![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.2.2012 21:24:06
|
|
|
|
Paštetka
|
Angal junior. na ipadu sem se zatipkala. Kašelj je tu in tam, pri nas ponavadi vodi do kakšne angine, vnetja grla...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 7:24:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Jaz sem Anžetu dala kar Neoangin - navaden za odrasle... piše, da je od 6 let naprej. Se mi pa zdi, da je Anže danes bolje . Sicer ga grlo še vedno malo boli, tudi glava, vendar vročine nima več tako visoke in prebavne težave so se tudi umirile. ...upam, da smo tahuje dali skuzi in bo kmalu OK (ker drugače bo pop , ko ne sme smučat ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 14:40:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, take stranke so najboljše: pa saj veste tisto, ko je po TV reklama, pa ko rečejo, da ful pomaga... ja, tisto mi dajte. Ali pa: pa saj veste, tisto ko je tak rdeč šampon not (to sem celo vedela, kaj misli )
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 15:25:35
|
|
|
|
Paštetka
|
Jah glej... Nimamo vsi farmacije v malem prstu. Zato pa vas to sprašujemo. Poleg tega, pa nimam pojma kaj vse je na trgu. Po resnici povedano sploh nisem vedela, da kaj obstaja za otroke. To sem pa videla na TV. No in ler sem šla lepo v lekarno, do prijazne lekarnarke, sem še zvedela, da te sploh ne lajšajo bolečine kot npr. Tiste za odrasle, ampak samo vlažijo sluznico. No, pa sem kupila tantum verde
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 18:40:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem še zvedela, da te sploh ne lajšajo bolečine kot npr. Tiste za odrasle, ampak samo vlažijo sluznico. No, pa sem kupila tantum verde zdaj sem pa šla tudi jaz gledat, kaj je sploh not. Islandski lišaj - je res bolj primerno pri hripavosti in suhem kašlju kot pri vnetem žrelu. Podobno kot Isla mint ali Granobil No, navadne septolete pa imajo antiseptik not in so primerne od 4. leta naprej. Pa Tantum verde je tudi ful ok Hehe, sem mimogrede še videla, da Junior-angini sploh ni zdravilo, ampak medicinski pripomoček
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 16.2.2012 18:41:42 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 18:58:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem še zvedela, da te sploh ne lajšajo bolečine kot npr. Tiste za odrasle, ampak samo vlažijo sluznico. No, pa sem kupila tantum verde zdaj sem pa šla tudi jaz gledat, kaj je sploh not. Islandski lišaj - je res bolj primerno pri hripavosti in suhem kašlju kot pri vnetem žrelu. Podobno kot Isla mint ali Granobil No, navadne septolete pa imajo antiseptik not in so primerne od 4. leta naprej. Pa Tantum verde je tudi ful ok Hehe, sem mimogrede še videla, da Junior-angini sploh ni zdravilo, ampak medicinski pripomoček Meni je bilo to tudi hecno Ampak mi imamo tega doma in včeraj, ko sem paštetki napisala, da ga imamo, sem ga kar sprobala, ker ful kašljam....meni se je zdelo, da mi pomaga ....pa tak dober okus ima ....grem zdaj še po enega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 19:12:35
|
|
|
|
*bubi*
|
lišaj je na splošno ful fajn pri izsušeni sluznici, hripavosti, suhem kašlju. Ta ima pa še B5 not, ki je tudi fajn v takih primerih. Tako da res ne more bit slabo, sploh če je jagodno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 21:16:58
|
|
|
|
ada2
|
bubi si me spomnila na to, ko sem v naši lekarni kupovala betaglukan forte za nušo. sem tu na rr vidla reklamo in do lekarne seveda pozabila kako se reče in potem tam razlagam kolegici (btw tvoji sošolki ), da je nekaj forte, pa da je reklama na rr in ona gre na rr gledat, pa njej ni odprlo te reklame.... gužva pa vedno večja v lekarni.... no, pol smo pa vsi skupaj stopli in iskali kaj vse je forte in našli pravo aja, pa ko smo že pri tvojih sošolcih.... tvoj sošolec pa je spet v pričakovanju
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 21:17:51
|
|
|
|
ada2
|
aja, a je katera sprobala lizike za boleče grlo - zori grlo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 21:20:17
|
|
|
|
ada2
|
pa še to.... zadnjič se nam je miha zaklenil v kopalnico in na ukaz naj se odklene je rekel "NE BOM!" 45 minut smo ga prepričevali, da je potem le potisnil ključ pod vrati na drugo stran, da smo ga spravili ven. AAAAAAAAAAAAAAAAA ta otrok mi pa res dela sive lase
