|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
27.1.2012 9:17:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

evo ga, smučarja:

http://2.bp.blogspot.com/-1rdRfal89gk/Tm0RYGmt1iI/AAAAAAAACWs/W6_qOj9CoS0/s1600/matthew+mcconaughey.jpg

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak ta pa res trga gate!!!!! Meni je noro sexi user posted image . Kje pa ni štimalo?
A je imel ego večji od tamalga? user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 27.1.2012 9:22:43 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
27.1.2012 9:19:42   
*bubi*
Petarda, jaz bi z veseljem šla.
koliko pa imaš ti do tja? Ker jaz imam kar daleč - po zoprni cesti user posted image
Alternativa mi je Celje, ampak je tisti dan tudi maturantski ples in se mi bo težko odločit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.1.2012 9:20:27   
Paštetka
ne, ni imel malega. prej obratno user posted image

prevelika razdalja. Sicer je bil iz MB, ampak delal v Portorožu. Tak, da sva se videla vsak drugi teden za vikende user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 528
27.1.2012 9:20:42   
petarda
Jaz imam do Brežic kake pol ure mislim...po avtocesti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
27.1.2012 9:22:02   
petarda

ne, ni imel malega. prej obratno user posted image

prevelika razdalja. Sicer je bil iz MB, ampak delal v Portorožu. Tak, da sva se videla vsak drugi teden za vikende user posted image

Ravno prav user posted image ....se hecamuser posted image

Ajdi babe...moram it, drugače bom k frizerki zamudila user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
27.1.2012 9:22:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz imam do Brežic kake pol ure mislim...po avtocesti user posted image

hmmmmm..... user posted image user posted image user posted image  se bo treba odločit, ker so nekateri koncerti že razprodani.

Se tipkava zvečer, ok?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 531
27.1.2012 10:06:17   
ada2
evo mene...
pa nimam še SPA, ne se veselituser posted image
no, ded je šel v nemčijo, pride 1x jutri.... jaz jutri delam cel dan, tako, da če katera rabi 2 otroka več lahko vzame moja fanta... nuše ne morem dati zraven, ker gre na vikend k svojemu očetu....
smučanje.... odkar sem zanosila prvič nisem bila na smučkah.... prej sem redno smučala v zgodnjem otroštvu, ko smo živeli še na koroškem.... praktično sem se skoraj rodila na smučiščuuser posted image  zdaj ne vem kako bi zgledalauser posted image , me pa mika, da bi sprobala, ampak nimam opreme...oz. imam, ampak predpotopno.... me je strah, da bi me v muzej vtaknili, če se pojavim na smučiščuuser posted image
aja, pa jaz sem obvladala vlečnico  s sidrom, druge mi niso bile všeč. sem bila pa 1x na golteh na sedežnici in to prvič in nisem imela pojma kako in kaj, pa sem se peljala gor brez da bi si tisto zaščito dol potegnila..... pa gledam najprej in vidim, da tisti pred mano ima lepo naslonjene smučke na eno štango, meni je pa vse tak hudo dol vleklo... pa pogledam nazaj in tisti za mano ima isto.... pisker marmelade, no, da se spravim ravno na pokvarjeno, sem si mislila.... pa pogledam navzgor in vidim, da imam jaz tisto štango nad glavouser posted image  eh, takrat je bilo že prepozno, da bi si jo dol potegnila, sploh, ker nisem vedela, kako bi jo potem nazaj spravila, ko bi morala izstopit... se pa spomnim, da sem v tistem trenutku razmišljala kako nevarno imajo to narejeno, kar tako sediš gor, niti kake špage ni, da bi se vsaj improvizoriš privezal...user posted image   jao, jao, kaki štor sem bilauser posted image  ampak smučišče v črni sem pa res obvladalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
27.1.2012 10:10:11   
ada2
aja, tudi mi smo imeli sestanek za miha....
možgani mu delajo hitreje kot jezikuser posted image  motorično je najbolje razvit v skupini. ni komflikten.

ampak tovelja za vrtec, doma je on glavni, ne samo, da se sam zapleta v komflikte, s sabo potegne še ostala dva in na koncu je sam krič: "mama, miha je pa..." "mama, miha pa spet..." "mama, reči mihu naj..." "mama!"   .... eh, počasi postajam že gluhauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 533
27.1.2012 10:11:17   
*bubi*
Ada user posted image  pa si le prišla.

je pa zabavna tvoja prva vožnja s sedežnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 534
27.1.2012 10:12:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ampak tovelja za vrtec, doma je on glavni, ne samo, da se sam zapleta v komflikte, s sabo potegne še ostala dva in na koncu je sam krič: "mama, miha je pa..." "mama, miha pa spet..." "mama, reči mihu naj..." "mama!"   .... eh, počasi postajam že gluhauser posted image

Če jaz dogajanju mojih dveh dodam še tretjega.... jao, si kar predstavljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 535
27.1.2012 11:45:29   
NinaŠ
Veste kaj, ve si uštimajte enga uvornk učitelja smučanja (ajde, lohk je oni s slike, čeprav meni ni všeč user posted image ), da boste z veseljem hodile na tečaj user posted image , ko boste pa obvladale pa pokličite, gremo na 6 sedo, da bomo lahko čvekale in še Ado naučile uporabljat "ono štango" user posted image user posted image user posted image user posted image Ker... ...če po pravici povem, kako bi se lotila učenja smučanja odrasle osebe pa pojma nimam user posted image - vsaj ni mi jasno, kako bi ga pokonci spravila, ko obleži z zafrenkljanimi nogami user posted image ali ustavila, ko ugotovi, da ne more hitrosti kontrolirat user posted image . Kaka pretirana stimulacija pa itak nisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 536
27.1.2012 12:08:31   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Veste kaj, ve si uštimajte enga uvornk učitelja smučanja (ajde, lohk je oni s slike, čeprav meni ni všeč user posted image ), da boste z veseljem hodile na tečaj user posted image , ko boste pa obvladale pa pokličite, gremo na 6 sedo, da bomo lahko čvekale in še Ado naučile uporabljat "ono štango" user posted image user posted image user posted image user posted image Ker... ...če po pravici povem, kako bi se lotila učenja smučanja odrasle osebe pa pojma nimam user posted image - vsaj ni mi jasno, kako bi ga pokonci spravila, ko obleži z zafrenkljanimi nogami user posted image ali ustavila, ko ugotovi, da ne more hitrosti kontrolirat user posted image . Kaka pretirana stimulacija pa itak nisem user posted image user posted image user posted image

