|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
17.2.2012 20:30:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

sem pa jaz enkrat prišla domov, ko sem šla samo nekaj iskat v stanovanje in sem pustila ključe zunaj v vratih, tresnila vrata...in hudič me je zaklenil v stanovanje.
ko sem zaloputnila z vrati se je namreč ključ obrnil in sem ostala noter. Potem sem se pa na okno drla ven sosedovi deci, da naj pridejo gor in me odklenejo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa tako kljuko na vhodnih vratih, da ko jih enkrat zapreš, moreš potem odklenit, če hočeš it noter... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Raje ne bom govorila kolikokrat smo čez streho hodili noter user posted image , ker je bil ključ na notranji strani vratuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
17.2.2012 20:31:19   
petarda

Ne, še ne. Sva z možem sama user posted image

Luksuz user posted image

Spakirano vse? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
17.2.2012 21:22:23   
Paštetka
Nop. Jutri. Najprej avica potem pakranje, potem greva še na kosilce....user posted image pa pucat kopalico...pa po decouser posted image
Potem pa arivederčiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 978
18.2.2012 7:46:03   
petarda
Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
18.2.2012 7:49:29   
Paštetka
Hvala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 980
18.2.2012 18:02:06   
petarda
Zdajle pa eno tako

user posted image

Pol pa v maškare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
19.2.2012 6:24:11   
petarda
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Za danes bo še kar včerajšnja kavica dobra, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina kako ste?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 982
19.2.2012 7:02:00   
petarda
Paštetka vi danes potujete, ne?

Lepo, lepo...najlepše se imejte!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravite teto Mišek in pište kej! user posted image user posted image user posted image user posted image  Še nikoli nisem dobila kartice iz Dubajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 983
19.2.2012 7:15:24   
Paštetka
Adijos, drage moje. user posted image user posted image Se bom kaj spomnila na vas. user posted image user posted image
Kartico, je sestra poslala za Božič, pa je še nisem dobila. lahko ti pa eno tam kupim pa ti jo iz Slo. pošljem, če to velja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 984
19.2.2012 7:20:08   
petarda

Adijos, drage moje. user posted image user posted image Se bom kaj spomnila na vas. user posted image user posted image
Kartico, je sestra poslala za Božič, pa je še nisem dobila. lahko ti pa eno tam kupim pa ti jo iz Slo. pošljem, če to velja user posted image

Pošlji mi jo zdaj, pa jo za Božič glih dobim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
19.2.2012 7:32:19   
ada2
user posted image  dobro jutro.... adijo pamet.....
jaz sem včeraj delala, moj je pa peljal otroke na karneval kjer so noreli po snegu in bili čisto premočeni.... še zvečer, ko sem domov prišla je teklo iz čevljev..... in rezultat? adam kašlja tako, da se bo zadavil.... kašelje sicer tak, kot ga je pred leti imel, ko smo potem bili na berodualu, ampak on pravi, da ga grlo boli. zdaj sem mu inhalacije s fiziološko pripravila, če bo vsaj malo omililo. vročine nima, drugače živahen in vse ok, samo kašelj.... da se ti srce trgauser posted image
eh, pol pa še mene glava boli.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 986
19.2.2012 7:53:28   
ada2
paštetka uživajte na dopustu, pa spomnite se kaj na nas, ko bomo tu zmrzovaliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 987
19.2.2012 8:20:04   
NinaŠ
Paštetka uživajte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina kako ste?

šele danes brez vročine user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image   

jaz pa do daska sita tičanja doma user posted image user posted image user posted image ...ne vem če ne bomo šli zvečer smučat user posted image , če seveda vreme zdrži user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 988
19.2.2012 8:23:52   
ada2
user posted image user posted image user posted image  sem zdaj malo iskala po RR za lašelj in najdem neka zelišča, pa berem in berem in se mi zdi ok, potem pa ugotovim, da je to za konjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 989
19.2.2012 8:31:10   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Paštetka, uživajte! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image  sem zdaj malo iskala po RR za lašelj in najdem neka zelišča, pa berem in berem in se mi zdi ok, potem pa ugotovim, da je to za konjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Sicer pa: A night to remember user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAj jaz prav vidim, da ti slončki plešejo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 990
19.2.2012 8:45:46   
ada2
user posted image  bubi!
sicer je pa naša noč bila tudi nepozabna.... ampak jaz ne bom slončkov zraven lepila, mi si bomo noč zapomnili po kašljuuser posted image
moram pa reči, da je zdaj po inhalacijah boljše, pa še propolis sem mu dala in čajčka ima kak liter skuhanega in pridno pije, pa obljubljen ima sveže stisnjen sok iz pomaranč in limon (samo rit moram v štacuno premaknit)....
zdaj pa tak... a ima smisel mu dajat fluimukan? kašelj je dražeč a se mi ne zdi suh, čeprav nekega izločka pa tudi ni. tak globok, kot pri kakem dedku, ki že 50 let kadi pipouser posted image  bubi?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
19.2.2012 8:57:33   
*bubi*
Ada, pri takem kašlju fluimukan po moje ne bo pomagal. user posted image  Čeprav je to taka stvar, da škodi tudi ne. user posted image
Kaj pa slezov sirup, mu ne pomaga? Kaka pastila z islandskim lišajem? 

