Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.2.2013 7:32:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda S petarditom smo reševali naloge, ki jih je dobil pri dodatnem iz matematike in so vaje za kengurujčka...moram priznat, da sem imela probleme daj poskeniraj/pofotkaj in pošlji. plis.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.2.2013 19:18:21
|
|
|
|
petarda
|
Maš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2013 7:13:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uh, Petarda, moram priznat, da sem z nalogo na FB tudi sama imela nemalo dela , tako da vsaka čast tistemu drugošolcu, ki jo reši Babe, a imate ve vse ta teden počitnice? Vse ste nekam vzhodne, če se ne motim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 17.2.2013 7:55:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Babe, a imate ve vse ta teden počitnice? Vse ste nekam vzhodne, če se ne motim Ena novembrka me je želela prepričati, da se počitnice delijo na jug in sever... MB (in celo Prekmurje) je baje jugu priključen No, nam je bil en dan počitnic z info dnevom ukraden as always
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 17.2.2013 7:57:00 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 7:13:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Uh, Petarda, moram priznat, da sem z nalogo na FB tudi sama imela nemalo dela , tako da vsaka čast tistemu drugošolcu, ki jo reši Babe, a imate ve vse ta teden počitnice? Vse ste nekam vzhodne, če se ne motim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 7:15:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Babe, a imate ve vse ta teden počitnice? Vse ste nekam vzhodne, če se ne motim Ena novembrka me je želela prepričati, da se počitnice delijo na jug in sever... MB (in celo Prekmurje) je baje jugu priključen Ti mene sploh nisi razumela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 10:10:30
|
|
|
|
ada2
|
pisker marmelade končno je uspelo..... namreč že 14 dni se trudim tu objavit, pa ni in ni šlo.... no, ok, zdaj gre.... pri nas kar veliko novega, sploh ne vem kje začeti nov avto, nova atijeva služba, priprave na nušino birmo, neobvladljiv najmanjši otrok, ki pa bo v kratkem le še najmljaši otrok, ker se bojim, da bo zelo hitro prerasel adama , napetosti v moji službi, kjer sem trenutno na začasni pogodbi za višje delovno mesto in mi nihče nič ne ve povedati kako in kaj... pogodba se glasi do preklica aja, pa polaromanio tudi zbirama ampak smo pribl. tako kot pri petardi z eno prednostjo - imamo album za nami je eno težko obdobje, ki v bistvu še malo traja, ampak se izboljšuje - ati je bil namreč brez dela in smo živeli samo iz moje plače (ali naj napišem žepnine? ), no, smo se znašli in ugotovili, da se da, če se zelo odrekaš. aja, glede avta pa... da ne bo pomote nikakor ni nov.... star je 12 let, baje bil proglašen za najgrši avto, ampak jaz sem čisto zaljubljena vanj. kar pa je najpomembneje - poraba je tako majhna, da se vsi čudimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 10:15:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Babe, a imate ve vse ta teden počitnice? Vse ste nekam vzhodne, če se ne motim Ena novembrka me je želela prepričati, da se počitnice delijo na jug in sever... MB (in celo Prekmurje) je baje jugu priključen Ti mene sploh nisi razumela no, pa se je izdala ...sicer pa je včaraj tudi eno mojo kolegico skoraj kap, ko je izvedela, da imajo Ljubljančani počitnice skupaj z nami (in ne delajo gužve na gorenjskih smučiščih že ta teden).... ...fajn so pomešali vse skupaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 10:16:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada ...pozitivno v prihodnost majhna poraba je pa tud en velik +
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 11:41:46
|
|
|
|
petarda
|
