Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 5:39:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Saj, zato bo pa prigrizek.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 7:37:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Saj, zato bo pa prigrizek. ...itak zvečer ni priporočljivo preveč jesti ...upam, da sta uživala Danes pa sankanje!!! Sanke so sicer prilično zarjavete, pa upam, da se zlavfajo , da ne bomo šli še navzdol peš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 8:52:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz sem malo boljše kot včeraj....stanje pa še ni v normali.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 9:18:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Punce, koliko pa kaj vaši prvošolčki delajo kaj za šolo zdaj med počitnicami? Vem, da se bo kateri zdelo kruto vprašanje, pa vseeno Bubi je že cel teden pri babici, vidiva se sicer skoraj vsak dan, ampak domov pa on ne bi šel No, mi je včeraj pokazal zvezek, da je napisal po eno vrsto vseh številk 1-10. Koliko je bil v to prisiljen, ne vem. Pa če je jokal zraven, tudi ne Zadnjič je namreč moral doma nekaj številk napisat in je bila to največja muka na svetu Se pa zadnje čase bolj usmerajmo v branje, tudi za domačo nalogo je imel zadnjič recimo označeno, kaj mora prebrati. Bolj kot ne bedne stavke z večino črk A, I, N in M . No, branje mu pa gre vedno boljše, prebere imena živali na kartah Safari manija ali pa slikopis. Opažam, da počasi opušča črkovanje in se trudi kar zlogovat. Ja, ampak počitnice so počitnice, grem zdaj po njega in greva na en bowling. Da bova še midva malo skupaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 10:33:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Punce, koliko pa kaj vaši prvošolčki delajo kaj za šolo zdaj med počitnicami? NIČ oz. kar sama načečka na listke, kar sama prebere,.... Ma daj no, saj so POČITNICE! Še Anžetova učiteljica me je skoraj zjezala, ker mora čez počitnice pripravit govorni nastop - itak da je to Anžetu že tako muka.... no včeraj sva uspela najti temo o kateri bo govoril (po nasvetu ljube prijateljice , ki je učiteljica in ima nekaj idej ), na približno sva (sem ) skicirala miselni vzorec.... da bi pa on ponovil kaj pa itak ni bilo volje oz. pravi, da bo že nekaj povedal .... Bomo pa soboto, nedeljo MOGOČE malo ponovili - branje, računanje. Morda sem čudna, ampak vem koliko so meni pomenile počitnice, da sem malo spregla, se imela fajn,... no v srednji šoli ne več, ker sem se vedno mogla kaj za nazaj učit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 11:10:32
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi ne delamo nič s prvošolčkom . Ima pa še dober teden dni počitnic. Bere pa vsak dan. Lahko skoraj rečem, da bere že tekoče.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 14:58:59
|
|
|
|
petarda
|
Za šolo? Nič Čez vikend bomo malo pogledali zvezke in se pripravili na nov teden. Bere pa že itak tisto, kar mu je pač zanimivo. Piše tudi kar tako, se sam kaj spomne. Črkoval ni nikoli, je takoj začel zlogovat...zanimivo, prej sploh nisem porajtala tega . Zdaj bosta z juniorjem dva dni na počitnicah pri moji mamici No, če bo zdržala, mogoče še v soboto, da si malo pospravim Saj, če bi bil petardito sam, ne bi bil problem, bi ga imela verjetno lahko cel teden, ko pa je še junior zraven, se pa skoz nekaj cukata in mi je kar malo nerodno prosit za varstvo obeh. Čeprav moja mami pravi ponavadi, da ni problema in da tam sta pridna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 16:06:52
|
|
|
|
Paštetka
|
No, pa sva mogla prestaviti obisk burža. Z malim smo bili pri zdravniku. Angina. Kuhalo se mu je že par dni. Pa saj sem rekla, da čutim, da bomo na dopustu zboleli.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 23.2.2012 22:20:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No, pa sva mogla prestaviti obisk burža. Z malim smo bili pri zdravniku. Angina. Kuhalo se mu je že par dni. Pa saj sem rekla, da čutim, da bomo na dopustu zboleli.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.2.2012 6:08:59
|
|
|
|
Paštetka
|
M je antibiotik prijel, zdaj pa gremo v Abu Dhabi v ferarijev park. Slike dobite, ko bomo doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.2.2012 7:04:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No, pa sva mogla prestaviti obisk burža. Z malim smo bili pri zdravniku. Angina. Kuhalo se mu je že par dni. Pa saj sem rekla, da čutim, da bomo na dopustu zboleli. M je antibiotik prijel, zdaj pa gremo v Abu Dhabi v ferarijev park. Slike dobite, ko bomo doma Veš kaj Paštetka kako kavico bi pa lahko kdaj skuhala za nas, ki smo "nekaj ur za cajtom" . Mimogrede: koliko ur prej se tam doli naredi dan?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.2.2012 7:15:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo res paštetka... zdaj nas je še nina brez pustila pa upam, da se mi ne shladi tačas, ko bubiko v vrtec peljem. Drugače bo treba novo kuhat
