![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 20:30:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem pa jaz enkrat prišla domov, ko sem šla samo nekaj iskat v stanovanje in sem pustila ključe zunaj v vratih, tresnila vrata...in hudič me je zaklenil v stanovanje. ko sem zaloputnila z vrati se je namreč ključ obrnil in sem ostala noter. Potem sem se pa na okno drla ven sosedovi deci, da naj pridejo gor in me odklenejo Mi imamo pa tako kljuko na vhodnih vratih, da ko jih enkrat zapreš, moreš potem odklenit, če hočeš it noter... Raje ne bom govorila kolikokrat smo čez streho hodili noter , ker je bil ključ na notranji strani vrat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 20:31:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ne, še ne. Sva z možem sama Luksuz Spakirano vse?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 21:22:23
|
|
|
|
Paštetka
|
Nop. Jutri. Najprej avica potem pakranje, potem greva še na kosilce.... pa pucat kopalico...pa po deco Potem pa arivederči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2012 7:46:03
|
|
|
|
petarda
|
Kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2012 7:49:29
|
|
|
|
Paštetka
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2012 18:02:06
|
|
|
|
petarda
|
Zdajle pa eno tako Pol pa v maškare
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 6:24:11
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Za danes bo še kar včerajšnja kavica dobra, ne? Nina kako ste?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 7:02:00
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka vi danes potujete, ne? Lepo, lepo...najlepše se imejte! Pozdravite teto Mišek in pište kej! Še nikoli nisem dobila kartice iz Dubaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 7:15:24
|
|
|
|
Paštetka
|
Adijos, drage moje. Se bom kaj spomnila na vas. Kartico, je sestra poslala za Božič, pa je še nisem dobila. lahko ti pa eno tam kupim pa ti jo iz Slo. pošljem, če to velja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 7:20:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Adijos, drage moje. Se bom kaj spomnila na vas. Kartico, je sestra poslala za Božič, pa je še nisem dobila. lahko ti pa eno tam kupim pa ti jo iz Slo. pošljem, če to velja Pošlji mi jo zdaj, pa jo za Božič glih dobim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 7:32:19
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro.... adijo pamet..... jaz sem včeraj delala, moj je pa peljal otroke na karneval kjer so noreli po snegu in bili čisto premočeni.... še zvečer, ko sem domov prišla je teklo iz čevljev..... in rezultat? adam kašlja tako, da se bo zadavil.... kašelje sicer tak, kot ga je pred leti imel, ko smo potem bili na berodualu, ampak on pravi, da ga grlo boli. zdaj sem mu inhalacije s fiziološko pripravila, če bo vsaj malo omililo. vročine nima, drugače živahen in vse ok, samo kašelj.... da se ti srce trga eh, pol pa še mene glava boli.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 7:53:28
|
|
|
|
ada2
|
paštetka uživajte na dopustu, pa spomnite se kaj na nas, ko bomo tu zmrzovali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 8:20:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka uživajte! Nina kako ste? šele danes brez vročine jaz pa do daska sita tičanja doma ...ne vem če ne bomo šli zvečer smučat , če seveda vreme zdrži
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 8:23:52
|
|
|
|
ada2
|
sem zdaj malo iskala po RR za lašelj in najdem neka zelišča, pa berem in berem in se mi zdi ok, potem pa ugotovim, da je to za konje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 8:31:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Paštetka, uživajte! IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem zdaj malo iskala po RR za lašelj in najdem neka zelišča, pa berem in berem in se mi zdi ok, potem pa ugotovim, da je to za konje Sicer pa: A night to remember SAj jaz prav vidim, da ti slončki plešejo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 8:45:46
|
|
|
|
ada2
|
