|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
15.2.2012 21:24:06   
Paštetka
Angal junior. user posted image na ipadu sem se zatipkala.
Kašelj je tu in tam, pri nas ponavadi vodi do kakšne angine, vnetja grla...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
15.2.2012 22:33:54   
petarda
Paštetka tile so od 4 let naprej

http://www.lekarnar.com/izdelki/junior-angini-pastile

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.2.2012 7:24:31   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Anžetu dala kar Neoangin - navaden za odrasle... piše, da je od 6 let naprej. Se mi pa zdi, da je Anže danes bolje user posted image . Sicer ga grlo še vedno malo boli, tudi glava, vendar vročine nima več tako visoke in prebavne težave so se tudi umirile. ...upam, da smo tahuje dali skuzi in bo kmalu OK (ker drugače bo popuser posted image , ko ne sme smučat user posted image ).

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 953
16.2.2012 8:47:19   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Paštetka tile so od 4 let naprej

http://www.lekarnar.com/izdelki/junior-angini-pastile

user posted image user posted image user posted image
hvala, te sem mislila, ko sem videla reklamo na TV. samo si nisem zapomnila imena. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 954
16.2.2012 14:40:16   
*bubi*
Paštetka, take stranke so najboljše:

pa saj veste tisto, ko je po TV reklama, pa ko rečejo, da ful pomaga... ja, tisto mi dajte.

Ali pa:
pa saj veste, tisto ko je tak rdeč šampon not user posted image user posted image user posted image  (to sem celo vedela, kaj misli user posted image )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
16.2.2012 15:25:35   
Paštetka
Jah glej... Nimamo vsi farmacije v malem prstu. Zato pa vas to sprašujemo. user posted image
Poleg tega, pa nimam pojma kaj vse je na trgu. Po resnici povedano sploh nisem vedela, da kaj obstaja za otroke. To sem pa videla na TV.
No in ler sem šla lepo v lekarno, do prijazne lekarnarke, sem še zvedela, da te sploh ne lajšajo bolečine kot npr. Tiste za odrasle, ampak samo vlažijo sluznico. No, pa sem kupila tantum verde user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
16.2.2012 18:40:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

sem še zvedela, da te sploh ne lajšajo bolečine kot npr. Tiste za odrasle, ampak samo vlažijo sluznico. No, pa sem kupila tantum verde user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  zdaj sem pa šla tudi jaz gledat, kaj je sploh not. Islandski lišaj - je res bolj primerno pri hripavosti in suhem kašlju kot pri vnetem žrelu. Podobno kot Isla mint ali Granobil user posted image

No, navadne septolete pa imajo antiseptik not in so primerne od 4. leta naprej. Pa Tantum verde je tudi ful ok user posted image
Hehe, sem mimogrede še videla, da Junior-angini sploh ni zdravilo, ampak medicinski pripomoček user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 16.2.2012 18:41:42 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 957
16.2.2012 18:58:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

sem še zvedela, da te sploh ne lajšajo bolečine kot npr. Tiste za odrasle, ampak samo vlažijo sluznico. No, pa sem kupila tantum verde user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  zdaj sem pa šla tudi jaz gledat, kaj je sploh not. Islandski lišaj - je res bolj primerno pri hripavosti in suhem kašlju kot pri vnetem žrelu. Podobno kot Isla mint ali Granobil user posted image

No, navadne septolete pa imajo antiseptik not in so primerne od 4. leta naprej. Pa Tantum verde je tudi ful ok user posted image
Hehe, sem mimogrede še videla, da Junior-angini sploh ni zdravilo, ampak medicinski pripomoček user posted image