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 24.2.2012 7:16:36 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.2.2012 9:58:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
... zdaj nas je še nina brez pustila ups , no zdaj se bo počasi že druga prilegla preden grem po Tino - je prespala pri prijatelju/sošolcu , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala ... pa je bila danes/včeraj prilika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.2.2012 10:33:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ je prespala pri prijatelju/sošolcu , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala ... pa je bila danes/včeraj prilika
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.2.2012 15:41:43
|
|
|
|
Paštetka
|
Tri ure smo prej. Če pa ponavadi ni časa. Vstanemo, se zrihtamo in šibamo. Jutri gremo ob 10.00 na Kalifo, najvišjo stolpnico na svetu, popoldne pa v ZOO. Vi boste komaj vstali , ko bomo najvišje na svetu .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.2.2012 20:12:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ je prespala pri prijatelju/sošolcu , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala ... pa je bila danes/včeraj prilika Lepo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.2.2012 4:55:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Dobro jutro. Evo kavice .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.2.2012 4:58:29
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ je prespala pri prijatelju/sošolcu , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala ... pa je bila danes/včeraj prilika A vaša deca že imajo kakšne simpatije? Punce, fante? Moj pravi, da so mu všeč fanti bolj kot punce
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.2.2012 5:35:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro, hvala za kavico Patetka Uživajte visoko pod nebom in med exotičnimi živalmi IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ je prespala pri prijatelju/sošolcu , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala ... pa je bila danes/včeraj prilika A vaša deca že imajo kakšne simpatije? Punce, fante? Moj pravi, da so mu všeč fanti bolj kot punce No Tina je zaljubljena (vsaj tako pravi ) v enega (hm, mlajšega ) fanta, ima pa še tri dobre prijatelje, ki jih tudi nikdar ne izključi iz debat o zaljubljenosti . Zihr je zihr
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.2.2012 9:38:44
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, hvala za kavico Petarditu so že od prvega leta v vrtcu všeč tri punčke . Ena še posebno. Je pa bilo tudi obdobje, ko so mu bili fantje všeč. Zdaj se mi pa že zdi, da loči raznovrstne ljubezni, ker je za valentinovo nesel samo punčkam risbice in kinder jajčke. So pa menda prvčki že tako resni, da so se okoli te punčke kar trije fantje nagnetli in en drugemu prepovedali osvajanje "njihove" punce. No, potem so dali punčki možnost, da pove s katerim se bo poročila, ko bo velika. In je prvemu rekla NE, drugemu rekla NE...petarditu se je pa globoko zazrla (njegove besede ) v oči in mu samo pomežiknila...ampak z obema učkoma...on pa njej! Njemu se zdaj zdi, da mogoče se pa z njim bi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.2.2012 9:41:57
|
|
|
|
petarda
|
Izkoristite ta lep dan...jaz ga bom na najgrši način ....ampak res MORAM, ker se ven ne vidim. Dva otroka sta pri babici, lubi in mini sta šla tudi malo ven in naokoli, jaz pa zdaj čarobno paličico v roke in pospravljanje, da bomo lahko vsaj popoldne in jutri dobro izkoristili. Sta pa petardito in junior zdaj prvič tako dolgo (od srede zvečer) na počitnicah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.2.2012 11:28:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ je prespala pri prijatelju/sošolcu , smo jima že nekaj mesecev obljiubljali, da bosta lahko skupaj spala ... pa je bila danes/včeraj prilika A vaša deca že imajo kakšne simpatije? Punce, fante? Moj pravi, da so mu všeč fanti bolj kot punce Paštetka, kaj pa si zdaj ti to citirala? Jaz že nisem tega pisala Bubi ima itak že od nekdaj svojo izbranko. Včasih sicer še kakšno drugo omeni, ampak bolj kot ne ostaja zvest Bubiki pa so fantje čisto odveč
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 25.2.2012 16:57:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi, saj zdaj komaj vidim kako sem citirala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.