Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 29.2.2012 20:32:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj pa pred TV...danes so videt dobri filmi na sporedu. ali jaz napačen spored gledam ali pa imava različen okus Pa prvo, kar sem videla, je fuzbal... imaš sploh pravico film gledat v takih primerih? Ah, grem jaz tudi svoje do konca naredit. Da ne bom spet pri računalniku večera zbluzila... saj včasih paše se malo nasmejat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 5:26:35
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, saj sem hotela še katero drugo poklicati, da vam rečem, da mislim na vas, pa sva imela samo možev telefon s sabo in ima samo petardo shranjeno No, peljala sem se rudi v pozlačenem liftu, in na mojo žalost nisem imela s sabo, kljub vsej veličini zlata in biserov, nobenega pipeca s sabo, da bi malo postrigala za domov. ? No danes pa gremo v http://www.atlantisthepalm.com/marineandwaterpark/aquaventure.aspx Urša, komot se kopaš na plažah. So ful lepe. Pa plitko je daleč v morje. Ajde...uživajte.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 7:35:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj pa pred TV...danes so videt dobri filmi na sporedu. ali jaz napačen spored gledam ali pa imava različen okus Pa prvo, kar sem videla, je fuzbal... imaš sploh pravico film gledat v takih primerih? eh....so bili samo videt . Saj tudi drugače imava verjetno različen okus, samo ti včeraj tudi po mojem niso bili Fuzbal pa mojega nič ne moti .... ponavadi sem jaz tista, ki bi ga rada gledala ....ampak samo ob pomembnih tekmah....tele prijateljske in kvalifikacijske me ponavadi ne ganejo Zdaj moram ob večerih čakat do 23. ure da dam miniju antibiotik in se mi zdi takoooooooooooo dolgo...ko pa nisem rabila čakat, je pa minilo v šusu Spali smo pa tako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 7:36:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ja, saj sem hotela še katero drugo poklicati, da vam rečem, da mislim na vas, pa sva imela samo možev telefon s sabo in ima samo petardo shranjeno No, peljala sem se rudi v pozlačenem liftu, in na mojo žalost nisem imela s sabo, kljub vsej veličini zlata in biserov, nobenega pipeca s sabo, da bi malo postrigala za domov. ? No danes pa gremo v http://www.atlantisthepalm.com/marineandwaterpark/aquaventure.aspx Urša, komot se kopaš na plažah. So ful lepe. Pa plitko je daleč v morje. Ajde...uživajte. Hvala za kavico. Uživajteeeeeeeeeeeeeeeeee ...pa daj kako slikico na FB, če tu ne gre. Naj ti mišek pomaga
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 10:51:25
|
|
|
|
*bubi*
|
hojla Jaz pa sem se danes zbudila s takimi črnimi podočnjaki, kot ne pomnim... sem nekje še malo pudra našla, da sem jih zakamuflirala. In pol mi reče v kopirnici, da danes kar žarim Joj, saj ne vem, od česa... mogoče bom vedela zvečer
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 15:42:22
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi, jaz tudi žarim, vendar od sonca No, še današnje kratko poročilo: M in ati sta zaplesala z delfinčki in se z njimi lubčkala, jih božala. Obdelala sta vse tobogane, tudi tistega, kjer se pelješ med morskimi psi in skati. Midve z M pa sva se zabavale v otroškem kopališču, ki je ... Saj se ne da opisati. Ni, da ni tam... Slikice sledijo, po dopustu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 16:17:42
|
|
|
|
petarda
|
Uuuuuuuuuuu paštetka...a me boš vzela kdaj s sabo, ko malo zrastem? Bubi....mogoče je imel pa puder bleščice not
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 16:52:30
|
|
|
|
Paštetka
|
petarda, boš mogla M&M vprašati, če te vzameta s sabo, ker sva rekla, da bova midva raje šla še kam drugam pogledat, maladva bosta pa sama čez zimske počitnice šla k teti na počitnice.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 19:35:20
|
|
|
|
petarda
|
Jaz bi tudi imela teto v Dubaju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 20:09:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi....mogoče je imel pa puder bleščice not kaj takega pa bi se v moji kopalnici zeeeeeeelo težko našlo Glede na moj stil si bom verjetno kasneje od bubike sposojala ličila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 20:10:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz bi tudi imela teto v Dubaju Ja, je fajn imet tete naokoli po svetu Čeprav jaz ene še nisem uspela obiskat, pa vsakič znova vabi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 1.3.2012 20:44:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz bi tudi imela teto v Dubaju Ja, je fajn imet tete naokoli po svetu Čeprav jaz ene še nisem uspela obiskat, pa vsakič znova vabi Jaz imam vse tete na Hrvaškem in v Sloveniji. No, saj sem vesela, jih vsaj večkrat vidim. Imam pa nekaj daljne žlahte v Kanadi in v Avstraliji...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 4:06:14
