bubi*
hojla user posted image

Jaz pa sem se danes zbudila s takimi črnimi podočnjaki, kot ne pomnim... sem nekje še malo pudra našla, da sem jih zakamuflirala. user posted image In pol mi reče v kopirnici, da danes kar žarim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, saj ne vem, od česa... mogoče bom vedela zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
1.3.2012 15:42:22   
Paštetka
Bubi, jaz tudi žarim, vendar od soncauser posted image

No, še današnje kratko poročilo: user posted image
Muser posted image in ati sta zaplesala z delfinčki in se z njimi lubčkala, jih božala.
Obdelala sta vse tobogane, tudi tistega, kjer se pelješ med morskimi psi in skati. Midve z Muser posted image pa sva se zabavale v otroškem kopališču, ki je ... Saj se ne da opisati. Ni, da ni tam...
Slikice sledijo, po dopustu.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
1.3.2012 16:17:42   
petarda
Uuuuuuuuuuu paštetka...a me boš vzela kdaj s sabo, ko malo zrastem? user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi....mogoče je imel pa puder bleščice not user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
1.3.2012 16:52:30   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image

petarda, boš mogla M&M vprašati, če te vzameta s sabo, ker sva rekla, da bova midva raje šla še kam drugam pogledat, maladva bosta pa sama čez zimske počitnice šla k teti na počitnice.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
1.3.2012 19:35:20   
petarda
Jaz bi tudi imela teto v Dubaju user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
1.3.2012 20:09:00   
*bubi*

Bubi....mogoče je imel pa puder bleščice not user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj takega pa bi se v moji kopalnici zeeeeeeelo težko našlo user posted image  

Glede na moj stil si bom verjetno kasneje od bubike sposojala ličila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
1.3.2012 20:10:06   
*bubi*

Ja, je fajn imet tete naokoli po svetu user posted image  Čeprav jaz ene še nisem uspela obiskat, pa vsakič znova vabi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
1.3.2012 20:44:39   
petarda

Ja, je fajn imet tete naokoli po svetu user posted image  Čeprav jaz ene še nisem uspela obiskat, pa vsakič znova vabi user posted image

Jaz imam vse tete na Hrvaškem in v Sloveniji. user posted image  No, saj sem vesela, jih vsaj večkrat vidim. user posted image  Imam pa nekaj daljne žlahte v Kanadi in v Avstraliji...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.3.2012 4:06:14   
Paštetka
Bubi, saj ni panike. Ti kar povej, jih bomo mi šli obiskat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.3.2012 4:14:10   
Paštetka
Aja, dobro jutro. Evo kave: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas se je začel vikend. Tu je vikend petek in sobota. V nedeljo je začetek tedna in se namreč gre v službo, kot pri nas v ponedeljek.
Današnji plan je Safari po puščavi s kamelami. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
2.3.2012 7:18:18   
petarda

Bubi, saj ni panike. Ti kar povej, jih bomo mi šli obiskat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
2.3.2012 7:19:14   
petarda

No....vsaj tega ti nisem fouš user posted image user posted image user posted image ...uživajte v vikendu...user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
2.3.2012 8:33:07   
*bubi*
Dobro jutro.
Se vam pridružim pri kavici user posted image user posted image user posted image
Še kaka viška je, če pride katera mimo.

No....vsaj tega ti nisem fouš user posted image user posted image user posted image ...uživajte v vikendu...user posted image

kak da ne? user posted image user posted image user posted image

Uživajte paštetka, pa saj ni treba tega posebej pisat user posted image

Aja, kam bi šla raje: Ciper, Florida, Phoenix, po novem je še Boston na voljo user posted image  

Uh, zdaj vidim, da sem bila samo 1/4 user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
2.3.2012 9:22:33   
Paštetka
Uf...jaz bi izbrala vse. Povsod je kaj zanimivega, pa četudi so to samo navade ljudi, ki so drugačne od naših, pa stili gradnje hiš, narava.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
2.3.2012 9:24:02   
Paštetka
Aja, petarda tvoje presenečenje, ki sem ti obljubila, sem že nabavila user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
2.3.2012 10:01:54   
petarda

Aja, petarda tvoje presenečenje, ki sem ti obljubila, sem že nabavila user posted image

Očitno bo res presenečenje, ker sem pozabila kaj že user posted image ....a razglednico? user posted image

Bubi jaz bi tudi šla vse tvoje tete obiskat user posted image ...mogoče najprej tisto na Ciper. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
2.3.2012 10:04:24   
petarda
Jaz sem šla danes še enkrat minija pokazat, za vsak slučaj, ker se mi zdi nemiren...sem se bala, da ga še kaj boli. No, po pregledu je pediater rekel, da naj bi bila ušeska bolje user posted image user posted image user posted image ....da se pa itak vnetje lahko ponovi, pa ne zato, ker se ne bi dobro pozdravilo, ampak zato, ker lahko pobere drugo bakterijo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
2.3.2012 10:23:42   
*bubi*

Bubi jaz bi tudi šla vse tvoje tete obiskat user posted image ...mogoče najprej tisto na Ciper. user posted image

hehe, niso vse moje tete. Zadnji dve sta že sestrični, ki sta zapustili sončno Florido user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
2.3.2012 10:24:52   
*bubi*

Očitno bo res presenečenje, ker sem pozabila kaj že user posted image ....a razglednico? user posted image

če se ne motim, je bilo govora o novoletni čestitki, ja.... za 2013 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
2.3.2012 10:27:00   
Paštetka

če se ne motim, je bilo govora o novoletni čestitki, ja.... za 2013 user posted image user posted image user posted image

Pusti se presenetiti. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
2.3.2012 10:41:33   
petarda

Pusti se presenetiti. user posted image

Prepuščam se totalno user posted image  Ljuuuuuuuuuuuubim presenečenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

A sem vam povedala kaj mi je lubi naštimal za valentinovo? Kupil je orhidejo, dišeče svečke in okvir za sliko. Potem je iskal "ta pravo" sliko za v okvir in je ugotovil, da rabi pokončno, vse primerne so bile pa ležeče user posted image . In potem je dal v okvir slikico od petardita (on je celo mislil, da je od minijauser posted image ) ....vse ležeče slikice, ko sva skupaj gor, pa je razobesil po orhideji user posted image .....jaooooo...samo se mi je vseeno lepo zdelo, da se je malo potrudil user posted image . Otroka sta bila pa čisto navdušena...mami, mami...pridi pogledat kaj te čaka v kuhinji! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.