Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.12.2012 21:01:39
|
|
|
|
Paštetka
|
Moja si je zaželela parfum, copatke, roźe za v vazo, majčko s kr. Rokavi, šilček . Itak imamo milijon šilčkov, pa sem kupila tistega na baterije, za lenobo podpirat Če ti kaj pomaga.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.12.2012 15:15:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Punce, želim vam lep, miren in zadovoljstva poln božični večer in dan , Božiček naj vam prinese srečo, ljubezen in zdravje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 24.12.2012 17:34:48
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Punce, želim vam lep, miren in zadovoljstva poln božični večer in dan , Božiček naj vam prinese srečo, ljubezen in zdravje Enako, drage moje novembrke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.1.2013 8:15:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Katastrofa ste
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2013 12:23:40
|
|
|
|
petarda
|
Ampak res!!!! Jaz po dolgem času pogledam koliko imam za prebrat, pa vidim, da bom not prišla v enem večeru ... Zaenkrat še iz službe...drug teden pa RES že od doma (imam že datum - 05.02. ).... Saj na začetku je malo pasalo biti off line...ampak to je pa too much! Da ste mi vse na broju v torek zvečer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 30.1.2013 15:49:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Da ste mi vse na broju v torek zvečer če ne tukaj, pa kje drugje.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2013 19:26:22
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2013 20:43:56
|
|
|
|
petarda
|
In? Kaj je novega? Je katera noseča?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2013 20:44:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Da ste mi vse na broju v torek zvečer če ne tukaj, pa kje drugje. A prideš spet na obisk?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2013 20:46:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A so vaši sodelovali na Lefo tekmovanju? kakšno tekmovanje pa je to? Jaz vem samo za Cankarjevo, da je drug teden. Petardito je bil na naši šoli najboljši drugošolček na Cankarjevem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 5.2.2013 20:52:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pomoč: Za 4 otroke, stare 6, 7, 8 in 9 let potrebujem mala, približno enaka darilca za novo leto (šalčke, flaške, bralne lučke, označevalci za v knjigo, knjige, igrače, nogavice,... odpadejo). Ah, res nimam idej In kaj je potem bilo? Zna prav priti naslednje leto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 6.2.2013 17:50:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Petardito je bil na naši šoli najboljši drugošolček na Cankarjevem Bubi je bil bolj na polovici, ker je obnovo pisal namesto po navodilu. Ga bo že izučilo. Ja, pa spričevalo je prinesel, letos drugačno kot lani ob polletju. Je bilo opisno.... tak da jaz razberem, da je moj otrok oh in sploh in da vse možno zna. Edino neestetsko piše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2013 11:30:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, pa spričevalo je prinesel, letos drugačno kot lani ob polletju. Je bilo opisno.... tak da jaz razberem, da je moj otrok oh in sploh in da vse možno zna. Edino neestetsko piše jaaaa, tudi naši spričevali se bereta, kot bi imela genija doma IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pomoč: Za 4 otroke, stare 6, 7, 8 in 9 let potrebujem mala, približno enaka darilca za novo leto (šalčke, flaške, bralne lučke, označevalci za v knjigo, knjige, igrače, nogavice,... odpadejo). Ah, res nimam idej In kaj je potem bilo? Zna prav priti naslednje leto kupila sem jim darilne sete s šamponom, kopeljo, parfumčkom + iskrice + prašek za vročo čokolado. Je izadlo ok Cankarjevega takmovanja se naši otroci ne udeležujejo do, hm, mislim da 4. razreda... Petardito Danes sem bila pri G in si končno priskrbela mireno . Aaaa samo me je skor na rit vrglo, ko pridem v lekarno in zagledam tisto pol metrsko embalažo , je malo manjkalo, da si nisem premislila . Sem 2x vprašala, če je to res to (čeprav gor nedvoumno piše) , tako da me je že lekarničarka mal čudno gledala . Pa na koncu ni bila nobena grozna stvar
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 7.2.2013 15:20:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ko pridem v lekarno in zagledam tisto pol metrsko embalažo , je malo manjkalo, da si nisem premislila hehe, se spomnim takih pogledov Mi smo vedno rekli: ne se vstrašit, gospa, samo škatla je velika
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.2.2013 20:27:13
|
|
|
|
petarda
|
In? Ste pojedli kaj krofov? Midva sva jih včeraj spekla eno rundo, lubi jih je danes potem še polovično....grejo za med ...Ampak vseeno mislim, da smo za letos končali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2013 8:27:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Pojedli ja, spekli sami ne V soboto smo šli malo v maškare, jutri pa se bosta otroka še enkrat preobrazila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.2.2013 8:50:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaaa spekli in pojedli ...danes je na vrsti druga runda gnetenja, cvrtja in žrtja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.2.2013 8:12:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Zbirate Polaromania sličice? Če katera kaj rabi, mi naj napiše, pa bom bubiju kupček zarubila No, to so pa prve sličice, ki jih je bubi sam menjaval in skoraj do konca napolnil album. Zadnjih nekaj sličic sem še jaz menjave poiskala na netu. Zdaj mi ostane samo še, da čisto sam album prebere
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.2.2013 17:15:53
|
|
|
|
petarda
|
No, to so pa prve sličice, ki jih je bubi sam menjaval in skoraj do konca napolnil album A že? Madona....od kdaj pa so v igri? Mi imamo nekaj sličic, ki so nam jih dali prijatelji, albuma pa še nimamo...v Sparu pa že zeloooo dolgo nismo bili....No, mi rabimo (skoraj) vse
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.2.2013 17:16:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaaa spekli in pojedli ...danes je na vrsti druga runda gnetenja, cvrtja in žrtja Če rabiš dober recept za porabit beljake pokukaj na moj FB
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.2.2013 17:47:06
|
|
|
|
Paštetka
|
Ali pa na moj :))
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.2.2013 17:47:51
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi rabimo sličici 114, 185
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.2.2013 21:15:02
|
|
|
|
petarda
|
S petarditom smo reševali naloge, ki jih je dobil pri dodatnem iz matematike in so vaje za kengurujčka...moram priznat, da sem imela probleme
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?