Meni je bilo to tudi hecno user posted image

Ampak mi imamo tega doma in včeraj, ko sem paštetki napisala, da ga imamo, sem ga kar sprobala, ker ful kašljam....meni se je zdelo, da mi pomaga user posted image ....pa tak dober okus ima user posted image ....grem zdaj še po enega. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
16.2.2012 19:12:35   
*bubi*
lišaj je na splošno ful fajn pri izsušeni sluznici, hripavosti, suhem kašlju. Ta ima pa še B5 not, ki je tudi fajn v takih primerih. Tako da res ne more bit slabo, sploh če je jagodno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 959
16.2.2012 21:16:58   
ada2
user posted image  bubi si me spomnila na to, ko sem v naši lekarni kupovala betaglukan forte za nušo. sem tu na rr vidla reklamo in do lekarne seveda pozabila kako se reče in potem tam razlagam kolegici (btw tvoji sošolkiuser posted image ), da je nekaj forte, pa da je reklama na rr in ona gre na rr gledat, pa njej ni odprlo te reklame.... gužva pa vedno večja v lekarni.... no, pol smo pa vsi skupaj stopli in iskali kaj vse je forte in našli pravouser posted image
aja, pa ko smo že pri tvojih sošolcih.... tvoj sošolec pa je spet v pričakovanju user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
16.2.2012 21:17:51   
ada2
aja, a je katera sprobala lizike za boleče grlo - zori grlo?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 961
16.2.2012 21:20:17   
ada2
pa še to.... zadnjič se nam je miha zaklenil v kopalnico user posted image
in na ukaz naj se odklene je rekel "NE BOM!" user posted image  
45 minut smo ga prepričevali, da je potem le potisnil ključ pod vrati na drugo stran, da smo ga spravili ven.
AAAAAAAAAAAAAAAAA ta otrok mi pa res dela sive laseuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 962
16.2.2012 21:48:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pa še to.... zadnjič se nam je miha zaklenil v kopalnico user posted image
in na ukaz naj se odklene je rekel "NE BOM!" user posted image  
45 minut smo ga prepričevali, da je potem le potisnil ključ pod vrati na drugo stran, da smo ga spravili ven.
AAAAAAAAAAAAAAAAA ta otrok mi pa res dela sive laseuser posted image

Samo tole še podpišem, pa grem spat.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Naš junior se spomne milijon stavari na katere petardito niti pomislil ni v njegovih letih...ne zna pa recimo štet do pet! user posted image ...zna pa recimo ustavit tiste tekoče stopnice v Qlandii user posted image . Zadnjič smo šli ravno v šoping (vseh 5)...in samo s kančkom učka sem ga ujela, ko se je na vrhu stopnic na hitro spognil in pritisnil tam na rdečo tipko user posted image ....stopnice so se ustavile, polno ljudi zadaj, vsi so se spraševali kaj je zdaj....no, ponovni pritisk na tisto tipko ni obrodil sadov... smo potem tam počakali, čeprav moj bi kar kidnil....kao, nismo mi user posted image ....no, pa pridejo varnostniki, se opravičimo....Niso bili nič jezni, so rekli, da otroci to večkrat naredijo in da smo mi še vljudni, ker smo počakali, da ponavadi starši kar lepo po francosko spizdijo...oni, pa itak na kamerah vse vidijo... no, mogoče se je moj tudi kaj naučil, je bila pa vsekakor lekcija za otroke, da če ga že kaj ušpičijo, morajo vedno odgovarjati za svoja dejanja, se opravičiti....

V glavnem.....petardito ni nikoli počel kaj takega, juniorja pa dobim pri 1001 dejanju, ki bi se lahko slabo končalo user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 963
17.2.2012 6:52:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, a je katera sprobala lizike za boleče grlo - zori grlo?

po moje larifari.... so kake pastile tudi čisto ok. Vsekakor predrage, v eni liziki je čisto preveč učinkovine (ali pa je tako zelo zredčena, da ni vredno). Not pa itak ni nič kaj posebnega, poglej sestavo na netu - žajbelj, slez, med, limona.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 964
17.2.2012 6:53:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