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.2.2012 21:48:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa še to.... zadnjič se nam je miha zaklenil v kopalnico in na ukaz naj se odklene je rekel "NE BOM!" 45 minut smo ga prepričevali, da je potem le potisnil ključ pod vrati na drugo stran, da smo ga spravili ven. AAAAAAAAAAAAAAAAA ta otrok mi pa res dela sive lase Samo tole še podpišem, pa grem spat. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Naš junior se spomne milijon stavari na katere petardito niti pomislil ni v njegovih letih...ne zna pa recimo štet do pet! ...zna pa recimo ustavit tiste tekoče stopnice v Qlandii . Zadnjič smo šli ravno v šoping (vseh 5)...in samo s kančkom učka sem ga ujela, ko se je na vrhu stopnic na hitro spognil in pritisnil tam na rdečo tipko ....stopnice so se ustavile, polno ljudi zadaj, vsi so se spraševali kaj je zdaj....no, ponovni pritisk na tisto tipko ni obrodil sadov... smo potem tam počakali, čeprav moj bi kar kidnil....kao, nismo mi ....no, pa pridejo varnostniki, se opravičimo....Niso bili nič jezni, so rekli, da otroci to večkrat naredijo in da smo mi še vljudni, ker smo počakali, da ponavadi starši kar lepo po francosko spizdijo...oni, pa itak na kamerah vse vidijo... no, mogoče se je moj tudi kaj naučil, je bila pa vsekakor lekcija za otroke, da če ga že kaj ušpičijo, morajo vedno odgovarjati za svoja dejanja, se opravičiti.... V glavnem.....petardito ni nikoli počel kaj takega, juniorja pa dobim pri 1001 dejanju, ki bi se lahko slabo končalo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 6:52:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, a je katera sprobala lizike za boleče grlo - zori grlo? po moje larifari.... so kake pastile tudi čisto ok. Vsekakor predrage, v eni liziki je čisto preveč učinkovine (ali pa je tako zelo zredčena, da ni vredno). Not pa itak ni nič kaj posebnega, poglej sestavo na netu - žajbelj, slez, med, limona.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 6:53:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....Niso bili nič jezni, so rekli, da otroci to večkrat naredijo in da smo mi še vljudni, ker smo počakali, da ponavadi starši kar lepo po francosko spizdijo...oni, pa itak na kamerah vse vidijo...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 6:54:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, dobro, da že imaš 3
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 6:56:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj naj rečem, babe - ne morejo biti vsi otroci taki angelčki. Mene prvi ni razvadil v tem smislu, tako da me pri drugi nič kaj ne preseneti Edino tega se ne spomnim, da bi bubi že pri 3,5 znal tako zelo manipulirat kak pa tej punci jezik teče
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 8:17:18
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj naj rečem, babe - ne morejo biti vsi otroci taki angelčki. Mene prvi ni razvadil v tem smislu, tako da me pri drugi nič kaj ne preseneti Edino tega se ne spomnim, da bi bubi že pri 3,5 znal tako zelo manipulirat kak pa tej punci jezik teče enako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 8:17:52
|
|
|
|
Paštetka
|
Naš junior se spomne milijon stavari na katere petardito niti pomislil ni v njegovih letih...ne zna pa recimo štet do pet! ...zna pa recimo ustavit tiste tekoče stopnice v Qlandii . Zadnjič smo šli ravno v šoping (vseh 5)...in samo s kančkom učka sem ga ujela, ko se je na vrhu stopnic na hitro spognil in pritisnil tam na rdečo tipko ....stopnice so se ustavile, polno ljudi zadaj, vsi so se spraševali kaj je zdaj....no, ponovni pritisk na tisto tipko ni obrodil sadov... smo potem tam počakali, čeprav moj bi kar kidnil....kao, nismo mi ....no, pa pridejo varnostniki, se opravičimo....Niso bili nič jezni, so rekli, da otroci to večkrat naredijo in da smo mi še vljudni, ker smo počakali, da ponavadi starši kar lepo po francosko spizdijo...oni, pa itak na kamerah vse vidijo... no, mogoče se je moj tudi kaj naučil, je bila pa vsekakor lekcija za otroke, da če ga že kaj ušpičijo, morajo vedno odgovarjati za svoja dejanja, se opravičiti.... V glavnem.....petardito ni nikoli počel kaj takega, juniorja pa dobim pri 1001 dejanju, ki bi se lahko slabo končalo naša dva se še nista tega spomnila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 8:19:35
|
|
|
|
Paštetka
|
adnjič se nam je miha zaklenil v kopalnico in na ukaz naj se odklene je rekel "NE BOM!" 45 minut smo ga prepričevali, da je potem le potisnil ključ pod vrati na drugo stran, da smo ga spravili ven. moja dva sta se že tudi. Samo pri nas ne moreta vzeti ključa ven, ker je fiksen. Tako kot je zaklenila je mogla še odkleniti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 8:52:09
|
|
|
|
Paštetka
|
sem pa jaz enkrat prišla domov, ko sem šla samo nekaj iskat v stanovanje in sem pustila ključe zunaj v vratih, tresnila vrata...in hudič me je zaklenil v stanovanje. ko sem zaloputnila z vrati se je namreč ključ obrnil in sem ostala noter. Potem sem se pa na okno drla ven sosedovi deci, da naj pridejo gor in me odklenejo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 18:05:16
|
|
|
|
Paštetka
|
Za božjo voljo, kje ste?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 19:27:55
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz bom šla počasi spat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 19:37:12
|
|
|
|
petarda
|
Jaz dam zdaj otroke spat, potem pa malo zaokrožim tu. Če bo katera za čvek, naj se pofočka, če ne...zavijem pred TV. Paštetka....lahko noč...pa kure pozdrav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2012 19:46:52
|
|
|
|
Paštetka
|
Ne, še ne. Sva z možem sama
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiIgre in crkljanje z otroki sem preložila n...Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.