ada2
|
evo mene... pa nimam še SPA, ne se veselit no, ded je šel v nemčijo, pride 1x jutri.... jaz jutri delam cel dan, tako, da če katera rabi 2 otroka več lahko vzame moja fanta... nuše ne morem dati zraven, ker gre na vikend k svojemu očetu.... smučanje.... odkar sem zanosila prvič nisem bila na smučkah.... prej sem redno smučala v zgodnjem otroštvu, ko smo živeli še na koroškem.... praktično sem se skoraj rodila na smučišču zdaj ne vem kako bi zgledala , me pa mika, da bi sprobala, ampak nimam opreme...oz. imam, ampak predpotopno.... me je strah, da bi me v muzej vtaknili, če se pojavim na smučišču aja, pa jaz sem obvladala vlečnico s sidrom, druge mi niso bile všeč. sem bila pa 1x na golteh na sedežnici in to prvič in nisem imela pojma kako in kaj, pa sem se peljala gor brez da bi si tisto zaščito dol potegnila..... pa gledam najprej in vidim, da tisti pred mano ima lepo naslonjene smučke na eno štango, meni je pa vse tak hudo dol vleklo... pa pogledam nazaj in tisti za mano ima isto.... pisker marmelade, no, da se spravim ravno na pokvarjeno, sem si mislila.... pa pogledam navzgor in vidim, da imam jaz tisto štango nad glavo eh, takrat je bilo že prepozno, da bi si jo dol potegnila, sploh, ker nisem vedela, kako bi jo potem nazaj spravila, ko bi morala izstopit... se pa spomnim, da sem v tistem trenutku razmišljala kako nevarno imajo to narejeno, kar tako sediš gor, niti kake špage ni, da bi se vsaj improvizoriš privezal... jao, jao, kaki štor sem bila ampak smučišče v črni sem pa res obvladala