Lepo Ada...za vse napredke v družini? A oči je ostal v svoji branži? Glede pogodbe, ti bo pa verjetno paštetka znala razložiti kaj pomeni do preklica...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 11:52:17
|
|
|
|
petarda
|
Ok...prvi vprašaj zgoraj zamenjaj s klicajem Ampak meni ful šteka, ko želim kaj odgovarjat....mi pokaže notranjo napako. Še kateri to dela? Drugače pa kapo dol, da ste živeli samo s tvojo plačo...jaz si takega scenarija (ki pa se lahko zgodi iz danes na jutri) sploh ne predstavljam...moja plača bi ravno kredit pokrila... .... Dobro itak bi potem šla na 8 urni delovnik, pa verjetno še kako honorarno delo, da bi čez mesec prišli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 17:12:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Jeeeeeeeeee Ada To pa moram deliti z vami.... mama se je po khmmmm letih ponovno na smučke spravila Tako da smo danes vsi trije smučali. bubi v tečaju, mama na eni manj obljudeni progi , potem sem pa še po bubiko šla v vrtec in smo še skupaj malo zavijugali. iiiiiiiiiiiiiiiiiii, happy happy happy Jutri bubi konča tečaj s tekmovanjem, v sredo pa bova še skupaj šla malo. Če bova sama, bova lahko tudi na kako sedežnico zavila... vsi trije žal ne moremo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 19:42:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* To pa moram deliti z vami.... mama se je po khmmmm letih ponovno na smučke spravila čestitke za pogum, zdaj te bo pa zasvojilo, boš videla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 19:46:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi pa letos poleg smučanja prakticiramo tek na smučeh... no ta šport meni ni preveč všeč (čistpreveč matranja ), otroka gresta pa ful rada. No, vsaj Tini sem še konkurenčna Jutri zvečer gremo pa s sodelavci sankat me prav zanima koliko jih (nas ) bo v sredo na bolniški
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 20:28:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* To pa moram deliti z vami.... mama se je po khmmmm letih ponovno na smučke spravila čestitke za pogum, zdaj te bo pa zasvojilo, boš videla Novembrke na smučakah Jaz sem bila letos tudi prvič po 15 letih... ...Ampak očitno si jo ti bolje odnesla od mene...jaz sem domov prišla z zvinom kolena ....včeraj smo se šli pa smučat tu na bližnje smučišče...in smo juniorja postavljali na smučke, pa si ga podajali po hribu gor in dol...in pazi to...samo stopila sem malce narobe in si nategnila mišico še na drugi nogi!!! Hodim, ko kaka stara mama.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 20:30:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mi pa letos poleg smučanja prakticiramo tek na smučeh... no ta šport meni ni preveč všeč (čistpreveč matranja ), otroka gresta pa ful rada. No, vsaj Tini sem še konkurenčna Jutri zvečer gremo pa s sodelavci sankat me prav zanima koliko jih (nas ) bo v sredo na bolniški Meni pa tek zgleda še bolje, kot smučanje, ker pri smučanju me je ful strah hitrosti in poškodb . Predvsem takih res orng...da bi se kdo pribil vame ali otroke recimo...ali pa kateri od nas v koga .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.2.2013 20:31:17
|
|
|
|
petarda
|
Sankat bi se pa tudi jaz šla ...pri nas smo danes prakticirali sankanje na tistih lopatkah...in to kar v rikverc v dolino
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2013 7:29:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro že dolgo je nismo skupaj pile Petarda ...ošitno ti hočejo dopovedat, da si pač poletni človek Anže je tudi včeraj na treningu povornk zaružil (no, to se mu zgodi skoraj vsak trening ko se tako žene, vendar brez posledic) in ga danes kar pošteno boli leva roka (pomoje ima mal nadlaketno mišico nategnjeno), a ga to ne ovira, da ne gre danes spet na trening