kaj tvoj pa ne bi bil primeren? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.1.2012 12:16:28   
petarda
Matthew ti ni všeč????  Kateri igralec pa tebi sede? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.1.2012 12:17:09   
petarda
Ada na tvoje pisanje pa spet samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 539
27.1.2012 12:24:39   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Matthew ti ni všeč????  Kateri igralec pa tebi sede? user posted image

tom Cruise. user posted image user posted image samo ji ne seže do pasu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 540
27.1.2012 12:26:17   
Paštetka
bond. James Bond!user posted image
http://www.cosmopolitan.si/media/cache/upload/Photo/2011/05/06/brosnan_article440_x_330.jpg

ali pa ta?

http://3.bp.blogspot.com/_QnWZ9RypUYY/Si6CAHSO2mI/AAAAAAAACH8/DCV_detsIbo/s400/fernando_carillo.jpg

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 27.1.2012 12:29:51 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
27.1.2012 12:32:25   
Paštetka
uf.. ta tudi ni slab

http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2007/11/jackman-shirtless/hugh-jackman-shirtless-stallion-10.jpg

user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 542
27.1.2012 12:36:10   
Paštetka
Petarda, kaj ti si že z novo glavo domov prišla? user posted image

nekam hitra si. kaj ti je te delala?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
27.1.2012 14:22:23   
*bubi*
Veš kaj, paštetka, od vseh takih, kot ji ti tu gor lepiš, se raje kar vstran obrnem. Za take bi morala imet +10/-30/+10/-50 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
27.1.2012 16:48:23   
NinaŠ

kaj tvoj pa ne bi bil primeren? user posted image

uh, on pa sploh nima živcev za poučevanje user posted image user posted image user posted image mu niti dovolila ne bi user posted image sploh pa je preveč podoben tipom s fotk, tako da ga zraven tebe vsekakor ne bi spustila user posted image user posted image user posted image

Matthew ti ni všeč????  Kateri igralec pa tebi sede?

noben user posted image I live in real life user posted image user posted image user posted image user posted image ne res nisem nikdar vzdihovala nad tipi s fotografij user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
27.1.2012 16:54:42   
ada2
user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 546
27.1.2012 19:12:06   
*bubi*

sploh pa je preveč podoben tipom s fotk, tako da ga zraven tebe vsekakor ne bi spustila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 547
27.1.2012 20:27:33   
petarda

Matthew ti ni všeč????  Kateri igralec pa tebi sede?

noben user posted image I live in real life user posted image user posted image user posted image user posted image ne res nisem nikdar vzdihovala nad tipi s fotografij user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa...jaz tudi nisem nikoli vzdihovala nad tipi s fotografij...jaz sem padala na pevce user posted image user posted image user posted image user posted image ... Z Alenom Vitasovičem bi se poročila isti trenutek, ko bi me ugledal user posted image , vse njegove pesmi, so mi bile pisane na kožo..... Borisa Novkoviča sem pa sanjala vsak večer user posted image . Enkrat je imel koncert tu blizu NM in sem ga čakala še po koncu, da sem se potem lahko z njim slikala...ko bi ve videle kako me je stisnil user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne res, meni se je zdelo, da se je zaljubil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....super fotka je ratala, gledala sem jo dneve in noči user posted image user posted image user posted image ... No, potem je imel pa koncert v diskaču prav v centru mesta čez kake pol leta in nikakor nisem mogla do njega, je bil hudooo varovan. In sem prosila eno prijateljico, da je malo varnostnika zamotila, jaz pa pod ograjo švignila v garderobo user posted image user posted image user posted image  - sem šla po podpis na fotografiji user posted image user posted image user posted image user posted image  - je napisal nanjo: Petardi od srca - Boris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....aaaaaaaaaaaa....evo še zdaj so se mi vse dlake dvignile, ko vam to pišem, si lahko potem predstavljate kaj sem delala, kot še ne polnoletnica user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se zdi, da nisem spala pol leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 548
27.1.2012 20:28:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

sploh pa je preveč podoben tipom s fotk, tako da ga zraven tebe vsekakor ne bi spustila user posted image user posted image user posted image

Meni se pa paštetka zdi čist tako nedolžno bitje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
27.1.2012 20:32:50   
petarda

Petarda, kaj ti si že z novo glavo domov prišla? user posted image

nekam hitra si. kaj ti je te delala?

Ja, se nisem hotela potem s sveže oprano glavo nikjer šetat, ko je bilo tako hladno danes, sem kar domov prišla in k svakinji na kafe, potem pa še k sosedi na pico... user posted image

Frizura? Postrigla me je...kar dosti, se moram še navadit. Vsi drugi so pa navdušeni user posted image . Otroka pa sploh pogruntala nista, pa drugače takoj opazita vse spremembe user posted image . Ah...nista mela časa user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?