Inhalacije so še najboljše, pa veliko pit, kar že delate. Če bi imel kaj za izkašljat, bi tudi inhalacije ven spravile.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 992
19.2.2012 9:32:11   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada, pri takem kašlju fluimukan po moje ne bo pomagal. user posted image  Čeprav je to taka stvar, da škodi tudi ne. user posted image
Kaj pa slezov sirup, mu ne pomaga? Kaka pastila z islandskim lišajem? 

Inhalacije so še najboljše, pa veliko pit, kar že delate. Če bi imel kaj za izkašljat, bi tudi inhalacije ven spravile.

pri fluimukanu itak piše, da bi moral otrok med zdravljenjem z njim spiti vsaj 2 litra tekočine dnevno - potem se že s tem redči sluz, ne?
bomo kar še inhalirali, pa pili, pa pastile mu bom dala, ja, če pa ne bo boljše pa bomo šli do P.... čeprav zdaj imam občutek, da je kar dobro.... bo pa verjetno spet zvečer štala... no, upajmo, da neuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
19.2.2012 9:50:28   
petarda
Ada tak kašelj imam jaz zdaj že cel tedenuser posted image  pa ga nisem imela prej nikoli v življenju. Res prav zadušiti me hočeuser posted image . Najhuje je zvečer in zjutraj. Zdaj dva dni spim na sedežni, v takem privzdignjenem položaju in mi to najbolj ustreza. Prav tako se trudim veliko piti - v službi itak manj, ko ni časa, pa voda mi ne paše.....Včeraj sem si prvič naredila inhalacije in so bile prav blagodejne, čeprav še zdaleč ni konec. Čutim pa tako močno zgoščeno sluz user posted image user posted image user posted image .

Lepo se rihtajte in upam, da se Adam prej pozdravi, kot jaz user posted image user posted image user posted image user posted image ....me pa tko na vsake dva dni tudi grlo boli user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 994
19.2.2012 9:52:01   
petarda

Dobro jutro user posted image

Paštetka, uživajte! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image

Sicer pa: A night to remember user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAj jaz prav vidim, da ti slončki plešejo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si tudi ti dočakala svojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Plešejo ja,...kaj pa? Saj nisi bila v službi user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi pa noče odpreti tiste slike na kateri si se potagala, da bi videla s kom si bila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
19.2.2012 9:56:50   
petarda
Mi smo pa včeraj praznovali 80 letnico naše prababice (od lubija babice). Petardito je zrecitiral tole:

Danes se v naši družini praznuje,
babica naša svoj praznik slavi,
da bi voščili ji zdravja in sreče,
otroci in vnuki smo zbrali se vsi.

Babica sprejmi ta šopek rožic,
ki smo izbrali ga pravnuki za te,
poštena in skromna si nas učila,
da roža je ključ, ki odpira srce.

Naj ti ob zdravju še mnoga leta
v prsih bije plemenito srce,
da bi še doooooolgo med nami živela,
hvala ti babica, hvala za vse!

Začel se jo je učiti v petek zvečer in jo je v soboto že čisto obvladal...in kljub temu, da je bilo polno ljudi...jo je zrecitiral v nulo. Meni so se pa od ponosa nekontrolirano tresle vse obrazne mišice user posted image ...res, prav nisem se mogla kontroliratuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 996
19.2.2012 10:01:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Plešejo ja,...kaj pa? Saj nisi bila v službi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne boš verjela - tudi v službi sem bila user posted image user posted image user posted image

Ej, škoda da ti slike ne odpre.... verjetno poznaš tisto osebo, s katero sem bila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 997
19.2.2012 10:02:27   
*bubi*

Mi smo pa včeraj praznovali 80 letnico naše prababice (od lubija babice). Petardito je zrecitiral tole:

user posted image  priden petardito user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 998
19.2.2012 12:05:11   
petarda

Plešejo ja,...kaj pa? Saj nisi bila v službi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne boš verjela - tudi v službi sem bila user posted image user posted image user posted image

Ej, škoda da ti slike ne odpre.... verjetno poznaš tisto osebo, s katero sem bila user posted image user posted image user posted image

Mi je odprlo. Vidim, da si imela dobro družbo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni čudno, da si user posted image  zraven napopala.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
20.2.2012 4:47:46   
Paštetka
Juhuuser posted image
Jao, kakšo veselje user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.