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi, saj ni panike. Ti kar povej, jih bomo mi šli obiskat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 4:14:10
|
|
|
|
Paštetka
|
Aja, dobro jutro. Evo kave: Pri nas se je začel vikend. Tu je vikend petek in sobota. V nedeljo je začetek tedna in se namreč gre v službo, kot pri nas v ponedeljek. Današnji plan je Safari po puščavi s kamelami.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 7:18:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bubi, saj ni panike. Ti kar povej, jih bomo mi šli obiskat Pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 7:19:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Današnji plan je Safari po puščavi s kamelami. No....vsaj tega ti nisem fouš ...uživajte v vikendu...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 8:33:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro. Se vam pridružim pri kavici Še kaka viška je, če pride katera mimo. IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Današnji plan je Safari po puščavi s kamelami. No....vsaj tega ti nisem fouš ...uživajte v vikendu... kak da ne? Uživajte paštetka, pa saj ni treba tega posebej pisat Aja, kam bi šla raje: Ciper, Florida, Phoenix, po novem je še Boston na voljo Uh, zdaj vidim, da sem bila samo 1/4
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 9:22:33
|
|
|
|
Paštetka
|
Uf...jaz bi izbrala vse. Povsod je kaj zanimivega, pa četudi so to samo navade ljudi, ki so drugačne od naših, pa stili gradnje hiš, narava....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 9:24:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Aja, petarda tvoje presenečenje, ki sem ti obljubila, sem že nabavila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 10:01:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Aja, petarda tvoje presenečenje, ki sem ti obljubila, sem že nabavila Očitno bo res presenečenje, ker sem pozabila kaj že ....a razglednico? Bubi jaz bi tudi šla vse tvoje tete obiskat ...mogoče najprej tisto na Ciper.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 10:04:24
|
|
|
|
petarda
|
Jaz sem šla danes še enkrat minija pokazat, za vsak slučaj, ker se mi zdi nemiren...sem se bala, da ga še kaj boli. No, po pregledu je pediater rekel, da naj bi bila ušeska bolje ....da se pa itak vnetje lahko ponovi, pa ne zato, ker se ne bi dobro pozdravilo, ampak zato, ker lahko pobere drugo bakterijo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 10:23:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi jaz bi tudi šla vse tvoje tete obiskat ...mogoče najprej tisto na Ciper. hehe, niso vse moje tete. Zadnji dve sta že sestrični, ki sta zapustili sončno Florido
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 10:24:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Očitno bo res presenečenje, ker sem pozabila kaj že ....a razglednico? če se ne motim, je bilo govora o novoletni čestitki, ja.... za 2013
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 10:27:00
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Očitno bo res presenečenje, ker sem pozabila kaj že ....a razglednico? če se ne motim, je bilo govora o novoletni čestitki, ja.... za 2013 Pusti se presenetiti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 2.3.2012 10:41:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Očitno bo res presenečenje, ker sem pozabila kaj že ....a razglednico? če se ne motim, je bilo govora o novoletni čestitki, ja.... za 2013 Pusti se presenetiti. Prepuščam se totalno Ljuuuuuuuuuuuubim presenečenja A sem vam povedala kaj mi je lubi naštimal za valentinovo? Kupil je orhidejo, dišeče svečke in okvir za sliko. Potem je iskal "ta pravo" sliko za v okvir in je ugotovil, da rabi pokončno, vse primerne so bile pa ležeče . In potem je dal v okvir slikico od petardita (on je celo mislil, da je od minija ) ....vse ležeče slikice, ko sva skupaj gor, pa je razobesil po orhideji .....jaooooo...samo se mi je vseeno lepo zdelo, da se je malo potrudil . Otroka sta bila pa čisto navdušena...mami, mami...pridi pogledat kaj te čaka v kuhinji!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.