bubi! sicer je pa naša noč bila tudi nepozabna.... ampak jaz ne bom slončkov zraven lepila, mi si bomo noč zapomnili po kašlju moram pa reči, da je zdaj po inhalacijah boljše, pa še propolis sem mu dala in čajčka ima kak liter skuhanega in pridno pije, pa obljubljen ima sveže stisnjen sok iz pomaranč in limon (samo rit moram v štacuno premaknit).... zdaj pa tak... a ima smisel mu dajat fluimukan? kašelj je dražeč a se mi ne zdi suh, čeprav nekega izločka pa tudi ni. tak globok, kot pri kakem dedku, ki že 50 let kadi pipo bubi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 8:57:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, pri takem kašlju fluimukan po moje ne bo pomagal. Čeprav je to taka stvar, da škodi tudi ne. Kaj pa slezov sirup, mu ne pomaga? Kaka pastila z islandskim lišajem? Inhalacije so še najboljše, pa veliko pit, kar že delate. Če bi imel kaj za izkašljat, bi tudi inhalacije ven spravile.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 9:32:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada, pri takem kašlju fluimukan po moje ne bo pomagal. Čeprav je to taka stvar, da škodi tudi ne. Kaj pa slezov sirup, mu ne pomaga? Kaka pastila z islandskim lišajem? Inhalacije so še najboljše, pa veliko pit, kar že delate. Če bi imel kaj za izkašljat, bi tudi inhalacije ven spravile. pri fluimukanu itak piše, da bi moral otrok med zdravljenjem z njim spiti vsaj 2 litra tekočine dnevno - potem se že s tem redči sluz, ne? bomo kar še inhalirali, pa pili, pa pastile mu bom dala, ja, če pa ne bo boljše pa bomo šli do P.... čeprav zdaj imam občutek, da je kar dobro.... bo pa verjetno spet zvečer štala... no, upajmo, da ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 9:50:28
|
|
|
|
petarda
|
Ada tak kašelj imam jaz zdaj že cel teden pa ga nisem imela prej nikoli v življenju. Res prav zadušiti me hoče . Najhuje je zvečer in zjutraj. Zdaj dva dni spim na sedežni, v takem privzdignjenem položaju in mi to najbolj ustreza. Prav tako se trudim veliko piti - v službi itak manj, ko ni časa, pa voda mi ne paše.....Včeraj sem si prvič naredila inhalacije in so bile prav blagodejne, čeprav še zdaleč ni konec. Čutim pa tako močno zgoščeno sluz . Lepo se rihtajte in upam, da se Adam prej pozdravi, kot jaz ....me pa tko na vsake dva dni tudi grlo boli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 9:52:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro Paštetka, uživajte! IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem zdaj malo iskala po RR za lašelj in najdem neka zelišča, pa berem in berem in se mi zdi ok, potem pa ugotovim, da je to za konje Sicer pa: A night to remember SAj jaz prav vidim, da ti slončki plešejo? Lepo, da si tudi ti dočakala svojo ... Plešejo ja,...kaj pa? Saj nisi bila v službi . Mi pa noče odpreti tiste slike na kateri si se potagala, da bi videla s kom si bila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 9:56:50
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo pa včeraj praznovali 80 letnico naše prababice (od lubija babice). Petardito je zrecitiral tole: Danes se v naši družini praznuje, babica naša svoj praznik slavi, da bi voščili ji zdravja in sreče, otroci in vnuki smo zbrali se vsi. Babica sprejmi ta šopek rožic, ki smo izbrali ga pravnuki za te, poštena in skromna si nas učila, da roža je ključ, ki odpira srce. Naj ti ob zdravju še mnoga leta v prsih bije plemenito srce, da bi še doooooolgo med nami živela, hvala ti babica, hvala za vse! Začel se jo je učiti v petek zvečer in jo je v soboto že čisto obvladal...in kljub temu, da je bilo polno ljudi...jo je zrecitiral v nulo. Meni so se pa od ponosa nekontrolirano tresle vse obrazne mišice ...res, prav nisem se mogla kontrolirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 10:01:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Plešejo ja,...kaj pa? Saj nisi bila v službi . Ne boš verjela - tudi v službi sem bila Ej, škoda da ti slike ne odpre.... verjetno poznaš tisto osebo, s katero sem bila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 10:02:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mi smo pa včeraj praznovali 80 letnico naše prababice (od lubija babice). Petardito je zrecitiral tole: priden petardito
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2012 12:05:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Plešejo ja,...kaj pa? Saj nisi bila v službi . Ne boš verjela - tudi v službi sem bila Ej, škoda da ti slike ne odpre.... verjetno poznaš tisto osebo, s katero sem bila Mi je odprlo. Vidim, da si imela dobro družbo! Ni čudno, da si zraven napopala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.2.2012 4:47:46
|
|
|
|
Paštetka
|
Juhu Jao, kakšo veselje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiIgre in crkljanje z otroki sem preložila n...Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.