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2013 8:43:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda ...ošitno ti hočejo dopovedat, da si pač poletni človek Pa saj to...ampak meni so zime tudi fuuuul všeč...še sploh, ko je tako veliko snega ....ampak jaz sem taka, kot Anže...se ne dam...bi tudi šla takoj nazaj na smučke ...pa itak sem skoz zunaj in norim po snegu...se ne dam, čeprav me vse boli... Nina a mi pošlješ kak posnetek Anžeta kako smuča? Saj vem, da si jih že limala, samo prej nisem imela dobre povezave in mi ni prenašalo večjih fail-ov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2013 9:17:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Vidim, da odkar je petarda priklopljena se tukaj spet dogaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2013 9:29:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, se vam pridružim pri kavici. Bubi ima še zadnji dan tečaja, bubika je v vrtcu, potem pa greva skupaj na veliko "tekmovanje" Itak je važno samo to, da se pokal dobi na koncu Nina, kar se mojega poguma tiče - priznam, da me je zelo mikalo, ko sem gledala moja dva na smučišču. In bubika si je tako zelo želela, da bi mamica z njo smučala - da bi me ona naučila Gledam zdaj za naprej - imate kakšne izkušnje z nastavljivimi pancarji? Roces ima recimo 30-35 in 36-40. To bi bilo ravno za moja dva, ker bi drugo leto oba štartala na spodnji številki. IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Vidim, da odkar je petarda priklopljena se tukaj spet dogaja Ja, samo če ne bodo hitro tele RR porihtali, bomo vse skupaj kam drugam bežale.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2013 10:02:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina a mi pošlješ kak posnetek Anžeta kako smuča? Saj vem, da si jih že limala, samo prej nisem imela dobre povezave in mi ni prenašalo večjih fail-ov nimam ... ga posnamem čez vikend na eni dirki . Trenutno niti fotk nimam, ker imam ta nov !!! lap top na popravilu (sicer sem pa sama kriva, ker sem malo preveč datotek zbrisala ) Gledam zdaj za naprej - imate kakšne izkušnje z nastavljivimi pancarji? Roces ima recimo 30-35 in 36-40. To bi bilo ravno za moja dva, ker bi drugo leto oba štartala na spodnji številki. izkušenj nimam, tako da nasveta tud ne, mnenje lahko povem - pomoje so za smučanje nekajkrat na leto čist OK. Gledam pa številke nog - Anže ima letos pancarje 34,5, tina 31 ...pa sta nekaj strejša od tvojih
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 19.2.2013 10:03:16 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.2.2013 12:05:52
|
|
|
|
ada2
|
jaz že tudi skoraj 15 let nisem bila na smučeh, kot otrok pa skoz.... ampak takrat sem živela še v črni in tam si bil čuden, če nisi smučal sicer nam pa trenutno finance ne dopuščajo takih športov.... se pa zato sankamo včeraj je miholin prijel vroč likalnik.... kljub ponovni prepovedi in obljubi, da seveda ne bo prijel, če je vroč, je moral stegnit roko in probat. potem je hodil okrog kot polit cucek, najprej seveda hotel obtožiti adama, ampak, ko je videl, da mu to ne bo uspelo (btw - adama sploh blizu ni bilo, pa tako je vedno, ta mali vedno za vse obtoži adama) je pa začel jokat, da bo priden, pa da bo ubogal.... pokazat roke pa še vedno ni hotel. sem mu mogla kar malo na silo pomagat. no, saj, ko je videl da mu moja pomoč resnično pomaga je pa pustil. za znoret kako različna sta.... adam celo ulico k meni preipelje, če se kdo kaj poškoduje in vsem razlaga, da je njegova mama medicinska sestra in da bo vedla kaj naredit, da ne bo več bolelo, ta mali pa sumničav in trmast in ne pusti... on samo išče krivce
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.2.2013 8:22:33
|
|
|
|
petarda
|
Ziher sem hotela včeraj ene trikrat komentirat, pa me ni spustilo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 20.2.2013 8:30:09
|
|
|
|
Paštetka
|
Ajde napišite mi cifre kaj vam manjka pri polaromaniji. Prva pride,prva melje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?