....Niso bili nič jezni, so rekli, da otroci to večkrat naredijo in da smo mi še vljudni, ker smo počakali, da ponavadi starši kar lepo po francosko spizdijo...oni, pa itak na kamerah vse vidijo...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 965
17.2.2012 6:54:11   
*bubi*
Petarda, dobro, da že imaš 3 user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 966
17.2.2012 6:56:38   
*bubi*
Kaj naj rečem, babe - ne morejo biti vsi otroci taki angelčki. Mene prvi ni razvadil v tem smislu, tako da me pri drugi nič kaj ne preseneti user posted image user posted image user posted image  Edino tega se ne spomnim, da bi bubi že pri 3,5 znal tako zelo manipulirat user posted image  kak pa tej punci jezik teče user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 967
17.2.2012 8:17:18   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj naj rečem, babe - ne morejo biti vsi otroci taki angelčki. Mene prvi ni razvadil v tem smislu, tako da me pri drugi nič kaj ne preseneti user posted image user posted image user posted image  Edino tega se ne spomnim, da bi bubi že pri 3,5 znal tako zelo manipulirat user posted image  kak pa tej punci jezik teče user posted image

enako user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
17.2.2012 8:17:52   
Paštetka
Naš junior se spomne milijon stavari na katere petardito niti pomislil ni v njegovih letih...ne zna pa recimo štet do pet! ...zna pa recimo ustavit tiste tekoče stopnice v Qlandii . Zadnjič smo šli ravno v šoping (vseh 5)...in samo s kančkom učka sem ga ujela, ko se je na vrhu stopnic na hitro spognil in pritisnil tam na rdečo tipko ....stopnice so se ustavile, polno ljudi zadaj, vsi so se spraševali kaj je zdaj....no, ponovni pritisk na tisto tipko ni obrodil sadov... smo potem tam počakali, čeprav moj bi kar kidnil....kao, nismo mi ....no, pa pridejo varnostniki, se opravičimo....Niso bili nič jezni, so rekli, da otroci to večkrat naredijo in da smo mi še vljudni, ker smo počakali, da ponavadi starši kar lepo po francosko spizdijo...oni, pa itak na kamerah vse vidijo... no, mogoče se je moj tudi kaj naučil, je bila pa vsekakor lekcija za otroke, da če ga že kaj ušpičijo, morajo vedno odgovarjati za svoja dejanja, se opravičiti....

V glavnem.....petardito ni nikoli počel kaj takega, juniorja pa dobim pri 1001 dejanju, ki bi se lahko slabo končalo

user posted image user posted image user posted image user posted image

naša dva se še nista tega spomnilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 969
17.2.2012 8:19:35   
Paštetka
adnjič se nam je miha zaklenil v kopalnico
in na ukaz naj se odklene je rekel "NE BOM!"  

user posted image

moja dva sta se že tudi. Samo pri nas ne moreta vzeti ključa ven, ker je fiksen. Tako kot je zaklenila je mogla še odkleniti. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 970
17.2.2012 8:52:09   
Paštetka
sem pa jaz enkrat prišla domov, ko sem šla samo nekaj iskat v stanovanje in sem pustila ključe zunaj v vratih, tresnila vrata...in hudič me je zaklenil v stanovanje.
ko sem zaloputnila z vrati se je namreč ključ obrnil in sem ostala noter. Potem sem se pa na okno drla ven sosedovi deci, da naj pridejo gor in me odklenejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.2.2012 18:05:16   
Paštetka
Za božjo voljo, kje ste? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
17.2.2012 19:27:55   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom šla počasi spat...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 973
17.2.2012 19:37:12   
petarda
Jaz dam zdaj otroke spat, potem pa malo zaokrožim tu. user posted image

Če bo katera za čvek, naj se pofočka, če ne...zavijem pred TV. user posted image

Paštetka....lahko noč...pa kure pozdrav user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.2.2012 19:46:52   
Paštetka
Ne, še ne. Sva z možem sama user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.